DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 4 5 6 7 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Guvernul insistă să le confiște mașina, celor care depășesc viteza legală

vijelie
post 9 Oct 2009, 09:54
Post #151

membru violet

Group: Members
From: Bucuresti

Scrie pe talon "Fam. X-ulescu"?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sinaxis
post 9 Oct 2009, 09:57
Post #152

Membru autentic

Scrie in buletin ca esti prost? (nu ma refer la tine, scuze)

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
diaconuliviu
post 9 Oct 2009, 10:21
Post #153

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

QUOTE(sinaxis @ 9 Oct 2009, 09:52)
1. Revin un pic cu niste explicitari: culpa e personala. Daca eu am incalcat legea, eu trebuie sa raspund, personal. Masina e bunul comun al familiei, de cele mai multe ori. Confiscarea ei duce cumva la o culpa a intregii familii. De ce sa suporte familia intreaga vina mea?
2. Si vad ca nu va place propunerea mea: vrei sa dai o pedeapsa exemplara pentru toti? Da-o pe asta: la a 2-a abatere cu depasirea vitezei cu peste 50 km pe ora, supenda definitiv dreptul de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice. Toata lumea o sa fie impacata: berbecii devin pietoni, pietonii si participantii la trafic linistiti, iar familia bucuroasa ca poate vinde masina si sa valorifica banii dupa cum vor si sa se bucure o perioada cat mai lunga de timp de prezenta berbecului in cadrul ei!
O fi din "Putul gandirii" sau din categoria "bunul intregului popor" dar se pare ca multi au o problema...

1. "La bine si la rau"?
2. Ba da, am propus mai in fata asa ceva - eliminam amenzile si introducem suspendari de permis sau..cum spunea altcineva, munca in folosul comunitatii efectuata PERSONAL sau...pirnaie. A, stiu, daca masina e bun comun, o sa spui ca nu e bine sa faca pirnaie, ca se rasfringe prostul renume asupra copiilor si familiei. Sau nu zici?

TOTDEAUNA o lege sau o masura va "genera" multumiti, nemultumiti si indiferenti.
Dar, uneori, binele trebuie facut cu forta....

Si da, adi_ar, aici ne concentram pe confiscare cind...

Noua legislație ar permite confiscarea mașinilor în cazul depășirii vitezei legale cu 50 km/oră, testarea alcoolemiei indiferent de motivul pentru care șoferul este oprit de poliție[...]

Agenția pentru Colectara Amenzilor va putea să retragă banii pentru amendă direct din conturi, să aresteze, prin hotărârea judecătorească, răuplatnicii la un "centru de arest" sau să ceară revocarea permiselor de conducere.

[B]Consiliul Superior al Magistraturii a precizat că nu se poate elimina instituția martorului ocular și nici obligativitatea efectuării analizei de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, nu ar fi corectă mutarea răspunderii pentru o contravenție de la șofer la proprietarul autoturismului.

Poliția rutieră, care răspunde pentru siguranța rutieră nu a avizat proiectul pentru că ar conține ,,foarte multe erori,, printre care cele semnalate de CSM dar și obligativitatea de a se da examen pentru redobândirea carnetului auto pentru prea multe abateri''. [/B]

Sursa:
http://www.realitatea.net/soferii-ar-putea...ala_634407.html

Testarea alcoolemiei la orice oprire, vi se pare aiurea? Mie nu. Stiu, vor fi voci care vor merge in extremis si vor invoca "prezumtia de nevinovatie".
Prefer sa ma considere agentul "potential baut" decit sa circule "beti nedepistati".
Arestarea rauplatnicilor? Mama, ce de amenzi ramin neplatite acum. E si vina autoritatilor aici ca-i lasa neexecutati pina trece perioada de prescriptie.

De ce, totusi, politia considera eroare obligativitatea de a da examen pentru prea multe abateri? Exista doua situatii: fac abateri nenumarate ca "asa vreau eu" - solutia: preda matale carnetul ca esti pericol public. Sau, fac abateri ca nu stiu legislatia, am luat permisul la Pitesti, etc: solutia: mai da matale un examen ca esti cam antitalent.

