Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Marty, sa vezi tu ce tatic model o sa iasa din tine, cand o aparea urmasul mostenitor al coroanei martineze. Unu asa zburlit ca ala din avatarul tau. Sa vezi atunci ce o sa ne mai scrii pe aici de cum sa-l speli, masezi, imbraci, etc-uri.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ideea este foarte simplă: orice ai face (fie că ești cu copilul, fie că ești cu javra, sau că asculți manele la telefon etc.), dacă le faci în public și deranjezi pe alții, ești nesimțit. Mie îmi este rușine când merg cu al meu al mic într-un magazin de exemplu și vrea să pună mâna pe toate lucrurile care i se par lui interesante sau face gălăgie. Nu-l rup în bătaie (nu i-am dat nici la fund nicio palmă pentru că el crede că ne jucăm
![]() ![]() 29 Oct 2009, 11:37: QUOTE(dizzy @ 29 Oct 2009, 11:32) Marty, sa vezi tu ce tatic model o sa iasa din tine, cand o aparea urmasul mostenitor al coroanei martineze. Unu asa zburlit ca ala din avatarul tau. Sa vezi atunci ce o sa ne mai scrii pe aici de cum sa-l speli, masezi, imbraci, etc-uri. Nu a zis că o să fie model, dar are pretenția să nu depășească ceilalți limita bunului simț. ![]() This post has been edited by Lostboy: 29 Oct 2009, 11:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi ce topicuri o sa bage Marty:
"Ce ne facem cu badaranii de la casele rezervate gravidelor?" "Ma enerveaza fumatorii din parcuri" etc @Lostboy Cum mah ti-e rusine cand copilul tau e curios sau vrea sa comunice? Pe tine te-au crescut in colivie sau cum? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 29 Oct 2009, 11:42) @Lostboy Cum mah ti-e rusine cand copilul tau e curios sau vrea sa comunice? Pe tine te-au crescut in colivie sau cum? Mă refeream la situația în care devine enervant. Nu cred că nu ai văzut copii care pun mâna pe orice, care se uită în plasă la tine când te întâlnești cu părinții lor și stați 5 min de vorbă, copii care vin în vizită și îți fac inventarul bunurilor din cameră și exemplele ar putea continua. Dar, nu, Referitor la educația care am primit-o te rog frumos să te abții. OK? QUOTE(ady77 @ 29 Oct 2009, 11:55) Îl las să încerce mașinuțele. Și eu ies cu tanti să-mi prezinte produsele. ![]() This post has been edited by Lostboy: 29 Oct 2009, 12:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
@marty, cand o sa ai plodul tau, ai sa vezi ca vrei nu vrei, ai sa deranjezi pe ceilalti. apar situatii si situatii, in care nu ai controlul. si sa nu uitam ca o sa apara in ecuatie si mama copilului, care nu se poate desparti mai mult de juma de ora de plod si tot asa. vad aici tot felul de binevoitori care sunt dispusi sa lasa sugaciul la vecini. alooooo, domnilor, mai sunt si oameni proaspat mutati la casa lor, de un an doi de zile si care nici macar nu stiu ce oameni au pe scara, mergand pe principiul nu ma deranja ca nu te deranjez, buna ziua si atat. sau ii stii de nebuni, alcoolici, obositi de viata si comozi, sau care au animale in casa. lasat copii la bunici. serios? si daca bunicii sunt in alta localitate, ce te faci? bona? hmm, iar e dificil, ca nu stii la cine sa apelezi, nu stii daca e de incredere o persoana de la o firma sau nu mai ai timp sa cauti pe cineva sau faza cea mai crunta, nu-ti permiti.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sau mai este varianta sa stai in libia pana face copilul 18 ani
