DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages  1 2 3 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cerem respect nu miracole, apel la bunul simt

Maskatu
post 17 Sep 2009, 16:52
Post #1

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

M-am saturat. M-am saturat de ignoranta unora. Ma refer la parcarile REZERVATE persoanelor cu dizabilitati care sunt ocupate de toti nesimtitii fara bun simt din simplul motiv ca lenea este prea mare pentru a lasa masina la 50 de metri de intrare + 15 secunde pe jos. Am mai postat cateva poze cu astfel de specimene si as dori sa postati aici si voi poze pe aceasta tema. Am evitat postarea acestui topic la video pentru ca mi se pare un subiect destul de important. Imaginile de mai jos sunt mai mult decat edificatoare si la subiect.

http://www.220.ro/pBVE8oJl3U/Cerem-Respect-Nu-Miracole

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 17 Sep 2009, 16:57
Post #2

Pressar

Group: Members

vrei sa vezi mai multe masini parcate pe locurile de handicapati?? arunca o privire in carfur/selgros/metro/real/etc.... Pe toate locurile destinate handicapatilor troneaza masini bengoase. Chiar ma gandeam intr-o zi ce de bani au handicapatii... Doar Q7, X3,5,6,7...

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
bucatzel
post 17 Sep 2009, 17:03
Post #3

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Carrefour, Arad.

Toate locurile de parcare pentru persoanele cu handicap sunt bine pozitionate, fix in fata intrarii. De vreme ce persoanele cu handicap si-asa nu vin cu masina, se parcau acolo mai mult dube de transpot marca chiu-septe, tuareg, ics-cinci, etc.
Solutia? S-au ingradit locurile cu lanturi. Cine are nevoie de ele, sa se dea jos si sa-si deschida lantul.

Pe centrul Aradului tot vad pe unul cu un Hummer care parcheaza prerential pe locurile alea. Dar la el inteleg... La cat consuma tractoru' ala, portmoneul lui sufera un handicap serios...

Si asta-i Aradul, care nu are cine stie ce problema cu locurile de parcare.

This post has been edited by bucatzel: 17 Sep 2009, 17:04

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Shush
post 17 Sep 2009, 17:13
Post #4

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Eu ma gandeam intr-o zi sa invit un "handicapat" d-asta cu masina de peste 50.000 de euro sa tina un "training" la un centru pentru persoane cu dizabilitati.

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
Maskatu
post 17 Sep 2009, 17:49
Post #5

Logan 0.9 TCE

QUOTE(Alydor @ 17 Sep 2009, 17:57)
vrei sa vezi mai multe masini parcate pe locurile de handicapati?? arunca o privire in carfur/selgros/metro/real/etc.... Pe toate locurile destinate handicapatilor troneaza masini bengoase. Chiar ma gandeam intr-o zi ce de bani au handicapatii... Doar Q7, X3,5,6,7...
Suma respectelor, Alydor
*

Cred ca nu exista un hiper market in care sa nu fie ocupate aceste locuri speciale de oameni "normali". Evident sunt pozitionate strategic, chiar langa intrare pentru a ca persoanele cu dizabilitati sa aiba acces mai rapid si fara sa strabata jumatate de parcare. Probabil ca daca erau astfel de locuri undeva un fundul parcarilor, nu se mai inghesuia nimeni sa le "ocupe".

Vad frecvent astfel de cazuri la toate hipermarket-urile. Din primele constatari se pare ca foarte multe persoane cu dizabilitati conduc taximetre... si cum ati spus si voi masini de lux, care sunt foarte scumpe. Oare asa mare este ajutorul de la stat?

--------------------
+
radian
post 17 Sep 2009, 17:55
Post #6

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Mi-am invatat lectia pe propria piele...

