DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> FURT

Conny
post 24 Jul 2003, 09:59
Post #1

Membru

Group: Members

Mi-au furat Radio CD-ul! :cry: :cry: :cry: Zona Drumul Taberei

am fost la politie si cica au inceput furturile de Casetofoane/ cd-uri la Solenze
Faza e ca trebuie sa vad ce imi scrie politaiul in procesul verbal ca mi-am sunat omul de la asigurare si mi-a zis sa am mare grija ca daca aia nu scriu ca au gasit ceva fortat asigurarea nu imi da bani pe motiv de 'chei potrivite'

a mai fost cineva in situatia asta? cam ce spaga sa ii dau la domul cu chipiu?

--------------------
Solenza Scala
Conny
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Wolfmark
post 24 Jul 2003, 10:03
Post #2

Membru autentic

Baga si tu mai multe detalii te rog :? :? :? Ti-au spart geamul ... ti-au fortzat incuietorile ... sau chiar e vb. de chei potrivite? Alarma n-aveai? Cat ai lasat-o singura?

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
aviasol
post 24 Jul 2003, 10:05
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Mi-au furat Radio CD-ul!  :cry:  :cry:  :cry: Zona Drumul Taberei

am fost la politie si cica au inceput furturile de Casetofoane/ cd-uri la Solenze
Faza e ca trebuie sa vad ce imi scrie politaiul in procesul verbal ca mi-am sunat omul de la asigurare si mi-a zis sa am mare grija ca daca aia nu scriu ca au gasit ceva fortat asigurarea nu imi da bani pe motiv de 'chei potrivite'

a mai fost cineva in situatia asta? cam ce spaga sa ii dau la domul cu chipiu?

baga si tu o shurubelnitza in iala si indoaie-o un pic asa nu are ce sa zica gaborul - s-a fortzat!!!

--------------------
VW GOLF V 1.9 TDI 2006 - WTX
galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional !
+
Marty
post 24 Jul 2003, 10:08
Post #4

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Daca nu sunt urme de fortare (incuietoare indoita, geam spart, etc.), da-i doua pachete de tigari.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Conny
post 24 Jul 2003, 10:13
Post #5

Membru

Baga si tu mai multe detalii te rog :?  :?  :? Ti-au spart geamul ... ti-au fortzat incuietorile ... sau chiar e vb. de chei potrivite? Alarma n-aveai? Cat ai lasat-o singura?  

:x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x

Am parcat acasa aseara pe la ora 23.30. Dimineata la ora 8, am dezactivat alarma si am descuiat masina din telecomanda ac de obicei. nimic nu mi-a atras atentia. nici un semn ca cineva ar fi facut ceva. Am intrat in amsina si mi-am dat seama ca ceva era in plus: multe fire. ma uit mai atent de fapt ceva era in minus: Radio CD. M-am uitat in dreapta stanga sa vad daca e ceva suspect. La broasca de la usa soferului (pe care nu am folosit-o niciodata) am vazut niste urme negre. M-am dus la politie. Declaratii si tot felul de hartii si a venit un nene care mi-a dat-o cu un praf alb si o maturica si au spus ca nimic urme. Din cate am inteles agentul respectiv trebuie sa imi elibereze o dovada care cica e gata intr-o luna (presupun ca o scrie de mana), dar s-a uitat la mine si cica e gata intr-o saptamana si m-a rugat sa ii fac niste copii xerox (a vazut unde lucrez). Cei de la asigurare mi-au spus ca daca in dovada nu se scrie ca au fost urme de fortare nu primesc nici un ban de la ei. Asa ca voi face azi copiile, vi pune ceva banuti intr-un plic (habar nu am cat) si ma duc la politie sa vad ce si cum. :roll:

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Conny
post 24 Jul 2003, 10:16
Post #6

Membru

Daca nu sunt urme de fortare (incuietoare indoita, geam spart, etc.), da-i doua pachete de tigari.

ajung 2 pachete?

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Wolfmark
post 24 Jul 2003, 10:25
Post #7

Membru autentic

Adica ti-au furat RCD-ul fara sa-ti declanseze alarma? Ce alarma ai? N-are memorie de evenimente? N-a bipait mai ciudat cand ai dezarmat-o?

