Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol
![]() ![]() ![]() |
Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Citatia aia a venit si ea recomandata? Ca daca a venit la cutia postala poti sa te stergi cu ea la.... de ulei pe maini si sa-ti vezi de ale tale luni la ora 14.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 12 Sep 2009, 20:35) ce tare esti.. deja ma uimesti. avertisment scris zici? asa cunosti tu OG2/2001? sau nici macar nu stii ce este aia? vad ca te dai mare la apa mica. mai bine lasa-i pe cei care au primit citatii sa-si vada singuri de treaba. cred ca sunt satui de "sfaturi" care de care mai "profesioniste". mai bine asteptam sa vedem ce iese din tot acest circ si apoi mai vedem. seara faina din ce scriiori esti un gabor slab pregatit ori unul care scrie din auzite ! am curaj sa pun pariu pe masina din semnatura ca cel putin unul dintre cei citati va fii sanctionat cu avertisment scris , probabil la lg61/91 . sanctiunea va va fii comunicata imediat sau7 la o data ulterioara prin posta ! |
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Vedeti voi luni cine intra pe DC
![]() Oricum cred ca gaborii exagereaza. Traiasca statul "democratic" Romania pe care l-am parasit cu ceva timp in urma. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
maine pe la 13:30 acolo in fata ? sau e prea devreme
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
mie sincer, pana acum, mi se pare normal ce se intampla. legea spune ca nu ai voie sa faci adunari pe domeniul public fara autorizatie de la 4 persoane (nu mai stiu nr exact, dar unul destul de mic). oamenii suna la 112 si se plang. au venit, au luat niste numere de inmatriculare (cu picioarele, din ce spuneti voi) si acum va cheama sa vada care e treaba, atentati la siguranta nationala, trageti liniute sau faceti schimb de timbre.
in functie de ce se inamplta luni, se poate spune exact care e treaba. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Adica daca ies cu 4-5 prieteni in parc trebuie sa dau declaratii la politie ? Nu cred ca exista asa ceva ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@benkenobi
Daca sunt chemat la politie eu consider ca este obligatia mea sa ma duc. Nu am idee de ce ma cheama, dar ma duc. De ce un prieten in masina ? Uite ca asa cred eu ca e mai bine. De ce avocat ? Pt ca stiu ca multi politisti sunt departe de bunul simt si ca atare nu am incredere in ei. Daca vrei sa o zic altfel nu privesc circulistii ca o entitate existenta pentru a ma ajuta si/sau proteja. Dimpotriva. Totusi nu vreau sa starnesc un versus. E pararea mea personala. |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
2003
- B -- XUU Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
AMR 4 ore
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 14 Sep 2009, 00:10) mie sincer, pana acum, mi se pare normal ce se intampla. legea spune ca nu ai voie sa faci adunari pe domeniul public fara autorizatie de la 4 persoane (nu mai stiu nr exact, dar unul destul de mic). oamenii suna la 112 si se plang. au venit, au luat niste numere de inmatriculare (cu picioarele, din ce spuneti voi) si acum va cheama sa vada care e treaba, atentati la siguranta nationala, trageti liniute sau faceti schimb de timbre. in functie de ce se inamplta luni, se poate spune exact care e treaba. Daca nu ma insel eu legea asta cu constituirea de grup,se aplica in mod special cand in tara se declara "situatie" sau "stare de situatie" nu mai stiu exact...... Ia ganditi-va ce cozi ar fi la politie sa iei autorizatie la fierace cununie,botez,nunta,baieram,iesire la film,iesire la picnic,etc... Si ce-ar fi daca te intanlesti din greseala cu doi prieteni din scoala si sunteti si cu sotiile si inopinant apare si garcea???????.......ete dosarul penal... Am ajunge o tara de "penali" ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(draculafly @ 13 Sep 2009, 21:21) din ce scriiori esti un gabor slab pregatit ori unul care scrie din auzite ! am curaj sa pun pariu pe masina din semnatura ca cel putin unul dintre cei citati va fii sanctionat cu avertisment scris , probabil la lg61/91 . sanctiunea va va fii comunicata imediat sau7 la o data ulterioara prin posta ! atunci cand sanctiunea cu avertisment se acorda contravenientului care este de fata, avertismentul ( daca se acorda avertisment in conditiile OG2/2001, APROBATA PRIN LEGEA 180/ 2002) se da VERBAL, indicandui-se acestuia sa nu mai repete fapta. Daca contravenientul nu este de fata se dreseaza un PVC si se da avertisment SCRIS( numai daca se considera ca fapta poate fi sanctionata cu avertisment). Deci , atunci cand acesti indivizi vor fi prezenti la Udriste pot primi un avertisment verbal, daca organul constatator considera ca fapta savarsita nu prezinta pericol social. nu scriu nici din auzite si nici nu sunt slab pregatit. mai citeste, sau macar taci. This post has been edited by benkenobi: 14 Sep 2009, 13:56 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
poate gresesc la numar, dar sigur e asa ceva. la o cununie sau un botez, pe domeniu public stai foarte putin, shpritzul se tine le restaurant
