Filtre de aer sport, de care, de unde, cum, etc.
![]() ![]() ![]() |
Filtre de aer sport, de care, de unde, cum, etc.
BRUTUSANF |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureate
2005 1.4
- B 66 AFA
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hoho, daca s-ar face masini la Pilot, ar iesi niste carute cu tobe de inox si coviltir din fibra de sticla... Daca aia fac masini, atunci MBM ce face nene?
Pilot este o adunatura de "meseriasi" care au auzit de fenomenul Tuning de prin reviste. N-are rost sa comentez calitatea designului pe care au pretentia ca-l realizeaza si nici calitatea lucrarilor mecanice. Sunt alti mecanici batrini care fac treaba mai buna si mai serioasa decit astia. Spun din experienta proprie. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
BRUTUSANF |
![]()
|
mai omule tu nu ai inteles ce am vrut sa zic ,nu le iau apararea canu ma intereseaza dar vin si masini misto acolo ,dar chiar nu-mi pasa ,acolo am reusit sa o fac si gata si imi convine si la pret poate in alta parte dadeam de 2 ori mai mult
asta e , dupa buget |
--------------------
logan
laureate
2005 1.4
- B 66 AFA
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
n-ai cautat destul... bine-ar fi sa ne inselam si sa n-ai probleme. In rest, ai ceva rezultate pe care ai dori sa le impartasesti?
|
--------------------
D
Logan
|
|
W3f |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 07 ![]() |
ma yo zic sa puneti filtru de aer atunci cand aveti nevoie de el!!! vreau sa stiu daca nu se pierde garantia!
Ca daca ai luato second nai treba monteazal pune si o evacuare sport si hai pe forum sa ne zici si noua cum e ![]() in atas este loganu unui coleg de al meu o pus un filtru sport, drept ca nu am mai vb de mult cu el dal avea inca de anul trecut merge ok si are multi KM la bord. dupa cum se vede in poza spre filtru merge o conducta de admisie desi din cate stiu admisia se face pe langa farul din stanga nu? sper sa fie folositoare si sa va dea idei! HAVE FUN TUNNING YOUR CAR AND DONT THIK ABOUT MONEY ![]() Attached thumbnail(s) 07_07_06_1741.jpg ( Size: 43.2k ) Number of downloads: 1201 |
--------------------
Dacia
LGN ABS +
2008 (D)aca (A)i (C)ap (I)a-ti (A)lta
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Super tare pozitia aia a filtrului, in zona fuliilor unde e caldura cea mai mare.
O sa aiba o eficienta... negativa... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
binenteles, pe versiune fara ac
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
speaker |
![]()
|
![]() Membru atot-cunoscator:) Group: Members Posts: 12 Joined: 6 October 07 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
1.6 AMBITION
- BV-79-AGE
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io zic sa citesti toata discutia si contextul respectiv, daca nu ai facut-o pana acuma...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BRUTUSANF |
![]()
|
nu este montat bine acolo
eu l-am montat acolo are o fanta in masca daca va uitati duce exact in gura filtrului si la viteza cu capota inchisa normal nu ? este perfect deci eu nu stiu cum o sa reuseasca tipul sa aibe aer rece in partea dreapta este obturata masca nu exista nicio fanta deci putin probabil sa traga mai bine motorul eu pot spune ca performantele sau marit ,se ridica mai repede kilometrajul cea ce inseamna ca trage mult mai bine ,atat va pot spune ,eu imi cunosc masina cel mai bine si va pot spune ca a fost o schimbare in bine de cand l-am pus This post has been edited by BRUTUSANF: 8 Nov 2007, 20:42 |
--------------------
logan
laureate
2005 1.4
- B 66 AFA
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Curios cum se ridica de bot mai agresiv...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BRUTUSANF |
![]()
|
nu pot sa-ti explic dar am sa-ti desenez
este mai bine asa ? This post has been edited by BRUTUSANF: 8 Nov 2007, 20:42 |
--------------------
logan
laureate
2005 1.4
- B 66 AFA
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar de ce ai editat bre,ti-ai dat seama ca era prea inflorita?
![]() Astept desenul... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BRUTUSANF |
![]()
|
nu bre ,dar ca sa numai ai tu de ce sa faci misto
desenul nu l-am facut dar asteapta |
--------------------
logan
laureate
2005 1.4
- B 66 AFA
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Am o intrebare pentru userii experimentati de pe acest forum.
E buna pozitionarea filtrului de aer, din pozele de mai jos? IMAG0194.JPG ( Size: 245.42k ) Number of downloads: 890 imag0194qq9.th.jpg imag0193xu0.th.jpg This post has been edited by AR-18-MOS: 2 Jan 2008, 19:45 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
Vara cred ca un filtru din asta ii face bine, dar iarna.....face amigdalita....zic si eu.