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Marty
post 24 Jul 2003, 10:27
Post #8

Eu cam asa le dau la aia la accidente ( masinile de la firma se ciobesc destul de des - criblura, parcari, etc). Ma duc si bag o declaratie cum ca mi-a sarit o piatra-n far, am gasit masina in parcare si alte daravele d-astea, bag pachetele la inaintare, in 5 minute plec de acolo cu dovada.
Ori ca ii dai aluia 200 de mii, ori ca ii dai doua pachete de Marlboro, Kent sau mai stiu eu ce (incearca sa nu le dai Winchester, Monkey sau Derby si in nici un caz Carpati sau Cismigiu :wink: :wink: ) tot ala e rezultatul. Tu cind te vei duce sa iti iei dovada, o sa fie gata scrisa, deci nu vei mai face nimic cu "atentiile". Ca sa fac o mica paranteza, dovada ti-o dau asa de tirziu pentru ca trebuie semnata de comandantul sectiei de politie. Daca bivolul e in concediu......

--------------------
+
Conny
post 24 Jul 2003, 10:28
Post #9

Membru

Adica ti-au furat RCD-ul fara sa-ti declanseze alarma? Ce alarma ai? N-are memorie de evenimente? N-a bipait mai ciudat cand ai dezarmat-o?

am alarma gemini care sincera sa fiu nu mi-a facut o impresie buna pana acum (asta nu inseamna ca ma pricep)

de memoria de evenimente...stiu ca are, dar sincera sa fiu nu am fost atenta cand am dezactivat-o! ce stiu sigur ac era activata! daca a facut altfel.....nu as putea sa spun!
am dezactivat-o si am deschis usile din telecomanda ca in mod obisnuit si nu a fost nimic.
si sigur nu am lasat-o deschuiata aseara pentru ca am verificat

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Conny
post 24 Jul 2003, 10:31
Post #10

Membru

[quote="Marty"]Eu cam asa le dau la aia la accidente ( masinile de la firma se ciobesc destul de des - criblura, parcari, etc). Ma duc si bag o declaratie cum ca mi-a sarit o piatra-n far, am gasit masina in parcare si alte daravele d-astea, bag pachetele la inaintare, in 5 minute plec de acolo cu dovada.

saru'mana de lectie! e prima masina si sincera sa fiu descoper fff multe lucruri noi!

m-a chemat peste o saptamana cu precizarea ca de obicei dureaza o luna.
o fi zis ca am timp intr-o luna sa ma luminez ca trebuie sa fiu atenta cu el!

ma duc azi sa ii duc si hartiile alea pe care m-a rugat s ai le xeroxez

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Wolfmark
post 24 Jul 2003, 10:33
Post #11

Membru autentic

Eu tot Gemini am ... si mi-a facut o impresie f. buna alarma. Am fost in afara Bucurestiului, pe un camp ... si am testat-o la greu. Daca bag un degetzel pe geam ... incepe sa urle. La deschis usi la fel. Plus ca are memorie de evenimente ... care chiar functioneaza. Alarme false ... cam 2-3 intr-o luna.

Oricum, iarasi o sa stau transpirat o saptamana :? Dar daca nu ti-au spart bordul sau alte chestii mai naspha ... tot raul spre bine. Iei banii de la asigurare si-ti cumperi un aparat mai marfa smile.gif Sa ne zici cat e in catalog RCD-ul, ca n-am aflat nicaieri.

La cine ai asigurarea? Sunt curios cum se vor comporta si daca-ti dau banii fara prea multe figuri (bine, daca vii cu dovada de la politzie).

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Liviu
post 24 Jul 2003, 10:34
Post #12

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

In concluzie revenim la "old fashion method" si anume de a instala sina pe RCD-urile masinilor noastre ... trist dar asa e .... o sa ne plimbam cu RCD-urile/RCASS-urile dupa noi ....

Of DOAMNEEEEE .... in ce tara traim ...

--------------------
. . .
+
Marty
post 24 Jul 2003, 10:40
Post #13

Plus ca are memorie de evenimente ... care chiar functioneaza.

