Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
![]() ![]() ![]() |
Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
CGDBZ |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Nu cred ca stii cata adrenalina se descarca in organism in conditii de stres - eveniment rutier, accident. In concluzie, nu iti doresc sa ai parte de prea multa adrenalina.
This post has been edited by mirceateodorescu683: 11 Nov 2009, 17:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.103 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Asta nu`i periculos decit pentru tine, si nici prea periculos.
http://www.4x4offroads.com/image-files/pin...710m-1973-1.jpg Si aia e masina , restul sint automobile. ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Baieti glumeam.
Totusi nevoia de confort vine dupa o anumita varsta, pana atunci normal ca toti visam doar performanta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(aL_iN @ 11 Nov 2009, 15:17) Ai vorbit de 3 japoneze, dupa care tr-ai spart in ancheta si ai zis Skoda. Si nu orice fel de Skoda, ci una sport, dar care trebuia sa fie neaparat ... diesel. Tie nu-ti suna asa un pic aiurea alaturarea termenului sport cu termenul diesel? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai de ce nu faci scandal la fia....
seat leon diesel...... audi de lemans diesel..... ca sa nu zic de dackar..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
aiuitat sa adaugi cel putin prefixul TURBO la ce ai zis tu mai sus.
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
consum mai bun pt diesel.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.505 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
marty uitasem pejosu de lemans... tot hdi......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 11 Nov 2009, 16:50) Par egzamplu, ce faceti voi, pe ulitele romanesti, cu 295, 270, 200, 170 CP? Va zdrobiti oasele si organele mai abitir in contact cu diverse (nu ca v-as dori-o, dar se poate intampla)? Parerea mea este ca o masina scumpa trebuie sa se axeze pe confort si mai putin pe motorizare puternica (asta este optiunea mea, ceea ce nu inseamna ca altii nu ma pot combate). Intr-adevar, exista masini FOARTE scumpe, care le ofera pe amandoua. Personal, cred ca multi dintre noi, deci inclusiv eu, nu indraznesc sa viseze la ele. Daca mergi pe drumurile dragi ale patriei noastre, sa spunem de la Bucuresti la Arad, iti trebuie un motor mai puternic cu care sa faci niste depasiri, daca mergi in spatele tirurilor o sa ajungi la Pastele Cailor la Arad. Spun asta din proprie experienta. Daca aveam si noi niste autostrazi cum au pana si ungurii, atunci mergea si un 1.4 sa o tii constant la 130. Eu pur si simplu nu pot sta dupa cardul de tiruri care merg in ritmul lor. Cu cat ai mai multi cai si cuplu, cu atat faci depasirile mai in siguranta si mai usor. This post has been edited by 2dor: 11 Nov 2009, 18:07 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cu conditia ca toti sa gandeasca ca si tine...depasirile mai in siguranta
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
Tudore, lasa-l pe felcer in pace, are un Pissat 2.0 TDi, singurul motor care consuma mai mult ulei decit combustibil. Da', oricum, Pissatu' il tine la intimidare, sa vada vecinii ca s-a ajuns, de umblat umbla tot cu Loganu', dupa propriile-i declaratii.
11 Nov 2009, 18:24: Am zis-o si-o repet: masina perfecta pentru Romania e un Ferrari cu motor diesel de 1 litru! This post has been edited by Marty: 11 Nov 2009, 18:24 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci daca Marty zice ca nu Mitsu, vreau asa ceva:
350Z.JPG ( Size: 47.92k ) Number of downloads: 256 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 11 Nov 2009, 19:21) Tudore, lasa-l pe felcer in pace, are un Pissat 2.0 TDi, singurul motor care consuma mai mult ulei decit combustibil. Da', oricum, Pissatu' il tine la intimidare, sa vada vecinii ca s-a ajuns, de umblat umbla tot cu Loganu', dupa propriile-i declaratii. Da, da', din cand in cand, ies cu Passatu' la spalatorie. Sa vezi atunci dans din burice goale cu decor de fum TDI si sunet de "dizal power". In rest imi scot stetoscopu', pensele si lamele din portbagajul Daciei, in fiecare zi. Ca nu am onoarea sa ma dau cu Mitsubishi sau Nu Stiu Ce Masina RS, este din cauza ca nasu' meu nu e asa de rafinat. Si, dupa cum ma cunosc, nu cred ca voi avea fro' data astfel de gusturi. Ca nu am consumat nici capre sud-americane si nici alte mirodenii orientale care sa ma fac sa merit. Da' chiar trebuie sa plangem de mila cand un "lancer" de jde mii de cai si cu cuplul mare ii rupe gatul racer-ului de la voan? Poate doar pentru amaratii care se afla prin preajma si devin victime. Pentru ca, pentru multi, esentiala este puterea motorului si nu fiabilitatea, consumul, inclusiv de ulei (pana la 7500 km, nu am completat nici un ml de ulei domnule anti-TDI, ca e CR). In rest adrenalina, fratilor, 1 la mie, direct in vena sau chiar in cord, ca asa se face in fibrilatia ventriculara. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca vorbeam de masini japoneze, nu cred ca e cazul sa aducem aminte de fiabilitate...