![]() |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 19:50) Indubitabil. Dar Marty tata, conform zicalei "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", esti sigur ca pe vremea cand erai tu borac n-ai enervat pe nimeni? Explicatii pentru copilul din avion ar fi. Daca n-ai intrebat... acu' sigur n-o sa mai afli. QUOTE(verde57 @ 28 Oct 2009, 21:06) Retarzi care n-ar fi trebuit sa primeasca drept de reproducere. Plin de fumatori, muzica la maxim, si o grija in plus pentru parinti. Ce naiba, era asa greu sa refuze sau sa vina un singur parinte? Se mai practica si sa dai plicul fara contravaloarea tacamului, daca chiar e asa o obligatie. QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 23:46) Sincer, nu! Adica ce mama naibii, suntem mai multi fumatori decat nefumatori, si tot noi nu mai avem voie sa pipam nicaieri. Pai mama naibii, n-am nimica impotriva la ideea de separeuri, dar poponautii aia nefumatori n-ar veni cu noi la o tigare in ploaie, ca-i urat afara, dar daca noi am da in pneumonie, o meritam... QUOTE(Liviu @ 29 Oct 2009, 02:38) Pentru ca pe mijlocul culoarului de alimente isi propteste ma-sa fundul decalibrat in drumul tau, capul la copil si gu-gu-gu-gu-gu-te-ai-c@c@t-pe-tine? Pofta mare, stati-ar salamul in gat. Si daca faza asta mai are o urma de inteligibilitate in ea (culmea)... sa iei copil hiperactiv de 2-3 ani la cumparaturi mi se pare o prostie nemasurabila. De cateva ori am vazut cum boracul a dat buzna in raionul de casante (farfurii, bibilouri, pahare), dupa care toata familia s-a teleportat, in loc sa plateasca ce-o spart creatura. Alta data, s-a repezit o ghilea de-asta umana trept in picioarele mele, a cazut pe jos, a inceput sa urle, si tot la mine se uita ma-sa urat. N-a fost foarte incantata cand am observat ca daca nu poate sa-l tina in loc, ar putea sa foloseasca o lesa. Nu i-as fi zis ceva daca nu se uita la mine ca si cum eu i-as fi trantit copilul. Inapoi la aia mici de tot. E mai uman pentru toata lumea sa stea acasa tata cu copilul, si ma-sa sa se duca singura la cumparaturi. E singurul mod in care ea se mai relaxeaza un pic. Dar de... cand tatal e un putzoi lenes si egoist, care-si exaspereaza nevasta cu telefoane cand copilul se besheste un pic... normal ca nevasta-sa prefera sa ia copilul peste tot. Am destui prieteni cu copil, si isi programeaza chestiile astea astfel incat sa nu se transforme totul intr-o harababura a la Stan si Bran. De ex, pentru vijelie: El spala copilul, ea se duce la cumparaturi, sau aerobic, sau iese in oras cu prietenele, sau face orice altceva. Il inteleg perfect pe Marty, dar ce vrea el se aliniaza la ideea din semnatura mea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 29 Oct 2009, 12:03) Nu cred că nu ai văzut copii care pun mâna pe orice, care se uită în plasă la tine când te întâlnești cu părinții lor și stați 5 min de vorbă, copii care vin în vizită și îți fac inventarul bunurilor din cameră și exemplele ar putea continua. Chestia asta o fac si acum ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Lostboy |
![]()
|
Mă joc cu el și nu am fost nevoit să-l bat. Nu-s adeptul ”învățăturilor” astea comuniste.
