Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
![]() ![]() ![]() |
Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ala e pana in 22 k euro
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
18150 "chel". Cu tot cu TVA!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cu restu il tuneaza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io daca as avea bani aia las lua full la bani de chel
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 10 Nov 2009, 22:25 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
Cu restu' mai imi iau una.
![]() 10 Nov 2009, 22:25: Acu' pe bune, configurat cu ce-a vrut muschiu' meu mi-a iesit la vreo 19200. Nu dau nici de frica 1600 + TVA pe o vopsea speciala, mai ales cind e verde sau galbena! This post has been edited by Marty: 10 Nov 2009, 22:25 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
un galben gordinii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
NU stiu ce galben e asta, da' nu dau 1600 + TVA pe el!
vnmcfg4cl32tej37.jpg Pe verdele asta nici atit! vnmcfg4cl32tednr.jpg Pare mai normal asa vnmcfg4cl32tegna.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
ala e galben gordini de 1600 euro
![]() Si negru e misto ,verde arata jalnic pe forma caroseriei ![]() Dute pe la serus militari ca era prin parcare un clio rs ca cel din poza de culoare galben gordini ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 10 Nov 2009, 22:34 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Nov 2009, 22:13) Aia a fost masina la viata ei! Numa' ca italianu' cauta sa dea tepe! Nu de alta, da' n-ai cum sa scoti 8% in oras, 10,3% afara si 16% combinat! ![]() ba da se poate, dar depinde si de cat % alcool ai in rezervor cand scri anuntul de vanzare ![]() QUOTE(Marty @ 10 Nov 2009, 22:21) si nu dai lancerul ala?? sunt nebun dupa masina asta, am inteles ca desi nu prea pare, chiar e ceva de capul ei, pacat de designul interior, dar la o adica pot trai cu el... QUOTE(Marty @ 10 Nov 2009, 22:24) asteapta si tu pana la anul cred ca pe vremea asta, ca vor scoate clio rs gordini, care va fi un rs normal dar cu o vopsea smechera cu racing stripes... probabil ca aia nu va fi 1600 + tva, ci poate dublu, dar ai exclusivism nu?? ![]() apropos de chestia asta cu gordini, o sa-mi scriu aici o parere desi exista topic special pe tema asta (chiar eu l-am creat ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 10 Nov 2009, 22:36) si nu dai lancerul ala?? sunt nebun dupa masina asta, am inteles ca desi nu prea pare, chiar e ceva de capul ei, pacat de designul interior, dar la o adica pot trai cu el... Normal ca dau Lancerul, doar nu vrei sa platesc leasing la doua masini !? Da, masina asta este chiar altceva, sunt topit dupa ea! Este exact asa cum imi place mie: rea si fara prea multa electronica! Scaune profilate, suspensie sport, caseta de directie e de EVO, short shifter, a/c automat, ABS+EBD. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pai si daca esti topit dupa ea.... adica nu ma inteleg gresit nu m-as da inlaturi de la un rs (dar ph1, la ph2 nu prea agreez fata aia ca de broasca), dar daca iti place asa mult lancerul, de ce vrei altceva??
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Anuntul il pusesem doar pentru exemplu.