Ti-a cintat Multi Ani Traiasca de ziua ta ????? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sunt curios daca o sa arboreze stegulete tricolore la oglinzi, de 1 Decembrie !? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
+
Wolfmark
post 24 Jul 2003, 10:42
Post #14

Membru autentic

Abuzezi de faptul ca esti mai inalt si mai solid decat mine. Bineeee....
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
MBZ
post 24 Jul 2003, 10:42
Post #15

Membru autentic

Group: Banned

Plus ca are memorie de evenimente ... care chiar functioneaza.

Ti-a cintat Multi Ani Traiasca de ziua ta ????? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sunt curios daca o sa arboreze stegulete tricolore la oglinzi, de 1 Decembrie !? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Marty esti incurabil...
si mai ai si mijlocul indoit de la rock...sau ti`a trecut?
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
+
Marty
post 24 Jul 2003, 10:45
Post #16

saru'mana de lectie! e prima masina si sincera sa fiu descoper fff multe lucruri noi!

m-a chemat peste o saptamana cu precizarea ca de obicei dureaza o luna.
o fi zis ca am timp intr-o luna sa ma luminez ca trebuie sa fiu atenta cu el!

ma duc azi sa ii duc si hartiile alea pe care m-a rugat s ai le xeroxez

1) Imi pare rau ca trebuie sa-ti impartasesc din experienta mea vis-a-vis de relatiile cu politia, in momente nasoale.

2) E clar ca ti-a transmis modul de aplicare al legii lui Ohm: "Esti Ohm cu mine, sunt Ohm cu tine". Daca nu vrea sa primeasca nimic, dar te rezolva intr-un mod favorabil, asteapta-te sa te invite la o cafea :wink: :wink: :wink:

3) Du-te si dai hartiile, in functie de reactiile lui, stii la ce sa te astepti.

Mie cind mi-au furat semnalele la Renaultul 21, cind am intrat in birou si le-am zis ca nu vreau dovada pentru CASCO si ca o vreau pentru MINE, ca sa pot circula cu ea, mi-au zis urmatoarele: "Datoria Politiei Romane nu este sa va inapoieze bunurile furate" . E de prisos sa va mai descriu scandalul iscat ulterior acestor cuvinte..... icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

--------------------
+
Conny
post 24 Jul 2003, 10:47
Post #17

Membru

sincera sa fiu eu chiar nu ma pricep! sunt incepatoare rau!

spuneam ca nu prea imi place alarma pentru ca mi-a facut figuri s anu imi inchida usile cand o activam. acum m-am obisnuit sa incui intai usile din telecomanda de pe cheie si pe urma sa activez alarma.
Faza cu testele ar trebui sa o fac si eu ca poate ceva nu a fost montat bine si ar trebui sa remediez.

Sincera sa fiu mi se pare ciudat ca am gasit-o activata dimineata.

Asigurarea o am la Interamerican si sunt putin cam incordata la faza cu recuperatul banilor.
Sa vad cum negociez azi cu garcea.

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Bobo
post 24 Jul 2003, 11:04
Post #18

Membru autentic

nasol, imi pare rau...bafta mare cu restul alergaturii..

si uite asa revenim la discutia despre pusul alarmei; chiar ieri m-am certat cu taica-miu care vroia sa-mi puna alarma pe masina (nu stiu ce l-a gasit ca nu prea imi face cadouri din astea..); si i-am zis sa se linisteasca ca nu il las sa arunce cu banii pe fereastra... mai bine imi face cateva plinuri...

vad ca drumul taberei e zona periculoasa...esti a nu stiu cata persoana care e furata acolo...

--------------------
+
FiveThreeFive
post 24 Jul 2003, 13:53
Post #19

Membru autentic

Conny, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Totusi, nu inteleg un lucru privind asigurarea.
OK, intra un hot cu "chei potrivite". Sau a fost un hot suficient de profesionist ca sa intre fara sa lase urme. De ce nu te despagubeste in acest caz? Exista vreo clauza in contractul de asigurare in care se specifica faptul ca despagubirea se face numai daca dauna a fost produsa de un hot prost?
Eu cred ca ar fi bine sa ii ataci pe cei de la asigurari, eventual sa apelezi la protectia consumatorului.
Am mai auzit si eu lucruri neplacute despre Interamerican, dar sper sa o scoti la capat.