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
bataia nu e comunista, e rupta din rai. Cum toti o sa mergem in iad, nu se mai foloseste.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
QUOTE(andy_x3m @ 29 Oct 2009, 10:51) Insa, de aici pana a blama un biet copil de 2-3 luni si sa spui ca "botzul ala de carne" e needucat... Vad ca n-ai inteles nimic desi ti-am explicat de vreo 2 ori in particular! O luam altfel: arata-mi, te rog, unde am zis eu despre sugari ca sunt needucati. Ce mi-ai explicat in particular??? Daca nu trunchiai contextul vedeai ca am zis EU (e o parerea personala) ca nu sunt de acord cu plozii de 4 5 ani needucati, dar e o nedreptate sa blamezi un bebe sugar. Nu am zis nimic de TINE. Totul se rezuma la tine si mai spui ca nu esti un egoist... This post has been edited by andy_x3m: 29 Oct 2009, 13:53 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Oct 2009, 03:50) Saptamina trecuta am venit in avion cu una c-un copil de maxim 2 luni. Sa va desenez cam ce ragnete si miros de nou-nascut a trebuit sa indur 2 ore? 2 ore ma? Nevasta indianului de la mine de la munca o sa nasca in decembrie iar in februarie o sa zboare toti 3 in Bangalore, de pe acolo-s ei, sa faca botezul (sunt catolici). Melbourne - Singapore - Bangalore, 16 ore frate, inca o familie ca ei si i-au linistit pe toti ceilalti din avion ![]() QUOTE(bmwh548 @ 29 Oct 2009, 04:23) Pe la noi se mai aplica si metoda cu lasatul copilului la un vecin cu care te intelegi bine de exemplu. Ai grija cum iti lasi tu copilul de 3-4 luni la un vecin ca sa faci shopping, sa nu te agate astia de la Protectia Copilului.L.E. Ca veni vorba de ce toleram si ce nu: eu am o oarece problema cu persoanele supraponderale, mai precis extrem de supraponderale, care in avion, la meci sau la spectacol isi intind suncile interminabile peste locurile de langa ei. Mi se pare completa nesimtire sa abuzeze de rabdarea celor de alaturi. Ar trebui sa-si cumpere si locurile de langa ei, nu sa ma forteze pe mine sa stau invelit in osanza lor tremuranda si sa fiu nevoit sa inot printre sunci ca sa pot scoate capul la lumina, sa le cer permisiunea sa ma pot ridica de pe scaun sa merg la pipi. (Acest fragment este un pamflet si trebuie luat ca atare) This post has been edited by adip: 29 Oct 2009, 14:18 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(vijelie @ 28 Oct 2009, 19:14) Mestere, io de exemplu n-am bunici. Il las cu tine? Te bagi? Ii angajezi bona, ingrijitoare, etc. QUOTE(ady77 @ 28 Oct 2009, 19:34) Dar tu ce parere ai? Si cam ce inseamna pentru tine ca un loc e public? Ala in care daca eu n-am voie sa urlu in gura mare (ca se numeste tulburarea linistii publice) nici copilul ala nu are. QUOTE(pastrama @ 28 Oct 2009, 19:59) De acord cu Marty, plus ca i-as impusca p-aia care-si iau copilu` dupa ei pe la Metro, Real si alte d-astea... Mai ales ca acolo de regula e de alergat, se sta cu orele, caz in care copiii pe buna dreptate se plictisesc. QUOTE(ady77 @ 28 Oct 2009, 20:04) Si ce fac cu copilu', il inchiriez? E un risc asumat cind il procreezi: limitarea anumitor obiceiuri de dinainte. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@diaconuliviu
Legea 61 din 27 septembrie 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice considera contraventie "tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă". Ma poti lamuri cine sunt locuitorii din magazine sau din parcuri? This post has been edited by vijelie: 29 Oct 2009, 14:31 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Oct 2009, 00:01) Da cu ceai vrea sa vina din lipia, de eczemplu? Majina+tren+feribot? Poate erau expati si se duceu acasa la parinti pentru 2-3 luni? Nu e confortabil sa ai boraci prin jur, da te intreb eu: de ce restaurantele au in general scaune pentru copii (de-alea inalte)? de ce in avion ai la toaleta o masuta de schimbat bebelu? Tu-ti dai seama ca te piji contra vantului, socialmente vorbind si la cestiune? