Peruș, User's Manual, FAQ
![]() ![]() ![]() |
Peruș, User's Manual, FAQ
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
cand eram mic prindeam pui de gaina.. la inceput erau foarte speriati iar dupa ce se invatatau veneau dupa mine,stateau la prins, fiind destul de maricei, nu cei abia iesiti din ou =)) acum depinde de la exemplar la exemplar
![]() This post has been edited by panter1: 3 Sep 2009, 21:30 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asa facema si io cand erma mic,alergam toate gainile sa le prind sa le mangai la tara la bunic
![]() ![]() sau cate un curcan ca sal trag de motzu ala din frunte,al lui, cum naiba se numea ? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai stiu nici eu cum se numea dar era tare caraghios
![]() ![]() ![]() This post has been edited by panter1: 5 Sep 2009, 22:42 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eram prin clasa a 6-a... fusesem cu plugusoru' si stransesem 75 de lei. Cum aproape in fiecare duminica treceam prin piata Obor si ma uitam la pesti, pasari, iepurasi si alte vietati... mi se pusese pata sa-mi iau un perus.
Unul era 100-125 de lei... cei mai pricajiti si necolorati, 80 de lei. Foarte suparat si catranit plec de la ultima taraba pe care erau niste custi cu perusi mai ieftini si cel mai cenusiu era 80 de lei... - N-am nenea, decat 75 de lei. I-am zis vanzatorului aratandu-i banii. Dupa ce fac cativa pasi catre iesire, ma striga. - Hai ma-ncoa'! Vino si ia-l. Nu-mi venea sa cred ca pentru prima data-n viata am reusit sa fac practic o negociere, involuntara, ce-i drept. Ma luminez la fata si ma intorc sa-mi iau vietatea. Baga mana in cusca, il apuca cu dexteritate si-l vara intr-o punga de hartie, una din alea in care-ti puneau bomboane la cofetarie pe vremuri, ii da doua gauri, ca sa respire dihania si mi-o pune in mana. Ii dau banii si plec fericit acasa. Acum, problema... Unde dracu-l ascund, ca sa nu-l vada nimeni. Ai mei, mai ales tata, nu agrea ideea de animal in casa. Pfff... ce dracu' fac? Ma duc in baie si ma gandesc sa bag punga cu totul in storcatorul de rufe al masinii de spalat Albalux 8... Inainte, zic sa ma uit un pic la papagal. Dihania, cand vede ca deschid punga, scoate capul cu repeziciune si ma ciupeste de deget, exact intre falange, unde-i pielea mai moale. Pasarea zabarnaie din aripi spre tavan, se mai lasa usor, mai da cu capul de oglinda. Noroc ca geamul de la baie e inchis. Il prind cu greu si il bag la loc in punga si punga in storcator. - Ce dracu' fac cu asta? Ma intreb in gand... Caut ceva sa-l gazduiasca, gasesc o cutie de pantofi, al carui capac sufera operatii de infrumusetare cu triunghiulete perforate cu ajutorul unui cutit. Ma inspaimanta gandul de a-l transfera din punga in cutie. Il apuc rapid sa nu poata intoarce ciocul cu care ma cauta. Il var in cutie si cutia in lada fotoliului pat in care dormeam. Intr-un tarziu intra mama in camera. Sta de vorba cu bunica-mea si la un moment dat cu o cautatura curioasa... - Ma, s-aude un soarice. Eu ma fac ca ploua. - Din fotoliul tau s-aude, ia da-te la oparte. Ma las convins cu greu si isi face aparitia cutia de pantofi ciuruita, cu unele triunghiuri zdrelite de ciocul fiarei. - Ce dracu' ti-ai luat ma, hamster? - Nu, e un papagal. Recunosc eu intr-un final. - Pai scoate-l ma de-acolo ca se asfixiaza. Pasarica gri, zbarnie iar din aripi pana pe perdea, de care se prinde cu ghearele. Surprind un zambet pe fata mamei. Incep sa prind curaj si sa incerc sa ma joc cu el. I-am prins frica, cum las garda jos, cum ma ciuguleste de degete, spre amuzamentul celor doua femei. - Sa te vad acum ce-i zici lu tac-tu. Ideea imi taie avantul si dupa rugaminti indelungi, o conving pe mama sa-i zica ea. Dupa ce-i fac intrarea si in fata lu' tata, pe care nu-l vad nici bucuros dar nici suparat, il bag la loc in cutie. A doua zi ma pomenesc cu o colivie originala, din doua scandurele frumos finisate conectate intre ele cu niste vergele lungi tot din lemn... lacuite toate frumos. Aici avea sa fie domiciliul perusului meu gri, de acum incolo. Cum l-am dresat? Am chiulit intr-o zi de la scoala cu inca doi colegi si aia mi-au zis sa nu mai imi fie frica de el si sa ne jucam cu el pana se imblanzeste. Ceea ce si am facut. I-am dat drumul prin bucatarie sa zboare. A obosit si s-a obisnuit cu noi, vazand ca nu pateste nimic rau. This post has been edited by vis-a-vis: 14 Sep 2009, 12:46 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
@vis-a-vis Ai talent de povestitor.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi dai si mie un leu?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
panter1 |
![]()
|
Vis-a-vis ai inceput povestea dar nu ne-ai spus sfarsitul
![]() ![]() ![]() This post has been edited by panter1: 18 Sep 2009, 15:28 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Bine ca nu l-ai calcat.
