Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 22:46) Stim ca si tu esti oameni! Si daca tot copiii "este" o parte din viata cu care trebuie sa traim, iti repet: e al tau - tu l-ai vrut; [....] Unii se afla de citeva zeci de ore pe drum si poate vor sa doarma, lucru destul de greu de realizat atita timp cit un neam prost de parinte ti-a plantat un borac in deplinatea functiilor urlatorii. In primul rand nu te fa ca nu vezi un typo ("u" e langa "i" pe keyboard) nu cred ca era cazul de comentariile alea. In al doilea rand, poate ca neamul ala prost toicmai se reloca cu tot cu familie ... te-ai gandit la asta. De cand trebuie sa am un motiv anume pentru a-mi cara copilul ? poate ca intr-adevar TREBUIA sa se duca cu copilul undeva, in cel mai scurt timp posibil si avionul era singura solutie. Cat despre cei care calatoresc mult .. ei bine, cu mult timp inainte de a vea un copil am calatorit si eu Bucuresti - San Francisco. Zborul a durat 18 ore cu escala de o ora in Amsterdam. Pe ruta cea mai lunga (Amsterdam - SF) am avut la cateva scaune distanta o mana cu un bebelus de cateva luni, bebelus evident bolnav. Il ducea la tratament in US. Bebelusul ala nu a tacut nici o clipa pe durata zborului (care a fost de vreo 12 ore daca tin bine minte). M-a deranjat putin, evident .. pe cione nu ar fi deranjat un planset continuu de aproape 12 ore (cu pauze de cca 15-30 minute cat mai atipea).. dar ce era sa ii faci? Probabil ca tu l-ai fi preferat mort doar ca sa nu iti deranjeze simturile olfactiv si auditiv pe care le ai foarte sensibile pare-se. Daca alternativa la transportul in comun urban este masina personala, ia-ti frate jet privat pentru calatorii aeriene si ai scapat de griji (sau cere-i sefului sa cumpere la firma). Altfel, cat timp faci parte dintr-o COMUNITATE, respecta-i regulile ... momentan una dintre reguli spune ca toti oamenii au cam aceleasi drepturi in ceea ce priveste circulatia si mijloacele necesare circualtiei .. deci nu prea ai de ales, si va trebui sa induri acest lucru ingrozitor care ti se intampla. Eu sunt alaturi de tine .. numai ca nu sufar. QUOTE(fuzzy_jebediah_lumpkin @ 28 Oct 2009, 23:52) ... ideea e ca cel/cea care are copil ar putea sa aibe ceva bun simt si sa il lase acasa daca stie ca face urat, sau si mai bine, sa se ocupe nitel mai mult de educatia acestuia... Adevarul e ca un copil de 3 luni il poti lasa acasa .. da. A .. si mai ales poti sa te ocupi de educatia lui ... eventual cu o palma peste bot .. de ce dracu urla atat si deranjeaza porumbeii care se hlizesc unul la altul la o terasa .. nu ? Si nu stiu unde se pune problema lipsului bunului simt .. la cei care ies cu copilul la plimbare si au indrazneala sa mai bea un suc la o terasa sau la cei care i-ar da in suturi afara ca .. deh .. le strica "intimitatea". Inca astept raspuns la intrebarea adresata lui Pastrama .... de ce i-ar impusca pe cei care merg cu copiii la cumparaturi in supermarket ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(Liviu @ 29 Oct 2009, 02:38) Cand am vorbit de bun simt, m-am referit la momentele cand mama sau tatal sau de multe ori amandoi lasa copilul sa urle fara sa aibe vreo reactie notabila... daca ei sunt obisnuiti cu el sa urle eu nu... copilul de 3 luni poate fi lasat acasa, la vecina, la un prieten, la mama, la bunica, la cresa.... optiuni exista, doar vointa si bunul simt lipsesc... nu am spus ca ma deranjeaza pur si simplu copilul de la masa alaturata... ma deranjeaza faptul ca tipa, ca urla si ca deranjeaza iar "gigica" de maicasa vorbeste la telefon sau pur si simplu il lasa sa urle in voie, de parca ar face un lucru bun... nu e greu sa iei un copil in brate sa il alinti putin, sa te joci cu el, etc... CLAR nu sunt expert dar am avut de-a face si eu cu copii... si putina buna vointa pe langa putin bun simt nu strica... chiar deloc... |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(fuzzy_jebediah_lumpkin @ 29 Oct 2009, 02:00) ... momentele cand mama sau tatal