Ca sa nu patiti si voi... :(
![]() ![]() ![]() |
Ca sa nu patiti si voi... :(
Carlitos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 25 July 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Desi nu \"imi bag picioarele in sexul meu\" ![]() 1. sunt incepatoare (mi-am luat carnetul pe 1 Aprilie) si am 4 portocale... 2. sunt fata... 3. am DSN... Combinand aceste 3 premize rezulta o multime de variante si situatii din care sa ies \"sifonata\"... DAR: poate conduc nu neaparat mai prost, ci mai prudent sau mai civilizat ca altii si, de aceea, daca cedez trecerea unor pietoni aflati cu ambele picioare pe zebra (pentru ca 1.nu demult eram si eu pieton si 2.imi place prea mult sa conduc si nu am pile in politie, asa ca nu vreau sa-mi risc permisul), nu inteleg de ce alti soferi ma injura, ma claxoneaza sau imi fac semne obscene... poate ca nu-mi voi da jos niciodata portocalele de pe parbriz, pentru ca am observat ca asa nu te opreste politia aproape niciodata sau, oricum, daca ai \"papagal\" scapi mult mai usor... poate ca DSN e mult inferioara altor masini de fabricatie straina, dar nu odata un demaraj ca sa faci impresie sau o depasire prost gandita l-au costat pe \"taticul\" mai mult decat o jucarie noua cu 280 pe bord (D-zeu sa-i ierte)...si aici as mai da o mie de exemple. Cert este ca, desi nu imi este frica sa conduc, eu nu ma simt in siguranta pe sosea, sunt atenta la trafic dar nu am experienta altora (si oricum sofatul nu e ca vinul, poti sa conduci o viata si tot prost), uneori ma inhib cand celelalt schimba banda fara a semnaliza, sau imi taie fata pentru ca sunt incepatoare (sau fata??), si poate in acel moment fac la randul meu o greseala care ii incomodeaza pe ceilalti, ceilalti se enerveaza, reactioneaza violent fata de mine si unii fata de ceilalti... si asa se intra in cateva secunde intr-un cerc vicios unde nu mai conteaza cine a fost vinovat (adevaratul vinovat poate a ajuns deja acasa), conteaza sa demonstram ca eu am masina mai tare ca a ta, ca tu ai muschi sau pile la politie, ca el vine dintr-un film cu ninja si are tot arsenalul de arme sub scaun, ca ea stie sa injure ca un birjar la usa cortului, ca voi sunteti usor mai elevati si povestiti toate situatiile astea pe un site internet... stiu ca va veni o avalansa de critici la ceea ce am spus, sau poate discursul meu e doar retoric, oricum e bine ca unora ne pasa. si cu asta sunt de acord, se pare ca azi sunt de acord cu toata lumea ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Pentru Carlitos: sînt și eu de acord cu ce-ai scris, dar mai în glumă, mai în serios (mai mult în serios): vezi că orice ai face tu, după un an trebuie să dai jos portocalele din geam.
![]() ![]() ![]() În rest, așa cum am mai spus, îmi place și mie ce ai scris. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Carlitos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 25 July 03 From: Timisoara ![]() |
mai in gluma, mai in serios... de ce sa dau jos portocalele??? peste un an spun ca tata e incepator...
sa va spun si eu ce am patit ieri: treceam pe o strada din TM, care se ingusteaza la jumate (o singura banda) si devine sens unic, dar proaspat asfaltata (numai buna de cox)... de obicei la ingustare sta radarul 6 zile din 7, si la iesire politia... ieri conducem regulamentar pe acolo si vine din spate, super lansata, o duba "POLITIA DE FRONTIERA", avea minim 70km/h, a franat in spatele meu, m-a claxonat si m-a blitzat de parca aveam cum sa-i fac loc, a mers in ceafa mea si vedeam in oglinda cat era de iritat soferul... in fine ajungem la capatul strazii si drept in fata politailor de la rutiera ce stateau la agatat, asta ma depaseste, tipul din dreapta (in uniforma) iese pe geam si striga "ce cenzurat cenzurat te misti ca melcu!" iar politaii de la rutiera incep amandoi sa rada... NO COMMENT. Iar pe de alta parte, pe cladirea Politiei din Timisoara scrie mare, cu beculete: "POLITIA TIMISOARA ESTE POLITIA TA!" No comment again. |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
poti sa faci plangere la politie ca cetatean, adica suni la un numar special, nu stiu care este cel pentru tm si spui la data cutare in locul cutare s-a intamplat asta . in bucuresti functioneaza, mai ales in intersectiile super aglomerate...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
sau, in spiritul bucurestean, puteai sa-i strigi: "melc e creierul tau, bey!"...
asta asa, doar ca distractie extrema... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
În instituțiile astea parcă a tunat și i-a adunat... Ce oameni de "calitate"...