l@u tocmai asta e ideea de a avea un motor mai puternic, de fapt prin acest lucru depasirile se fac mai in siguranta pentru ca e jenant ca la jumatatea tirului sa simti ca nu mai trage masina, iar din fata sa vina al tir. This post has been edited by 2dor: 11 Nov 2009, 20:02 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Nu aducem, ca e recunoscuta. Io vorbeam de cati CP le-ar trebui unora ca sa fie ei mai altfel.
Daca la jumatatea tirului simti un fior si ca masina nu mai trage, este pentru ca ai intrat intr-o depasire cel putin la limita. Trebuie sa iei in calcul si ce poate masina atunci cand treci pe contrasens. Dar, daca accelerezi, ca sa treci de tir, ala din fata este si un ambitios care nu cedeaza, la ce viteza are loc coliziunea frontala? This post has been edited by mirceateodorescu683: 11 Nov 2009, 20:07 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 11 Nov 2009, 19:52) Pentru ca, pentru multi, esentiala este puterea motorului si nu fiabilitatea, consumul, inclusiv de ulei (pana la 7500 km, nu am completat nici un ml de ulei domnule anti-TDI, ca e CR). In rest adrenalina, fratilor, 1 la mie, direct in vena sau chiar in cord, ca asa se face in fibrilatia ventriculara. 1. Ori te pasioneaza puterea, ori consumul? Daca te pasiona puterea, luai o benzina; daca te pasiona consumul, luai motorul de 105 cai. Asa ca nu stiu care dintre noi e ipocrit. ![]() 2. Indraznesti sa compari fiabilitatea unui motor japonez cu gunoiu' ala de-l ai pe masina? Revino-ti in fire! 3. Daca n-ai completat mataluta nu-nseamna ca n-a consumat. ![]() 4. Poa' sa fie CR, DP sau ce mai vrei tu, aceeasi idee idioata de honuire a cilindrilor o folosesc, asa ca mai subtire! 5. Am mai putini cai decit tine si cuplul mai mic. Si nu e nici turbo. Cu toate asta vezi ca n-am ce discuta cu Pissatu' lu' matale nici la acceleratie, nici la viteza maxima, nici la confort, nici la stabilitate. Hai, bijti si fa pe ipocritu-n alta parte! L.E.: Felcerica, daca la jumtatea tirului si te trece fiorul pentru ca nu mai trage, inseamna c-ai un diesel sub rect si tre' sa schimbi repede viteza, altfel mori ca prostu' intr-o masina SPORT DIESEL. Apropos, vezi ca am aceeasi masina ca si 2dor. ![]() This post has been edited by Marty: 11 Nov 2009, 20:10 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
?
