Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(titiDSN @ 1 Nov 2009, 06:00) legat de mers cu copii in diverse locuri..pot spune ca nu prea sunt de acord cu ceea ce vad Si inca nu ai vazut-o pe nevasta-mea, cand incepe sa planga de foame ala mic, cauta o banca, se asaza pe ea si-i da sa suga nehalitului, oriunde ne-am afla ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
asta e..cu toate ca nu cred fiindca nu prea am mai vazut cazuri de genul asta. nu serios, eu am scris fiindca mi se pare normal sa iei coplul cu tine acolo unde se fumeaza/bea..sa nu il cari dupa tine musai la hypermarket si daca il iei sa nu zbiere ca apucatu', sa nu il tragi dupa tine cand sunt 50 de grade afara,etc.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In ciclul "Io-mi iau copilu' unde vreau, daca nu-ti convine, du-te-n alta parte!", va prezentam:
tumblr_ks4xovx3xu1qzyb6po1_500.jpg O5dig2ziem1kzkimzWYnGEeVo1_500.jpg Sursa Astept cu nerabdare momentul in care va veti lua copiii la Metallica si pe urma veti da organizatorii si trupa-n judecata, ca au refuzat sa dea muzica mai incet! L.E.: Steel Tormentor, ai fost mai rapid. Razvan & Dani rulez! ![]() This post has been edited by Marty: 2 Nov 2009, 09:32 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
haha, da
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ăla micu' din prima poză plângea că bara era ocupată.
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dar poate e invers, copii si-au scos taticii in oras....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre aveti acceptul meu de a pune poze cu mine si cu ficioru-miu?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Eu nu-i inteleg pe-astia care-si pun poza copilului la avatar.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
la Victoras
![]() ![]() glumesc ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Evident, marty e inodor si incolor.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Vorbesti din experienta?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 1 Nov 2009, 15:17) Si inca nu ai vazut-o pe nevasta-mea, cand incepe sa planga de foame ala mic, cauta o banca, se asaza pe ea si-i da sa suga nehalitului, oriunde ne-am afla ![]() Biberoane nu s-au inventat acolo? Poate o punem de-un joint venture, io le cumpar si le trimit, tu le vinzi si ne umplem de bani. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Suptul stimuleaza lactatia, oricata sila vi s-ar face, e cea mai sanatoasa metoda pt ambii (mama si copil). De fapt, asa am supravietuit ca specie.
LE Ma tot uit la titlul topicului "Acceptarea copiilor mici...". Cred ca mai potrivit ar fi "Acceptarea unor adulti in viata reala" This post has been edited by vijelie: 2 Nov 2009, 14:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
corect .... dar inca de pe vremurile preistorice existau pesterii in care sa dai la supt ... nu asa in mijlocul targului scoti ugeru' si-i dai sa fleoncane\
LE: tot "viata reala" e si aia cand te cacaiesti, pisulicesti, ragaii, partoiestri, etc .... dar cica bunele maniere spun sa faci asa ceva mai pe pitite si de preferat in locuri special amenajate. This post has been edited by tarzy: 2 Nov 2009, 14:49 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dap, mai mijto sunt ugerele FARA lapte, la care ai vrea (si) tu sa sugi
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nici macare pe ala nu vreau sa le vad in mjilocul targului,
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Coane Bulan esti un tip de milioane
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricate topice ati face si oricate dezbateri (sau refulari) ati avea pe tema asta eu zic ca ar trebui sa va vedeti de ale voastre si sa lasati parintii si copii sa se educe unii pe altii linistiti.