Poliție, poliție de frontieră... Cu toate astea, cunosc și eu niște băieți din poliție, care mi se par a fi băieți de treabă. Nu lucrează la circulație și nici nu știu cum se comportă la serviciu, dar așa, în relațiile cu mine, băieții sînt super. Nu vreau să înțelegeți prin asta că le iau apărarea măgarilor ălora. Dar, ca peste tot, contează ce fel de om ești. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Aka aici un mesaj ceva mai vechi de-al meu, dar care nu a fost postat pe forum. Multi dintre voi stiu de patania mea, de pe vremea cind aveam DSN. Intre timp am scapat de masina cu pricina. Am postat asta apropos de problemele pe care altii le-au avut cu Politia...
QUOTE Nu stiam cum se comporta Dacia SupeRNova (DSN) in accidente. Astazi, din pacate, am avut si raspunsul: nu prea bine.
Am venit cu masina pe strada Baba Novac dinspre Mihai Bravu. La intersectia cu strada Cimpia Libertatii am intrat in intersectie pe culoarea VERDE. Cum masina tocmai o re-izolasem fonic cu o zi inainte si inauntru nu se mai auzea nimic de afara si cum turbina de aerisire mergea la maxim pentru incalzire, NU am auzit sirenele unei masini (dubitza WV) a politiei, care venea din dreapta mea. Nu am vazut nici girofar nici nimic pentru ca ei au aparut \"de dupa colt\". Coltul era constituit din camioane mari parcate, troleibuz oprit in staie, magazin, etc. Nu am avut NICI O SANSA sa vad masina lor. Am intrat in intersectie cu 40-50 km/h si masina lor a intrat in plin in mine. Adica mi-a facut spatele varza. Legea din pacate nu precizeaza nici o clauza atenuanta pentru cineva care nu vede o masina cu girofar si sirena. Am intrat in ea - chiar daca nu aveam cum sa o vad, cu toate ca toti cei de la politie, INCLUSIV soferul care m-a lovit, au declarat ca eu NU sint vinovat si ca nu aveam nici o sansa - eu tot ma voi alege cu o suspendare a permisului pe o perioada lunga. Totusi, cum eu nu am avut accidente din vina mea niciodata, sper sa scap mai usor. Sa revin la masina. Eu nu vazusem nimic venind asa ca intii am simtit lovitura puternica in spate dreapta, dupa aia masina a inceput sa se invirta, s-a intors cu spatele, FIX 180 de grade, si a continuat, in virtutea inertiei, sa mearga cu spatele. Din cauza opririi motorului care nu a mai alimentat servo-frina (sau poate a unui defect?!?) - am ramas COMPLET FARA FRINE si mergind cu spatele. Am oprit cu frina de mina. Daca frinam, masina politiei intra in usa din fata dreapta si persoana de linga mine putea sa o pateasca rau. Asa, cum nu am vazut masina lor, poate a fost mai bine, ca m-au lovit in spate. Masinica la care tineam ca la ochii din cap este acum varza. ![]() Ce m-a scirbit insa: oamenii care chiar daca au vazut accidentul au spus toti ca am dreptate dar ca ei nu se baga fiind vorba de politie, care le poate face sicane, etc. LASITATE ROMANEASCA! Aviz amatorilor - daca vedeti vreun accident - poate macar voi sariti sa il ajutati pe cel care are dreptate! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
letitia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Carlitos, am permis de mai bine de 4 ani si crede-ma ca mai tin minte f f f f bine cum e sa ai portocala in geam si sa fii injurata de toti tembelii. Asta e. De multe ori esti claxonata "preventiv" ca deh, doar ai portocale in geam si ai "potential periculos". Avand in vedere faptul ca nu prea ne cresc muschi pe brate cel mai recomandabil e sa injuri in gand si sa mergi mai departe... Si faptul ca esti femeie de cele mai multe ori e un factor in plus pt care esti "atentionata". Asta e! CALM si multa BAFTA ca ai nevoie!
