Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Problema este alta. P-astia mici care nu pot intelege de vorba, ii scoatem din calcul. Nu poti sa ii spui unui sugar sa nu se cace in scutec.
Dar din ce in ce mai multi copii de 3-4 ani sunt mult prea rasfatati, si se comporta ca atare. Si vinovati sunt parintii. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Merced, lasa-i in pace p-aia de 3-4 ani, n-am ajuns la ei inca. Ma limitez la cei destul de mici incit sa umple cu succes un scutec la un interval de timp dat. Normal ca nu poate intelege si nu se poate controla, asta e si motivul ca tu, parinte responsabil si o persoana cu un bun simt normal dezvoltat, sa incerci sa deranjezi cit mai putina lume.
29 Oct 2009, 00:10: QUOTE(argon @ 29 Oct 2009, 00:08) Nu e la latitudinea ta. Pot sa curga pagini de comentarii pe forum, ca data viitoare cand mergi cu avionul o sa fie altul langa tine, si nu poti face nimic in acest sens. Ma crezi sau nu, eu sunt gata sa scriu o scrisoare pe tema asta, la autoritatile care reglementeaza siguranta zborului.This post has been edited by Marty: 28 Oct 2009, 23:10 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 23:05) Sau cumva acum, ca ai tu copil, trebuie sa ma sacrific eu? O sa-mi sacrific eu copilul si-o sa-l las la vecina, sa nu te deranjeze pe tine. ![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Ma mira sa citesc asemenea aberatii pline de egoism din partea unor oameni ce se doresc maturi. Pe voi parintii v-au tinut in beci? Nu v-au scos din casa sa nu deranjeze, nu? Oare de ce va simtiti stanjeniti de prezenta altor persoane intr-un loc public, doar... de aia e public. Pe un forum, din spatele tastaturii refulati?
Nu ma mira faptul ca idei de-astea imbecile vin de la cei prea ocupati sa stea pe forumuri sa adune mii de posturi decat sa-si intemeieze o familie sau treaca prin experienta de parinte. Ganditi-va bine, un copil are nevoie de socializare! Ce a patit cristi, da. Ii dau dreptate la bietul om, dar trebuie sa fim toleranti. El a ramas cu o amintire neplacuta transformata intr-o poveste haioasa. Numai de bine! |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Marty |
![]()
|
logic, nu, nu e vorba de MINE. E vorba de mult mai multi! Si ti-am oferit variante, dar le ignori.
This post has been edited by Marty: 28 Oct 2009, 23:35 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta se intampla la clasa economy(sau cum ii zice)? Incearca la bisnis, ca acolo nu cred ca se intampla d'astea..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(andy_x3m @ 29 Oct 2009, 00:11) Ma mira sa citesc asemenea aberatii pline de egoism din partea unor oameni ce se doresc maturi. Pe voi parintii v-au tinut in beci? Nu v-au scos din casa sa nu deranjeze, nu? Oare de ce va simtiti stanjeniti de prezenta altor persoane intr-un loc public, doar... de aia e public. Pe un forum, din spatele tastaturii refulati? Nu ma mira faptul ca idei de-astea imbecile vin de la cei prea ocupati sa stea pe forumuri sa adune mii de posturi decat sa-si intemeieze o familie sau treaca prin experienta de parinte. Ganditi-va bine, un copil are nevoie de socializare! Ce a patit cristi, da. Ii dau dreptate la bietul om, dar trebuie sa fim toleranti. El a ramas cu o amintire neplacuta transformata intr-o poveste haioasa. Numai de bine! Era imposibil sa nu apara vreunu' care citeste, bineinteles ca nu intelege, da' sare repede sa jigneasca, ca-sa-i in tenis. ![]() 29 Oct 2009, 00:18: QUOTE(argon @ 29 Oct 2009, 00:14) asta se intampla la clasa economy(sau cum ii zice)? Incearca la bisnis, ca acolo nu cred ca se intampla d'astea.. Sigur, clasa business este despartita de economy prin pereti, nu prin perdele. Alte idei?This post has been edited by Marty: 28 Oct 2009, 23:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
andy_x3m |
![]()
|
Unde am jignit?
Am spus o realitate. Cati copii ai? Cate mii de posturi? Acum da, am spus direct pentru ca am fost provocat! Imi cer scuze daca am jignit, dar sunt frapat de aceasta gandire egoista. This post has been edited by andy_x3m: 28 Oct 2009, 23:21 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Marty |
![]()
|
Ai fost provocat? Deci tu esti mitocanu' pe care-l hulesc eu, nu?
