DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.

ady77
post 28 Oct 2009, 20:30
Post #61

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

Pai de aia nu te amuza, ca nu esti microbist tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kato
post 28 Oct 2009, 20:36
Post #62

Membru autentic

From: barlad

mai cauta. wink.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
Shush
post 28 Oct 2009, 20:36
Post #63

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(verde57 @ 28 Oct 2009, 20:06)
aaaaaa! si ce ziceti de parintii care vin la nunti cu copii mici? mad.gif
*

Nu stiu ce sa zic, dar stiu ca mie imi placea la nunti cand eram mic biggrin.gif

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
ady77
post 28 Oct 2009, 20:40
Post #64

راحتزیل یو

radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Liviu
post 28 Oct 2009, 20:56
Post #65

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Patrama, de unde atata inversunare pe cei care-si aduc copiii la supermarket ... aia cu ce te mai incurca ? Ca doar nu te duci la cumparaturi in cautare de liniste si relaxare (nici la terasa nu te duci ptr liniste).

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
paul_damian
post 28 Oct 2009, 20:58
Post #66

Membru mult

From: Medias, Romania

De fapt Marty se revolta din cauza nesimtirii la romani. Tot stau si imi rascolesc memoria, si tot nu-mi amintesc ca in Germania sa ma fi deranjat vreodata un copil. Nici in mijloacele de transport in comun, nici la terasa, nici in mall.

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
ady77
post 28 Oct 2009, 21:00
Post #67

راحتزیل یو

Pai si ce mai astepti? Muta-te.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 28 Oct 2009, 21:04
Post #68

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(paul_damian @ 28 Oct 2009, 20:58)
Tot stau si imi rascolesc memoria, si tot nu-mi amintesc ca in Germania sa ma fi deranjat vreodata un copil. Nici in mijloacele de transport in comun, nici la terasa, nici in mall.

nemti, deh...

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Lostboy
post 28 Oct 2009, 21:19
Post #69

Finding my way!

Eu unul nu mi-aș ”plimba” copilul de nici 3 ani cu avionul.

--------------------
. . .
+
kato
post 28 Oct 2009, 21:26
Post #70

Membru autentic

QUOTE(Lostboy @ 28 Oct 2009, 22:19)
Eu unul nu mi-aș ”plimba” copilul de nici 3 ani cu avionul.
*

de parca toata lumea se plimba de placere cu plodu prin avion. blink.gif

--------------------
+
l@u
post 28 Oct 2009, 21:28
Post #71

Membru autentic

Bre si pe mine ma inerveaza puradeii care urla prin locurile publice da de aici si pana a interzice accesul lor e cale lunga si mi se pare cam imorala treaba. Cum ar fi sa scrie la intrarea in locurile publice ...<<ACCESUL CAINILOR SI COPIILOR INTERZISA>>...hai ganditi-va cei ce sustineti interzicerea lor prin locuri publice.

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
Lostboy
post 28 Oct 2009, 21:30
Post #72

Finding my way!

Cu tot respectul, nu cred că ne putem grăbi să le interzicem să mai iese cu copiii în locuri publice - nu sunt ciumați. Nu zic că aș face o călătorie cu avionul cu un copil atât de mic ca cel din povestirea lui Marty. Cred că nici în caz de urgență. Se pot găsi alternative. Personal nu am ieșit la terase cu al mic decât de vreo 2 ori - la vârsta de 1 an și ceva. Și m-am întâlnit cu un prieten cu ”șefa” lui de 3 luni - care atunci când s-a trezit și a început să plângă, mama ei a plecat și distracția noastră s-a terminat cam .... subit.
Cu riscul de a mă repeta, nu cred că se poate merge până la a interzice așa ceva. Este o chestie care te enervează, însă. Dacă totul ar fi cum am vrea noi, vă zic eu că ne-am plictisi.

--------------------
. . .
+
l@u
post 28 Oct 2009, 21:34
Post #73

Membru autentic

Pute a rasism ................

