Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Adica la o terasa nu poti sta la masa si sa bei un suc sau sau sa mananci o inghetata .. cu copilul ? E terasa, nu bar cu smog in loc de aer.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Oct 2009, 19:51) Cofetaria exista, in primul rind, pentru a ne bucura copiii. Exista si locuri nu sint, pur si simplu, pentru copii, chiar daca nimeni nu interzice parintilor sa si-i duca acolo. Ramine la latitudinea bunului simt. corect, avioaneles pentru parajute. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu copilu sa iasa in parc, in spatii de joaca pentru copii ... asta daca le pasa de copilu ala.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca ar trebui sa tinem copii inchisi in casa pana la 18 ani, asa e bine?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
De acord cu Marty, plus ca i-as impusca p-aia care-si iau copilu` dupa ei pe la Metro, Real si alte d-astea...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Oct 2009, 19:58) du-i la gradina zoologica ! Marty iar lasa acolo, nue o idee buna ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Da, ar veni sa-i caute dupa ce si-ar face socoteala ca au avut timp sa manince toate animalele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Oct 2009, 19:58) Nu e bine ! Du-i in parc, du-i la teatrul Tandarica, du-i la gradina zoologica ! Tu nu stii decit drumul spre circiuma? ![]() Nu ma duc la gradina zoologica intrucat mi-e frica sa nu ma opreasca acolo ![]() ![]() ![]() Deci ca si parinti gata, nu mai avem voie pe terase pana nu fac copii 18 ani? |
--------------------
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba da, da fara copii!
This post has been edited by pastrama: 28 Oct 2009, 20:04 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Exagerezi, era vorba, in primul rind, de sugari sau pe aproape !
Le iei bomboane si, pina le termina, dai fuga la una mica. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
ady77 |
![]()
|
Si eu nu mai beau bere vara pe terasa inca 8 ani si jumatate de acum incolo?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(verde57 @ 28 Oct 2009, 20:06) aaaaaa! si ce ziceti de parintii care vin la nunti cu copii mici? sfraeri, platesc maimult. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana acum s-a discutat despre copii "straini", dar sa vedeti ce placere e cand iesi la o terasa/restaurant si ai surpriza ca prietenii sa vina cu copiii...
Sau culmea, in vara trecuta, cand juca Romania la Europene, am zis sa ne vedem cu "baietii" la mine acasa, sa vedem un meci. Umplu frigiderul de bere, iau si vreo 2 saratele si cand incep nene sa tot vina cu neveste si copii..., mi-a cazut fata! CINCI! "A, pai n-ai si suc?!?" Fugi si cumpara si suc... Never, ever nu mai fac greseala asta. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
ady77 |
![]()
|
Care greseala? Ca nu ai luat si suc de la inceput?
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(VladG @ 28 Oct 2009, 21:10) Pana acum s-a discutat despre copii "straini", dar sa vedeti ce placere e cand iesi la o terasa/restaurant si ai surpriza ca prietenii sa vina cu copiii... Sau culmea, in vara trecuta, cand juca Romania la Europene, am zis sa ne vedem cu "baietii" la mine acasa, sa vedem un meci. Umplu frigiderul de bere, iau si vreo 2 saratele si cand incep nene sa tot vina cu neveste si copii..., mi-a cazut fata! CINCI! "A, pai n-ai si suc?!?" Fugi si cumpara si suc... Never, ever nu mai fac greseala asta. aaa, si ce fericiti erau ei ca au trebuit sa vina cu nevestele si plozii nici nu poti sa-ti inchipui! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
"mie mila" de tatii asupriti sau dresati, uite asa iti pierzi prietenii din cauza maimutei si copilului.
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca nu stiai exista 2 tipuri de barbati:
1. Barbati care sunt sub papuc. 2. Barbati care nu stiu ca sunt sub papuc. ![]() |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Trebuie sa intelegem ca de multe ori mamele nu au cu cine sa-si lase copii.
Eu cand eram mic, intram in depresie daca nu eram langa mami. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
verde57 |
![]()
|
si ce vroiai sa te ia la munca???
Cel mai bine este sa-si ia lumea copiii cand protesteaza, sa-i bage in fata ![]() This post has been edited by verde57: 28 Oct 2009, 20:20 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu, logic. Dar asta nu ma facea sa ma simt mai bine.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Ma sunat Marty dela terasa. Cica acu e ok (da sa lasat frigu si ceatsa).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu cand eram mic a avut cine sa ma invete sa injur, mai exact frate-meu mai mare si nasul meu care-i mai ticnit. Am pe un VHS o filmare de prin 1989 parca, aveam doi ani si vreo doua luni. Aberam cu niste poezii din care acuma nu mai stiu un vers, vorbeam si frumos si d-ale mele, dar am avut grija sa fac o faza memorabila, m-a luat taica-meu in brate si ma scarpinam la "oo", asa ca m-a intrebat "Ce ai tu aici?". Fara sa stau pe ganduri am raspuns "O plua!".
![]() In niciun caz n-am fost vreodata dependent de parinti, vara ma duceam la tara cu lunile, pana sa ma duc in clasa a intaia am stat din mai pana in septembrie. Si nu-mi pare rau. Tare distractiv mai era. Si ca sa fiu si ontopic, sunt partial de acord cu ce spune Marty. Dar e greu sa faci discriminari in cazul asta, nu vad sa apara prea curand curse speciale de avion pentru femei cu copii mici, nici separeuri in restaurante unde sa fie bagati oamenii cu copil mic. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
Sa-l vezi pe ficioru-miu, daca aude de dinamo, automat spune: Miue Dinamo!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu stiu de ce nu ma amuza. si nu sunt microbist
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:15 |