Si nu inteleg cam cine esti tu sa-mi tii mie cont cum imi traiesc viata si cam ce consider eu ca e mai important pentru mine. Ce, eu ti-am zis sa-ti lasi familia ca sa te dedici muncii? Nuuuuu??? Atunci cum iti permiti sa-mi tii tu mie cont ce fac eu cu viata mea? 29 Oct 2009, 00:23: Gindire egoista nu am eu! Gindire egoista au cei care isi cara odraslele dupa ei, fara sa-i intereseze ca-i deranjeaza pe altii. Ca deh, se gindesc numai la confortul lor, nu si la al celor din jur, da-i dracu' p-aia! This post has been edited by Marty: 28 Oct 2009, 23:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
andy_x3m |
![]()
|
A, nu. Imi cer scuze, ai inteles gresit! Nu am dreptul sa te judec si nu o fac (trasesem o concluzie de moment).
Eu am continuat sa merg la terase, dar de cate ori maraia bebele ma ridicam si plecam pana se linistea. Eu sigur nu sunt persoana care a deranjat pe cineva, dimpotriva sunt la polul opus. Eu sunt doar deranjat de modul in care gandesti. Poate ai dreptate, dupa ore de munca nu ai chef sa iti urle un bebe in cap, dar incearca sa discuti problema cu acei parinti. Daca o spui pe un ton amiabil nu vad de ce sa fie vreo problema. Inca odata scuze, dar ai inteles gresit! |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nici eu nu-s fan al boracilor, dar din pacate nu cred ca ai ce face, asta-i treaba cu "public transportation", ne place sau nu...
Asa, daca ar fi dupa mine, nu le-as da voie in locurile publice nici celor cu IQ mai mic de 15cm ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 29 Oct 2009, 00:08) Chiar daca nu imi era mie adresata intrebarea, ma simt si raspund: da, mi se pare civilizat. Fiindca e vorba de otrava. Un copil ce tipa si miroase urat nu otraveste. Otrava? Scuze, otrava asta este absolut legala, se vinde-n magazine. Un copil care tipa poate atinge 120 dB, adica un pic mai tare decit un motor de avion in sarcina. Ceea ce inseamna ca distruge niste cili auditivi. Care, daca nu stiai, nu se regenereaza.Asta daca vrei sa mutam discutia pe partea asta. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
In concluzie, copiii sunt mai nocivi decat tigarile si ar trebui scosi in afara legii. Genial!
This post has been edited by logic: 28 Oct 2009, 23:36 |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
Marty |
![]()
|
Daca vrei s-o iei asa, fie! Dar nu eu am dus discutia pe partea aia, asa ca nu trage concluzii pripite.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Oct 2009, 00:05) Iti repet, cind te-ai gindit ca vrei un copil, ai acceptat sa faci niste sacrificii. Asta ar fi unul dintre ele, nu crezi? Ori lasi boracu' la un parinte binevoitor, ori te duci la Amara sau Venus (NU in Vama Veche). Sau cumva acum, ca ai tu copil, trebuie sa ma sacrific eu? ![]() E bine ca nu toate ideile sunt luate in seama, daca ar fi asta presedinte? ![]() QUOTE(Marty @ 29 Oct 2009, 00:09) <span class='edit'>29 Oct 2009, 00:10:</span> Ma crezi sau nu, eu sunt gata sa scriu o scrisoare pe tema asta, la autoritatile care reglementeaza siguranta zborului. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Il platesti ca sa zica?
![]() Ce copil din ziua de azi mai tine cu steaua? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
In mod normal (ca si-n ceea ce ar trebui sa fie democratia) unde mi se termina dreptul incepe obligatia. Pentru ca obligatia mea asigura dreptul altuia, asa cum obligatia altuia asigura dreptul meu.
Adica daca, de exemplu, am de mers cu boracu' undeva am dreptul sa merg cu avionul, dar am obligatia de a face asta fara sa deranjez, sau sa deranjez cat mai putin. Si cum in cazul asta nu prea am ce masuri sa iau, inseamna ca trebuie sa am un motiv al naibii de intemeiat sa fiu cu boracu' ala acolo... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu te plangi ca a trebuit "sa suporti" un bebe 7 ore, dar saracii parinti care trebuie sa stea cu el 24/24? Un drum cu avionul de 7h in cate zile se putea face cu alt mijloc de transport? Exista alt mijloc de transport?