Si inca ceva, in Buc se conduce mult mai aiurea ca in Timisoara... |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|
Carlitos |
![]()
|
ai dreptate, letitia, a fi incepator in romania presupune cel putin un exercitiu de vointa pe termen lung, un razboi al "nervilor tari", o permanenta confruntare cu situatii stupide in care "profesionistii" iti dau lectii la tot coltzul... eu am cea mai mare admiratie pentru adevaratii soferi, cei care stiu nu sa evite situtiile de risc, ci sa le previna, cei care incearca sa te ajute, nu sa te ironizeze, cei care au un minim de bun-simt, nu un vocabular colorat... dar sa nu devenim idealiste!
pe mine ma uimeste insa clasica prejudecata referitoare la femei... chiar si pe acest forum. de ce? |
-------------------- |
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
In ultima vreme am observat o crestere a civilizatiei soferilor din bucuresti. Nu toti, e adevarat, dar incep sa te lase sa intri in coloana, iar cu cei cu portocala in geam sunt mai toleranti. Nu pot decat sa sper la amplificarea fenomenului
![]() In ceea ce priveste femeile, si eu am parerea asta, si nu e din prejudecata, e din experienta (am carnet si mai ales conduc de 7 ani). In afara de cateva exceptii, femeile conduc ori cu frica, ori violent, dar fara sa cunoasca de fapt masina (probabil categoria asta din urma se considera bune soferite). |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE In ceea ce priveste femeile, si eu am parerea asta, si nu e din prejudecata, e din experienta (am carnet si mai ales conduc de 7 ani). In afara de cateva exceptii, femeile conduc ori cu frica, ori violent, dar fara sa cunoasca de fapt masina (probabil categoria asta din urma se considera bune soferite). Cooorect! :roll: Fara sa cad in misoginism si bazindu-ma doar pe experienta - pot spune ca am remarcat ca in peste 80% din cazuri femeile sint cele care: - nu te lasa sa intri in coloana daca vii de pe o strada laterala - parcheaza fara sa se uite ca l-au blocat pe altul - conduc prea aproape si nu apreciaza corec distanta necesara frinarii - merg pe doua benzi ...si am mai atasat si o poza la mesaj! ![]() Partea buna este ca in general conduc foarte calm, nu sar cu bita, sint impaciuitoare in caz de accident si altele! ![]() Attached thumbnail(s) woman driver.jpg ( Size: 22.42k ) Number of downloads: 414 |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
Carlitos |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() aveti si voi dreptate in privinta femeilor... dar cel mai interesant de observat este comportamentul a doua femei ce se intalnesc, la volan... sunt mult mai agresive una cu cealalta, mult mai rele decat barbatii... aici apare adevarata confruntare! ![]() ![]() despre asta nu s-a spus nimic, probabil lipsesc fetele "sincere" pe acest forum, ca sa va explice cum sta treaba... ps. vreau si eu sa atasez o poza, imi explica cineva cum sa fac? |
-------------------- |
|
Carlitos |
![]()
|
QUOTE pot spune ca am remarcat ca in peste 80% din cazuri femeile sint cele care:
- nu te lasa sa intri in coloana daca vii de pe o strada laterala - parcheaza fara sa se uite ca l-au blocat pe altul - conduc prea aproape si nu apreciaza corec distanta necesara frinarii - merg pe doua benzi va lasam sa faceti ce vreti, daca aratati bine sau aveti masina faina.... :wink: ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Carlitos |
![]()
|
??? sa fie femeie ??? ... hmm...