![]() QUOTE(Marty @ 11 Nov 2009, 21:07) 5. Am mai putini cai decit tine si cuplul mai mic. Si nu e nici turbo. Cu toate asta vezi ca n-am ce discuta cu Pissatu' lu' matale nici la acceleratie, nici la viteza maxima, nici la confort, nici la stabilitate. Hai, bijti si fa pe ipocritu-n alta parte! <span class='edit'>11 Nov 2009, 20:08:</span> L.E.: Felcerica, vezi ca am aceeasi masina ca si 2dor. ![]() Io faceam intreceri de masinute cu ceilalti cand eram la gradinita. Acuma nu mai incap in ele. LE: eu parca tot de Lancer am vorbit. Si doi, ca sa te imit in gandirea sistematizata, io nu incerc senzatii tari paralel cu tirul, ca nu-mi place la TV, la 17.00, si nici pe Youtube. Si nu schimb eu ci cutia, desi pot comuta pe manual, punctul trei, conform normelor de sistematizare. This post has been edited by mirceateodorescu683: 11 Nov 2009, 20:14 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marty |
![]()
|
Argumentele tot de atunci ti-au ramas. Ca vad ca atunci cind ti-o iei peste ochi cu propriile-ti argumente, incepi cu cioflingareli.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 11 Nov 2009, 21:03) Nu aducem, ca e recunoscuta. Io vorbeam de cati CP le-ar trebui unora ca sa fie ei mai altfel. Daca la jumatatea tirului simti un fior si ca masina nu mai trage, este pentru ca ai intrat intr-o depasire cel putin la limita. Trebuie sa iei in calcul si ce poate masina atunci cand treci pe contrasens. Dar, daca accelerezi, ca sa treci de tir, ala din fata este si un ambitios care nu cedeaza, la ce viteza are loc coliziunea frontala? Pai eu ce am spus, ca trebuie sa iei in calcul ce poate masina, iar daca aceasta e un 1.4 de 75 CP, mai bine nu depasesti. Deci in concluzie, prefer un motor mai puternic ca sa nu imi dea fiori orice depasire. Uite unde ai nevoie de mai multi cai si cuplu. This post has been edited by 2dor: 11 Nov 2009, 20:17 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Marty, cand un tigan te improasca si te injura, tu nu intelegi spiritul agresorului, da satra se tavaleste de ras, ca ala e cel mai beton la bancuri si la jmecherie. Fara aluzii, sincer, da asta este exemplul meu de gandire de manelist.
This post has been edited by mirceateodorescu683: 11 Nov 2009, 20:19 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(aL_iN @ 11 Nov 2009, 15:17) Motorizări Cele două variante de motorizare menite să furnizeze un înalt nivel de putere sunt 2.0 TSI / 200 CP și 2.0 TDI CR DPF / 170 CP. Dar eu ma refeream strict la motorina daca la asta te-ai gandit ![]() Daca exista si motor mai mare de 2.0 n-am vazut nici pe skoda dot ro si nici pe site-ul care l-ai dat tu. frate tu daca ai avea sa dai cash 35000euro pe o masina, mai ti-ai face griji de consum?? ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Dar daca si-a vandut mostenirea si a luat cu banii masina?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 11 Nov 2009, 20:18) Marty, cand un tigan te improasca si te injura, tu nu intelegi spiritul agresorului, da satra se tavaleste de ras, ca ala e cel mai beton la bancuri si la jmecherie. Fara aluzii, sincer, da asta este exemplul meu de gandire de manelist. Masina o ai, gindirea asisderi (dupa cum singur spui)! Vorba aia: if it walks like a duck and quacks like a duck...QUOTE(slider2 @ 11 Nov 2009, 20:20) slider2: Ferrari, diesel, 1000 cmc... Masina bengoasa, sa moara dusmanii, da' sa nu consume ca-s sarac! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
masina mea e mai tare ca masina ta, tati meu il bate pe tati tau
jenant |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.505 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
iu tochin tu mi?
Hai bre sa revenim on-topic (*** cu tractoarele voastre cu tot) Daca tot vorbim la modul teoretic... as cheltui banii astia ca sa convertesc o 1300 la 1300 electrica. Ar fi bani suficienti de motor, controller si ceva baterii li-ion. Ar ramane loc si de-un A/C electric gen cel de pe Prius. Si de oras/imprejurimi chiar ar fi fun-car. Singura chestie ar fi s-o izolezi bine, sa nu-ti prajeasca fundul la vreo ploaie mai puternica ![]() Eeeeeh, vise tata, vise... L.E. Culmea e ca pe termen lung, chiar ar fi economica. Mai economica decat motorul rusului dizelov This post has been edited by bucatzel: 11 Nov 2009, 20:51 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:52 |