Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
![]() ![]() ![]() |
Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.599 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Twingo Renault sport.
This post has been edited by einstein1984: 12 Nov 2009, 14:21 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Daca as dispune de suma asta de banii probabil ca as alege intre Volkswagen Scirocco R sau un BMW 320d.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
eu de banii astia as da avans pt o casa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tudore..... masina are acceleratii normale pt un motor de 136...si kg ei.... dar nu poti sa zici ca se "pisa" cu bolta pe alte masini cu puteri asemanatoare..... cum vrea sa zica marty....
si da am mers cu ea... si am mers si cu otlanderu vechi cu acelasi motor.... ala era chiar lesinat rau.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
DRaga arhi, cind vei face diferenta intre SLZ (Solenza) si Lancer, intorce-te sa dicutam! N-as face liniute cu tine ca n-am de ce! In primul rind ard benzina absolut de pomana, in al doilea rind n-am nimic sa-ti demonstrez. Tu continua sa visezi la ziua cind vei face prima Solenza de 1.4 la o liniuta (cum ziceam si mai devreme), lasa-ma pe mine cu Lancerul meu obosit sa jucam in liga noastra inferioara!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce masina are arhi?
L-as face o linuta.... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Un Megan dci de 85 de cai (eu la ala ma refeream).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Nov 2009, 19:06) DRaga arhi, cind vei face diferenta intre SLZ (Solenza) si Lancer, intorce-te sa dicutam! N-as face liniute cu tine ca n-am de ce! In primul rind ard benzina absolut de pomana, in al doilea rind n-am nimic sa-ti demonstrez. Tu continua sa visezi la ziua cind vei face prima Solenza de 1.4 la o liniuta (cum ziceam si mai devreme), lasa-ma pe mine cu Lancerul meu obosit sa jucam in liga noastra inferioara! Ba. loganu' meu tunat te asculta cu urechea. Ia 192 km/h in treapta a doua. Se pisa pe lensar, te drecu! |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Treapta a doua de la casa poate...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Decat sa iei teapa-ti foloseste lensaru' ala.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
marty...recunoaste... nu e asa ca in adancul sufletului vrei si tu un reno.......si teai procopsit ca mitsu......
vezi ca mai sunt cazuri pe la jurnal de bord.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.710 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(l@u @ 11 Nov 2009, 23:14) adevarat dar repet nu 100% Pe cutie manuala intodeauna o sa simti ca se termina orice treapta. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.710 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Iti place sa cumperi mitul .....????????
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Fara nici o legatura cu trecutul. Imi place asta asa, pur si simplu!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 13 Nov 2009, 09:52) AM SI UN Renault. 21. TXi. 2.0i. 12 supape. 136 CP. 13072006m.jpg This post has been edited by Marty: 14 Nov 2009, 11:02 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
La 30-35 k Eur sunt destule "troace" faine. Pe la Lexus, pe la Infiniti, un Nissan Murano, e.t.c.
Parca zicea cineva (parmi-se Marty, baiatu' cu Lanseru') ca in afara de BMW care cât de cât mai tine sus calitatea, dar doar cât de cât, japo rulz. Cam asa e. Acu' si Marty zice ca dieselul n-are a face cu sportul si e contrazis de alt baiat cu Lancer (2dor). Si un BMW 320d mai nou de scoate "doar 177 CP" din 2.0 l e mai mult ca un Lancer 2.0 benzina. |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Io nu stiu da unde ie asta cu japo rulz. Intr-adevar, face ei masine bune, da' parca nu mai sunt asa de ieftine cum se spunea. Si mie iele imi da senzatia de plagiat sau de karaoke cantat de japonez pe Mozart.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Asta era acu' ceva vreme. Dar descrierea e corecta - relativ la coreeni.
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Totusi, macar din punctul de vedere al preturilor, si tot ii plagiaza pe europeni.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Din ce-am vazut, singurii cu preturi similare cu ale europenilor sunt Mitsubishi. Restul ori sunt mult mai scumpe (Honda, Subaru), ori mult mai ieftine (Suzuki).
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Marty |
![]()
|
Honda-i scumpa? Da', corect, poate un pic mai scumpa decit Mitsu, da' nu SCUMPA! In viata vietilor tale n-o sa poti compara un Accord c-un Pissat, la aceleasi dotari. Honda e superioara din toate punctele de vedere! Din pacate Honda Romania nu aduce masini pe comanda, ci importa niste masini si daca gasesti vreuna sa-ti placa, bine, daca nu... mai asteapta 6 luni, poate gasesti in urmatorul transport ceva care sa-ti placa.