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 28 Oct 2009, 19:37) ... Nu te obliga nimeni sa stai in apropierea copiilor daca te agaseaza ... esti liber sa pleci in alta parte unde acestia nu sunt.... ![]() sau tu crezi ca listele de pasageri sunt publice? te uiti inainte sa-ti faci rezervarea ... vezi bebei ... iei urmatorul avion? QUOTE(paul_damian @ 28 Oct 2009, 20:58) De fapt Marty se revolta din cauza nesimtirii la romani. Tot stau si imi rascolesc memoria, si tot nu-mi amintesc ca in Germania sa ma fi deranjat vreodata un copil. Nici in mijloacele de transport in comun, nici la terasa, nici in mall. In 2004 cand am fost in Vena am ramas mirat de cat de multe pustoaice de 17-20 ani isi plimbau bebeii prin carciumi si fast-fooduri, in general copii erau cumiti, chiar nu retin sa fi fost vreunul plangacios dar .... nu-mi cadea deloc bine berea si nici snitelu' cand vedeam ca-l schimba de pampersi fix pe masa unde stateau langa tava cu mancare. QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 23:01) pot fi multe motive .... de la rapiditate (asa cum tu te grabesti la munca se grabesc si parintii sa ajunga in sejur sau vizita), la imposibilitatea tehnica de a folosi alt mijloc de transport, ma indoiesc ca exista curse regulate altele decat cele aeriene ca sa ajungi in Amercicii sau Australii. QUOTE(logic @ 28 Oct 2009, 23:11) pai ... ideea este ca cauti o vecina cat de cat de incredere nu una pusa pe "sacrificat" Din chestia asta pot fi trase 2 concluzii: 1. oameni sunt egoisti, pun mai intodeauna propriul lor confort inaintea "necesitatilor" celorlalti 2. oamenii sunt nesimtiti si mai ales intransigenti, atitudinea parintilor ca un copil e "sfant" si nu trebuie nici macara sa gandesti ceva contra existentei lui denota lipsa de bun simt si atata tot. Nu esti cu nimic un parinte mai bun daca pentru educatia si dezvoltarea copilului tau calci in picioare confortul celorlalti. This post has been edited by tarzy: 29 Oct 2009, 15:12 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(vijelie @ 29 Oct 2009, 14:30) @diaconuliviu Legea 61 din 27 septembrie 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice considera contraventie "tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă". Ma poti lamuri cine sunt locuitorii din magazine sau din parcuri? Adica pot urla,tipa, face scandal in magazin fara a fi pedepsit? Ma indoiesc. Probabil (am scris PROBABIL) acolo intervine alta lege, gen Cod civil? Sau cumva locuitor#locatar si atunci se refera la locuitorii unui areal, recte la orice cetatean deranjat de manifestarea galagioasa. This post has been edited by diaconuliviu: 29 Oct 2009, 15:27 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 29 Oct 2009, 15:49) Da cu ceai vrea sa vina din lipia, de eczemplu? Majina+tren+feribot? Eram in rata de Frankfurt.QUOTE Poate erau expati si se duceu acasa la parinti pentru 2-3 luni? Eu pentru o simpla raceala am primit doua antibiotice. Tu ti-ai cara puradelu' intr-o tara in care stii ca asistenta medicala e cel mult precara?Aia care veneau din Gabon erau si mai idioti, Gabonul fiind recunoscut ca fiind o tara cu o rata a infestarii cu HIV/SIDA destul de ridicata (cca. 30%). Principalul motiv era ca se vuteau ca iepurii si in clinici/spitale refoloseau acele/seringile. Tu ti-ai cara copii sau nevasta bortoasa in ultimul stadiu in asemenea tara? QUOTE Nu e confortabil sa ai boraci prin jur, da te intreb eu: de ce restaurantele au in general scaune pentru copii (de-alea inalte)? de ce in avion ai la toaleta o masuta de schimbat bebelu? Tu-ti dai seama ca te piji contra vantului, socialmente vorbind si la cestiune? Tigari si spirtoase se vind la orice colt de strada, cei care le-au interzis din avioane nu si-au dat seama ca se pisa impotriva vintului? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
