E vremea pt. MASINA NOUA, Opel vs. Skoda vs. VW
![]() ![]() ![]() |
E vremea pt. MASINA NOUA, Opel vs. Skoda vs. VW
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
e prea mare diferenta intre ele. ceva e gresit. chiar si cu tva-ul luat in calcul e cam mult. uita-te la si alte modele cu motorizari similare, sa vezi ca diferenta tot cam 1000euro maxim este.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A, păi dacă e vorba de Avia, atunci
![]() Crede-l pe consultantul de vânzări atunci, dacă zice el că 1.6 MPI costă 3500 euro în plus față de 1.4 MPI, la dotări similare... N-or fi cifrele de pe configurator cele mai actualizate (deși cunosc persoana care se ocupă de site-urile VAG pentru România), dar între 900 euro + TVA și 3500 euro nu ți se pare nimic dubios? Eu nu pricep cum poți pune botul la așa ceva. Ăla vrea să vândă ce are pe stoc... Informațiile despre FINANȚARE, bănuiesc că tot de la maestrul ăla le ai... Că sunt cel puțin eronate. Există leasing auto și cu 3,95% dobândă... This post has been edited by MAERSK: 14 Jul 2009, 18:33 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Vad ca iti place O2 face lift.Nu e o masina rea.Dar nu lua cu motor de 1,4!Ia minimum 1,6/102cp!Ia varianta cheala si pune-i esp si sistem audio cel mai bun pe care i-l au si gata!Agentul de vanzari e un smecher care i-l citeste pe client din prima oricat de smecher s-ar crede clientul.Reduceri poate sa faca dealer-ul si dupa ultima reducere a lor spune-i sa dea un telefon si la porche romania sa vada daca mai lasa si aia ceva din pret ca daca nu ai o oferta excelenta de la reno.Garantat iti vor face o oferta pe praful asta!
PS:minimum 1,6/102cp!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
intreb si eu pt cunostintele mele..
1.6 banuiesc ca e 16v si are 102 cp..dar 1.4 de care e..ca la 80 de cp imi da impresia ca e 8v...ca daca era 16v macar 90 cp ar fi avut...asadar cum e? 8v sau 16v? mi se pare absurd rau de tot sa pui un motor asa mic pe o masina asa mare..asta ca producator. oricum..felicitari in orice ai alege si multi km fara probleme!! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
e 16v..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Conform Catalogului Skoda Octavia ( http://skoda.ro/files/docs/catalog/166.pdf ), 1.4 are 16v (DOHC), dar 1.6 are 8v (OHC).
![]() Tot din catalog, aș remarca o chestie... Pentru motorizarea 1.4 MPI, consumurile (urban / extraurban / mixt) sunt IDENTICE (sau chiar mai mici la cutia DSG) cu cele ale motorizării 1.8 TSI, în condițiile în care demarajul 0-100 km/h este 14,2 respectiv 7,8 secunde! ![]() A nu se înțelege că trebuie să iei 1.8 TSI, dar poate te mai gândești la cât de economică e motorizarea 1.4... This post has been edited by MAERSK: 14 Jul 2009, 17:41 |
--------------------
-
-
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 14 Jul 2009, 10:15) nu este cheala deloc, pe langa standardul pe care-l are O2FL Flash, mai are adaugate: - Scut motor - Stergator luneta - Duze incalzite - ESP - Geamuri termice - Bancheta fractionabila (nu-s absolut sigur desi e f buna pt 3-4 oameni si incarcatura voluminoasa, dar usoara) - Pregatire GSM - MP3 player swing cu AUX + 8 dif. (pt aspectul intregit al bordului si calitatea mult ridicaa a sunetului fata de playerul clasic) toate acesta au fost adaugate cu conditia unui avans mai mare, dar f suportabil si rata mica ca pt o masina de 9500-10000E alegerile au fost f bine calculate si rascalculate. Sa nu zici ca zarurile au fost deja aruncate!Cat a iesit pretul cu configurarea de mai sus?Ai configurat-o cu 1,4? |
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Oameni buni. Nu mai incercati sa convingeti oamenii. Lasati-i sa isi arunce banii in ce vor, sa lucre pentru banca pana se sparg.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Așa e, mai ales că s-a informat temeinic...