sau de multe ori amandoi lasa copilul sa urle fara sa aibe vreo reactie notabila...... nu e greu sa iei un copil in brate sa il alinti putin, sa te joci cu el, etc... CLAR nu sunt expert dar am avut de-a face si eu cu copii... si putina buna vointa pe langa putin bun simt nu strica... chiar deloc... Vezi tu .. si "lasatul sa urle" face cateodata parte din educatia copilului. Daca il iei in brate si ii sufli in ... whatever... de fiecare data cand scoate un scancet te-ai nenorocit pe viata ... caci va invata ca ii dai atentie de fiecare daca cand vrea si va profita la maxim de asta. Cat despre: QUOTE ... copilul de 3 luni poate fi lasat acasa, la vecina, la un prieten, la mama, la bunica, la cresa.... No comment! Parintii cu copii pe care ii vezi pe la terase, in 99% din cazuri ies cu odraslele respective la plimbare si mai iau si ei o pauza bineneritata la un cico. Iarta-i si tu ca indraznesc sa creeze deranj. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 29 Oct 2009, 02:15) Daca il iei in brate si ii sufli in ... whatever... de fiecare data cand scoate un scancet te-ai nenorocit pe viata ... caci va invata ca ii dai atentie de fiecare daca cand vrea si va profita la maxim de asta. Subscriu. Si ce dracu te faci cand ai doi?? Stiu pe cineva care in perioada cand juniorul lor avea colici m una doua, hai in brate. Acum are un an si doua luni si nu il mai pot adormi decat in brate. Ca doar acolo vrea. Te gandesti ce te faci cand sunt doi? Cat despre mersul cu copilul la supermarket. Te-ai gandit vre-odata ca respectivul copil mai are nevoie si de haine? Nu ma lua cu texte de genul "scrie marimea pe ele" ca nu tine. Am avut neplacuta surpriza sa gasesc pentru un copil de 6 luni, haine pe care scria 9-12 luni. Si respectivul copil nu era superdezvoltat. Pai daca mergi sa cumperi pentru doi copii haine, si cand ajungi acasa constati ca nu sunt bune ce faci? Mai mergi inapoi la magazin? crezi ca te baga cineva in seama? Sunt de acord ca un copil nu are ce cauta la o terasa/bar/pizzerie/etc. Sunt unele riscuri pe care ti le asumi cand te gandesti sa ai un copil. Si sunt unele lucruri care te fac sa renunti la propriile placeri, in favoarea educatiei copilului. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Marty, poti sa-ti cumperi o pereche de casti antifoane uite d'astea:
http://www.brenkor.ro/echipamente_de_prote...e_auditiva.html Iti bagi castile de la mp3 in urechi, peste ele le pui pe astea, nu te costa mai nimic si ai rezolvat problema zgomotului. Lasatul sa urle face parte din educare boracului, trebuie sa-l lasi sa urle atunci cand urla degeaba. Eu iti recomand sa bei mai putina cafea, sa te odihnesti mai mult, sa te relaxezi si sa nu le mai pui pe toate la inima. Apropos, nu te deranjeaza si aia care asculta manele de pe telefon? This post has been edited by dizzy: 29 Oct 2009, 07:26 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 22:46) . . . Liviu, eu cu avionul ma plimb EXCLUSIV in interes de serviciu, ... . . . nu mai zbura cu low cost, mergi c-o "pasare" "de firma" si ia-ti bilet la "biznis"... |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
treaba e ca atunci cand o sa aiba si el copii o sa ii fie rusine de topicul asta......deocamdata e zmeu si e de inteles caci oricare dintre noi poate ar fi facut la fel dar sa interzici libera circulatie unui parinte impreuna cu orasla e prea de tot depaseste limitele pentru noi , iar pentru el e ceva normal
This post has been edited by l@u: 29 Oct 2009, 08:30 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre, sincer sunt deranjanți. Îi dau dreptate aici. În special cei de 3-5 ani. Dar sunt unii care și acasă îi lasă să facă ce vor și în public la fel. Și ce vreau să spun: am întâlnit mame care de fațadă mai ”bagă” câte un ”stai cuminte” sau ”Andrei, termină” după care revine la ”treburile” ei bârfitoare și pe copii îi doare fix în pix. Aici este vorba de bunul simț al părinților și de fățărnicia de care dau dovadă în public.