Intr-o parcare din Szeged, gasesc un loc liber in parcare, bifez talonul de parcare, si plec sa-mi vad de treburi. La intoarcere, gasesc plicul roz (cu amenda de rigoare) sub stergatorul de parbriz. Pentru lipsa bilet parcare amenda era de cca. 3600 Ft. pentru ca am ocupat locul rezervat persoanelor cu disabilitati am primit amenda dubla, 7200 Ft.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Maskatu
post 17 Sep 2009, 18:03
Post #7

Logan 0.9 TCE

La noi oricum nu se dau amenzi. Eu mergeam pe premiza ca ar fii o idee BUNA, sa se instaleze in fiecare hiper-market cate o baraca cu fiare pentru blocat rotile. Ai parcat aiurea? Blocat roata, si amenda pentru parcat aiurea + taxa deblocare. Si banii din amenzi sa ii ia politia sau consiliul local, iar banii pentru deblocat hiper-market-ul in cauza, asta ca sa isi dea si ei silinta...

Anul acesta pe litoral, am vazut multe dube care erau full de fiare pentru blocat, si mergeau pe reteta de mai sus. Dar aveau atv-uri care se plimbau printre stradute. Cum vedeau unul parcat aiurea, poc prin statie la duba, venea duba in maxim 10 minute si ii blocau roata.

--------------------
+
vijelie
post 17 Sep 2009, 18:04
Post #8

membru violet

From: Bucuresti

Sunt lucruri mult mai deranjante, dar probabil ca inca nu v-ati lovit de ele.
Asta cu locurile de parcare sunt detalii neimportante si nu denota decat anumite frustrari.
Ati incercat vreodata sa folositi transportul public urban impingand un copil in carucior sau un batran in scaun cu rotile?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Maskatu
post 17 Sep 2009, 18:44
Post #9

Logan 0.9 TCE

Bine spus... noroc cu tramvaiele si mercedes-urile care au partea din mijloc mai joasa, si se poate urca totusi mai decent in astfel de cazuri. Desigur au si rampa dar nu cred ca sunt prea multi soferi de la ratb dornici sa iasa si sa deschida/inchida rampa.

In atatia ani de zile de cand merg cu ratb-ul, decat o singura data am vazut in 41 o asemenea scena. Un domn fara un picior avea un carucior electric. Vatmanul a coborat, a deschis rampa, a coborat domnul cu carutul din tramvai, iar vatmanul a pus la loc rampa. Care este defapt o tabla prinsa de balama, dar face accesul mult mai usor.

Banuiesc ca sunt multi care citesc aceste randuri si ezita sa posteze tocmai pentru ca au parcat in asemenea locuri in hiper-market-uri. O singura intrebare le pun : Daca erati voi in locul "lor" cum era?

De multe ori era foarte aglomerat zona de intrare in hiper market. A trebuit sa parchez masina in fundul parcarii. Nu m-au durut picioarele pentru 1 minut de mers pe jos, de la masina in intrarea in magazin.

Si inca ceva, tot pentru cei care fac asemenea lucruri. Prin magazin faceti sute de metri, impingand carutul de la un raion la altul si acolo nu va doar picioarele. Dar pentru 50-100 de metri de la masina la intrarea magazinului, va dor nu?

--------------------
+
MadHawk1
post 17 Sep 2009, 19:37
Post #10

Clona lu' Sony

From: localhost

Hmmm...crezi ca acei handicapati (mintal, desigur) cu Ics5, Qiu7, etc...citesc acest topic? blink.gif

--------------------
. . .
+
Amedeus
post 17 Sep 2009, 19:45
Post #11

Membru cu Logan

From: TM

Nu merg des pe la Real, dar de fiecare data cand am trecut pe acolo (parcarile astea sunt chiar la intrare), toate parcarile pentru persoane cu dezabilitati erau libere mellow.gif
Ma supara in schimb parcarile rezervate pentru taximetristi (amplasate chiar langa cele despre care vorbeam mai sus). mad.gif

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
ipiq
post 17 Sep 2009, 21:39
Post #12

The transporter

From: RO

smile.gif) o fi greu sa iti tragi la imprimanta semnul ala de handicapat si sa il lipesti in parbriz?
se practica. si nu numai cu ala de handicapati... si cu crucea rosie de medic, si cu "presa"...