http://www.aviamotors.ro/?cale=templates/c...=4&detail=price După dotările înșirate, a ales echiparea DRIVE 1.4 MPI - 14.482 euro în detrimentul echipării DRIVE 1.6 MPI - 14.474 euro (TVA inclus la ambele) No comment! ![]() This post has been edited by MAERSK: 14 Jul 2009, 19:50 |
--------------------
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pfoai. Acuma vad. Ce muaca io tras la Octavia. Or stricat bunatate de masina...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 14 Jul 2009, 11:15) am in familie si frantuzesti si germane, si aleg ABSOLUT germane, din mai multe motive. Si zici tu ca Skoda e "absolut germana"? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ai semnat,macar treci la motorul de 1.6...Si nu te mai uita in gura dealerului...Oricum,14500 EUR e un pret la care ai fi putut lua ceva mult mai bun.Oricum,e alegerea ta,si sper sa fii multumit de ea.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
skoda nu e made in mlada boleslav?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
VW Touareg, Audi Q7 si chiar Porsche Cayene se fabrica in Slovacia. Touareg-ul cap-coada iar celelalte doua pana intr-o anumita faza a productiei. Slovacia nu avea nici o marca nationala fabricata pana sa vina astia sa investeasca si sa faca fabrici iar romanii au avut 2 marci nationale asa cum erau ele dar le-au avut si ce am ajuns? In anii '80 romanii radeau ca desteptii de skoditele alea si iata ce a ajuns sa faca Skoda in ziua de azi si ce fabrica romanii. Rasul nu doare, dar te ajunge. Am ramas cu rasul si cu misto-urile. Altii si-au vazut de treaba si sunt in fata.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
@ ionutctn
Skoda fara VAG facea aceasi mare branza ca si Dacia fara Renault. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Offtopic, dar Favorit-ul era doua clase peste Nova, si fusese lansat la sfarsitul anilor '80.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
nu am zis niciodata ca am optat pt DRIVE
ci pt FLASH, care e cu totu altceva. Flash e promotie. E clasic cu ceva dotari pe standard si cu optionale. era pret fix de 12500 cu tva. nu am batut palma 14 Jul 2009, 23:54: dar e f interesanta si oferta Drive pt 1.6 102 la 14500. F F interesanta. sa vad daca pot convinge sefimea sa mai trag putin de pret. prefer sa renunt de tot la diverse vicii si tampenii si sa platesc avans mai mare ca sa o pot acoperi. e char pe gustul meu oferta. merci MAERSK pt atentionare. This post has been edited by tzepesch: 14 Jul 2009, 23:54 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 15 Jul 2009, 07:43) prefer sa renunt de tot la diverse vicii si tampenii si sa platesc avans mai mare ca sa o pot acoperi. Asta inseamna ca esti si dispus sa muncesti mai mult ca sa o poti plati. Nici un sacrificiu nu e prea mare atunci cand e vorba de ingropat banii intr-o masina noua, cat mai mare si flashy. Nimic nou sub soare.Good on ya, s-o stapanesti sanatos ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
adip: toate ca toate, da' daca si Skoda mai e "flashy"...
