Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
mai cauta.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Patrama, de unde atata inversunare pe cei care-si aduc copiii la supermarket ... aia cu ce te mai incurca ? Ca doar nu te duci la cumparaturi in cautare de liniste si relaxare (nici la terasa nu te duci ptr liniste).
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
De fapt Marty se revolta din cauza nesimtirii la romani. Tot stau si imi rascolesc memoria, si tot nu-mi amintesc ca in Germania sa ma fi deranjat vreodata un copil. Nici in mijloacele de transport in comun, nici la terasa, nici in mall.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
ady77 |
![]()
|
Pai si ce mai astepti? Muta-te.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 28 Oct 2009, 20:58) Tot stau si imi rascolesc memoria, si tot nu-mi amintesc ca in Germania sa ma fi deranjat vreodata un copil. Nici in mijloacele de transport in comun, nici la terasa, nici in mall. nemti, deh... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu unul nu mi-aș ”plimba” copilul de nici 3 ani cu avionul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bre si pe mine ma inerveaza puradeii care urla prin locurile publice da de aici si pana a interzice accesul lor e cale lunga si mi se pare cam imorala treaba. Cum ar fi sa scrie la intrarea in locurile publice ...<<ACCESUL CAINILOR SI COPIILOR INTERZISA>>...hai ganditi-va cei ce sustineti interzicerea lor prin locuri publice.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Cu tot respectul, nu cred că ne putem grăbi să le interzicem să mai iese cu copiii în locuri publice - nu sunt ciumați. Nu zic că aș face o călătorie cu avionul cu un copil atât de mic ca cel din povestirea lui Marty. Cred că nici în caz de urgență. Se pot găsi alternative. Personal nu am ieșit la terase cu al mic decât de vreo 2 ori - la vârsta de 1 an și ceva. Și m-am întâlnit cu un prieten cu ”șefa” lui de 3 luni - care atunci când s-a trezit și a început să plângă, mama ei a plecat și distracția noastră s-a terminat cam .... subit.
Cu riscul de a mă repeta, nu cred că se poate merge până la a interzice așa ceva. Este o chestie care te enervează, însă. Dacă totul ar fi cum am vrea noi, vă zic eu că ne-am plictisi. |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pute a rasism ................
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 28 Oct 2009, 22:30) Cu tot respectul, nu cred că ne putem grăbi să le interzicem să mai iese cu copiii în locuri publice - nu sunt ciumați. Nu zic că aș face o călătorie cu avionul cu un copil atât de mic ca cel din povestirea lui Marty. Cred că nici în caz de urgență. Se pot găsi alternative. Personal nu am ieșit la terase cu al mic decât de vreo 2 ori - la vârsta de 1 an și ceva. Și m-am întâlnit cu un prieten cu ”șefa” lui de 3 luni - care atunci când s-a trezit și a început să plângă, mama ei a plecat și distracția noastră s-a terminat cam .... subit. Cu riscul de a mă repeta, nu cred că se poate merge până la a interzice așa ceva. Este o chestie care te enervează, însă. Dacă totul ar fi cum am vrea noi, vă zic eu că ne-am plictisi. colegu, ce alternativa ai la un zbor de noapte de 7 ore cu avionu? |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
vaporu, in cala motoarelor
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In cala la bagaje, e in siguranta si nu deranjeaza pe nimeni.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ca parinte de copil de sase luni, pot sa-ti zic ca ai in mare masura dreptate. Calatoria cu avionul nu este placuta nici pt adulti, d'apoi pt sugar: Plictiseala, inghesuiala, mirosuri, etc. Totusi anul asta am zburat in avion cu un tata (da, tata, d'ala cu putza) si cu o fetita de 3-4 luni. Fetita aia a fost extrem de linistita, a plimbat-o de cateva ori i-a dat un biberon, n-a scos decat maxim 10 scancete, nu ragete.