In plus de asta, cei care comparati pretul japonezelor cu pretul europeneleor, omiteti in mod voit faptul ca japonezele au 10% taxe vamale. paulica, nu cred ca vorbeai cu mine despre calitate si fiabilitate. Cit despre BMW-ul ala de 2 litri si 177 de caluti, vezi ca-i asezonat c-o turbina, nu-i aspirat. Lancerul asezonat cu aceeasi turbina, scoate in mod curent 300 CP de fabrica, chiar a fost o serie limitata cu 400 CP. NU mai vorbesc de Clio RS care scoate 200 de CP din 2 litri de benzina... ASPIRATI. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
accordul si civicul nu is facute in anglia si sedanul in turcia?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Accord se fabrica doar in Japonia.
Civic Sedan vandut in Romania e facut in Japonia. Civic Sedan vandut in Ungaria e facut in Turcia. Civic Hatchback e facut in Uk. CRV e facut in Uk. Honda Trading aduce si masini pe comanda, dar trebuie asteptat mult. Honda Trading nu aduce din pacate decat modele in configuratiile de pe site-ul lor, nu si cele disponibile in alte tari. (exemplu: Civic 5D Exec A/T) This post has been edited by C a t a l i n: 15 Nov 2009, 15:06 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Nov 2009, 13:41) Cit despre BMW-ul ala de 2 litri si 177 de caluti, vezi ca-i asezonat c-o turbina, nu-i aspirat. Lancerul asezonat cu aceeasi turbina, scoate in mod curent 300 CP de fabrica, chiar a fost o serie limitata cu 400 CP. NU mai vorbesc de Clio RS care scoate 200 de CP din 2 litri de benzina... ASPIRATI. unii crede ca daca pe masina scrie in nemteste este si za best... eu am incercat sa mai port discutii cu apropiati si cam toti sunt fan tdi!! pe unii chiar i-am luat un pic peste picior. i-am intrebat ce fel de motoare considera ei ca sunt cele mai bune, si raspunsul a fost "tdi sunt cele mai bune inventate"... replica mea "sa inteleg ca apreciati fiatul..." unchiul meu care locuieste in italia si-a luat o zafira 1.9 150cp si povestea de ea si ca ii place motorul cum merge, la care eu zic "eh italienii astia o au pe asta cu designul, dar nici pe la motoare nu stau rau..." n-ai cu cine domne!!! |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Adica TDI (Turbocharged Direct Injection) e pe nemteste?. Da' Aston Martin? Da', da egzamplu, Rolls Royce, Jaguar, etc. sau chiar RENO, SITROIEN sau PEJOT, VOLVO, FIAT? Toate sunt nemtesti? Ca japoneze nu stiu daca... Ca toate are motoare tehnologia pa dizel, da' nu le numeste TDI, ca sa nu fie ca nemtii. Ce, creminalii aia de ww2 vrea sa dea lectii?
LE: Volkswagen, da, e nemtesc, da' nu scrie, e cu emblema. Passat nu stiu daca inseamna ceva pe germana, Audi, la fel, poate BMW (Bayerische Motoren Werke), ca Mertanu' e nume latino. This post has been edited by mirceateodorescu683: 15 Nov 2009, 19:04 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
n-am inteles prima parte. eu doar vroiam sa subliniez ca motorul diesel de tip tdi nu e o gaselnita nemteasca, ci italineasca. prima masina cu un astfel de motor fiind fiat croma prin anii 80. iar o parte din motoarele diesel de la opel (1.3, 1.9) sunt de fapt de fiat...
legat de ce inseamna numele anumitor marci, eu stiu asa: - hitler a vrut o masina pentru intreg poporul (consum mic, ieftina, sa duca 5 persoane cu o viteza maxima de 100km/h) si acesta a fost volkswagen tip 1 (sau numarul 1, nu mai stiu exact) proiectat de Porsche si care mai tarziu a devenit beetle datorita designului exterior. - apoi nenea horch nu stiu exact din ce motive a fost dat afara de consiliul de administratie, de la firma de automobile pe care o infiintase. dupa asta isi infiinteaza o noua firma, dar este obligat sa schimbele denumirea acesteia. fiul lui vine cu o idee si anume firma sa se numeasca tot horch dar intr-o alta limba, respectiv in latina. horch in germana este imperativul verbului "a asculta" (asculta!), echivalentul verbului in latina este audio, cu imperativul audi. mai tarziu patru companii s-au reunit sub una singura, aceasta uniune fiind simbolizata cu patru cercuri care se intre patrund (horch, auto union, audi si inca una pe care nu o mai tin minte). - nenea benz a construit un vehicul propulsat de un motor cu combustie interna si care functiona cu gaz, pentru nepoata lui, astfel incat aceasta sa-si poata vizita mai usor o buna prietena intr-o localitate apropiata. acest vehicul se numea triciclul lui benz, si mai tarziu nenea benz impreuna cu maybach si horch infiinteaza o firma auto, care poarta numele nepoatei: mercedes benz. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 10:19 |