In fine, se pot discuta mai multe decit "confiscarea masinilor"

This post has been edited by diaconuliviu: 9 Oct 2009, 10:44

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
bucatzel
post 9 Oct 2009, 10:42
Post #154

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Liviule, dupa aceeasi logica, ar trebui sa ne taie zdranganeaua daca ne pisham pe spatiile publice.

Oi fi evitat eu 4 pagini de aberatii pe tema asta, dar nu vad cum cineva poate sa apere o masura atat de tampita. Sigur s-a pomenit deja de modul de calcul al amenzilor in finlanda.

Si parca n-ar sti fiecare roman, ca problema nu sunt amenzile si cuantumul lor, ci faptul ca nu se aplica. Daca spaga e mai ieftina... cati sunt prosti in corectitudinea lor? Insuficienti.

Ar ajunge sa avem politai suficient de bine platiti, si cu asemenea sperietoare in caz de spaga, sa nu le pese de vaicarelile unora. S-ar regla situatia al naibii de iute.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
lag_ph
post 9 Oct 2009, 10:45
Post #155

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

In momentul in care dai ceva cu imprumut ( ca e vorba de obiecte/bani), trebuie sa fii pregatit spiritual sa nu le / nu-i mai vezi inapoi.
Iar daca iti dai masina cu imprumut, macar sa te gandesti cui i-o dai.
Un exemplu greu digerabil : dai masina lui X, ala face accident, omoara pe cineva, fuge de acolo. Vine politia, vede masina, te ia la intrebari pe tine (proprietarul masinii). Daca nu exista niciun martor, ai toate sansele sa intri tu la "racoare" - in cazul in care ala se face ca ploua si isi gaseste martori ca la ora X era in pat si dormea langa nevasta-sa.

PS : masina e ca femeia wink.gif NU se da!

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - 05.10.1998 - de PH
+
diaconuliviu
post 9 Oct 2009, 10:52
Post #156

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

@ bucatzel....La faza cu pishatul..sincer, is "blond" sau tu prea criptic.

O amenda acum e sa zicem 3 milioane, spaga 500 de mii.
Evident ca e mai "lesne" dar: daca amenda pt tine ar fi 300 milioane in loc de 3? (ma refer la amenzile diferentiate). Cit ar fi spaga pt tine? Atunci ai reflecta mai mult. Pt ca n-ai mai da spaga sau amenda "banii de suc" ci ceva care te ustura...ma refer la PERCEPTIA VALORICA. In fine, am discutat ca nu e chiar buna sau naste prea multi nemultumiti asa masura. Dar, daca cu vorba buna nu te educi, daca amenda diferentiata nu vrei, daca la pirnaie ti-e rusine, de ce te-as accepta ca sofer? Ca sa-mi omori copiii? ca sa ma bruschezi cu flash-uri si claxoane ca am "tupeul" sa merg legal si nu cit de repede vrei tu?
Si la un moment dat, le dau dreptate si agentilor ca nu mai aplica amenzi: orice gibon poate contesta si lungi procesul pina.. pina vrei tu...
Sau, le dau, ele zac la adm financiara si..si se prescriu ca nimeni nu aplica executia silita.
Asta pt ca prea multe drepturi ne-am descoperit...obligatii insa...

This post has been edited by diaconuliviu: 9 Oct 2009, 10:53

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
IRONICK
post 9 Oct 2009, 10:52
Post #157

-

From: Romania

Ce fel de prieteni aveti voi mai? Parca povestiti din filme de groaza. Aia nu sunt prieteni in caz ca nu stiati.

This post has been edited by IRONICK: 9 Oct 2009, 10:53

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
lag_ph
post 9 Oct 2009, 10:56
Post #158

miles away...

Totusi, aici e vorba de o diferenta de 50 kmh !
Iti mai aluneca piciorul un pic pe acceleratie, mergi cu 70-80 in oras, dar nu ajungi la 100, daca esti intreg la minte.

