Tuning la muschi, sfaturi pentru incepatori
![]() ![]() ![]() |
Tuning la muschi, sfaturi pentru incepatori
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu Există Informații
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu la aparate arzi. Trebuie cardio.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ce-i aia cardio? Vrei sa spui alergat? Banda n-am.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2009, 10:28 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vinzi bicicleta si multifunctionalul si iti cumperi o pereche de adidasi.
Si-ti raman si bani de motorina ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mai de alergat nu alerg, ca nu vreau sa ma fac bat.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2009, 10:49 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Esti ca muierile alea... vreau sa slabesc, dar nu cu efort, mai bine ma infometez.
Si toti puturosii se duc la sala, chiar daca habar n-au ce muschi lucreaza la diferite exercitii. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mai grasule, am zis ca nu vreau sa alerg ca (intr-un tarziu o sa ajung scandura) eu vreau sa ma solidific
![]() Si ai dreptate cu regimul alimentar, am fost mai atent pana acum. Dar si de acum incolo la fel. Uite ce zice un meserias in...muschi. " .... pentru a-ti transforma fizicul trebuie sa te antrenezi cu greutati .......Mit: daca faci sport nu conteaza ce mananci. Realitate: daca faci sport conteaza si mai mult ce mananci " This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2009, 11:07 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 22 Jun 2009, 11:50) Esti ca muierile alea... vreau sa slabesc, dar nu cu efort, mai bine ma infometez. Si toti puturosii se duc la sala, chiar daca habar n-au ce muschi lucreaza la diferite exercitii anim_20.gif |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca tot mergi cu 25 km/h prin oras, mai bine mergi cu bicicleta (una din aia cu roti, nu magnetica).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Dupa ce-mi mai revin un pic cu conditia fizica, o sa ma apuc de programul asta.
Sunt curios daca la final o sa am patratele pe burta, ca odinioara ![]() http://www.youtube.com/watch_popup?v=1sRo3p4eIKI http://www.youtube.com/profile_video_blog?...tnessvip&page=5 22 Jun 2009, 12:10: QUOTE(IRONICK @ 22 Jun 2009, 12:04) Tradu ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 22 Jun 2009, 11:10 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti dau tabla de sah? E plina de patratele, o pui pe burta!
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pot sa le desenez si cu pixu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 22 Jun 2009, 12:04) Pai daca tot mergi cu 25 km/h prin oras, mai bine mergi cu bicicleta (una din aia cu roti, nu magnetica). Imi pare rau .... ![]() ![]() Hai baga mosule ca te asteptam. This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2009, 11:17 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 22 Jun 2009, 10:16) ![]() Loganule, degeaba pui tu muschi, ca oricum nu se vad! ![]() Uite aici o recomandare pentru a te ajuta sa slabesti, doar daca alergi! prodimages5cmhpanadrox.jpg Asa ca, pune-te ca si Vitoras, si pedaleaza sau alerga. Dupa ce arzi stratul de grasime, si pierzi vreo 10-12Kg, poti incepe sa lucrezi la multifunctional. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Daca spui tu, stiu ca stii. Am sa incep cu tine
![]() ![]() Si dupa aia am sa revin in topicul asta..si cu poze....sa moara dusmanii. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2009, 11:25 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cateva tips-uri.
Cand te apuci de pedalat, ideea e sa nu pedalezi de sa-ti iei zboru', ci sa pastrezi un ritm constant, chiar daca pedalezi cu viteza mica. Si ideea de baza e ca, nu conteaza distanta sau viteza, ci timpul. Minim 35 de minute(daca poti, daca nu, incerci pe parcurs sa depasesti acest timp) de pedalat sau alergat. Toate acestea, fara sa mananci inainte cu o ora, si dupa cu o ora. Pentru energie, poti consuma in timpul execitiului cate un energizant fara zahar. Si poti sa tii din nou dieta, plus ajutorul Anadrox-ului, vei vedea ca intr-o luna vei da jos destul. This post has been edited by AR-18-MOS: 22 Jun 2009, 11:30 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mai dar la bicicleta aia care e treaba cu vitezele? Cat sa pun ca am de la 1 la 8 ?
Bine eu nu am folosit mai mult de 4 ca am murit. This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2009, 11:33 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 22 Jun 2009, 12:07) Tradu ![]() Cata dreptate ai ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 22 Jun 2009, 11:32) Mai dar la bicicleta aia care e treaba cu vitezele? Cat sa pun ca am de la 1 la 8 ? Bine eu nu am folosit mai mult de 4 ca am murit. Iti setezi o dificultate usoara spre medie, adica cea pe care observi ca rezisti destul de bine. Inca o data, nu conteaza asa mult dificultatea, ci timpul. Corpul incepe sa arda grasimea dupa 20-25 de minute de excercitii cardio, ca pana atunci arde ceea ce exista in stomac. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
logan1.5dci |
![]()
|
Inca o chestie si gata, te las, Anadrox-ul ala il caut la farmacie?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Anadrox-ul il gasesti la majoritatea dealerilor de suplimente nutritive.
L.E. In ce oras stai? Ca am uitat! ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 22 Jun 2009, 11:45 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
logan1.5dci |
![]()
|
Jumatate din timp il stau in Constanta, restul in balta....la Tulcea. Sau invers.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2009, 11:49 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Cauta Anadroxul in Cta, la:
1. Supreme Power - Centru B-dul Tomis nr. 97 (Langa Of. Postal nr 1) - Tomis III, Str. Soveja (vis-a-vis de Of. Postal nr 7) 2. Serv For You - Statia tramvai nr. 100 Gara 3. Matangi SRL - Tomis III (intersectia B-dul Tomis - Str. Soveja) - P-ta Brotacei (langa piata cu flori) 4. Emin & Sun - Str. Cismelei nr. 2 5. Magic Plant SRL - Str Cismelei nr. 8A (langa farmacie) Poate e unul pe langa tine. Costul e in jur de 100Lei. Da' la banii lu' matale presupun ca nu e o avere! ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 22 Jun 2009, 11:56 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
IRONICK |
![]()
|
Cateodata imi vine sa mai dau cu monitorul de perete ... munca asta ma distrage de la pierdut vremea pe forum. Noroc ca lucrez la doua monitoare.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Multumesc mosule.
![]() ![]() Cica ar fi si hidroxycut. This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2009, 11:59 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si eu vreau sa slabesc 5-6 kg si sa lucrez putin musculatura.
Cum e indicat - intai slabitul (regim, alergare) si apoi lucru cu gantere (ca asta am) + alimente bogate in proteine sau se pot face in paralel? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Hydroxycut Hardcore de la MuscleTech, la care cred ca te referi, e un arzator de grasimi mult prea puternic pentru tine. E recomandat doar culturistilor care fac performanta si vor rezultate extreme. Adica, iti arde stratul de grasime, de ramane numai pielea si muschiul. Si iti garantez ca nu vrei sa arati asa.
<span class='edit'>22 Jun 2009, 12:07:</span> QUOTE(Andy_ACS @ 22 Jun 2009, 12:02) Salut Andy, E indicat ca la inceput sa arzi grsimea constand in cele 5-6 kilograme pe care vrei sa le slabesti, si apoi sa faci diferite exercitii cu gantere. Depinde ce vrei tu sa lucrezi, si eu iti pot spune cum sa faci. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 22 Jun 2009, 12:08 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:22 |