Attached thumbnail(s) copy of parcare.jpg ( Size: 16.77k ) Number of downloads: 372 |
-------------------- |
|
letitia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. las pe oricine sa intre cu o singura conditie: sa dea semnal
2. in momentul in care vineri am facut urmatoarele - las pe unul sa intre de pe o strada laterala - nu zine nici merci nici du-te naibii - las un taximetrist sa intre de pe o strada DIN STANGA ( deci a taiat si contrasensul) - idem, nici merci nici nimic Te apuca dracii dupa doua faze din astea in care dai dovada de bun simt... Pe de alta parte la mersul in afara localitatii trebuie sa remarc cresterea "civilizarii" soferilor (normal, exista si exceptii)... Femeile sunt in general mai ale dracului la volan, asa e. Nu stiu daca din "nastere" sau din motive obiective (de genul prea multe claxoane, agresivitatea celorlalti, etc). Eu incerc sa nu fiu insa dupa 4-5 faze/zi cred ca ma fac a dracului pt ziua respectiva... |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
QUOTE Femeile sunt in general mai ale dracului la volan, asa e. Tu ai zis-o!!! ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
letitia |
![]()
|
pt Wolfmark
:!: of me ![]() |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu vreau sa par rau cu soferitele dar am o mica povestioara.
duminica am mers cu o colaboratoare de-a lui unchimiu si ea imi spunea pe unde e drumul, ca eu nu stiam unde trebuie sa ajung. ma anunta cu kilometrii inainte ca trebuie sa ma incadrez. ca bla bla bla bla. io numai la curba pe care urma sa o fac nu ma gandeam. cand ajungeam acolo rezolvam eu problema. sau imi zicea ca am cedeaza tot asa. pana acolo uitam. cand ajung in dreptul intersectiei ma uit eu. chiar daca stiu nu stau sa ma gandesc cu mult timp inainte. fara suparare dar cam asta este stilul de condus al femeilor. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Carlitos |
![]()
|
dar mai exista si exceptii (care probabil confirma regula
![]() Attached thumbnail(s) copy of women.jpg ( Size: 32.06k ) Number of downloads: 323 |
-------------------- |
|
letitia |
![]()
|
Carlitos, prietena ta participa la raliuri cumva cu un "ursulet"?
|
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Mergeam in Franta in aprilie 2003. Ies eu din Romania si continui pe nationala ungureasca (pina la Szeged de unde se face autostrada de Budapesta). Buuuuuun. Trafic incarcat. Multe camioane romanesti cu viteza in ele (pentru ca aia ii dau blana dupa ce putrezesc la coada in vama ca sa ajunga la timp la destinatie si imediat dupa vama au cel mai mare sictir in ei si sunt odihniti). Noi patru in masina plus bagaje, deci cei 98 de cai putere pe care ii are BX-ul meu 16 TRS nu prea mai contau cine stie cit. In primii douazeci de km de la vama romaneasca ajung in spatele unui tir de Dolj (nu o sa il uit niciodata). Bun, prind eu o linie dreapta. O alfa romeo la orizont (cam la 2km). Ma bag in depasire. Cind ce sa vad. Doljeanu mamii lui ii dadea blana ca toti dracii. Am reusit sa inchei depasirea si sa ma strecor in fata lui la o fratiune de secunda inainte sa intru in alfa de la care am vazut fum iesind din frine.
Acuma va dau si eu morala pe care a primit-o animalul nostru din Dolj: douazeci de km cu 60 la ora de se strinsese coloana dracului in spatele nostru. Nimeni nu putea depasi. Iar ala din camion dadea niste faruri si facea ca toti dracii in cabina de ziceai ca eu un piranha intr-un acvariu nemincat de doua luni. Morala e ca oltenii de pe tiruri s-ar putea sa depaseasca femeile ca pericol ambulant. Mai ales ca femeia nu e intentionata cind greseste. Pe cind animalu ala a mai facut si un an de scoala ca sa ajunga sa ne omoare pe drumuri. Faza e ca oricit de intelegator as fi eu, daca se oprea ala cumva dupa aia undeva cu intentia sa imi faca morala, cred ca acuma eram in pirnaie la unguri pentru ca il spinzuram cu propriile lui matze, atitia draci aveam in mine la ora aia. |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Din cate am citit, eu ca un umil incepator in ale shofatului, se pare ca deocamdata conduc ca o femeie!