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
kato
post 28 Oct 2009, 21:35
Post #74

Membru autentic

QUOTE(Lostboy @ 28 Oct 2009, 22:30)
Cu tot respectul, nu cred că ne putem grăbi să le interzicem să mai iese cu copiii în locuri publice - nu sunt ciumați. Nu zic că aș face o călătorie cu avionul cu un copil atât de mic ca cel din povestirea lui Marty. Cred că nici în caz de urgență. Se pot găsi alternative. Personal nu am ieșit la terase cu al mic decât de vreo 2 ori - la vârsta de 1 an și ceva. Și m-am întâlnit cu un prieten cu ”șefa” lui de 3 luni - care atunci când s-a trezit și a început să plângă, mama ei a plecat și distracția noastră s-a terminat cam .... subit.
Cu riscul de a mă repeta, nu cred că se poate merge până la a interzice așa ceva. Este o chestie care te enervează, însă. Dacă totul ar fi cum am vrea noi, vă zic eu că ne-am plictisi.
*

colegu, ce alternativa ai la un zbor de noapte de 7 ore cu avionu?

--------------------
+
am.
post 28 Oct 2009, 21:37
Post #75

Membru

From: Bucuresti, Berceni

vaporu, in cala motoarelor

--------------------
sacia 130 1967 - 1-b-2867
+
Diana
post 28 Oct 2009, 21:38
Post #76

Membru incepator

Group: Banned

QUOTE(ady77 @ 28 Oct 2009, 20:27)
Sa-l vezi pe ficioru-miu, daca aude de dinamo, automat spune: Miue Dinamo! radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

Vai de sarmanul copil! mad.gif O compatimesc si pe sotia ta daca nu cumva ID-ul tau vine de la Adriana si nu de la Adrian. huh.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
vijelie
Post #77

membru violet

From: Bucuresti

In cala la bagaje, e in siguranta si nu deranjeaza pe nimeni.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
dizzy
Post #78

Work smart not hard!

Ca parinte de copil de sase luni, pot sa-ti zic ca ai in mare masura dreptate. Calatoria cu avionul nu este placuta nici pt adulti, d'apoi pt sugar: Plictiseala, inghesuiala, mirosuri, etc. Totusi anul asta am zburat in avion cu un tata (da, tata, d'ala cu putza) si cu o fetita de 3-4 luni. Fetita aia a fost extrem de linistita, a plimbat-o de cateva ori i-a dat un biberon, n-a scos decat maxim 10 scancete, nu ragete.
Copilul urla si chiraie de obicei din cateva motive: ii e foame, ii e sete, s-a rahatit pe el, s-a pijat pe el, s-a plictisit, ii e frig, ii e cald. Chestiile astea sunt destul de usor de rezolvat, mai putin partea cu plictiseala, care necesita ceva vorbe pe limba bebeilor: -Ia uite ce iepuras avem, ce ursulet mor mor mor, masinuta, soricelul chitz chit, etc. Sigur ca tie iti vine sa-i bagi toate animalele alea prin cur.
Cum mie nu-mi place sa-mi urle altii in cap, fie ca sunt manelisti, copchii, vanzatori ambulanti, fac tot posibilul sa nu ii chinui nici eu pe altii, asa ca merg cu masina pana mai creste cat sa foloseasca Playstation-ul portable un zbor intreg si sa inteleaga ceva din destinatie. Mai sunt si cazurile de copii care merg la tratament in strainatate iar pe aia cred ca trebuie sa-i suportam cu totii si sa nu comentam.
Despre terasa, hmm, totusi suntem parinti, nu pustnici. Cand ieseam cu copilul vara asta, aveam grija sa ne incadram in programul lui: lapticul la anumite ore, respectat ora de culcare, schimbat daca isi da drumul pe el. Nu poti sa te duci la terasa si sa bei ca porcu in timp ce alocatia e grena in carucior urland ca muscat de leu.
Si ca raspuns, da, esti exagerat dar te inteleg. Relaxeaza-te mai mult si incearca sa fii mai putin egoist. Cand o sa ai boracul tau o sa fii mult mai tolerant cu altii.

This post has been edited by dizzy: 28 Oct 2009, 21:41

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
Serje
post 28 Oct 2009, 22:20
Post #79

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(ady77 @ 28 Oct 2009, 20:27)
Sa-l vezi pe ficioru-miu, daca aude de dinamo, automat spune: Miue Dinamo! radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

Asta visezi tu sa zica? tongue.gif radmasa.gif

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Filip
post 28 Oct 2009, 22:27
Post #80

Forumist

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu pe mine nu ma deranjeaza copii mici, chiar daca scot sunete stridente. In schimb pe strada ma deranjeaza barbatii/femeile ce fumeaza. Desi recunosc, am fumat si eu o perioada (ce fraier am fost...) nu pot sa suport - e unul dintre cele mai scarboase mirosuri posibile - cam pe aceeasi treapta cu sulful. Trebuie sa-mi tin respiratia si sa grabesc pasul... Si mai sunt unii care fumeaza si in pasajele pietonale. Astia nu va mai deranjeaza? La mine in masina si in casa nu se fumeaza. Mi se pare o lipsa de respect sa expui pe altcineva la otrava ta.

