BMW F 650 GS, Inceputuri
![]() ![]() |
BMW F 650 GS, Inceputuri
gibonu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ride it safe:)
si mie mi-a placea una:) dar...deocamdata visez! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
gibonu |
![]()
|
@ ydaniel
Si eu am visat timp de 13 ani si pana la urma visul s-a indeplinit. Conteaza cat de mult vrei sa faci un anumit lucru, ca modalitati exista. @ Hack Vor veni si pozele. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Felicitari pentru achizitie.
Sper ca si dupa ce iti vei intra in mana sa mergi tot responsabil. ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
gibonu |
![]()
|
@ Avani
Multumesc. Tot responsabil o sa merg. Tot timpul. Nu am nimic de dovedit, nu mi-am luat motocicleta sa ma dau pe o roata, sa impresionez prietenii sau sa agat femei. In acelasi timp sunt constient ca oricand se poate intampla orice, asa ca nu are nici un rost sa ma risc aiurea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
gibonu |
![]()
|
@ vis-a-vis
Multumesc frumos. Poate facem odata, o tura impreuna. Asta daca ai rabdare sa stai dupa un incepator. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Facem, fara probleme. Eu imi adaptez stilul si-mi place uneori sa merg batraneste. Asa ma mai temperez si eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
gibonu |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Faina jucaria, sa o stapanesti sanatos.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
gibonu |
![]()
|
Multumesc frumos.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
S-o stapanesti sanatos! Pune mai multe poze totusi.
![]() (e mai frumoasa decat a lui vis-a-vis ![]() This post has been edited by AIX: 16 Sep 2009, 10:22 |
--------------------
.
.
.
|
|
gibonu |
![]()
|
@ AIX
Am mai pus o poza. Altele nu mai am, decat cea cu seria de identificare, care nu cred ca este interesanta. Sunt pozele de la inspectia de risc, pentru CASCO. BMW_2.JPG ( Size: 218.65k ) Number of downloads: 3920 O sa pun si alte poze, din locurile in care o sa ma dau cu ea, sper eu cat mai multe. Deja visez pentru la anul cum va fi primul Transfagarasan pe motocicleta si multe alte locuri similare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de ce la anul?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gibonu |
![]()
|
@ argon
Pentru ca deocamdata nu am experienta necesara. Sau cel putin asa cred eu. Ar fi cam ciudat ca dupa ce am iesit doar 20 km cu motocicleta sa ma duc direct pe Transfagarasan. Tu la cat timp dupa ce ti-ai luat permisul de conducere (A sau ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu atentie poti merge fara nici o problema, nu a zis nimeni sa mergi acolo sa faci cascadorii...eu asa as face in locul tau, din pacate nu am A-ul, si cred ca e mult mai interesant cu motorul decat cu masina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pai mai Argoneatza, sa mergi acolo cu motorul si sa te intreaca baietii pe cursiere
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
gibonu |
![]()
|
@ argon
Nici nu am de gand sa fac cascadorii, ca nu d-asta mi-am luat motocicleta. Cum am scris mai sus, din pacate nu am timp sa ma dau cu motocicleta, pentru ca plec pe la 7-8 seara de la munca, iar in week-end-uri am diverse deplasari de facut, adica sa plec din Bucuresti vineri dupa-amiaza si sa ma intorc duminica seara. D-aia am zis ca abia anul viitor voi ajunge pe Transfagarasan. Intr-adevar, cu motocicleta va fi altceva decat cu masina, insa in cazul meu, vreau sa vad care este diferenta intre motocicleta si bicicleta (cu bicicleta am facut de 6 ori Transfagarasan-ul), iar coborarea de la Balea spre Balea Cascada este absolut dementiala, sunt niste senzatii care nu prea pot fi descrise in cuvinte. @ dr_mKe Eu zic ca "se cade" sa mergi cu motocicleta in siguranta, indiferent cine te depaseste. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
vis-a-vis |
![]()
|
Smecheria e ca poti face cu motorul la fel de tare Transfagarasanul si la suis si la coboras... asta e placerea maxima ce ti-o ofera
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca as Avea niste Gustav M -uri pe bike
![]() ![]() ![]() Transfagarasanul este un drum riscant pentru ca nu exista balustrade de protectie pe multe din bucatile "urate" si risti cascadorii neintentionate din vina altora. Dupa ce trag din greu la urcare si raman mereu mai pe la coada din cauza kilogramelor, cum sa nu-mi iau revansa la coborare ![]() ![]() Sa te bucuri de armsarul "modern" si mai ale sa ai timp liber pentru cutreierat coclaurile ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
LA ce suma este asigurata si care este prima anuala?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
gibonu |
![]()
|
@ vis-a-vis
