Octavia Tour, Focus, Megane 2, Astra,..., A venit vremea (si banii) sa-mi iau masina
![]() ![]() ![]() |
Octavia Tour, Focus, Megane 2, Astra,..., A venit vremea (si banii) sa-mi iau masina
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
NU sh.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Dintre alea de sus as alege Megane Sedan, Opel Astra Hatch, Ford Focus Hatch, Skoda Octavia Tour; in ordinea asta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Ultima solutie mi se pare cea mai buna alegere pe care o poti face la banii de care dispui... deci: Dacia Logan!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
sddragos |
![]()
|
Ca design, imi place foarte mult Focusul. Despre fiabilitate, motorizari... nu stiu nimic.
Despre Megane stiu ca are motoare fiabile (as alege 1.6 benzina), dar ca piesele ar fi cam scumpe. Astra e cam uratel, dar are multe dotari. Octavia are motorizare cu reputatie buna, e super incapatoare, dar e de conceptie cam veche (golf 4). In alta ordine de idei, mi-e frica sa nu ma ard cu vreo masina lustruita si cu km dati inapoi, vreun defect ascuns, etc. Uff, nu ma gandeam ca e asa greu sa cumperi o masina ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
te stiu om serios, asa ca nu fa prostia sa dai banii aia stransi pe un Logan nou, ori iei unul SH cu 3500 de euro cu aceleasi dotari care e la fel de bun ca unul nou dar la valoarea mai apropiata de cea reala si restul de bani ii folosesti la altceva, ori iei un SH de maxim 2-3 ani si nu Diesel, dupa preferinte, personal as lua din alea enumerate Focusul sau Octavia.
Sa mai pui 5000 de euro(de ex) e cel mai simplu sa stai in fata calculatorului si sa 'recomanzi', pe banii altora toti is campioni la dat sfaturi. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Documenteaza-te aici si pe urma intreaba-l pe driverx ce si-ar lua acum.
![]() Revin obsesiv... un Logan nou te-ar "coafa" cel mai bine la banii pe care-i ai. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
esti obsedat...si plictisitor, mai schimba placa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ai 8000E. Banui ca i-ai muncit pana acuma. Nu iti bate joc de ei. Cauti un SH de la ceva cunoscut care il stii sau iei un Logan nou.
Topic closed. This post has been edited by driverx: 16 Sep 2009, 19:13 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
- Logan.
- La ce drumuri sunt in tara asta, e cea mai potrivita. - SH, de la o persoana ce inspira incredere (asta-n ideea ca nu esti un naiv desavarsit). - Diesel - consuma putin de tot. Benzina - nu stai cu frica-n san. Aici nu ma bag. Precizare: Loganul e pentru deplasare din A in B, cu randament ok. Daca vrei confort, ambianta, performanta, personalitate si alte rahateluri de genul, ia alta masina. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
l-am facut gratis si a iesit OK
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cât dai atât face!
|
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by kog: 16 Sep 2009, 19:24 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() Se vede ca argon iti vrea binele ... zice ca Logan nu, dar octavia tour da ![]() Domnu' argon, nu ne explici un pic asta : QUOTE cheltui mai mult desi nu-ti dai seama cu o masina ca Loganul noua ? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
aproape jumate din cat face masina ii dai de pomana, unii ar zice ca sustii economia, asa o si fi, dar nu e obligatia mea sa le umflu unora burtile
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sddragos |
![]()
|
Mersi!
La sfatul cu loganul nou ma asteptam, de-asta am si spus ca ramane ultima solutie. Mai degraba un logan SH. Normal ca nu o sa arunc toti banii stransi pe o masina despre care nu stiu nimic, caut ceva la un cunoscut, prieten, relatie, etc... ma interesa, in cazul in care gasesc una, la care din cele de mai sus sa ma orientez? Dupa criteriile pe care le-am enumerat mai sus. Daca ati avut sau aveti informatii de la cineva care detine o masina de genul asta as fi incantat sa aflu parerea voastra obiectiva. Multumesc oricum tuturor pentru raspunsuri, indiferent de continutul si natura lor (doar traim intr-o tara libera ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
motor v8 5.0 benzina
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sddragos |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cam pe acolo se invarte un Mustang in USA
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(sddragos @ 16 Sep 2009, 20:31) Mersi! La sfatul cu loganul nou ma asteptam, de-asta am si spus ca ramane ultima solutie. Mai degraba un logan SH. Normal ca nu o sa arunc toti banii stransi pe o masina despre care nu stiu nimic, caut ceva la un cunoscut, prieten, relatie, etc... ma interesa, in cazul in care gasesc una, la care din cele de mai sus sa ma orientez? Dupa criteriile pe care le-am enumerat mai sus. Daca ati avut sau aveti informatii de la cineva care detine o masina de genul asta as fi incantat sa aflu parerea voastra obiectiva. Multumesc oricum tuturor pentru raspunsuri, indiferent de continutul si natura lor (doar traim intr-o tara libera ![]() Logan SH sau straina SH e totuna. Tot iti iei teapa. Daca stii tu unul BUN si second, il poti lua si pe ala. @ArtVandelay Doar unul e gunoi. Si acela nu e Logan-ul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
n'avem de unde sa stim, ai inchis jurnalul fara pic de inima
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Megane 2.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:31 |