|
--------------------
.
.
.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
eu am avut o experienta neplacuta cu un mucos destul de mare (6-7 ani) in sediu bancpost. astia au un automat pentru plata ratelor ca sa se evite cozile la ghisee. cum bagam eu bani in masinarie apare un mucos langa mine, mormaie ceva si intinde mana sa`mi ia banii si nu ma lasa sa`i bag in aparat. i`am zis sa plece dar in zadar. am chemat omul in uniforma care l`a dus la măsa, care statea la coada. dupa nici 10 secunde era inapoi si cucoana se uita pur si simplu la mine si eu la ea. i`am zis sa`si ia copilu` daca nu vrea sa`l fac eu sa plece. ce badaran pot sa fiu! m`am prins dupa privirea "doamnei".
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Liviu @ 29 Oct 2009, 02:15) Vezi tu .. si "lasatul sa urle" face cateodata parte din educatia copilului. Daca il iei in brate si ii sufli in ... whatever... de fiecare data cand scoate un scancet te-ai nenorocit pe viata ... caci va invata ca ii dai atentie de fiecare daca cand vrea si va profita la maxim de asta. Presupunand ca nu merge zilnic cu avionul, o data poate sa ii sufle in ...Eu pot sa ma odihnesc si pe o boxa, nu ma deranjeaza, dar sunt totusi persoane care vor liniste. Trebuie totusi sa ii respectam si pe ei. This post has been edited by IRONICK: 29 Oct 2009, 09:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Ar fi fffffffffffffffffffffffffffoarte interesant un POLL la topicul asta ... ceva de genul: "Sunt de acord cu Marty / Nu sunt de acord / Adevarul e undeva la mijloc" ...
Foarte interesant ar fi ... asa ... din punct de vedere statistic (e incredibil oricum cate reply-uri a strans de ieri pana azi ... si creste in continuare). Va rog daca se poate face un POLL ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 29 Oct 2009, 10:29) Asa e. De-aia spuneam intr-un post anterior ca trebuie sa verifici dece urla: Foame, acac, piju, cald, frig, colici, infundare de urechi in avion -cred ca de aia urla 80% din ei. Plansul consuma energie si conform legilor naturii, nu o sa urle degeaba. Totusi copii mai chiraie si de plictiseala, alintare, etc. EU am probleme mai mari cu astia mai rasariti, de 7-14 ani, unii sunt extrem de nesimtiti si tupeisti. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 29 Oct 2009, 09:32) Ar fi fffffffffffffffffffffffffffoarte interesant un POLL la topicul asta ... ceva de genul: "Sunt de acord cu Marty / Nu sunt de acord / Adevarul e undeva la mijloc" ... Foarte interesant ar fi de ieri pana azi ... si creste in continuare). Va rog daca se poate face un POLL ![]() Da' tu nu mai tastatura sau de ce nu deschizi ??? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Marty, imi place de tine in general, dar la faza asta nu sunt deacord cu tine.
