Retinere permis conducere, ... cu lag
![]() ![]() ![]() |
Retinere permis conducere, ... cu lag
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Si deznodamantul:
militie.JPG ( Size: 145.87k ) Number of downloads: 590 Macar ma reapuc de mers cu bicicleta astea 3 luni... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Coerent domnu' Bîtlan...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E, lasa... ca-i iei nevestii masina si te duce ea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 30 Apr 2009, 17:34) Recapitulare: - mers cu 101 km/h in sat pe E85 la 4 dimineata IN OCTOMBRIE; - primit formular acasa prin februarie (cred); - primit PV in aprilie; - scos pe baba de maica-mea pe drumuri sa-mi plateasca amenda (de altfel, a lucrat-o la psihic pe saraca femeie povestea asta); - trimis 2 mailuri; - dat enjpe telefoane in roaming; - asteptat... inca degeaba. Bre Sumahar, asta n-o fo' atunci cand mergeam io cu harbu mio pe banda I cu 100 kmph si te-ai gandit du sa-mi arati ca a ta poate sa mearga cu dublu? Da, da, atunci cand te apropiai la 2-3 cm de spatele meu pe banda I cand II era libera, si parca vroiai sa spui "Hai mai repede ca nu mai pot stapani aceasta bestie!!!!" Sau cand franai si apoi accelerai si veneai din spate dand flash-uri ca disperatu sa ma dau? Adica sa ma dau pe banda I, pe camp, sa-ti incapa Cayenne-ul pe sosea. Sau era atunci cand accelerai si te bagai in fata, apoi franai brusc, fortandu-ma si pe mine sa franez, desi nu ti-am dat vreo secunda de inteles ca ma doare in 14 ca esti BTL de pe daciaclub, sau ca as avea vreun gand de a reactiona?? Dar tu ai simtit in continuare nevoia sa imi arati ce poate motorul tau din portbagaj, si ai accelerat, trimitandu-mi a doua zi un PM plin de "admiratie" fata de rabla mea si de modul meu de a circula ca melcul. In opinia mea, iti meriti soarta si trebuia sa iti ia carnetul mai demult. Esti un inconstient care se tine de scheme pe drumurile publice ![]() This post has been edited by StefanT: 7 Jun 2009, 13:06 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Presimt ca va fi un alt topic de succes, asa ca
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(StefanT @ 7 Jun 2009, 13:04) Sau cand franai si apoi accelerai si veneai din spate dand flash-uri ca disperatu sa ma dau? Eu as fi pus frana. Tare. ![]() This post has been edited by liviu2004: 7 Jun 2009, 15:55 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
@StefanT,
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Muttley |
![]()
|
Da' ce facem, punem botu' la asta cu monitoarele, care traieste in subsolu' caminului si-si face temele la lumina lumanarii?
Ca sa se lamureasca, era-n ianuarie atunci, nu-n octombrie, frig de crapau monitoarele. Asta nu mergea cu 100 la ora pe banda 1, fereasca sfantu'. Avea 60, maxim 70, aia era un ciur care lasa 4 urme pe sosea. Stefanel avea suba-n cap, caciula pe ochi si geamurile aburite de jur imprejur mai rau ca la faza cu secsu' din Titanic, mare lucru nu vedea, iar un stop de frana parea padure-n flacari pentru el. Poate d-aia s-o fi "speriat" el asa tare. Mai degraba are polite de platit ![]() Da, recunosc, l-am chinuit putin, ca mi-e antipatic. Mi se rupe. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mie-mi place cum incearca sa se reabiliteze pe forum, incercand sa fie spiritual... naspa ca are tinicheaua de coada si orice-ar incerca, si-o ia peste bot
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cine, mat-lee?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma doare fix in 14 de Muttley si Titanicu' lui, sau de Argon si Esteitu' lui din 90 si ceva care a fost singurul exemplar reusit Dacia de la 1100 pana la Logan, sau de vis-a-vis cel cu negreata, pardon negresa-ntre picioare.