Om imbecil : pe o strada, masini parcate pe stanga si pe dreapta, loc pe centru pentru a trece o singura masina (cu loc pe langa ea stanga dreapta). Drum facut din placi, cu multe denivelari si gropi. Viteza atinsa pe un sector de cca 1 km (cat are strada respectiva) - 120kmh. Deci? Mai merita masina/permis?

Am atasat si o poza sa fie mai clara treaba smile.gif
strada.JPG ( Size: 181.52k ) Number of downloads: 473

--------------------
+
bucatzel
post 9 Oct 2009, 11:18
Post #159

Membru plictisit

Si sa faci pisi pe gardul parlamentului e o ilegalitate nu? N-ar trebui sa-ti confiste instrumentul cu care comiti aceasta ilegalitate?

Nu ma intelege gresit... am preferat sa platesc amenda ca si student (adicatelea de-ala care n-are bani), desi mi-era clar ca baietii ma oprisera "la produs". (Ramasesem fara baterii la farul de la bicicleta. Doar far, stopul mergea perfect . Si al naibii daca gasesti R14 in miez de noapte, ca am cautat. Doar R6 si R20. Am mers spre casa pe un traseu de 3 ori mai lung doar ca sa merg numai pe drumuri luminate. ). Asa ca mi-i clar ca gibonii aia de care zici tu sunt de amandoua partile volanului...

Cata vreme avem sistemul legal pe care (nu) il avem, o asemenea lege nu poate duce decat la abuzuri. Daca e de ales intre spaga si a confisca chiuseptele, cine naiba o sa aleaga versiunea B? O sa devina politia romana cel mai mare samsar auto.

Cum ziceam mai sus... nu amenzile ne lipsesc, ci unii care sa le aplice.

This post has been edited by bucatzel: 9 Oct 2009, 11:19

--------------------
+
dizzy
post 9 Oct 2009, 11:21
Post #160

Work smart not hard!

Si in cazul in care masina este furata cum faci?
Daca X fura o masina si goneste cu ea cu 200 km/h in oras o confisti?
Nu contest ideea pedepsirii celor care gonesc prin oras.N-au decat sa-i aplice conducatorului masinii a amenda egala cu valoarea masinii. Dar atunci, cum mai aplici ideea egalitatii in fata legii? Sa-i dai dreptul unui agent sa confiste o masina mi se pare invitatie la abuz. Aceasta decizie ar trebui sa fie luata in cadrul unui proces advarat, nu asa ca vrea orice agent cu patru clase.
Deasemenea, nu mi se pare normal ca politistii comunitari si jandarmii sa aiba atributii de politie rutiera, cel mult sa poata verifica actele si RCA.
Despre partea cu testatul alcolemiei, mi se pare o idee excelenta.
La fel si cea cu examen la mai multe abateri.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
TAW
post 9 Oct 2009, 11:30
Post #161

membru asociatiarenault

From: Bacau

Ca idee si spre comparatie iata amenzile in Germania (valabile de la 1.02.2009). Sunt cele aplicabile pentru autoturisme si utilitare pana la 3.5 tone:

Attached File  amenzi_viteza_germania.pdf ( 24.88k ) Number of downloads: 98

Sursa: BMVBS (Ministrerul federal al transporturilor, constructiilor si afacerilor urbane).

--------------------
Renault Scenic 1.6 16v Dynamique D11 2008
Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
adi_ar
post 9 Oct 2009, 11:54
Post #162

Membru autentic si conservator

From: Arad

@maister_dm:
Strada din fotografie seamana al naibii cu Splaiul Praporgescu din Arad. Pe partea dreapta ar veni parcul/digul Muresului unde/de unde circula o gramada de copii si mai putin copii.
Se zice ca vor reabilita/asfalta strada. Mi-e groaza cand ma gandesc ca nimeni nu va mai respecta restrictia de 30. Acum, din cauza starii proaste si a gurilor de canal se mai abtine lumea.