Eu zic ca am ajuns trist de tot ca si specie, ca si societate, daca am ajuns sa nu ne mai toleram proprii copii. Adica nu te deranjeaza ca latra noaptea cainele vecinului, ca se caca in fata scarii in spatiul verde, ca melteanul de vecin parcheaza pe trotuar, dar problema mare e ca unii isi iau uneori copii cu ei la cumparaturi in <introdu numele hypermarketului preferat>. Ca acolo e o atmosfera idilica de altfel, si vraja e stricata de omuletul care si-a pierdut rabdarea... De la o specie sociala in general se asteapta toleranta fata de semeni, si as spune in mod special fata de copii si de parintii lor, care si-au asumat o povara importanta ca sa creasca acest copil care-ti va plati tie medicamentele peste 30 ani. Mai vedem cum gandesti cand/daca vei avea si tu vreodata curajul de a creste un copil! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Interzisul copiilor in magazine tine de politica magazinului, spre exemplu in Metro nu ai voie cu copii <6 ani, pe cand in Carrefour iti asigura si carucioare speciale, atat pt. bebelusi cat si pt. cei mai mari, carucioarele in forma de masinute, si nu mai zic ca si carucioarele normale au spatiu special pt. copil.
PS. nici in metro nu se mai respecta regula. This post has been edited by tribunul: 29 Oct 2009, 09:52 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 29 Oct 2009, 09:32) Bah, mancavar tata. De ce Andrei=)). Alt nume nu ati gasit si voi? Vad ca discutia evoluaza intr-un sens normal. Clar deranjeaza un plod de 3 4 5 6 ani care e needucat, dar aici e vina parintilor. Daca ala mic e obisnuit sa-i ceara menajerei sa stea in cap si masa nu se sinchiseste sa ii zica ceva, clar ala e prost crescut. Insa, de aici pana a blama un biet copil de 2-3 luni si sa spui ca "botzul ala de carne" e needucat... Inca ceva, o idee poate deplasata: de ce se numeste transport in comun/public? Nu tocmai pentru a avea acces masele la el? LE - in magazinele de tip Cash and Carry ai acces cu plozi dupa ce completezi o cerere in care iti asumi orice risc. This post has been edited by andy_x3m: 29 Oct 2009, 09:53 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
mau77mau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 August 09 ![]() |
Am un prieten bun care are un copil mic 2.5 ani si este mare fan iesit in oras la terasa restaurant.
Nu are mereu posibilitatea sa lase copilul cu bunici, bone etc si mai iese si cu ala mic dupa el. Copilul este cel dupa care a fost inspirat filmul Denis pericol public. Am fost de cateva ori la un pas sa fim linsati de oamenii veniti sa bea un cico linistiti Eu nu am copii. Sunt deacord cu voi ... toti ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005/1,4
- b75mac
|
|
dizzy |
![]()
|
Metro la inceput era magazin orientat catre en-gros, unde sa vina cei care revand produsele, deci nu ar fi trebuit sa vina tanti cu copchii.
Eu nu merg cu juniorul la cumparaturi din urmatoarele motive: 1) Igiena: Aerul din marile hipermarketuri e plimbat si rasplimbat prin 2000 plamani, recirculat, reincalzit, plin de microbi 2) Siguranta: Oricand poate sa-l loveasca vreun tembel cu cosul sau mai rau 3) Securitate: Daca trebuie sa fiu atent la junior, pot altii sa-mi ciordeasca mai usor portofelul. In plus fostii sculeri-matriteri ramasi fara servici, porecliti acum badigarzi au o placere nebuna sa se ia de cei cu carucioare de copii, de parca umbla hotii de lapte praf prin magazine cu copii 4) Fara el termin cumparaturile mai repede Pe viitor nu am de gand sa ma duc cu cel mic la cumparaturi, mai bine il las cu bunicii sau cu sotia acasa. Cand copii mai cresc, apar alte probleme, incepe sa constientizeze ca alea sunt jucarii, vrea si de-aia si de-aia, deh viitorul cumparator impulsiv, asa ca mai bine il lasi in parc cu altcineva si faci cumpartaturile singur. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Oct 2009, 00:05) [..] Ori lasi boracu' la un parinte binevoitor, ori te duci la Amara sau Venus (NU in Vama Veche). Sau cumva acum, ca ai tu copil, trebuie sa ma sacrific eu? ![]() Acum, iti dau dreptate, la Vama Veche numai un tampit si-ar duce copilul; dar probabil ca s-a tampit mergand la Vama Veche inainte sa-l faca.. QUOTE(Marty @ 29 Oct 2009, 00:31) [..]Un copil care tipa poate atinge 120 dB, adica un pic mai tare decit un motor de avion in sarcina. Ceea ce inseamna ca distruge niste cili auditivi. Care, daca nu stiai, nu se regenereaza. Muahaha, genial. Buahaha. ![]() Plin de avioane dintr-astea mici pe strada! QUOTE(klaus @ 29 Oct 2009, 01:13) Apropo, pentru arabi europenii au un miros specific, [..] Asta e de la sapun/parfum, presupun. ![]() In rest, Marty exagereaza, general vorbind. Probabil de dragul conversatiei. Eu nici nu mai tin minte cand m-a deranjat vreunul dintr-asta mic - si am mers si eu cu avionul, transportul in comun, am fost prin magazine, la plaja, etc. Oricum, asta sa fie singura noastra problema - si ar fi minunat. |
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 23:01) Nepotu' prietenei, in varsta de... nu mai stiu, 3-4 luni cred, e grav bolnav cu inima. A zburat cu ma-sa si ta-su-n Germania si Austria in ultimele luni de cateva ori pentru investigatii, iar ultima oara pentru o operatie care a durat 14 (!!!) ore! Alternativa la zbor care era, masina? Nu. P-aia au folosit-o ca sa mearga de la Iasi la Bucuresti. In cazul cuplului de etnie alba in Africa, o fi fost altceva. Dar sper ca esti de acord cand spun ca in loc de 7 ore cu avionul, celelalte variante ar fi insemnat 7 zile cu... uatevar. Si altceva: eu detest avionul din cauza variatiilor de presiune si mai ales din cauza uscaciunii aerului, si n-am zburat mai mult de 3 ore niciodata. Pai un parinte care sa nu fie constient de discomfortul la care-i supus copilul nu cred sa existe. Se adauga discomfortul parintelui insusi - centura, culoar ingust, loc de schimbat scutecu' la zona de turbulenta maxima, samd. Vreau sa spun cu asta ca nu (cred ca) este o bucurie avionul pentru un parinte de sugar. QUOTE(GoGu @ 28 Oct 2009, 23:31) Nici eu nu-s fan al boracilor, dar din pacate nu cred ca ai ce face, asta-i treaba cu "public transportation", ne place sau nu... Adevarat, DAR... Exista reguli nescrise totusi, sa enunt cateva din ele: - nu tragi vanturi in metrou/avion; - nu urci imputit ca un cac@t si nespalat de 12 zile in metrou/avion; - n-asculti manele la telefon in metrou/avion; - folosesti o batista generoasa cand stranuti in metrou/avion - ... - ... - ... As adauga: - nu-ti iei copilul in metrou/avion/carfur/cafenea ca tipa TARE si eventual pute a meconiu. Decat daca-i neaparat necesar. Parerea mea-i ca exista doua cazuri pentru situatii de genul: 1) e un caz fortuit; 2) parintii fac parte din categoria umana "totul mi se cuvine". Experiente personale sunt si la mine, am zburat cu copil in avion. A urlat. M-a deranjat teribil, eram pachet de nervi, imi tiuiau urechile si-asa-nfundate, aici il inteleg perfect pe Marty. Da' Marty, ca sa termin, o expresie banala si insipida... "asta-i viata" ![]() Oarecum ontopic: copil care tipa in loc public, asta e, pleci, ori se termina pana la urma, oricum se intampla rar. Chiar subliniez chestia asta, se intampla rar. Da' sa consideram urmatoarea situatie: Bucuresti, vara, zapuseala chiar si-n intervalul 22:00 - 08:00, deci dormi cu geamul deschis. Intrebarea cheie: dormi??? POTI sa dormi cand afara sunt 10 caini comunitari care latra si chioraie toaaaaaaata noaptea? Eu pentru asta as face topic. Mie asta mi s-ar parea revoltator, pe cainii aia as iesi afara cu o bata si as da in ei pana le trece cheful sa muste din masinile care trec p-acolo. Apoi pe hingherii si politicienii care o freaca la rece si nu fac nimic in privinta asta. Un copil e un copil, plange, urla, e parte a vietii. Tolerezi. Sau nu, oricum n-ai ce face. This post has been edited by Muttley: 29 Oct 2009, 10:24 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Muttley @ 29 Oct 2009, 10:19) Parerea mea-i ca exista doua cazuri pentru situatii de genul: 1) e un caz fortuit; fortuit<>forțat! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Adica???