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
cristio_79
post 28 Oct 2009, 22:35
Post #81

Membru autentic

From: CONSTANTA

Am patit-o acum cativa ani in tren. Plecam de la Brasov la ora 01.00 spre Constanta. Eram fericit ca in compartiment nu eram decat eu si un nene de 50 - 60 de ani care a adormit imediat cum s-a asezat. Nu mai stiu exact pe unde, parca la Sinaia, s-a urcat o tipa cu doi puradei cam de 4 - 5 ani. La inceput, au stat linistiti, dar dupa vreo doua ore parca erau posedati.
Si cum sunt eu norocos de fel, nenorocitul ala de tren, mai exact locomotiva, s-a stricat pe la rasaritul soarelui in mijlocul campului. Am stat de am innebunit pana a venit alta locomotiva si plozii urlau si faceau ca toti dracii. A venit alta locomotiva si s-a stricat si aia. Eu nici nu mai puteam sa-mi tin capul drept si aia nu se potoleau deloc, le daduse vita aia energizante sau ce le daduse ca nu se potoleau deloc si ea nu dadea doi bani.
Ne-am pus in miscare si pe pod la Cernavoda imi venea sa deschid geamul si sa-i arunc ca pe Bubico. Am ajuns la ora 11.00 in Constanta si am jurat ca nu mai urc in tren.

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
+
IRONICK
post 28 Oct 2009, 22:40
Post #82

-

From: Romania

Apropo de avion ... sot, sotie si doi copii fata/baiat. Evident modul de asezare > aia mici intr-o parte, ei pe alt rand ca sa nu fie deranjati de copii lor. Mai aparea retarda de mama din cand in cand la ei si le zicea cu o mare nesimtire sa nu mai faca galagie ca deranjeaza restul de pasageri. Aia mici nu au nici o vina, da parintii nu merita impuscati??????

This post has been edited by IRONICK: 28 Oct 2009, 22:49

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Steel Tormentor
post 28 Oct 2009, 22:40
Post #83

Membru autentic

From: Constanta

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
scuze cristi, dar faza cu bubico e prea tare smile.gif

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
Marty
post 28 Oct 2009, 22:46
Post #84

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(Liviu @ 28 Oct 2009, 20:37)
Parerea mea este ca fiecare om de pe planeta are aceleasi drepturi. Cum copilul este si el un OM, are aceleasi drepturi de accesa locatiile publice neinterzise minorilor ca si tine. Da, copiii mici pot fi deranjanti si agasanti .. dar este o parte din viata cu care trebuie sa traim cu totii caci si eu sunt oameni.
Stim ca si tu esti oameni! Si daca tot copiii "este" o parte din viata cu care trebuie sa traim, iti repet: e al tau - tu l-ai vrut; eu daca vreau unu', imi fac! Dar daca tu consideri ca EU trebuie sa-ti suport copilul TAU, atunci da-mi-l si mie o tura sa-i cardesc o mama de bataie si sa-l invat sa-njure. De acord?

Deja cand spui "copiii sa stea acasa ca mie nu imi convine sa ii am alaturi" e echivalent cu a spune acelasi lucru despre o anume rasa sau o grupare. Este discriminare si asta nu e tolerata intr-o societate civilizata.
No shit! Da' ti se pare civilizat sa discriminezi fumatorii?

Daca miroase neplacut, cere unei stewardeze sa ia masuri ....
Da, o s-o rog sa se cace si ea, sa nu mai puta a lapte de sin si rahat de borac!

Cat timp ai alternative si cat timp nu te obliga nimeni sa stai langa copii, nu ai voie sa te plangi. Nu exista situatie de neevitat daca intr-adevar nu vrei sa ai copii langa tine (indiferent de motiv).
*

Eu consider ca nu deranjez pe nimeni in avion, chiar imi fac singur check-in-ul online ca sa-mi aleg scaunul la culoar, in cazul in care am nevoie la toaleta, sa nu ridic lumea de pe scaune. N-as putea spune acelasi lucru despre un nesimtit care-si cara odrasla dupa el, fara sa-i pese ca urletele si mirosul deranjeaza pe altii. Uite, facem alta chestie.... ma pis pe mijlocu' culoarului, daca nu-ti convine, cara-te in alt avion.