Eu am sa incerc sa ii incalzesc un pic aerul pt ca a crescut consumul simtitor si mi-e sa nu raceasca prea tare |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(dydycom @ 4 Jan 2008, 19:16) In special buzunarul cand ramane prea golas la benzinarie.Treaba cu incalzitul nu cred ca va avea prea mare efect la incalzirea aerului de admisie, avand in vedere debitul si perioada de contact cu zna calda. La alte masini corpul clapeta e incalzit pentru alte motive (sa nu se faca "promoroaca" pe el), nu pentru a incalzi aerul |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Multumesc de raspunsuri
![]() Consumul nu este o problema pentru ca in oras circul pe GPL, doar afara circul pe benzina. Klaus, daca nu te superi, mai spune niste detalii, de ce consumul creste din cauza filtrului de aer? ![]() P.S.Astept si alte comentarii de la colegii de forum ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 6 Jan 2008, 00:17 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Dsign |
![]()
|
pai era vorba de aer rece, tras iarna de o admisie din asta furioasa... aerul mult prea rece nu este chiar bun pt motor, mai ales iarna.
|
--------------------
D
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Aha, am inteles. Deci iarna nu e chiar indicata. Dar vara? Are un randament in plus fata de cea stock? Pozitia e buna?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Dsign |
![]()
|
iarna ti-as recomanda sa montezi filtrul original al masinii.
vara sa renunti la ciuperca (vezi cum a facut brutus) si filtrul sa fie de calitate si curatat si tratat la timp, ca altfel nu faci nimic, faci mai mult rau |
--------------------
D
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Multumesc de sfaturi, am sa incerc sa le aplic pe cat posibil.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
BRUTUSANF |
![]()
|
Nu este bine cum ai facut ,asa am pus eu prima data la masina si tragea foarte greu masina ca si cum aveam aerul conditionat dat drumul tot timpul , la logan de 1,4 , deci daca vrei sa ai randament pune cu teava de inox direct in gura de admisie, nu asa cum l-ai motat , uita-te la pozele de pe paginile din spate unde am postat eu si vei vedea cum l-am montat ,sincer am studiat mult pana sa-l pun in aceasta pozitie pt a avea si putere si aer suficient
Singurul incovenient este ca ca iarna ,tragand foarte tare aer rece se incalzeste mai greu motorul si sta mai mult pe 2 linii si consumul este mai crescut dar asta este nu am ce sa fac ,in schimb vara este super aerisita fara tulumba cu filtrul original si vei avea aer rece foarte bun vara ,asa cu teava de inox . Filtrul este simota ,nu lua toate porcariile de pe piata ,atentie ! This post has been edited by BRUTUSANF: 9 Jan 2008, 23:31 |
--------------------
logan
laureate
2005 1.4
- B 66 AFA
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Multumesc de sfaturi!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
BRUTUSANF |
![]()
|
Cu placere !
|
--------------------
logan
laureate
2005 1.4
- B 66 AFA
|
|
raoul. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 November 07 ![]() |
despre filtrele de aer sport in carcasa ce se zice? as fi tentat sa cumpar unul pentru loganul lui tata
|
--------------------
dacia
logan abs plus
2008
- TM-12-BTH
|
|
avedei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 January 08 ![]() |
Salut baietzi..am citit toate cele 6 pagini...si am inteles unde sa il montez si cum...acum problema e alta:)...unde gasesc si eu un kit de admisie pentru logan 1.4MPI...vreau k&n...nu de alta dar am auzit k e cel mai bun
am vazut k uni dintre voi avetzi asa ceva...si ma gandeam poate ma ajutati...k de 4 luni caut filtrul in romania si nu gasesc |
--------------------
Dacia
Logan
2005/Laureat
- IL-88-AVD
|
|
Dsign |
![]()
|
QUOTE(raoul. @ 12 Jan 2008, 10:59) despre filtrele de aer sport in carcasa ce se zice? as fi tentat sa cumpar unul pentru loganul lui tata eu am un filtru Green de dimensiunile celui original, montat in carcasa originala. Nu face galagie in sarcina precum admisiile directe, nu trage masina mult mai bine, insa e un filtru pe care nu-l schimb, doar il curat si il tratez. |
--------------------
D
Logan
|
|
raducazac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 26 December 06 ![]() |
Stie cineva care dintre filtrele sport de K&N de pe Renault se potriveste la Logan 1,6 8v? Stiu sigur ca exista un astfel de filtru, dar ma pierd in marea de filtre Renault. Ma intereseaza codul.
Pe siteul oficial K&N nu apare Logan, iar la importatori nu am primit decat raspunsuri "savante" de genul "o sa mai treaca cativa ani pana apare filtru K&N pt Logan"! Thx |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Pai cauta si tu dupa tipul motorului: K7M (pentru 1.6 MPI) sau K7J (pentru 1.4 MPI).
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 07:15 |