Legat de semnalizarea schimbarii de drum, am observat ca profesionistii de pe taxi/maxitaxi nu prea dau importanta acestui lucru, ei au impresia ca experienta lor se vede prin parbriz sau geamurile laterale, trebuie doar se ii privesti shi sa le citesti intentia pe mutra. In cazul in care nu reactionezi cum vor ei, sunt niste abili manuitori de claxoane. Iar daca esti femeie la volan, chiar daca sofezi precum un pilot profesionist tot pentru ei tot femeie ramai. Eu unul am vazut femei care stiu sa sofeze foarte bine, pb'il ca de aia barbatii ishi motiveaza comportamentul misogin la volan! Parerea mea! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Carlitos |
![]()
|
faza cu tirurile e mai mult decat clasica... nu cred ca exista vreun sofer care sa nu o fi patit-o macar o data!
eu am patit-o la vreo saptamana dupa ce mi-am luat carnetul, era si seara, am incercat sa depasesc un tir si am constatat cu stupoate ca asta accelera in rand cu mine... culmea ca in fata lui era alt tir care a incetinit brusc, asa ca au mers "bara in bara" ca sa nu pot intra intre ei... manevra asta a durat ceva si, desi la inceput era gol pe contrasens, la un moment dat a inceput sa se lumineze orizontul, iar eu aveam 30m de tir si in fata, si in spate... si atunci n-am mai avut decat inspiratia sa franez cat am putut, m-am oprit, au trecut titurile si am intrat in spatele lor tocmai cand ajungea in dreptul mu si masina de pe contrasens... habar n-am ce ar fi trebuit sa fac de fapt in acel moment, stiu doar ca m-am speriat groaznic, am oprit si am fumat vreo 5 tigari sudate, pana m-am linistit... urmatoarele episoade le-am considerat "adrenalina" si am inteles in timp ca soferii de tir sunt cele mai periculoase elemente din trafic. ps. letitia, e din Timisoara, deocamdata a fost doar le cele de amatori, dar nu cu ursulet (cu 2 vectra, baleno, DSN - care e acum la mine). |
-------------------- |
|
Carlitos |
![]()
|
SI PENTRU CA DE AZI INTRA IN VIGOARE PUNCTELE...
Attached thumbnail(s) puncte.jpg ( Size: 19.95k ) Number of downloads: 272 |
-------------------- |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ei, acum nu va mai legati de soferii de tir... Mie imi plac ca au experienta. Multi idioti sunt in toate categoriile de soferi, deci nu poti generaliza. De multe ori soferii de camioane ma ajutau in depasire, imi fac semn cand pot sa trec si cand sa stau, noaptea baga faza lunga ca sa vezi tu drumul si o sting dupa ce treci pe langa ei. Asa ca.... jos palaria in fata unora. Noi insa trebuie sa fim pregatiti sa intalnim diverse tipuri.
Asa era si unul cu Cielo de AG in drum spre mare si cand sa il depasesc accelera. Pana la urma am bagat si eu 140km/h in SLZ ca sa il depasesc. Si parea om serios.... Deci aparentele inseala. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Am intalnit soferi pe autotrenuri care m-au ajutat.
Ultima intalnire a fost cu un autotren intre Predeal si Brasov. Desi el mergea destul de tare (aprx. 90 kmh) a oprit intr-o parcare pentru a-l depasi (in spatele lui erau 2 (doua) masini). Dupa ce l-am depasit a plecat imediat din parcare. Am ramas uimit de gestul facut. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Cunosc un sofer de tir si ala e cel mai bun sofer pe care l-am cunoscut pana acum (chiar si cand merge cu masina mica). Se vede ca omu' si-a facut experienta in strainatate.
Personal cred ca proportia de cretini de pe tiruri e egala cu aia de cretini de pe alte masini, numai ca la tiristi e mult mai evident ![]() Mie acum cei mai periculosi mi se par cei cu microbuzele..mai ales ca au voie sa circule peste tot pe unde circula si masinile mici. La mare, cel putin, intre statiuni, merg ca dementii... |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Desi el mergea destul de tare (aprx. 90 kmh) a oprit intr-o parcare pentru a-l depasi (in spatele lui erau 2 (doua) masini). Dupa ce l-am depasit a plecat imediat din parcare. Am ramas uimit de gestul facut. Ei, asta chiar ca ma uimeste si pe mine.... Imi aduc aminte de reclama aia cu mosul pe tractor si coada din spatele lui: "Am stat in fata tuturor" !!! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
daca e sa analizam diverse categorii de soferi, atunci io as pune taximetristii in cap de lista...
nu mai spun ca in bloc am 2 vecini taximetristi, din care unul e chiar deasupra mea.. nu va mai povestesc ce fel de om e ca nu am destul spatiu... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:27 |