Puteti sa face cat misto vreti voi, ca sunt convins ca macar pe voi, va poate convinge intr-o anumita masura ca nu sunteti niste complexati. De exemplu, Argonel cel de fata care locuieste acolo unde si-ar dori orice om de pe planeta! In DEVA frate, laser. Si ii e ciuda pe toti care parasesc locul nasterii, si nu ii impartasesc ideile de a muri la casa parinteasca. Sau, il mai avem pe Muttley care in repetate topicuri incearca sa ne convinga cat este de ghinionist (era sa scriu onanist, nu stiu din ce motiv; my bad). Aici nu e vorba despre cat trebuie sa fii de prost (atentie, vorbesc la modul general) sa franezi in fata unori politisti, carora ulterior li se va face mila de tine si cat de dobitoc poti fi (in general). Sau topicul in care ne povestea cata pasiune si cati bani a investit, sa nu mai vorbim de sentimente nepamantesti, in acel ghem de tabla pe 4 roti. Si nu in ultimul rand, Vis-a-vis, care pana nu de mult mi se paruse om serios. Asta pana am citit cateva posturi mai atent. Adica ce naiba? Omu' dezmembreaza motociclete in fata usii apartamentului propriu, la etajul 2!!!! WTF? Asta pe langa faptul ca recunoaste ca isi expirma greutatea in numere cu 3 cifre, dar totusi nu isi poate ridica mopedul supraevaluat, de pe sosea dupa ce cade ca o buturga de pe deal. Astept critici in continuare dragii mei, mai voi folosi in continuare de ele ca si pana acum.... sa ma sterg la... negreata |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
o, daaaaaaaaaaa...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 8 Jun 2009, 00:42) Si nu in ultimul rand, Vis-a-vis, care pana nu de mult mi se paruse om serios. Asta pana am citit cateva posturi mai atent. Adica ce naiba? Apreciez faptul ca m-ai citit cat sa-mi faci aceasta biografie succinta. Imi pare rau ca nu pot face acelasi lucru, nu stiu decat ca cersesti monitoare si-ti etalezi pozele de la mare, demne de cocalari.ro... in rest, nimic.Omu' dezmembreaza motociclete in fata usii apartamentului propriu, la etajul 2!!!! WTF? Asta pe langa faptul ca recunoaste ca isi expirma greutatea in numere cu 3 cifre, dar totusi nu isi poate ridica mopedul supraevaluat, de pe sosea dupa ce cade ca o buturga de pe deal. In ziua de azi, daca-ti mesteresti singur harburile e de "porc". Adicatelea ce-s io ma, ultimu' sarantoc? Chiar n-are taticu' niste banuti pe care sa-i cheltuiesc prin service sa-mi schimbe aia uleiu' si placutele? Aaaa... si suprapoderabilitatea si durerile de oase? Hmmm... lasa, ca timpul le rezolva pe toate. Ai grija, ca astea-s boli care se iau ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ooooo...Aradul e un fel de El Dorado al romanilor ...aia au doua perechi de ...bascheti
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
altu...de unde aterizasi si matale? ce rost avea aceasta remarca deosebit de spirituala? era o rectificare, putea fi orice localitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ce-mi "place" cum sar in sus "bucurestenii"! As fi taaaare curios sa-i aud parerea lui Ciombe vizavi de mutarea in/din capitala. Pentru cei care au deschis televizoarele mai tarziu, Ciombe s-a mutat la Arad de la... Bucuresti.
Are americanu' o vorba faina: "Home is where your heart is". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Jun 2009, 10:08) spre deosebire de tine care ai tras la Bucuresti ca musca la rht, jeaca am, bluji imi cumpar, oleaca de bataie stiu, plec la Bucuresti, in subsol la camin ca-i mai lesne ..... ...dupa cum toata lumea stie asta e o bataie de joc la adresa populatiei din Moldova...nea argoane, ai ceva cu moldovenii?...nu-i frumos din partea matale ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
OAP |
![]()
|
Niste strabuni aveau o vorba, ziceau,,...Baaaaaaa....si cadeau morti de beti
![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
Am facut ieri un Iasi - Bucuresti, inainte de a preda permisul. Am mers cu 57 la ora prin toate localitatile, cu 30 la ora unde era limitare de acest tip, samd. Am facut enorm de mult, ma rog...
Cand am vazut placuta cu Cotorca am belit ochii laaaarg in cautarea saraciei, insa altceva m-a mirat. Satu' ala are 100 de metri ![]() Ce iude ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
bine ca mergi si tu legal cand nu mai functioneaza radarele alea fixe
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 7 Jun 2009, 13:01) Si deznodamantul: militie.JPG ( Size: 145.87k ) Number of downloads: 590 Macar ma reapuc de mers cu bicicleta astea 3 luni... ![]() Document postat pe site-ul politiei Iasi: "De cand opereaza suspendare? - din ziua urmatoare celei in care permisul a fost predat sau - o data cu expirarea perioadei in care permisul trebuie predat (dupa 5 zile) Ce se intampla daca nu predai permisul? ... - masura suspendarii opereaza si fara predarea permisului de conducere" Sursa: http://www.politiarutieraiasi.ro/download/...L%20TUTUROR.pps |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:51 |