Copilul urla si chiraie de obicei din cateva motive: ii e foame, ii e sete, s-a rahatit pe el, s-a pijat pe el, s-a plictisit, ii e frig, ii e cald. Chestiile astea sunt destul de usor de rezolvat, mai putin partea cu plictiseala, care necesita ceva vorbe pe limba bebeilor: -Ia uite ce iepuras avem, ce ursulet mor mor mor, masinuta, soricelul chitz chit, etc. Sigur ca tie iti vine sa-i bagi toate animalele alea prin cur. Cum mie nu-mi place sa-mi urle altii in cap, fie ca sunt manelisti, copchii, vanzatori ambulanti, fac tot posibilul sa nu ii chinui nici eu pe altii, asa ca merg cu masina pana mai creste cat sa foloseasca Playstation-ul portable un zbor intreg si sa inteleaga ceva din destinatie. Mai sunt si cazurile de copii care merg la tratament in strainatate iar pe aia cred ca trebuie sa-i suportam cu totii si sa nu comentam. Despre terasa, hmm, totusi suntem parinti, nu pustnici. Cand ieseam cu copilul vara asta, aveam grija sa ne incadram in programul lui: lapticul la anumite ore, respectat ora de culcare, schimbat daca isi da drumul pe el. Nu poti sa te duci la terasa si sa bei ca porcu in timp ce alocatia e grena in carucior urland ca muscat de leu. Si ca raspuns, da, esti exagerat dar te inteleg. Relaxeaza-te mai mult si incearca sa fii mai putin egoist. Cand o sa ai boracul tau o sa fii mult mai tolerant cu altii. This post has been edited by dizzy: 28 Oct 2009, 21:41 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu stiu cum sunteti voi, insa eu pe mine nu ma deranjeaza copii mici, chiar daca scot sunete stridente. In schimb pe strada ma deranjeaza barbatii/femeile ce fumeaza. Desi recunosc, am fumat si eu o perioada (ce fraier am fost...) nu pot sa suport - e unul dintre cele mai scarboase mirosuri posibile - cam pe aceeasi treapta cu sulful. Trebuie sa-mi tin respiratia si sa grabesc pasul... Si mai sunt unii care fumeaza si in pasajele pietonale. Astia nu va mai deranjeaza? La mine in masina si in casa nu se fumeaza. Mi se pare o lipsa de respect sa expui pe altcineva la otrava ta.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am patit-o acum cativa ani in tren. Plecam de la Brasov la ora 01.00 spre Constanta. Eram fericit ca in compartiment nu eram decat eu si un nene de 50 - 60 de ani care a adormit imediat cum s-a asezat. Nu mai stiu exact pe unde, parca la Sinaia, s-a urcat o tipa cu doi puradei cam de 4 - 5 ani. La inceput, au stat linistiti, dar dupa vreo doua ore parca erau posedati.
Si cum sunt eu norocos de fel, nenorocitul ala de tren, mai exact locomotiva, s-a stricat pe la rasaritul soarelui in mijlocul campului. Am stat de am innebunit pana a venit alta locomotiva si plozii urlau si faceau ca toti dracii. A venit alta locomotiva si s-a stricat si aia. Eu nici nu mai puteam sa-mi tin capul drept si aia nu se potoleau deloc, le daduse vita aia energizante sau ce le daduse ca nu se potoleau deloc si ea nu dadea doi bani. Ne-am pus in miscare si pe pod la Cernavoda imi venea sa deschid geamul si sa-i arunc ca pe Bubico. Am ajuns la ora 11.00 in Constanta si am jurat ca nu mai urc in tren. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.545 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Apropo de avion ... sot, sotie si doi copii fata/baiat. Evident modul de asezare > aia mici intr-o parte, ei pe alt rand ca sa nu fie deranjati de copii lor. Mai aparea retarda de mama din cand in cand la ei si le zicea cu o mare nesimtire sa nu mai faca galagie ca deranjeaza restul de pasageri. Aia mici nu au nici o vina, da parintii nu merita impuscati??????