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
Tince1290
post 17 Sep 2009, 21:45
Post #13

Membru cititor

QUOTE(bucatzel @ 17 Sep 2009, 18:03)

Pe centrul Aradului tot vad pe unul cu un Hummer care parcheaza prerential pe locurile alea. Dar la el inteleg... La cat consuma tractoru' ala, portmoneul lui sufera un handicap serios...

*

ala cu hummeru nu are unde altundeva sa parcheze ca alea is late rau....locurile pt handicapati is mai late....daca parcarea era plina se explica..pt ca ala ar fi trebuit sa gaseasca 2 locuri libere alaturate

QUOTE(Maskatu @ 17 Sep 2009, 19:03)
La noi oricum nu se dau amenzi. Eu mergeam pe premiza ca ar fii o idee BUNA, sa se instaleze in fiecare hiper-market cate o baraca cu fiare pentru blocat rotile. Ai parcat aiurea? Blocat roata, si amenda pentru parcat aiurea + taxa deblocare. Si banii din amenzi sa ii ia politia sau consiliul local, iar banii pentru deblocat hiper-market-ul in cauza, asta ca sa isi dea si ei silinta...

*

mascatule exagerezi...legea nu-ti permite sa blochezi masini pe niciun considerent...doar politia poate face asta daca masina reprezinta un pericol pentur circulatie sau a fost furata.....iar blocajul se face dupa scoaterea inafara partii carosabile mie mi s-a blocat masina "pe naspa" pentru parcare pe loc rezervat nesemnalizat....a trebuit sa platesc 70 lei pe loc + 200 ron la primarie (pe care nu i-am platit)....aveam nevoie de masina ca altfel....de-al dracu o lasam acolo vreo 2 luni...deci nu ar fi o solutie ce spui tu pentru ca 1) e ilegal; 2) nu toti ar avea bani de deblocare si masinile ar ramane parcate prost zile intregi wink.gif

tot ce trebuie este disciplina....dar romanul cum e nesimtit din fire.....n-ai cu cine vorbii

This post has been edited by Tince1290: 17 Sep 2009, 21:47

--------------------
- - -
+
Alydor
post 17 Sep 2009, 22:19
Post #14

Pressar

@ipiq - Chiar daca am semnul cu "presa" in geam nu inseamna ca parchez unde mi se scoala mie... In baza acordului semnat cu primaria si consiliul local am dreptul sa parchez gratuit in parcarile administrate de primarie. Dar asta nu inseamna ca am dreptul sa parchez pe locuri de handicapati sau in locuri unde e parcatul interzis. Si stai linistit ca nu se umezesc asa repede politistii cand vad ca ai "presa" in geam. Te trateaza la fel ca pe oricare alt conducator auto... si asta ti-o spun din experienta. Daca ai "presa" in geam nu iti da dreptul sa comiti ilegalitati pe drumurile publice....

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520

+
TheFastOne
post 17 Sep 2009, 22:58
Post #15

Membru cu TDI

Io nu inteleg de ce te-ai saturat. Ai vazut tu asa multe persoane cu dizabilitati, conducatori auto care vin sa-si cumpere materiale de la bricostore/prakticker/baumax/hornbach samd ? Locurile sunt marcate corespunzator pentru asa este legislatia in vigoare. Dar in conditiile in care parcarea de la prakticker din Brasov e plina si n-am unde sa-mi las cotetu' ma duc la persoane cu dizabilitati dom'le, ca doar nu s-o gasi fix atunci 6 de-astia cu dizabilitati sa vina sa-si cumpere gresie de-acolo.
Intr-adevar, pentru unii a devenit o regula sa parcheze pe locurile alea dar.............exagerezi si tu..........