--------------------
ex- Dacia 1310 Break , on the road: 1988-2003 , scrapped: 2010
+
Wolfmark
post 24 Jul 2003, 13:58
Post #20

Membru autentic

In contract se specifica ca nu se despagubeste decat furtul prin efractie. Daca nu ti-a spart/fortzat nimic ... e furt simplu :roll: care nu se despagubeste. Cam asa e la toate ... n-ai ce face cu protectia consumatorului. Politzia daca nu gaseste urme ... nu poate sa-ti dea dovada, nu? Si fara dovada ... cum sa te despagubeasca asiguratorul?

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Conny
post 24 Jul 2003, 14:00
Post #21

Membru

[quote="old1310"]Conny, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Totusi, nu inteleg un lucru privind asigurarea.
OK, intra un hot cu "chei potrivite". Sau a fost un hot suficient de profesionist ca sa intre fara sa lase urme. De ce nu te despagubeste in acest caz? Exista vreo clauza in contractul de asigurare in care se specifica faptul ca despagubirea se face numai daca dauna a fost produsa de un hot prost?

eu sper ca totusi sa obtin o dovada de la politie in care sa fie scris ca s-a patruns prin efractie si sa nu ajung s ama cert cu asigurarea.
oricum am inteles ca faza cu 'chei potrivite' se mai foloseste si la alti asiguratori.
tipa cu care am vb de la Interamerican a fost draguta si mi-a zis sa vb cu politaiul ca sa imi faca dovada cum trebuie.
dupa program ma duc din nou la politie sa vedem ce si cum.

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
guvernul
post 24 Jul 2003, 23:48
Post #22

Membru

Nu avem nici un politist in grupul nostru? Nu putem s-o lasam pe Conny fara un ajutor. Trebuie sa-si recupereze banii de la Interamerican.

Si uite ca a inceput campania de usurat SLZ-ele.

Gemini nu e bun??? sad.gif :? Eu tocmai vroiam sa-mi pun un Gemini la inceputul saptamanii viitoare. Ceilalti de pe lista cu Gemini ce sfaturi puteti da. Cum s-a comportat.

Apropo, Conny, ce fel de alarma ai? Gemini cu senzor de interor cu ultrasunete? Si la ce dealer ai instalat-o?

--------------------
+
guvernul
post 25 Jul 2003, 00:29
Post #23

Membru

Lucratura dacia-renault pe SLZ e facuta cu creierul de la pantofi. Ma explic: au pus pe aparate (cele din subiectul mesajului) doua cleme de agatare in bord. Casetofoanele / cd se scot foarte greu (dovada e ca toate SLZ-ele usurate de casetofoane /cd au bordul distrus)

Solutia: scoateti voi aparatele din bord (nu apelati la coclarii ce usureaza masinutele) laugh.gif Apoi desurubati si scoateti clemele din partile laterale ale aparatelor. In felul asta aveti un casetofon/cd pe care-l puteti scoate foarte usor din bord cand iesiti din masina. Si inca ceva - ca sa scoateti mai usor cablurile (boxe si alimentare) din casetofon/cd taiati sigurantele de platic de la prize (nu se strica nimic, dar va salvati unghiile si varfurile degetelor). Nu e nevoie de sina. (de fapt nici nu vad cum poate fi pusa caci prizle intra tare ciudat in casetofon - de sus smile.gif ) Bordul e suficient de tare ca sa nu fie afectat de manevrarea casetofonului in modul descris mai sus.

--------------------
+
Wolfmark
post 25 Jul 2003, 09:07
Post #24

Membru autentic

Gemini nu e bun???  :(  :?  Eu tocmai vroiam sa-mi pun un Gemini la inceputul saptamanii viitoare. Ceilalti de pe lista cu Gemini ce sfaturi puteti da. Cum s-a comportat.

Apropo, Conny, ce fel de alarma ai? Gemini cu senzor de interor cu ultrasunete? Si la ce dealer ai instalat-o?