...intentia mea era de <<parinti "fortati">> sa se afle cu copilul acolo. LE: FORTUÍT, -Ă, fortuiți, -te, adj. (Livr.) Venit pe neașteptate; neprevăzut, inopinat; întâmplător. – Din fr. fortuit, lat. fortuitus. ok... ![]() This post has been edited by Muttley: 29 Oct 2009, 10:37 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
dizzy:
![]() marty: esti exagerat si ai dreptate. liviu: sigur ca moderatorii trebuie sa dea dovada de political corectness insa asta nu poate tine loc de opinie. Daca recitesti postul lui Marty vezi ca el n-are nimic cu copiii. Cu parintii e problema. Eu ca adult, daca ma duc la terasa lui Marty si ma apuc sa urlu din toti bojocii, voi fi dat afara in suturi. Ceea ce e deranjant e atitudinea insolenta a parintilor, sunt satul sa ii vad cum se prefac ca nu se intampla nimic si toti trebuie sa inghitim proasta lor educatie. Eu cred ca un copil urlator poate fi mai usor tolerat 7 ore in avion daca parintii au o atitudine corespunzatoare (nu spun ca trebuie oprit din urlat ci doar ca trebuie sa fie empatici cu "suferinta" celorlalti pasageri) fata de cazul cel mai des intalnit, cand atitudinea lor e de sfidare si nesimtire. Pana la urma asta e: toti trecem prin etapele astea, educatia ne spune insa ca putem fi acceptati de societate daca ne purtam civilizat. Si eu am fost borac urlator insa tatal meu nu m-a dus sa urlu in urechile prietenilor lui bautori de bere la terasa, si eu beau bere la terasa (si nu in locurile unde altii plimba carucioarele) si o sa ajung, probabil, batran si urat mirositor, da' o sa incerc sa nu fac pe mine in locuri publice. Si sunt satul si eu de nesimtirea asta: parintii sa-si duca odraslele acolo unde comportamentul lor este adecvat si tolerat ca nu suntem ursi panda sa ne cracanam de uimirea miracolului reproducerii! |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Muttley, la fel ca si copchilu` sugar....nici cainele ala n-are nici o vina
![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 29 Oct 2009, 10:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In general, marile magazine sunt deschise intre 09:00 si 22:00, deci 13 ore.
Nu mai pomenesc despre faptul ca o anume retea tine deschis non-stop. Copiii mici (astia de provoaca unora diverse senzatii la limita isteriei) nu prea pot fi plimbati in afara dormitorului intre pranz si ora 16:00. Seara se termina cu baia obligatorie (ma rog, asa procedam noi), masa si somn, adica la ora 19:30 copilul trebuie sa fie acasa. Dpdv matematic, treaba sta asa: - durata program magazin: 13 ore - durata stationare obligatorie copil acasa: 4 ore + 2.5 ore = 6.5 ore Adica durata maxima de utilizare a magazinelor de catre copii este de 13-6.5=6.5 ore/zi. Daca mai punem la socoteala faptul ca unii parinti mai au si slujbe (deci nu se pot plimba cu copiii chiar in fiecare zi prin magazine), ajungem de fapt la 13 ore/saptamana, in conditiile in care magazinele respective sunt deschise 91 ore/saptamana. Mai exact, probabilitatea medie de aparitie a micutilor teroristi este de 13/91=14.2%. This post has been edited by vijelie: 29 Oct 2009, 10:38 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Categoric nu se compara.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:41 |