Legat de terase, eu nu renunt la bere pe terasa vara, pentru nimeni, cu atat mai putin pentru un caine rosu ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 28 Oct 2009, 23:51 |
--------------------
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(Liviu @ 28 Oct 2009, 20:37) Topicul asta il vad cu potential asa ca arunc acum un semnal de alarma pentru eventualii "inflacarati". Parerea mea este ca fiecare om de pe planeta are aceleasi drepturi. Cum copilul este si el un OM, are aceleasi drepturi de accesa locatiile publice neinterzise minorilor ca si tine. Da, copiii mici pot fi deranjanti si agasanti .. dar este o parte din viata cu care trebuie sa traim cu totii caci si eu sunt oameni. Deja cand spui "copiii sa stea acasa ca mie nu imi convine sa ii am alaturi" e echivalent cu a spune acelasi lucru despre o anume rasa sau o grupare. Este discriminare si asta nu e tolerata intr-o societate civilizata. Nu te obliga nimeni sa stai in apropierea copiilor daca te agaseaza ... esti liber sa pleci in alta parte unde acestia nu sunt. Nu iti convine sa ii vezi in avion ? mergi cu masina personala. Nu iti convine sa ii vezi in supermarket, mergi in supermarketuri din timpul noptii. Nu vrei sa ii auzi in avion, pune-ti casti si asculta muzica. Daca miroase neplacut, cere unei stewardeze sa ia masuri .... Cat timp ai alternative si cat timp nu te obliga nimeni sa stai langa copii, nu ai voie sa te plangi. Nu exista situatie de neevitat daca intr-adevar nu vrei sa ai copii langa tine (indiferent de motiv). Tine de bunul simt al fiecaruia... si sa nu confundam drepturile si libertatile fiecaruia cu "sa facem ce avem chef fiindca am drepturi si libertati". Nu tin cu lupul, insa nici contra lui nu sunt... ma deranjeaza si pe mine enorm cand vreau sa am ceva timp cu fata la o masa linistiti sa bem un suc si sa zambim ca prostii unu la altul si sa ma cred iar mic si fara griji... ideea e ca cel/cea care are copil ar putea sa aibe ceva bun simt si sa il lase acasa daca stie ca face urat, sau si mai bine, sa se ocupe nitel mai mult de educatia acestuia... sa recunoastem, problema societatii din ziua de azi este educatia... rezultatul unui "gigel" care s-a combinat cu "gigica" si a iesit un "mini-gigel" rasfatat si nesimtit fiindca parintii lui sunt niste incompetenti. Nu iau in calcul pe acel tata care nu are cu cine sa lase copilul acasa si merge cu el la cumparaturi si se trezeste ca ala micu ii face o criza de nervi, ca d-astea se mai intampla si cu adulti, d-apoi copii... dar repet, tine si de bunul simt al parintilor si de simtul lor de responsabilitate... |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 29 Oct 2009, 00:51) Tu te plangi ca a trebuit "sa suporti" un bebe 7 ore, dar saracii parinti care trebuie sa stea cu el 24/24? Ei i-au vrut (Ca erau 2 boraci), eu nu. I-au vrut, i-au avut, sa-i suporte! QUOTE Un drum cu avionul de 7h in cate zile se putea face cu alt mijloc de transport? Exista alt mijloc de transport? La vremea respectiva era cel mai rapid mijloc de transport. Fie ca era vorba de Air France sau de Gabon Airlines. Mai puteai ajunge cu vaporu' sau... pe jos dintr-un anumit punct. Dar... te rog frumos sa-mi explici cam ce plm cauta o familie cu doi copii sugari de etnie.... alba, in mijlocu' africii negre. Asta daca poti, daca nu...QUOTE Legat de terase, eu nu renunt la bere pe terasa vara, pentru nimeni, cu atat mai putin pentru un caine rosu NU ti-a zis nimeni sa renunti la bere, da' de ce trebuie sa-ti tirasti boracu' dupa tine? Nu poti sa-l lasi cu nevasta acasa?![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(fuzzy_jebediah_lumpkin @ 28 Oct 2009, 23:52) cand vreau sa am ceva timp cu fata la o masa linistiti sa bem un suc si sa zambim ca prostii unu la altul punei ma sio mana pe craci ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 23:57) NU ti-a zis nimeni sa renunti la bere, da' de ce trebuie sa-ti tirasti boracu' dupa tine? Nu poti sa-l lasi cu nevasta acasa? Mai iesim si noi impreuna ca o familie, il mai plimb prin parc, il mai dau la masinute, trecem pe la un targ de haine si apoi mergem si la o bere si un suc la terasa. Si la un drum de asta toata lumea e multumita si nevasta nu mai comenteaza dupa aceea ca plec vinerea la 22.00 la fotbal si ma intorc sambata la 04.00 ![]() |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' pe aia de miros in mijloacele de transport in comun nu ar trebui sa-i scoatem in afara legii?
Sau pe aia mai grasi, ca ocupa prea mult loc in mijloacele de transport in comun. Apropo, pentru arabi europenii au un miros specific, asa cum pentru europeni arabii au un miros specific. Eu as propune ca din tarile arabe europenii sa nu mai plece cu avionul, ca miros, ce naiba... Uite, Marty se putea intoarce din libia inot. Nu-l deranja nici boracu, nici nu deranja pe arabi cu mirosul sau. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:26 |