Sistem aer si cele aferente.
![]() ![]() ![]() |
Sistem aer si cele aferente.
Șofaru' |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 15 November 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 L
|
|||
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
Se poate sa fie sparta mambrana de cauciuc de la capsula picioare. Daca dai jos grilajul acela o sa gasesti ceva frunze, eu stiu ca numai pe acolo trage aer. Cat despre sunet este cam epic la aceste aeroterme (cel putin cateva secunde).
This post has been edited by val2011: 1 Dec 2013, 22:19 |
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
Șofaru' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 15 November 13 ![]() |
Aha, deci zgomotul e ceva normal. Pot schimba singur acea supapa fara a defecta sistemul de producere a vacuumului? [care am inteles ca vine de la pompa de servofrana].Si cum anume pot indeparta acel grilaj pt ca nu am reusit sa-i dau de capat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998 L
|
|
Kiraly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 21 May 10 ![]() |
scartaitul vine de la ventilatorul aerotermei.iar capsulele trebuiesc inlocuite. numai daca dai jos bordul atunci il poti scoate ventilatorul sa-l repari sau sa-l schimbi. de curatat ajunge daca desfaci pe partea de jos aeroterma si scoti caloriferul si-l cureti ca probabil e plin de praf si de mizerii. bafta
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- BH 90 PUP sufli in jigler pui o sarma si gata!!!
|
|
pais_valenciano |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 24 April 09 ![]() |
eu am bord scoica si la temperatura scazuta si aeroterma mea scartzaie circa 20 de secunde dupa care se aude normal
|
--------------------
DACIA
1310 BREAK
1997
- B77CHG
|
|
B17XGG |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 8 April 12 ![]() |
Asta este din ciclul "asa face toate" (completez: inca de cand sunt noi). Neobisnuit ar fi daca nu ar scartai.
|
--------------------
Dacia
1310 MLS recarosat
omologat 2001
- B17XGG
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sa incercam sa mai si cautam inainte sa deschidem topic aiurea, bine?
QUOTE(bucatzel @ 2 Aug 2011, 16:06) Incalzire / Ventilatie / Dezaburire Incalzire suplimentara, orice fel incalzire dacia 1300, montarea unei aeroterme...sau ceva PROBLEMA MARE CU INCALZIREA Aeroterma dacia 1300 Supape directionare aer bord CN Aici se inchide. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:16 |