La mine cea mai tare a fost o femela care a plecat de nebuna (nu prea poate sa zboare de grasa ce e) si n-o mai gaseam. Si am gasit-o pe roata de la bicicleta, statea printre spite si nu zicea nimic. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
panter1 |
![]()
|
Mai taie-i din ratia de mancare
![]() inca o chestie.. baiatul(ca am pereche) face curat peste tot pe unde trece, in sensul ca se gainateaza si mananca, ciudat rau.. eu vreau sa fac curat pe unde stau ei de obicei pe sifoner si e curat totul ![]() |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asta al meu s-a mai potolit, s-a mai invatat cu oamenii, nu mai e chiar asa speriat. Doar ca-i foarte refractar la noutate, da' pina la urma tot o accepta. I-am laut acu' ceva timp niste bete date prin miere si apoi tavalite prin seminte, pe care i-am atirnato-n colivie. Mai sa nu mai intre sa mai manince, sa faca greva foamei. Pina la urma a intrat, da' statea geana pe batu' ala. Si asa a facut vreo 4 zile, pina cind, intr-o dimineata, nu s-a mai dezlipit de el. Acu-i pusei o ghirlanda de nu stiu ce planta care le place lor (am citit ieri intr-un ziar ca-i ca un fel de marijuana pentru ei) si-n loc sa stea pe colivie, linga mine (cum face de obicei) s-a refugiat pe pervazu' ferestrei si cinta nervos.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Stai sa vezi dupa ce fumeaza planta cum e...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, astuia i s-a-nfundat o nara si e cam apatic. Cam apatic rau, as spune. Adica niciodata n-a stat in timpu' zilei sa pun mina pe el, acu' n-are nimic impotriva, ba mai mult, nici nu da sa ma ciupeasca.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Lasa, poate la pretena ta o sa i se faca mila de tine si o sa iti cumpere altu.
Tine-l la cald. O fi racit saracu. La ce variatii de temperatura au fost in perioada asta.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
E cald, ma. Cind a fost frig si nu dadusera astia drumu' la caldura, am dat drumu' la o aeroterma.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e indragistit.... de diana....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Doftoriceste-l acu cu potiuni sau mai incolo va fi prea tarziu...!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.105 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ma scuzati de offtopic!
La papagali nu ma pricep, da pe la inceput era vorba de o mita hotomana. La astea noi le puneam potcoave de coji de nuci. Pe vremuri le lipeam 1/2 coaja de nuca pe fiecare laba ca smoala da nu prea fierbinte sa nu le ardem pernitele. Apoi dadeam drumu la un ciine da cam cit mita de mare sa nu le omoare. In general se potoleau sa mai intre in curte dupa aia. Acum eu recomand in loc de smoala ceva lipici rapid gen Cyanolit. Bafta , Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 30 Oct 2009, 11:47) Ma, astuia i s-a-nfundat o nara si e cam apatic. Cam apatic rau, as spune. Adica niciodata n-a stat in timpu' zilei sa pun mina pe el, acu' n-are nimic impotriva, ba mai mult, nici nu da sa ma ciupeasca. Oxivit-S in fiecare zi in apa. Sau la veterinar. Depinde cat de tarziu ai depistat problemele. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Medicamente pentru tratat raceala la perus... 20Ron
Alt perus din piata ... 5 Ron Satisfactia pisicii care a scurtat chinul perusului racit ... priceless. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cat sadism.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' azi ce are daca ii iei? Ca poate pana maine o sa ajungi sa manaci tu Oxivit S-ul...
This post has been edited by driverx: 30 Oct 2009, 17:43 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
Pai nu stiu nicio marmacie veterinara deschisa la ora asta
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
la ora asta teai trezit si tu ,e in dr taberei marmacie deschisa non stop
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Oct 2009, 18:09 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 12:54 |