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
ipiq
post 17 Sep 2009, 23:00
Post #16

The transporter

From: RO

alydor: stiu... ca si eu am avut o perioada "presa" in geam
doar dadeam exemple de beneficii care le poti avea daca tragi la imprimanta un abtibild

Repsecte reciproce, ipiq

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
Muttley
post 17 Sep 2009, 23:03
Post #17

From: -

Locurile de parcare pentru handicapati in Romania sunt "de import".
Asa e la carfuru' din Franta, asa e si la carfuru' nostru. Doar ca in Franta, persoana cu handicap e integrata perfect in sistemul muncii. Merge la serviciu, apoi se duce la cumparaturi. E ceva normal.
Insa la noi, handicapatii nu circula cu masina. Nu circula deloc, zac in casa.
Asadar eu cred ca cei ce parcheaza pe locurile alea reprezinta o problema pur teoretica. Probleme reale si grave sunt altele.

PS: n-am parcat pe un asemenea loc absolut niciodata!

Edit: am postat odata cu TheFastOne happy.gif

This post has been edited by Muttley: 17 Sep 2009, 23:04

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
sorin1983
post 17 Sep 2009, 23:06
Post #18

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

Si sigur toate locurile sunt pline... dar vorba cuiva de mai sus... daca era parcarea de handicapati in capatul curtii mai parcai acolo? Dar cum dracu sa nu fii primul la inviere?

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
TheFastOne
post 17 Sep 2009, 23:10
Post #19

Membru cu TDI

Numai la metro si la bricostore i-am vazut pe agentii aia de paza disperati alergand dupa fiecare care incearca sa-si traga masina pe locurile alea sa poata incarca mai repede ce-a cumparat. L-am intrebat odata pe un agent din asta de paza de la bricostore care venise la mine agitat sa-mi trag masina de-acolo ca "nu e voie". Aveam si remorca dupa mine si mi-era mai la indemana s-o las acolo fiind mai lunga. L-am intrebat respectuos: Asteptati cumva in urmatoarele 10 minute o delegatie de 6 handicapati cu masini sa vina sa parcheze aici ?
S-a uitat lung la mine vreo 10 secunde dupa care m-a mai rugat odata sa "incerc" sa trag masina mai "incolo".
Asa ca........let's get serios man. Sunt probleme in trafic mult mai grave decat parcarea pe locurile de handicapati.

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
sorin1983
post 17 Sep 2009, 23:51
Post #20

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

Cu gandirea asta normal ca sunt probleme grave in trafic! Si eu am cumparat de la bricostore chestii grele si le-am tarait pana la masina! Nu mi-au cazut c**iele dar evit sa parchez pe locurile alea. Nu inteleg ce e asa neclar.

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
hash
post 18 Sep 2009, 00:36
Post #21

calculatorist

Da, trebuie totdeauna sa fim 'descurcareti'. Si in felul asta sa le facem nervi altora. Nu intelegem ca 'nu e voie'.

Ce-ar fi daca politia comunitara ar incepe sa fotografieze si sa-i amendeze pe 'descurcaretii' astia cu gura mare?

Aveti tupeu sa faceti o poza si sa le-o trimiteti impreuna c-o sesizare, da' nu anonima? Hm?

--------------------
- - -
+
C@talin
post 18 Sep 2009, 00:44
Post #22

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(sorin1983 @ 18 Sep 2009, 00:51)
Cu gandirea asta normal ca sunt probleme grave in trafic! Si eu am cumparat de la bricostore chestii grele si le-am tarait pana la masina! Nu mi-au cazut c**iele dar evit sa parchez pe locurile alea. Nu inteleg ce e asa neclar.
*

bre nare rost,thefastone are TDI,nu ti-ai dat seama de ce parcheaza el acolo wink.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
SSilent
post 18 Sep 2009, 00:48
Post #23

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

ce respect bre? in jungla nu exista asa ceva wink.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
Garett
post 18 Sep 2009, 06:29
Post #24

Membru autentic

From: Galati

Locurile alea sunt puse acolo ca asa zice in lege, dar oricum zac nefolosite, cel putin la Real Galati. Si sa va mai spun o chestie funny: la Real sunt blocate cu niste carucioare, deci cum se presupune ca ar putea fi folosite de cei cu dizabilitati??