Interesant ce spui. La orice inceput exista magia descoperirii, d-aia zic ca astept cu nerabdare primul Transfagarasan. Plus ca vreau sa vad care va fi diferenta fata de bicicleta (la coborare ma refer). Oricum, este clar ca fiecare (masina, motocicleta, bicicleta) are avantajele si dezavantajele ei, iar daca te dai cu toate, sti mai bine despre ce e vorba. @ dr_mKe Multumesc pentru urari. Referitor la bicicleta, eu zic ca nu are rost sa te risti sa te dai cu 80km/h, indiferent de cauciucuri. Dar faci cum vrei. Eu am fost acum 3 saptamani pe Transfagarasan cu bicicleta si in coborare 55km/h mi s-au parut mai mult decat suficienti. Transfagarasan-ul este riscant daca vrei tu sa te dai riscant, nu pentru ca nu are balustrade. Am vazut si in Italia in Alpi drumuri fara balustrade, deci nu se intampla numai in RO. @ St Suma asigurata este 3200 euro, iar prima 343 euro/an. Fransiza 100 euro/eveniment si 5% din SA la dauna totala sau furt total. Insa eu am beneficiat de niste reduceri substantiale, pentru ca in mod normal este mult mai mult. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai ai asa:
Masina pe acele de par si pe virajele stranse e mai rapida, poate sa fie si dacie... conteaza totusi soferul. Insa, dupa ce ai iesit din curba stransa, pana urca in ture te plictisesti, greutatea mare penalizeaza. Cu bicicleta, ai vizibilitate mult mai buna, e usoara poti ataca acele de par destul de tare, depinde mult de ce cauciucuri ai, insa intrarea in acul de par se face greu, din cauza franelor care sunt eficiente si te poti baza pe ele doar daca-s d-alea smechere. Iesirea din curba e si mai dezastruoasa ca la masina... Deh, doar un om putere. La motocicleta ai frane bune, poti testa chiar limitele, insa odata ajuns in acul de par, trebuie sa ai un echilibru de circar, sa contracarezi greutatea mare (si modelul tau e o balena pentru genul asta de sosea) si sa dozezi foarte bine acceleratia in treapta inferioara de viteza. Orice dezechilibru si cuplu prea mare la roata duce inevitabil la derapaj. Daca mai e si pietris pe jos, balega, apa, motorina, ulei... deja devine acrobatie. Insa, odata iesit din acul de par, poti sa-i dai gaz in blana, mai ales in rampa. Eu unul prefer urcarile pe serpentine, cred ca le iau mai rapid, pt ca se dozeaza atlfel tot ce-am zis mai sus, plus ca franarea in rampa e mult mai eficienta decat in panta, unde simti ca nu te mai opresti ![]() Daca ai kilometri multi cu masina si cu bicicleta pe drumuri d-astea, eu zic sa nu mai amani. Poti face la relanti un Cheia, ca te obisnuiesti din mers. Intai mergi cu o treapta superioara fata de cum ai merge in mod normal. Eu pe defilee rar cand retrogradez din a 5-a, chiar si la urcus. Cand vreau insa sa merg tare, cu a 3-a ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 17 Sep 2009, 08:52 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur ca-ti place BMW-ul tau, mai ales ca e o Aprillia.
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Din 2000 incoace, nu mai are treaba cu Aprilia.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si de fapt Aprilia e un BMW
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Greseala mea , nu m-am uitat si la poza.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gibonu |
![]()
|
@ einstein1984
Multumesc pentru urari. Mai poti completa ca este parca si o Cagiva Canion, daca nu ma insel. Subtila ironia, dar de data asta nu ai nimerit-o. Exact cum ti-a zis si vis-a-vis. Din cate stiu eu (n-am pretentia ca am dreptate) identic cu Aprilia Pegaso era BMW F 650, fara GS, iar al meu este BMW F 650 GS. In plus, diferanta majora este motorul pe injectie, care la Aprilia si F 650 simplu era pe carburator. De ABS nu stiu, posibil sa fi exista si pe Aprilia. Oricum, motorul propriu-zis este facut de BMW impreuna cu Rotax, dar asta nu ma deranjeaza absolut deloc. Ai mai jos o poza, facut de mine in iunie anul asta la muzeul BMW de la Munchen, unde scrie clar ca F 650 s-a asamblat in Italia, la fabica Aprilia, deoarece fabica BMW de la Berlin lucra la capacitate maxima. Tot din poza aia o sa vezi ca F 650 s-a fabricat in perioada 1993-2000. Daca mint cei de la BMW, atunci te mint si eu pe tine. In fanal, chiar daca ar fi o Aprilia, nu m-ar deranja, la cat de misto merge. BMW_3.JPG ( Size: 431.8k ) Number of downloads: 3320 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca te invidiez pentru achizitia facuta. Imi doresc si eu sa am o motocicleta, dar nu am curajul sa ma inham la un credit si nici taria sa fac economii.
Sunt si eu in situatia in care erai tu inainte, adica nu am iesit niciodata pe strada sau de pe betonul poligonului. Mi-ar fi placut sa merg pe drumuri neasfaltate cu un enduro. ![]() Felicitari si sa-ti aduca numai bucurii mici si dese! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:46 |