@TAW:
Cred ca, pentru inceput, ar merge si la noi grila asta! wink.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
psychoo
post 9 Oct 2009, 12:15
Post #163

Membru

mai bine am traduce legile lor. laugh.gif un fel de import daca vreti. sunt curios daca o sa ajungem la nivelul lor (desi stiu ca NU)

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
lag_ph
post 9 Oct 2009, 12:16
Post #164

miles away...

E vorba de Carol Davilla - Ploiesti tongue.gif

--------------------
+
corbex
post 9 Oct 2009, 12:20
Post #165

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(IRONICK @ 9 Oct 2009, 09:44)
Spirit civic nu exista nici in alte tari. Spiritul s-a format cu legea aplicata.
In cati ani se schimba mentalitatea? De cate generatii este nevoie? Dar daca se aplica o lege mai draconica? Nu neaparat proiectul asta, ci unu care sa reduca balamucul de pe strazi.
*

La nemti se lucreaza la mentalitate cam de pe vremea lui Metternich. Tot cu amensi ci cu bulau. Asa s-a ajuns la celebra "corectitudine" germana care, si ea, e cam in disolutie.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
IRONICK
post 9 Oct 2009, 12:34
Post #166

-

From: Romania

QUOTE(dizzy @ 9 Oct 2009, 12:21)
Daca X fura o masina si goneste cu ea cu 200 km/h in oras o confisti?
Chiar sunt curios care scuze tampite o sa mai inventati.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
b34uen
post 9 Oct 2009, 13:04
Post #167

Membru autentic

2 situatii reale:
- un ferari albastru se plimba zilnec pe Calea Victoriei pe la ora 14-15. Are peste 80km/h. Plus ca face un zgomot infernal. Intr-o zi chiar l-a oprit un politist, foarte aproape de mine. Tipul de la volan in loc de acte a scos telefonul mobil si i-a spus: Ia si vorbeste cu seful tau!. Apoi a plecat fara amenda, fara sa arate un act, fara probleme. Ce bine ca avem o lege care sa ii pedepseasca drastic domne' pe vitezomani astia cu masini scumpe. Sa le ia 10000 de Euroi amenda, ce daca ne mai ingradesc si noua drepturile constitutionale
- La pasajul Baneasa (in constructie) venind dinspre Otopeni, unui Clio si Loganului personal li se face semn ca pot face stanga de catre politistul din mijloc. Dupa intersectie un al doilea politist il opreste pe cel cu Clio ca a trecut pe rosu. Intamplarea face ca m-am oprit si eu si i-am intarit spusele soferului pentru ca politistul din mijloc nu isi mai amintea nimic ca a dat drumul la doua masini. Ce nenorocit e martorul asta... Cum strica el munca de prevenire a accidentelor de catre politia romana. Sa il desfințam!
Ca parere personala: Legi avem destule! Pacat ca nu sunt aplicate cum trebuie.

This post has been edited by b34uen: 9 Oct 2009, 13:05

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
lag_ph
post 9 Oct 2009, 13:12
Post #168

miles away...

--------------------
+
bucatzel
post 9 Oct 2009, 13:27
Post #169

Membru plictisit

QUOTE(psychoo @ 8 Oct 2009, 14:46)
in primul rand, nu se aplica lega asta care este destul de blanda. ce va face sa credeti ca cealalta mai aspra va fi aplicata?
*

QUOTE(IRONICK @ 9 Oct 2009, 09:44)
Spirit civic nu exista nici in alte tari. Spiritul s-a format cu legea aplicata.
*

QUOTE(adi_ar @ 9 Oct 2009, 10:27)
Cu aplicarea legii ai dreptate! Disciplina se "cultiva" prin sanctiuni aspre, pana devine obisnuinta ...
*

QUOTE(bucatzel @ 9 Oct 2009, 12:18)
Cum ziceam mai sus... nu amenzile ne lipsesc, ci unii care sa le aplice.
*

QUOTE(b34uen @ 9 Oct 2009, 14:04)
Ca parere personala: Legi avem destule! Pacat ca nu sunt aplicate cum trebuie.
*

Si n-am sapat prea departe, ca sigur mai gaseam cativa sa zica tot asta.