This post has been edited by IRONICK: 28 Oct 2009, 22:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() scuze cristi, dar faza cu bubico e prea tare ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Liviu @ 28 Oct 2009, 20:37) Parerea mea este ca fiecare om de pe planeta are aceleasi drepturi. Cum copilul este si el un OM, are aceleasi drepturi de accesa locatiile publice neinterzise minorilor ca si tine. Da, copiii mici pot fi deranjanti si agasanti .. dar este o parte din viata cu care trebuie sa traim cu totii caci si eu sunt oameni. Stim ca si tu esti oameni! Si daca tot copiii "este" o parte din viata cu care trebuie sa traim, iti repet: e al tau - tu l-ai vrut; eu daca vreau unu', imi fac! Dar daca tu consideri ca EU trebuie sa-ti suport copilul TAU, atunci da-mi-l si mie o tura sa-i cardesc o mama de bataie si sa-l invat sa-njure. De acord?QUOTE Deja cand spui "copiii sa stea acasa ca mie nu imi convine sa ii am alaturi" e echivalent cu a spune acelasi lucru despre o anume rasa sau o grupare. Este discriminare si asta nu e tolerata intr-o societate civilizata. No shit! Da' ti se pare civilizat sa discriminezi fumatorii? QUOTE Daca miroase neplacut, cere unei stewardeze sa ia masuri .... Da, o s-o rog sa se cace si ea, sa nu mai puta a lapte de sin si rahat de borac!QUOTE Cat timp ai alternative si cat timp nu te obliga nimeni sa stai langa copii, nu ai voie sa te plangi. Nu exista situatie de neevitat daca intr-adevar nu vrei sa ai copii langa tine (indiferent de motiv). Eu consider ca nu deranjez pe nimeni in avion, chiar imi fac singur check-in-ul online ca sa-mi aleg scaunul la culoar, in cazul in care am nevoie la toaleta, sa nu ridic lumea de pe scaune. N-as putea spune acelasi lucru despre un nesimtit care-si cara odrasla dupa el, fara sa-i pese ca urletele si mirosul deranjeaza pe altii. Uite, facem alta chestie.... ma pis pe mijlocu' culoarului, daca nu-ti convine, cara-te in alt avion.Io cred ca nu ne-ntelegem. Am zis de la-nceput: copilu' stie la perfectie sa manince, sa se cufureasca si sa urle. Nu atribui nicio vina copilului, as fi stupid! Dar adultul responsabil care-si plimba progenitura neinteresindu-l ca deranjeaza pe altii, mi se pare ca merita o flegma-n ochi! Liviu, eu cu avionul ma plimb EXCLUSIV in interes de serviciu, nu de alta, da' nu-mi place sa zbor. Zburind in interes de serviciu, rezulta ca trebuie sa ajung din A in B cit mai repede. Imi poti spune tu mie care este motivul acela atit de stringent incit tu trebuie NEAPARAT sa-ti muti progenitura din A in B fara sa-ti pese ca pe linga tine (care ti-ai dorit respectiva faptura) trebuie sa ti-l mai SUPORTE inca cel putin 100 de oameni, fara ca ei sa fi dorit acel copil? Ca sa-ti raspund la ce ai spus mai devreme... Prin avioane nu se afla intotdeauna oameni veseli si odihniti. Unii se afla de citeva zeci de ore pe drum si poate vor sa doarma, lucru destul de greu de realizat atita timp cit un neam prost de parinte ti-a plantat un borac in deplinatea functiilor urlatorii. Daca mai bagi si niste casti in urechi si dai drumu' la muzica, combinata cu urlete de borac, iti garantez eu ca dormi ca si cum ai fi luat doua pastile de ecstasy cu o ora-n urma. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Shush @ 28 Oct 2009, 21:36) Cred ca eram in clasa I, imi aduc aminte si acum, am fost la un nunta, de fapt trebuia sa merg. Si-i auzeam pe ai mei ca platesc "tacamul", ca sa plateasca si pentru mine. Pe atunci aveam un briceag d-ala multifunctional, cu care imi scrijeleam initialele pe diversi copaci in padurea de langa oras, asa ca econom din fire, m-am dus la mine in camera, am scotocit pana l-am gasit, l-am bagat in salopeta cu care eram imbracat pentru nunta si am tacut din gura. La nunta, stateam la o masa langa ai mei, calm, incepe lumea sa discute de "tacam". Ma uit un pic la ei, dupaia scot briceagu' din salopeta si-l arat sa-l vada toata masa, spunand "Daca voi sunteti fraieri, eu mi-am luat tacam de acasa, nu platesc nimic". Unii au ramas socati, dar majoritatea au ras, ai mei saracii intre si intre... ![]() This post has been edited by Merced: 28 Oct 2009, 22:56 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E vreunu' normal p-aici?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.545 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
lipseste tarzy ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate la adultul ala iresponsabil nu-i place mai mult ca tie sa-si plimbe copilul, dar ce sa faca? sa nu-l faca, nu-i asa?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
Repet, da-mi un motiv atit de stringent incit este necesar sa-ti muti puradelu' cu avionu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 22:46) Imi poti spune tu mie care este motivul acela atit de stringent incit tu trebuie NEAPARAT sa-ti muti progenitura din A in B... Exista unii care-si fac concediile pe alte meleaguri. This post has been edited by logic: 28 Oct 2009, 23:02 |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:20 |