diaconuliviu, in supermarket poti sa urlii-n urechile unui militian pina-ti singereaza bojocii, n-are ce sa-ti faca decit daca comite un abuz, respectivul loc fiind proprietate privata. Au existat mari probleme cu cei care-si loveau masinile prin parcarile supermarketurilor, societatile de asigurari considerind respectivul spatiu ca fiind proprietate privata, nu loc public. Pina n-au facut contract cu militia, n-au scos-o la capat cu nebunii. Totusi, militia nu are voie sa ma amendeze in incinta unui supermarket, doar paza supermarketului respectiv poate lua masuri impotriva mea. Ca ei vor chema militia dupa aia (daca m-au prins ca am furat ceva), asta e alta duda.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vijelie @ 28 Oct 2009, 18:59) Parca stiam ca in hypermarketuri nu este permis accesul cu copii sub 3 ani, pe motiv ca, cei care insotesc copiii mici pot fura produse pe care sa le ascunda in hainele juniorului, si dupa lege copii sub 3 ani nu pot fi perchezitionati. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Oct 2009, 16:33) Eram in rata de Frankfurt. Eu pentru o simpla raceala am primit doua antibiotice. Tu ti-ai cara puradelu' intr-o tara in care stii ca asistenta medicala e cel mult precara? Eu nu, da poate unii daca ia 1 milion pa an salareu si are borac mic cu care tre' sa se descurce... Sau nu un milion, ca acolo aproape intra si jet-ul privat, o suma de-asta suficient de mare dar suficient de mica ![]() QUOTE Aia care veneau din Gabon erau si mai idioti, Gabonul fiind recunoscut ca fiind o tara cu o rata a infestarii cu HIV/SIDA destul de ridicata (cca. 30%). Principalul motiv era ca se vuteau ca iepurii si in clinici/spitale refoloseau acele/seringile. Tu ti-ai cara copii sau nevasta bortoasa in ultimul stadiu in asemenea tara? Hai ma ca e o diferenta intre ce as face eu si ce ar trebui sa aibe aia din jurul meu dreptul sa faca. QUOTE Tigari si spirtoase se vind la orice colt de strada, cei care le-au interzis din avioane nu si-au dat seama ca se pisa impotriva vintului? La spirtoase chiar te imbie sa le consumi, cu cititorul de carduri in mana si cu niste ochi mari si umezi holbandu-se la tine. De fumat nu se mai fumeaza in spatii inchise, nici in autocar, tren, gara, etc. da e alta discutie: dauneaza sanatatii si se ard miliarde fara motiv pe medici, operatii, etc. fara vreun beneficiu la nivel social. Am avut 2 experiente cu boraci in avion. Una cand ala mic urla pe acelasi rand cu mine, si ma intristam mai mult de faptul ca il omorau urechile pe saracul copil (si mie imi pocneau, da aia mici se pare ca nu stiu sa egalizeze presiunea suficient de des). Maica-sa aproape s-a inrosit cand m-am uitat spre ei, i-am zambit sa ii arat ca totul e ok, sa nu-si faca probleme. A doua oara, undeva in spate, m-am dus la buda si era o tanti care tinea bebele pe culoar, ii gasise o pozitie in care sa doarma. Cand am trecut p'acolo, bine-nteles ca a trebuit sa-l miste si a inceput ala sa urle, stiu ca am remarcat un nene d'asta nevropat care a apostrofat-o ca s-a saturat de urlete. Acum, daca sta chiar langa tine, cred ca e naspa - as cere probabil sa ma mute. Daca sta pe acelasi rand da pe partea ailalta, e acceptabil, pui castile in urechi si-ti vezi de ale tale. Refuz in continuare sa cred ca lumea isi cara boracii doar pentru joyride cu avionul, de fapt ei neavand nicio treaba sau nevoie. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
cristianco2002, pai asta-i post?! Trebuia sa le dai fro doua bucati ji apoi sa scrii pe aici!
te pupa martinezu, nu alta! (da, io atat am inteles din topicul asta!) ![]() This post has been edited by AIX: 29 Oct 2009, 16:56 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Ce-mi place mie ca majoritatea parintilor isi ascund nesimtirea in spatele propriului copil si ma acuza pe mine ca nu suport copiii. E mai lesne, stiu!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
@marty, nu e vorba de nesimtire. sper sa ai un copilas cat mai curand sa vezi ca se schimba datele problemei cand esti direct implicat. de pe margine totul pare usor, se gasesc solutii la toate. copilul tau o sa fie cel mai educat si cumsecade, va umple scutecele numai in programul stabilit de tine si va dormi la comanda sau cel mult plimbat oleaca n brate.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Kato... cum ziceam mai sus... am prieteni care reusesc sa nu transforme faptul ca au copil intr-un film cu Stan si Bran. Si fara sa faca cine stie ce eforturi.
Stii si tu ca se poate, dar unii "nu vrea" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:00 |