--------------------
+
TAW
post 9 Oct 2009, 13:38
Post #170

membru asociatiarenault

Da bucatzel, ai dreptate...si ceilalti au dreptate, dar, daca ne-am resemna toti ca legea nu se aplica indiferent de cat de drastica sau blanda este, atunci nu am mai avea ce sa discutam aici si ne-am plictisi... radmasa.gif

Aaaa...si am o propunere ce poate fi inclusa in aceasta "Strategie Naționala pentru Siguranță Rutieră 2009-2013": sa se aloce bani de la Buget pentru importul de politisti din Germania, Olanda, Franta sau chiar SUA...ca asa se vor rezolva muuulte din probleme...si impreuna cu acestia sa fie adusi (la pachet promotional) si cativa judecatori din aceleasi tari... laugh.gif

--------------------
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
b34uen
post 9 Oct 2009, 15:25
Post #171

Membru autentic

atat timp cat legea ar fii aplicata la fel pentru toata lumea nu m-ar deranja.

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
Jack Daniel's
post 9 Oct 2009, 19:01
Post #172

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(TAW @ 9 Oct 2009, 12:30)
Ca idee si spre comparatie iata amenzile in Germania (valabile de la 1.02.2009). Sunt cele aplicabile pentru autoturisme si utilitare pana la 3.5 tone:

Attached File  amenzi_viteza_germania.pdf ( 24.88k ) Number of downloads: 98

Sursa: BMVBS (Ministrerul federal al transporturilor, constructiilor si afacerilor urbane).
*

Nu ne spui si cati kilometri de autostrada fara limita de viteza si fara taxe au nemtii?

This post has been edited by Jack Daniel's: 9 Oct 2009, 19:02

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
ricochet2
post 9 Oct 2009, 19:17
Post #173

Membru autentic

QUOTE(Garett @ 7 Oct 2009, 12:20)
Astia sunt tampiti! Cum sa-ti confiste masina, cand propietatea se presupune ca-i garantata prin cartulia aia ignorata de toti, numita Constitutie???
*

Ce se intampla daca ti se fura masina si hotul este prins mergand cu mai mult de 50 km/h ? Conform noii legi, ar trebui sa iti fie confiscata masina. Deci iti pierzi masina pentru ca ti-au furat-o ? wacko.gif

--------------------
Renault Laguna Concorde 1.6 16V 1999
+
TAW
post 9 Oct 2009, 20:28
Post #174

membru asociatiarenault

@ Jack Daniel's: Totalul infrastructurii de drumuri interurbane in Germania este de peste 231.000 km. Din acestia cca 40.700 km sunt sosele administrate federal (Bundesstrasse - un soi de DN-uri smile.gif ) si cca 12.550 km sunt autostrazi - Autobahn (din care peste 3.000 km cu sase sau mai multe benzi).

Autostrazile nu au limita de viteza impusa ci una recomandata de 130 kmh (Richtgeschwindigkeit). Exista si numeroase limitari, in zonele unde doua autostrazi se interconecteaza (Autobahnkreuz), sau pe portiunile de centura - Ring. De asemenea exista limitari temporare in zonele in reparatie, in zonele cu aglomerari frecvente (stauzone), sau pe portiunile de drum dificile (panta accentuata, curbe stranse, etc.). Se mai aplica restrictii pe anumite portiuni pe timp nefavorabil - ploaie de exemplu.

In afara localitatii, pe toate categoriile de drumuri (mai putin pe Autobahn) limita este de 100 kmh, iar in oras este de 50 kmh (bineinteles cu limitarile impuse de anumite cazuri).

--------------------
+
Jack Daniel's
post 9 Oct 2009, 21:14
Post #175

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Frumos, dar trist cand faci comparatie cu Romania, cum sa ne confiste masinile pentru ca vrem sa ajungem la destinatie in timp util? Sunt nebuni si Balaceanca e prea mica!