Io cred ca nu ne-ntelegem. Am zis de la-nceput: copilu' stie la perfectie sa manince, sa se cufureasca si sa urle. Nu atribui nicio vina copilului, as fi stupid! Dar adultul responsabil care-si plimba progenitura neinteresindu-l ca deranjeaza pe altii, mi se pare ca merita o flegma-n ochi!
Liviu, eu cu avionul ma plimb EXCLUSIV in interes de serviciu, nu de alta, da' nu-mi place sa zbor. Zburind in interes de serviciu, rezulta ca trebuie sa ajung din A in B cit mai repede. Imi poti spune tu mie care este motivul acela atit de stringent incit tu trebuie NEAPARAT sa-ti muti progenitura din A in B fara sa-ti pese ca pe linga tine (care ti-ai dorit respectiva faptura) trebuie sa ti-l mai SUPORTE inca cel putin 100 de oameni, fara ca ei sa fi dorit acel copil?
Ca sa-ti raspund la ce ai spus mai devreme... Prin avioane nu se afla intotdeauna oameni veseli si odihniti. Unii se afla de citeva zeci de ore pe drum si poate vor sa doarma, lucru destul de greu de realizat atita timp cit un neam prost de parinte ti-a plantat un borac in deplinatea functiilor urlatorii. Daca mai bagi si niste casti in urechi si dai drumu' la muzica, combinata cu urlete de borac, iti garantez eu ca dormi ca si cum ai fi luat doua pastile de ecstasy cu o ora-n urma.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Merced
post 28 Oct 2009, 22:56
Post #85

No fear. No limit. No equal.

QUOTE(Shush @ 28 Oct 2009, 21:36)
Nu stiu ce sa zic, dar stiu ca mie imi placea la nunti cand eram mic biggrin.gif
*

Cred ca eram in clasa I, imi aduc aminte si acum, am fost la un nunta, de fapt trebuia sa merg. Si-i auzeam pe ai mei ca platesc "tacamul", ca sa plateasca si pentru mine. Pe atunci aveam un briceag d-ala multifunctional, cu care imi scrijeleam initialele pe diversi copaci in padurea de langa oras, asa ca econom din fire, m-am dus la mine in camera, am scotocit pana l-am gasit, l-am bagat in salopeta cu care eram imbracat pentru nunta si am tacut din gura. La nunta, stateam la o masa langa ai mei, calm, incepe lumea sa discute de "tacam". Ma uit un pic la ei, dupaia scot briceagu' din salopeta si-l arat sa-l vada toata masa, spunand "Daca voi sunteti fraieri, eu mi-am luat tacam de acasa, nu platesc nimic".
Unii au ramas socati, dar majoritatea au ras, ai mei saracii intre si intre... radmasa.gif

This post has been edited by Merced: 28 Oct 2009, 22:56

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Marty
post 28 Oct 2009, 22:57
Post #86

E vreunu' normal p-aici? radmasa.gif

--------------------
+
IRONICK
post 28 Oct 2009, 22:58
Post #87

-

From: Romania

lipseste tarzy ...

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
argon
post 28 Oct 2009, 22:59
Post #88

Mesaj semiautomat

poate la adultul ala iresponsabil nu-i place mai mult ca tie sa-si plimbe copilul, dar ce sa faca? sa nu-l faca, nu-i asa?

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Marty
post 28 Oct 2009, 23:01
Post #89

Repet, da-mi un motiv atit de stringent incit este necesar sa-ti muti puradelu' cu avionu'.

--------------------
+
logic
post 28 Oct 2009, 23:02
Post #90

Membru cititor

From: Medias.Sibiu

QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 22:46)
Imi poti spune tu mie care este motivul acela atit de stringent incit tu trebuie NEAPARAT sa-ti muti progenitura din A in B...

Exista unii care-si fac concediile pe alte meleaguri.

This post has been edited by logic: 28 Oct 2009, 23:02

--------------------
Skoda Superb BMW X5 2010
The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
+
31 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 21:20
Forum Renault