![]() daca v-a chemat ca sa scrieti pe o coala de hartie subsemnatul declar ca vin in fiecare zi de vineri in locul cutare ca sa ma intalnesc cu alti colegi de pe forum si sa discutam despre masini, si ramane asa, eu nu zic ca e cine stie ce tragedie. doar daca se termina asa, adica fara nicio sanctiune. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 14 Sep 2009, 01:10) mie sincer, pana acum, mi se pare normal ce se intampla. legea spune ca nu ai voie sa faci adunari pe domeniul public fara autorizatie de la 4 persoane (nu mai stiu nr exact, dar unul destul de mic). oamenii suna la 112 si se plang. au venit, au luat niste numere de inmatriculare (cu picioarele, din ce spuneti voi) si acum va cheama sa vada care e treaba, atentati la siguranta nationala, trageti liniute sau faceti schimb de timbre. in functie de ce se inamplta luni, se poate spune exact care e treaba. pai aia care fac nunti, botezuri, inmormantari, parastase, etc. cum se descurca? iau aprobari de la primarie? eu nu prea am auzit si nici nu am vazut. vezi sa nu confunzi starea de pace cu situatiile speciale prevazute de lege cand sunt interzise adunarile in grupuri. parca este alta treaba, nu? <span class='edit'>14 Sep 2009, 14:53:</span> QUOTE(Hypo RS @ 14 Sep 2009, 07:58) @benkenobi Daca sunt chemat la politie eu consider ca este obligatia mea sa ma duc. Nu am idee de ce ma cheama, dar ma duc. De ce un prieten in masina ? Uite ca asa cred eu ca e mai bine. De ce avocat ? Pt ca stiu ca multi politisti sunt departe de bunul simt si ca atare nu am incredere in ei. Daca vrei sa o zic altfel nu privesc circulistii ca o entitate existenta pentru a ma ajuta si/sau proteja. Dimpotriva. Totusi nu vreau sa starnesc un versus. E pararea mea personala. la audiere intri singur fara prieten. cunm te ajuta el din masina, ce fel de martor iti poate fi? da , este obligatia ta cetateneasca sa te duci. si la vot este obligatia ta cetateneasca sa te duci. ai fost mereu sa votezi? parca imi vine sa cred ca nu. in rest este posibil sa ai dreptate, uneori se cam sare calul sau se merge la intimidare. dar in justitie cade totul ca un castel din carti de joc. This post has been edited by benkenobi: 14 Sep 2009, 13:53 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Sa te duci la vot e obligatie sau e drept? Una e sa am dreptul sa fac X, alta sa fiu obligat sa fac X. In cazul de fata, mestere benkenobi, mi se pare mie ca ai cam incurcat mere cu pere: citatia aia ii cam obliga pe aia care au primit-o sa se prezinte la politie, nu le da dreptul sa le viziteze sectia.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
gata nu va mai dati cu parerea am fost am dat toti declaratie ca nu participam la nici un fel de curse..si asta e tot am fost bagati in oala cu 'chiloti' de F1 de pe acolo
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Politia citeste si ea topicul?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Rafi |
![]()
|
si poate sa citeasca tot forumu..
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
Marian66 |
![]()
|
daca Hypo spunea ca prietenul e avocat, intra cu el la audiere.
faptul ca s-au dus la audieri nu inseamna ca au indeplinit o obligatie cetateneasca, ci una legala. cine nu s-a dus poate sa se astepte la o gramada de prostii, pana la mandat de aducere (caz in care nu ar mai plati benzina pana la sectie). e bine ca s-a rezolvat |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Rafi cum era cu ala cu:
"domne crezi ca mie imi convine sa stau sa scriu toata ziua citatii" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci pana la urma ati semnat asa ceva?
QUOTE(cosmin_2300 @ 9 Sep 2009, 10:08) Postase mai demult pe forum un tip care a primit citatie d-asta , s-a prezentat si i s-a dat sa semneze o foaie ca el NU participa la curse ! Atentie , NU semnati asa ceva ! Pentru ca tipul asta daca isi parcheaza masina la mai putin de 100 m de locuri unde sunt curse si este vazut acolo , primeste amenda pentru instigare la curse ![]() Acum daca o fi adevarat sau nu ... n-am de unde sa stiu ... eu asa am citit pe DaciaClub mai demult ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
o declaratie ca masina era parcata si ce faceam pe data respectiva in zona respecita si mentiunea ca nu am organizat si participat la curse illegale
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE pai aia care fac nunti, botezuri, inmormantari, parastase, etc. cum se descurca? iau aprobari de la primarie? Da, dar aia nu fac nunta in fiecare sambata seara in aceiasi formatie. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
pe 15 august am fost la o nunta, vreau sa spun ca era rondul plin plin ochi de masini ale nuntasilor de la mai multe nunti, vreo 15 mirese am numarat, bineinteles era si garcea prezent care logic impartea amenzi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marian66 |
![]()
|
niste tzarani.
trebuie tinut minte in astfel de situatii, ca cea in care au fost colegii, ca daca semnezi o foaie de hartie, poti sa scrii ce vrei pe ea. adica, declar urmatoarele: in seara de bbla bla, ce iti zice politistul, ca nu organizezi curse, etc.; la sfarsit, poti sa adaugi,ca ai prieteni in zona, ca frecvenezi zona, ca te-ai spalat pe dinti inainte sa pleci de acasa, orice crezi ca poate sa evite situatii gen iti mai vede masina pe acolo si te arde direct cu amenda. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 14 Sep 2009, 22:02) pe 15 august am fost la o nunta, vreau sa spun ca era rondul plin plin ochi de masini ale nuntasilor de la mai multe nunti, vreo 15 mirese am numarat, bineinteles era si garcea prezent care logic impartea amenzi ![]() tare. oare au bilutele suficient de tari incat sa elibereze o sosea atunci cand niste tigani isi fac nunta in strada? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
de obicei, la astfel de nunti se obtine aprobarea primariei si sunt prezente si ceva echipaje de politie
|
-------------------- |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
@Boris08: pana la urma ce ai facut? Ca ieri era termenul.........
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
am vazut azi solenza LGS legata cu plumb pe la usi pe o platforma a politie, sigur a confiscato ca dovada incriminatorie impotriva lui boris
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:02 |