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
Dior
post 10 Oct 2009, 01:31
Post #176

Membru incepator

Auzi la ei sa-ti confiste masina. Astia nu sunt sanatosi??? In loc sa taie in carne vie cu legea de acum sau sa aprobe o lege europeana astia viseaza sa-ti conduca ferrariul sau mai stiu eu ce masina. Penal

--------------------
Renault Clio 1999
+
Master01
post 10 Oct 2009, 07:12
Post #177

Membru autentic

From: Suceava

A iesit Berceanu si a aberat ca nu mai sustine legea asta cu conficarea masinilor si l-a dat afara pe seful care s-a ocupat de intomirea legii. Asta s-a intamplat ieri, insa ala a fost dat afara de luni si nu a fost data afara pentru ca a propus legea ci pentru ca era PSD-ist. radmasa.gif Mai, dar mare hotz este si Berceanu asta! Dupa modelul sefului!

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC 2005/1598 cmc 1,6 16 V - Nr. de SV
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
TAW
post 10 Oct 2009, 07:54
Post #178

membru asociatiarenault

Haideti sa va mai fac inca o precizare:
Acest text nu este o propunere legislativa, ci un proiect de strategie care include anumite masuri posibile, dar nu obligatorii care au ca scop imbunatatirea sigurantei pe drumurile publice. Chiar daca aceasta strategie este adoptata in forma actuala, nu e neaparat necesar ca ea va atrage dupa sine si modificarea imediata a legislatiei in vigoare.
E vorba de un model de proiect propus de mai multe tari europene si care are drept scop reducerea numarului de victime rezultate din accidente rutiere. Romania nu putea sa ramana mai prejos (mai ales ca pana acum noi nu am avut o Strategie Nationala in acest domeniu, lucru recunoscut si in acest document), si atunci niste "baeti" buni au compilat cateva idei din alte legislatii sau norme ale statelor occidentale, aceste fiind mai mult sau mai putin aplicabile in cazul Romaniei.
Eu ma indoiesc, sincer, ca se va ajunge vreodata sa se confiste masina pentru viteza excesiva, mai ales ca e vorba se un subiect care ar atrage dupa sine multe nemultumiri reflectate in pierderi de voturi; si cum la noi suntem in permanenta campanie electorala,...vezi episodul Berceanu prezentat de Master01 in postul lui de mai sus. Nu cred ca cineva isi va asuma riscul de a fi atat de "popular" introducand o asemenea masura (amintiti-va cat a avut de pierdut PNL si Tariceanu di cauza taxei de mediu/inmatriculare la alegerile trecute). Vorba aia: lovestel pe roman oriunde, dar nu te atinge de masina lui tongue.gif

--------------------
+
adi_ar
post 10 Oct 2009, 10:06
Post #179

Membru autentic si conservator

From: Arad

Adevarat, este o propunere iar aspectul legiferarii confiscarii cuprinde multe dezbateri pana la punere in practica.
Pentru cei care sustineti atat de vehement "libertatea" si "protejarea proprietatii", poate ca asemenea evenimente si altele similare, va vor convinge ca unii reprezinta pericole publice si merita din plin interdictia de a conduce.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
CGDBZ
post 10 Oct 2009, 10:29
Post #180

Membru autentic

From: BZ

Nici nu aveau cum sa aprobe o astfel de lege , in primul rand este neconstitutionala deoarece legea se aplica la fel pentru toti , pe cand aceasta lege nu ar fi facut acest lucru , una este sa imi ia mie dacia care face 1300E si alta e sa ai ia lu unul o masina noua sa zicem la 15.000E pentru aceeasi infractiune , pai unde este egalitatea .Ma repet din nou :din cate solutii erau pentru a face o lege mai severa guvernantii nostri au ales pe cea mai proasta posibil care este imposibil sa fie aplicata.

--------------------
- - -
+
7 Pages « < 4 5 6 7 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 22:50
Forum Renault