Fie ca va convine fie ca nu treburile astea fac parte din viata, nici unul dintre noi n-am fi putut abera in voie pe diverse forumuri daca nu ne dadea mamica "uger" sa "fleoncanim" atunci cand "zbieram ca apucatii". Asa ca putina toleranta n-ar strica. |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
tarzy |
![]()
|
vai ... buyaka cat de "profund" te exprimi, cred ca tu ai supt de la mai multe tate cand erai mic
Ca fac parte din viata nu neaga nimeni .... problema apare cand ne punem intrebarea daca trebuie sau nu se na "afisam" cu ele? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
tarzy, esti pe iarba? Ce vezi asa de nepotrivit la o alaptare a unui sugar? Crezi ca mama respectiva danseaza inainte un dans tribal in plina strada, tipa, apoi da cu lapte pe trecatori, precum popa apa cu busuiocul si abia _dupa ce au avut loc toate astea_ il alapteaza pe cel mic, dupa ce in prealabil si-a dat si ciorapii jos din picioare?
This post has been edited by AIX: 2 Nov 2009, 16:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(tarzy @ 2 Nov 2009, 16:53) vai ... buyaka cat de "profund" te exprimi, cred ca tu ai supt de la mai multe tate cand erai mic Ca fac parte din viata nu neaga nimeni .... problema apare cand ne punem intrebarea daca trebuie sau nu se na "afisam" cu ele? @tarzy, doresc sa ai parte de un copil, poate asa ai sa intelegi oleaca mai multe. sa te vad eu cum ii explici doamnei tale sa nu hraneasca copilul in parc (da, copii trebuie plimbati) ca este indecent. sunt foarte curios. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci ca si concluzie pana acum s-a stabilit:
- copiii nu au voie in avion/tren/metrou/transport public in general; - copiii nu au voie pe strada ca poate le vine sa faca pishu'; - copiii nu au voie in parc ca poate li se face foame; - copiii nu au voie la terasa; Avem voie sa-i mai scoatem afara? Dar la cresa/gradinita ne dati voie sa-i ducem? |
--------------------
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Nov 2009, 18:27) Astept cu nerabdare momentul in care va veti lua copiii la Metallica si pe urma veti da organizatorii si trupa-n judecata, ca au refuzat sa dea muzica mai incet! Eu l-am luat pe al mare (7 ani) la Priest. L-as fi luat si la Megadeth si Dream Theatre, dar alea se termina prea tarziu. Il iau iar, in schimb, in februarie la AC/DC ![]() QUOTE(tatabobu @ 2 Nov 2009, 23:20) Biberoane nu s-au inventat acolo? Poate o punem de-un joint venture, io le cumpar si le trimit, tu le vinzi si ne umplem de bani. Ba da, avem si d-astea, dar dintr-o mie de motive e bine ca ala mic sa suga direct de la ma-sa.QUOTE(tarzy @ 2 Nov 2009, 23:47) corect .... dar inca de pe vremurile preistorice existau pesterii in care sa dai la supt ... nu asa in mijlocul targului scoti ugeru' si-i dai sa fleoncane [...] Bunele maniere spun mult mai multe, dar cand aluia mic ii e foame, iti garantez ce te cacarisesti in ele de maniere.dar cica bunele maniere spun sa faci asa ceva mai pe pitite si de preferat in locuri special amenajate. Nu spune nimeni sa te afisezi cu laptaria la vedere cand e momentul, treaba se desfasoara in discretie, dar uneori nu chiar atat de discret pe cat ar vrea multi manierati care scuipa coji de seminte pe jos, dau maneaua tare la semafor, dar dau ochii peste cap cand vad o femeie alaptand. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
@ady77
Afara nu, fiindca nu putem parca masinile pe trotuar. La gradinita/scoala nu, fiindca risca sa ajunga prematur mai isteti decat unii adulti. This post has been edited by vijelie: 2 Nov 2009, 16:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(adip @ 2 Nov 2009, 16:35) Daca cumva nu vrea sa mearga, ma iei pe mine? Sa vad cum ii concertu' si cu susu'n jos ![]() Ii dau dreptate lui Steel. La varsta asta n-are nici o sansa sa inteleaga ce vor baietii aia sa zica. Poti sa-i inoculezi muzica buna si acasa, la un nivel ceva mai suportabil pentru timpanele lui. Par egzamplu, eu am crescut manevrand magnetofoanele lu' taica-miu, si si acum tot muzica din perioada aia ma unge pe suflet. @adi77, vad ca o dam si unii si altii in extreme. ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:48 |