Eu am Gemini ... si sunt f. multumit. Daca bagi un deget in masina incepe sa urle ... daramite sa mai deschizi usa si sa iei un RCD. Alarme false doar vreo doua, din cauza senzorului de perimentru intern (pe care l-am reglat eu f. sensibil).

Plus ca cei care au montat-o (Gemeni nu mai stiu cum) sunt de nota 10 (nu mi-au dat factura ... dar n-am platit nici TVA :wink:).

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
GeorgeB
post 25 Jul 2003, 09:18
Post #25

the 7 stars of Pleiades constellation

...
Plus ca cei care au montat-o (Gemeni nu mai stiu cum) sunt de nota 10 (nu mi-au dat factura ... dar n-am platit nici TVA :wink:).

auzi imi spui si mie ce firma este, nu de alta dar am niste relatii prin Garda ... biggrin.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Conny
post 25 Jul 2003, 10:04
Post #26

Membru

Apropo, Conny, ce fel de alarma ai? Gemini cu senzor de interor cu ultrasunete? Si la ce dealer ai instalat-o?[/quote]

sincera sa fiu nu stiu ce tip de alarma e! Gemini montat la Cobacescu! aveau o singura variata de gemini si nu am acum hartiile la mine.
Azi dimineata am facut o incercare: am incuiat masina din telecomanda, am activat alarma si apoi am descuiat masin acu cheia (nu am mai facut niciodata testul asta la usa). Surpriza! am intrat in masina fara sa schiteze alarma nici cel mai mic bip! cei cu gemenii ati incercta varianta asta?
Am sunat la gemini si i-am anuntat, iar acum astept sa ma programeze la o 'intrevedere'
nu stiu daca aveam problema asta inainte de furt (si practic hotul a avut o misiune fff usoara) sau mi-au stricat hotii alarma.
faza e ca daca armez masina bipaie ca si cum s-ar activa alarma, dar de fapt.......
UFFFF!!!!! deja m-am pierudt in povestea asat.
Dimineata am fost la politai sa ii spun ca am nevoie de cuvantul 'efractie' pe dovada pentru asigurare si nu a vrut sa imi ia banii. mi-a spus ca discutam cand vin dupa dovada si ca e OK. habar nu am ce inseamna asta si am emotii pana joia viitoare.
acum sa vedem ce imi spun astia de la gemini. daca ei spun ca mi-au stricat-o hotii ii pun sa dea in scris si ma duc cu hartia la politie si le arat dovada de efractie.

mersic oricum 'guvernului' de intentie! smile.gif

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
BBC
post 25 Jul 2003, 10:47
Post #27

Membru autentic

From: Brasov

Cand deschizi usa se aprinde plafoniera?

--------------------
VW 4 roti / 5 usi -
+
Conny
post 25 Jul 2003, 10:48
Post #28

Membru

Cand deschizi usa se aprinde plafoniera?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu m-am gandit sa ma uit si fiind lumina afara.....

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Wolfmark
post 25 Jul 2003, 10:53
Post #29

Membru autentic

Conny Conny ... de ce te mai chinui cu telecomanda masinii? Alarma trebuie sa fie conectata la inchiderea centralizata ... si cand o armezi ... s-au incuiat toate usile. Cand dezarmezi ... s-au descuiat. Simplu. Uita de telecomanda din cheie!!!!!

Eu am Gemini 7463. Dupa ce armez masina ... oricum as deschide usile alarma se declanseaza. Chiar si doar daca apas pe butonul din telecomanda cheii ... tot se declanseaza. Si asta fara sa deschid o usa biggrin.gif. Oricum, chiar daca ti s-ar fi declansat alarma ... tot ti-ar fi luat RCD-ul. Dar tinand cont ca au avut timp suficient ... ma mir ca mai ai scrumiera, boxe, volan, scaune etc... (adica tot ce se putea scoate din masina cu o simpla surubelnitza biggrin.gif).

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Watchful snake
post 25 Jul 2003, 10:53
Post #30

Membru

From: București

Daca plafoniera este asezata este pe pozitia din mijloc se aprinde cind deschizi usile (fata sau/si spate) si hayonul, dupa care, cind le inchizi la loc, se mentine aprinsa aprox. 45 - 50 sec. dupa care se stinge filat.

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
+
6 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 20:11
Forum Renault