This post has been edited by Garett: 18 Sep 2009, 06:35

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Maskatu
post 18 Sep 2009, 06:59
Post #25

Logan 0.9 TCE

QUOTE(TheFastOne @ 17 Sep 2009, 23:58)
Io nu inteleg de ce te-ai saturat. Ai vazut tu asa multe persoane cu dizabilitati, conducatori auto care vin sa-si cumpere materiale de la bricostore/prakticker/baumax/hornbach samd ? Locurile sunt marcate corespunzator pentru asa este legislatia in vigoare. Dar in conditiile in care parcarea de la prakticker din Brasov e plina si n-am unde sa-mi las cotetu' ma duc la persoane cu dizabilitati dom'le, ca doar nu s-o gasi fix atunci 6 de-astia cu dizabilitati sa vina sa-si cumpere gresie de-acolo.
Intr-adevar, pentru unii a devenit o regula sa parcheze pe locurile alea dar.............exagerezi si tu..........
*

Avea dreptate tataiedaciotul pe topicul cu biciclete. Ca sa fim si noi in rand cu ieuropa, trebuie sa incepem prin a schimba polulatia. Apreciez totusi ca ai postat. Faci parte din categoria celor care chiar folosesc locurile aste si ii doare in cot de persoanele cu dizabilitati. Crezi ca daca te duci in praktiker sa iti cumperi gresie, esti singurul care se duce? Poate ca altul la fel ca tine, se duce sa isi cumpere placi de rigips, si lasa masina in fundu parcarii, dar nu il dor bijuteriile sa mearga pe jos cu 50 de metri mai mult.

Dar in fine, nu pot schimba mentalitatea mizera a unor oameni prin niste argumente pe care ei le considerea stupide, ironice si fara sens... ca doar "sunt probleme mult mai grave". Si doar handicapatii stau in casa, ce dracu, cumpara ei gresie? Dai in masa, sa moara in chinuri nu? Ca oricum ii respingem din start, daca parlamentul nu ii vrea, noi ce am face asta? Si oricum eu exagerez. Si voi vedeti doar partea plina a paharului. Mi-e rusine ca sunt roman.

In fond si la urme urmei, ce naiba mai conteaza ca parcati voi in locurile astea nu? Asa zic si idiotii din trafic probabil. "Ce domne, ce daca trec pe rosu?? Sunt altii care parcheaza in locul persoanelor cu dizabilitati... ". Si uite asa nu o sa fim niciodata o tara normala, ci doar una plina de sparatori de seminte care arunca cioara din curtea lor la vecinu' ca doar "ia uite e a facut el, e mai grav ce a facut el, sa termine el si atunci nu o sa mai fac nici eu ".
QUOTE(Muttley @ 18 Sep 2009, 00:03)
Locurile de parcare pentru handicapati in Romania sunt "de import".
Asa e la carfuru' din Franta, asa e si la carfuru' nostru. Doar ca in Franta, persoana cu handicap e integrata perfect in sistemul muncii. Merge la serviciu, apoi se duce la cumparaturi. E ceva normal.
Insa la noi, handicapatii nu circula cu masina. Nu circula deloc, zac in casa.
Asadar eu cred ca cei ce parcheaza pe locurile alea reprezinta o problema pur teoretica. Probleme reale si grave sunt altele.
PS: n-am parcat pe un asemenea loc absolut niciodata!
*

Ai dreptate muttley. Parcarile sunt copiate ca si standard, dar nu putem copia bunul simt al francezilor, si gandirea lor.

QUOTE(sorin1983 @ 18 Sep 2009, 00:51)
*

Si eu ma duc in fiecare zi la hiper market si cu toate ca in apropierea intrarii este plin de masini, o las UNDE AM LOC chiar daca asta inseamna fundul parcarii. Dupa cum am spus. In magazin faci sute de metri, chiar de dor picioarele daca mai mergi SI AFARA inca 50 de metri in plus??

Mai sunt si specimenele care parcheaza fix la intrare ca ei sunt barosani domne... pentru ei nu pot decat sa am sentimente de expectoratie, satisfactia fiind mult mai mare cand abia si-au spalat masina...

