LOGAN 1.2 16V, CE PARERE AVETI? ATI TESTAT?
![]() ![]() ![]() |
LOGAN 1.2 16V, CE PARERE AVETI? ATI TESTAT?
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu, era varianta cea mai echipata la momentul respectiv.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Exact pe dos. La vremea respectiva era cel mai dotat (masina, nu eu...
![]() LE: exact pe dos fata de ce zicea Iulikk This post has been edited by yoncv: 19 Sep 2010, 23:03 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Chel era Ambiance, parca
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Asa... Ambians, ambision... pastele mamii lor, ca le incurc. Sorry
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Prestije din cate stiu nu are nicio dotare notabila in plus fata de Ambition. Decat chestii de estetica (unora le plac, altora nu) - ceasuri de bord pe alb, colant la stalpi, inele argintii la aeratoare, volan si schimbator in piele, interior si tapiterie inchisa, alt stil de jante de aliaj, bari vopsite integral. Diferenta cea mai importanta e motorizarea.
La inceput variantele erau: Ambiance<Preferance<Laureate<Ambition |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta era mai pletos
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 19 Sep 2010, 12:28) 1.4 pe logan consuma 5% doar la vale cu vant din spate . Daca nu as conduce un Logan 1.4 poate as crede si eu ca ar consuma 5%. QUOTE(IRONICK @ 19 Sep 2010, 18:09) @IRONICK: +1. Daca nu s-ar nimeri sa plec de la Timisoara catre Deva de fiecare data seara de cativa ani buni incoace, probabil c-as mai scoate iarasi 5.3% QUOTE(argon @ 19 Sep 2010, 18:23) Espero de 5 litri? pe americanuri d'alea de la marskman...ma gandesc ca nu trec pe langa el cu viteza economica de 250 km/h. Astea au majoritatea cutie automata, schimba cum vor ele. Am incercat si eu modul "manual". E funny sa bagi in viteza fara ambreiaj, dar m-am plictisit repede, am trecut-o in "D" si am calcat-o, ca trebuia sa prind ferry-boat-ul. Cat despre consum... am facut azi 90 de mile si mi s-a dus un sfert de rezervor. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 20 Sep 2010, 00:52) Prestije din cate stiu nu are nicio dotare notabila in plus fata de Ambition. Decat chestii de estetica (unora le plac, altora nu) - ceasuri de bord pe alb, colant la stalpi, inele argintii la aeratoare, volan si schimbator in piele, interior si tapiterie inchisa, alt stil de jante de aliaj, bari vopsite integral. Diferenta cea mai importanta e motorizarea. La inceput variantele erau: Ambiance<Preferance<Laureate<Ambition Deci are sau nu dotare notabila.. ![]() This post has been edited by tribunul: 20 Sep 2010, 07:24 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Tu stii ce e aia dotare?
|
--------------------
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Atunci spune matale ce dotare notabila are loganul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Volan?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
tribunule, tu vrei neaparat sa te tragi de sireturi cu mine si sa facem off-topic? Ori nu ai citit calumea ce am scris prima data, ori crezi ca motorul e dotare.
Dotari ar fi: AC, geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, comp de bord, servodirectie, abs, airbaguri, inchidere centralizata. Motorul nu intra la dotari. |
--------------------
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
Le ai lungi?
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Andy_ACS |
![]()
|
Innodate
![]() |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 20 Sep 2010, 11:36) tribunule, tu vrei neaparat sa te tragi de sireturi cu mine si sa facem off-topic? Ori nu ai citit calumea ce am scris prima data, ori crezi ca motorul e dotare. Dotari ar fi: AC, geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, comp de bord, servodirectie, abs, airbaguri, inchidere centralizata. Motorul nu intra la dotari. QUOTE(Andy_ACS @ 20 Sep 2010, 11:52) Atunci nu. PS. Optionale. ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
emil aluas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 June 09 From: Salaj ![]() |
si un coleg vrea sa-si ia un logan de 1.3. abia astept sa rad de el cu loganu lui de 13 16v si 75 cp. daca loganu de 14 se chinuie ala sa trebuiasca impins.
|
--------------------
Dacia
1300
13.01.1974
- ALU
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(emil aluas @ 15 Oct 2010, 00:00) si un coleg vrea sa-si ia un logan de 1.3 facea misto de tine. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
1.3 TLX
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
unchiujim |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 December 08 From: Bacau ![]() |
va salut! discutii aprinse vad aici despre Logan 1.2 16v. sunt proprietarul unui exemplar de anul trecut din septembrie si sunt multumit de comportamentul masinii.e varianta cheala,adica nu am dorit servodirectie,ac, radio si alte balarii.incerc sa pun si niste poze. daca doriti sa-mi puneti intrebari ,voi raspunde cu placere acolo unde stiu si in limita timpului disponibil.
This post has been edited by unchiujim: 6 Nov 2010, 00:47 Attached thumbnail(s) DSC01184.JPG ( Size: 2.88mb ) Number of downloads: 803 DSC01183.JPG ( Size: 2.99mb ) Number of downloads: 825 DSC01187.JPG ( Size: 3.05mb ) Number of downloads: 822 |
--------------------
Logan
1,2 16V
2009
- BC 93 BTN
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
servodirectie, ac, radio...... balarii.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' ce voiai? Preferance si sa manance conserve doar duminica?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu îl șterg cu șervețele umede pe al meu, dar acuma nu mai am nici timp, nici bani de șervețele umede.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
unchiujim |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 December 08 From: Bacau ![]() |
motorul e fotografiat in prima zi ,acu vreo 13 luni.acum are ceva praf in plus.balarii din punctul meu de vedere(sunt si electronist oricand pot monta un radio cd etc),nu ma culc cu masina ,nu o pun in oala cu ciorba.e doar un consumabil si atat.
cat despre mancat conserve nu e cazul.imi permiteam sa iau o varianta full dar am dorit doar strictul necesar.va rog sa incetati cu mishto-ul si off-topic-ul. ![]() This post has been edited by unchiujim: 6 Nov 2010, 01:07 Attached thumbnail(s) DSC01189.JPG ( Size: 3.15mb ) Number of downloads: 781 |
--------------------
Logan
1,2 16V
2009
- BC 93 BTN
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(unchiujim @ 6 Nov 2010, 01:03) Ti-ai luat ce masina ai considerat ca te "aranjeaza" mai bine si nu trebuie sa-i dai nimanui explicatii, s-o folosesti sanatos. In ceea ce priveste rugamintea, e cam dificil p-aci pe la cafenea... L.E. Pana si pisica a picat in cur de uimire cand a vazut asa o mandrete in batatura... ![]() This post has been edited by radian: 6 Nov 2010, 01:12 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
se punea motorul asta si in 2009? ce euro e? bine ca n-are optiuni ca e mai usor.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:46 |