![]() Imi place Omega (A, B....indiferent). Si daca are si motorul de Lotus ....... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi-as lua nici o masina, M-as muta la o casa mai scumpa.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 10 Nov 2009, 22:50) pai si daca esti topit dupa ea.... adica nu ma inteleg gresit nu m-as da inlaturi de la un rs (dar ph1, la ph2 nu prea agreez fata aia ca de broasca), dar daca iti place asa mult lancerul, de ce vrei altceva?? Faza cu RS-ul era o gluma! Dau masina pentru ca n-are sens s-o tin daca sunt mai mult plecat. Am stat si am calculat ca daca ma plimb cu taxiul cit stau in tara, ies mult mai ieftin decit cu ratele. Bine, n-am probleme financiare (slava Domnului!) da' as vrea s-o dau acum, cit mai e inca in garantie.![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
slider2 |
![]()
|
@catalin-g3 masina aia intr-adevar a fost mare la viata ei (ma rog e mare si in realitate
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Marty |
![]()
|
In epoca aia au fost 3 modele cu tehnologie F1: R 21 Williams (2.0 Turbo), Lancia (nu mai stiu modelul) Ferrari V8 3.0i 32v si Opel Lotus Omega.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
slider2 |
![]()
|
@marty nu garantez, dar daca mai astepti cam un an de zile, desi nu cred ca mai stai tu atat, poate m-ar interesa. asa au promis parinitii - terminat facultate + angajat = titiu de care vreau eu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Marty |
![]()
|
Vezi ca vinde si Ursu unul, cu ceva modificari. Problema este ca a lui a fost oarecum reconstruita, ca s-a proptit cam tare cu ea in ceva (chiar nu stiu ce).
A mea e de vinzare, daca apare vreun cumparator si ne intelegem la cascaval, o dau. Daca nu... o tin, ca-mi place. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
au inceput sa-si ia toti coca japoneze
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
aL_iN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 October 09 From: Pitesti ![]() |
Ce masina mi-as cumpara daca as avea maxim 35.000E?
- Lexus IS250 - Honda Accord - Mazda6 - Skoda Octavia RS 2.0 TDI 170CP Poate ca ar mai fi dar prefer sa ma opresc aici. Nu stiu ce-as face la momentul respectiv dar 65% cred ca as folosi banii pentru o casa. |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
aL_iN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 October 09 From: Pitesti ![]() |
De ce no comment ? Pentru ca nu exista o alta motorizare pentru RS? L-am luat pur si simplu cu copy/paste daca la asta te refereai, daca nu chiar as fi curios sa stiu de ce ai bolduit.
Iar acel quote daca-mi era adresat mie... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Laguna GT Estate
![]() This post has been edited by Manuel: 11 Nov 2009, 00:34 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hyundai veracruz.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(aL_iN @ 11 Nov 2009, 00:30) cat de sigur esti ca nu exista o alta motorizare pentru RS?? ia arunca un ochi aici: http://new.skoda-auto.com/rom/model/newoct...s/pages/rs.aspx |
--------------------
symboala
neagra
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
aL_iN |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 11 Nov 2009, 13:16) cat de sigur esti ca nu exista o alta motorizare pentru RS?? ia arunca un ochi aici: http://new.skoda-auto.com/rom/model/newoct...s/pages/rs.aspx Motorizări Cele două variante de motorizare menite să furnizeze un înalt nivel de putere sunt 2.0 TSI / 200 CP și 2.0 TDI CR DPF / 170 CP. Dar eu ma refeream strict la motorina daca la asta te-ai gandit ![]() Daca exista si motor mai mare de 2.0 n-am vazut nici pe skoda dot ro si nici pe site-ul care l-ai dat tu. PS: Frumos Nissan kossak PPS: Marty poate ma scoti si pe mine din ceata si-mi zici ce-a fost cu postul ala printr-un PM. No more off-topic ![]() This post has been edited by aL_iN: 11 Nov 2009, 15:17 |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Par egzamplu, ce faceti voi, pe ulitele romanesti, cu 295, 270, 200, 170 CP? Va zdrobiti oasele si organele mai abitir in contact cu diverse (nu ca v-as dori-o, dar se poate intampla)?
Parerea mea este ca o masina scumpa trebuie sa se axeze pe confort si mai putin pe motorizare puternica (asta este optiunea mea, ceea ce nu inseamna ca altii nu ma pot combate). Intr-adevar, exista masini FOARTE scumpe, care le ofera pe amandoua. Personal, cred ca multi dintre noi, deci inclusiv eu, nu indraznesc sa viseze la ele. This post has been edited by mirceateodorescu683: 11 Nov 2009, 15:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Depinde, la anii mei ma doare in cot de confort, vreau ADRENALINA
![]() cand oi imbatranii evident ca as vrea ceva cat mai comod cu putinta. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:17 |