--------------------
+
vijelie
post 18 Sep 2009, 07:21
Post #26

membru violet

From: Bucuresti

QUOTE(Maskatu @ 18 Sep 2009, 06:59)
...Si eu ma duc in fiecare zi la hiper market...
*

Banuiam eu ceva...
In alta ordine de idei... esti 100% sigur ca printre cei care te necajesc asa de tare nu se afla si cumva femei insarcinate sau cu copii mici, adica persoane care au nevoie de o deschidere completa a portierei ca sa poata intra in/iesi din masina?
Nu stiu cati ati vazut vreo parcare prin tarile alea mai spalate, ati fi observat ca sunt mult darnici cu spatiul.

This post has been edited by vijelie: 18 Sep 2009, 07:21

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Alydor
post 18 Sep 2009, 07:39
Post #27

Pressar

eu cand ma duc la carfur de obicei las masina la cel mai indepartat loc de intrare, dar aproape de locul unde se lasa carucioarele. mai exact cum intrii in parcarea carfur, prima alee la stanga si chiar in fata tot in stanga este un loc unde sa lasi carucioarele. De ce o las acolo? pai 1) nu ma dor oole sa ma plimb de la magazin pana la masina; 2) am avut surpriza sa imi gasesc de cateva ori masina "stearsa" de cate un dobitoc(oaca) care nu se uita cand deschide usa de la cotetul propriu.... Daca are nevoie de mai mult spatiu sa parcheze undeva unde nu imi loveste mie masina. Si sotia mea a fost insarcinata dar pentru aia nu am lovit masina nimanui cand am deschis portiera.
Sustin in continuare, ca cei care pretind ca nu sunt handicapati si parcheaza pe locurile destinate handicapatilor, pretind degeaba...

Suma respectelor, Alydor

This post has been edited by Alydor: 18 Sep 2009, 07:41

--------------------
- - -
Igo8 - C520

+
cris71
post 18 Sep 2009, 08:03
Post #28

Member from Transylvania

From: Oradea

QUOTE(TheFastOne @ 17 Sep 2009, 23:10)
Asa ca........let's get serios man. Sunt probleme in trafic mult mai grave decat parcarea pe locurile de handicapati.
*

Corect.
Dar si problemele alea mari din trafic isi au cam aceeasi origine: lipsa de respect fata de lege si de ceilalti participanti.

E atat de greu sa nu parchezi pe locurile de handicapati si sa-ti misti curu' 100 m?
Sau sa nu opresti masina in mijlocul drumului (cu avariile de rigoare puse) ci sa-ti misti acelasi cur o strada mai incolo unde se poate parca?
Sau sa-l lasi pe ala care asteapta 5 minute sa iasa de pe un drum fara prioritate?

Poate atunci s-ar rezolva si celelalte probleme din trafic... lucru greu de crezut care se manelizeaza si becalizeaza pe zi ce trece...

--------------------
Renault Captur 2022 / Intens
+
Maskatu
post 18 Sep 2009, 08:16
Post #29

Logan 0.9 TCE

QUOTE(vijelie @ 18 Sep 2009, 08:21)
Banuiam eu ceva...
In alta ordine de idei... esti 100% sigur ca printre cei care te necajesc asa de tare nu se afla si cumva femei insarcinate sau cu copii mici, adica persoane care au nevoie de o deschidere completa a portierei ca sa poata intra in/iesi din masina?
*

De acord ca si femeile insarcinate sau persoanele mai in varsta ar putea parca pe aceste locuri din motive evidente.

--------------------
+
Merced
post 18 Sep 2009, 08:22
Post #30

No fear. No limit. No equal.

Eu sunt un nesimtit si de fiecare data cand vad ca parcheaza pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilitati tot felu' de bastani burtosi le aplic cate o flegma pe parbriz.
Cel mai simpatic a fost cand intr-o noapte a venit un rahat cu femeia lui, a parcat pe doua locuri d-astea odata, a intrat in magazin si cine stie cat a stat. Noroc ca a lasat gemu' deschis un pic, cat sa pot arunca gunoaiele din preajma direct in masina. radmasa.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
6 Pages  1 2 3 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 13:48
Forum Renault