toti: repet aici ce am scris mai sus: omu' vrea sa cumpere ceva pe bani organizati de el (si nu de la mine, de la tine sau de la altcineva). Sigur ca orice opinie e binevenita (cel putin asa cred, ca de aia a intrebat); dar de aici pina la tonul cu care au fost date unele din opinii e cale lunga. Poate insa e forumul gresit; ma intreb cum ar fi aratat raspunsurile in situatia in care colegul ar fi fost tot asa cucerit de Megane, cum pare a fi de Octavia. Cu un lucru sunt insa de acord: in general lumea tinde sa dea pe masini mai multi bani decit ar trebui. Includ aici functii "esentiale" cum ar fi FollowMeHome - pe care fabricantii (si anume toti) le implementeaza ieftin si le vind scump. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
driverx |
![]()
|
Daca pe forumu masinii mult ravnite ar afla si ei venitul si avansul lui si apoi l-ar intreba cat coasta rabla, ar muri si aia de ras. Eu am tot vorbit pe YM cu initiatorul topicului, atunci chiar am incetcat sa fiu serios si sa tratez serios problema, dar acuma ma stric de ras cand vad deja idei de genu 14500E
![]() ![]() ![]() Din respect pentru el nu pun venitul lui, dar daca l-as pune, toti o sa fiti pe jos. Va munci strict pentru masina aia. Chiar daca il mai ajuta tata. Asta daca nu are si alte venituri oarecum stabile care i-ar putea asigura un spate si atunci treaba devine mai usoara. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(os @ 15 Jul 2009, 14:54) adip: toate ca toate, da' daca si Skoda mai e "flashy"... D.p.m.d.v. Skoda e "flashy" in masura in care e prea scumpa pentru ce ofera.QUOTE(os @ 15 Jul 2009, 14:54) ma intreb cum ar fi aratat raspunsurile in situatia in care colegul ar fi fost tot asa cucerit de Megane, cum pare a fi de Octavia. Pe daciaclub cred ca raspunsurile nu ar fi diferit prea mult daca tzepesch ar fi intrebat de Megane. Pe reno, e evident ca nu l-ar fi intrebat nimeni daca isi poate permite s-o [intre]tina ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(tzepesch @ 15 Jul 2009, 00:43) dar e f interesanta si oferta Drive pt 1.6 102 la 14500. F F interesanta. sa vad daca pot convinge sefimea sa mai trag putin de pret.. Nu ai nevoie de mai mulți bani, ai nevoie de o negociere bună! Mergi la Avia și vezi ce-ți oferă, apoi mergi și la ceilalți dealeri..În București mai sunt ca dealeri Skoda Brady Trade și Porsche. Le găsești adresele pe site. Fă-i să se bată între ei în oferte, pentru a te câștiga ca și client. Să nu te pună dracu să te urci în mașină și apoi să-ți dai ochii peste cap, că ăla ești... Oricât de entuziasmat vei fi, nu arăta asta consilierului de vânzări. Sunt convins că dacă știi să negociezi, scoți cel puțin TVA-ul din acei 14.500 euro... This post has been edited by MAERSK: 15 Jul 2009, 10:03 |
--------------------
-
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
categoric maersk
asa cum am scos O1 de 1.6 la pret de 1.4, poate o scot si p-asta. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(driverx @ 15 Jul 2009, 08:06) Daca pe forumu masinii mult ravnite ar afla si ei venitul si avansul lui si apoi l-ar intreba cat coasta rabla, ar muri si aia de ras. Eu am tot vorbit pe YM cu initiatorul topicului, atunci chiar am incetcat sa fiu serios si sa tratez serios problema, dar acuma ma stric de ras cand vad deja idei de genu 14500E ![]() ![]() ![]() @tzepesch - nu cumva sa spui aici cat ai venituri lunare si avans ca nu te mai lasa astia sa iti iei nici macar Logan nou ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Mai bine asteapta sa ai un ban gramada si pe urma te poti gandi la o masina noua si scumpa. Nu trebuie sa te simti complexat conducand o dacie de 25 ani.
Am facut aceeasi greseala cand am luat credit 200 mil pentru un logan nou acum 3 ani. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai ales daca ai venituri mici, de ce vrei ditamai salupa, si noua pe deasupra? iti stiu eu preocuparile de a scoate consumuri subunitare cu Dacia prin fel de fel de metode, unele de te apuca rasul, ia-ti o masina la care iti permiti consumul, uite un exemplu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
o sa-si ia octavia cu 1.4 si porma o sa merga cu ea cu a 5 a la 60 ca consuma mult
![]() din pacate toti vem s8 cu intretinere de tico ![]() This post has been edited by C@talin: 15 Jul 2009, 13:55 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:39 |