DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages « < 12 13 14 15 16 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.

tribunul
post 4 Nov 2009, 15:53
Post #391

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

Group: Members
From: Micul Paris

Apropo, daca-l intrebi de ce face pisu pe iarba...iti raspunde ca sa creasca iarba.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 4 Nov 2009, 16:01
Post #392

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Cand eram mic, si mergeam la drum lung, faceam la roata. Aveam grija sa ud roata pe suprafata de rulare, fiind convins ca fac un lucru bun daca racoresc cauciucul.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
tribunul
post 4 Nov 2009, 16:09
Post #393

QUOTE(kato @ 4 Nov 2009, 16:51)
exact genul de situatie in care nu ai de ales. eu ce spun? urmareste postarile mele anterioare si ai sa vezi ce parere am. cand multi sugerau sa lasam plozii cu vecinii bunicii etc
*

Apropo, sa-mi dai adresa ta, cand ajung in Barlad ti-l las tie sa ai grija de el, si eu si cu madam ma duc la ... mai exista "Fepa 74 Barlad", echipa de rugbi si gradina zoologica?

This post has been edited by tribunul: 5 Nov 2009, 08:11

--------------------
+
ady77
post 4 Nov 2009, 16:14
Post #394

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(tribunul @ 4 Nov 2009, 15:53)
Apropo, daca-l intrebi de ce face pisu pe iarba...iti raspunde ca sa creasca iarba.
*

Asta imi aduce aminte de al meu cand se urca nevasta-mea la volan si eu in spate langa el: "Tati ai baut bere?" biggrin.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
kato
post 4 Nov 2009, 16:14
Post #395

Membru autentic

From: barlad

echipa de fotbal habar nu am( nu sunt microbist). aia de rugby mai este cu siguranta. gradina zoologica este si recomand sa te duci cu pustiul. smile.gif)

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
kaspersky
post 4 Nov 2009, 16:17
Post #396

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(bion @ 4 Nov 2009, 13:00)
Ba merg cu avionul pan la Roma(este bilete dus intors cu 80 ron) la carfur la ciordeala ... smile.gif
*

pai astia isi iau numa' one way ticket ca la intoarcere ii aduce gratis cu charter

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
tribunul
post 4 Nov 2009, 16:21
Post #397

si le mai da si 300 de euro.

--------------------
+
Marty
post 4 Nov 2009, 17:32
Post #398

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(einstein1984 @ 4 Nov 2009, 12:36)
" Ati fi de acord cu interzicerea accesului copiilor in anumite mijloace de transport/locatii ? " Doar a copiilor lu Marty.
*

Stai linistit, copiii lu' Marty se plimba cu una din masinile familiei, n-o sa-ti invadeze tie lebensraum-ul!
Apropos, asociatia "Prietenii troleibuzelor" si "Liga persoanelor cu sex incert care se sprijina pe trenuri" ce parere au vis-a-vis de aceasta problema?

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
tarzy
post 4 Nov 2009, 17:48
Post #399

aroist

From: Bucuresti

QUOTE(Victoras2001 @ 3 Nov 2009, 21:10)
exact ce-ti reiese tie de aici:
*

bre Victoras .... ce naiba ... imi pareai baiat destept ... pai ce are sula cu prefectura?

QUOTE(Marty @ 3 Nov 2009, 22:17)
Momentan io mi-o platesc singur, c-am un plan de pensii. Apropos, imi platesc si abonamentul la o clinica privata.
*

foarte bine si frumos .... dar ai grija ca cel putin in spatiu asta carpato-danubiano-pontic chestiile astea se dovedesc in marea majoritate a cazurilor sa fie teapa.

QUOTE(tribunul @ 4 Nov 2009, 09:14)
Deci, pana la urma cine e de vina?
1. copii
2. parintii
3. firmele care nu interzic accesul copiilor
4. Besescu.
*

clar PARINTII, si nu toti ci cei mai nesimtiti

QUOTE(tribunul @ 4 Nov 2009, 12:36)
Ai idee cat este alocatia pt. un copil? Ai idee cat costa un pachet de scutece?
Un pachet de scutece costa mai mult decat alocatia unui copil.
*

dilemele astea existentiale le-ai avut si inainte de a avea copii? sau copii nu sunt urmare a unei decizii ... ci asa a dat doamne doamne?

QUOTE(tribunul @ 4 Nov 2009, 12:47)
Pai aia de care zici nu cred ca merg cu avionul, nici la Carrefour nu ajung, si nu cred ca-l deranjeaza pe Marty.
*

se vede treaba ca nu prea ai mers pe rutele Italia si Spania, si nici ptr Carrefour in ultima vreme.

QUOTE(tribunul @ 4 Nov 2009, 15:46)
....

Intr-o zi a varsat un pahar cu iaurt in carrefour, sunt fetele cu promotii, si copilul pofteste (sa nu mai zic ca mai rau se inghesuiau oamenii mari) si pana nu am curatat pe jos nu am plecat.
*

sunt metode sigure de a evita astfel de incidente
inainte sa pleci la cumparaturii da-i sa manace .... indoapal bine sa nu mai "pofteasca" la sampleurile alea eurizate

QUOTE(tribunul @ 4 Nov 2009, 15:46)
Cand sunt afara cu el, nu face pisu decat pe iarba, niciodata pe rotile de la masina (sau in lift). De caca pe trotuar nici nu se discuta.
*

si totusi ... de ce nu-si face nevoile acasa? esti la program de economisire a apei sau cum?

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Victoras2001
post 4 Nov 2009, 17:50
Post #400

Membru autentic

QUOTE(tarzy @ 4 Nov 2009, 17:48)
bre Victoras .... ce naiba ... imi pareai baiat destept ...
*

Iti mai iei si tepe-n viata.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
zax
post 4 Nov 2009, 20:29
Post #401

Membru autentic

na ca nu mai pot... treb'e sa-mi exprim parerea ca altfel bufnesc.... o sa-i cam supar pe posesorii de copii (ca parinti nu le pot spune) dar ma cam doare la vreo 2 metri in fata...

teorema: marty are perfecta dreptate.

demonstratie:
1. referitor la restaurant:
a ) daca prin faptul ca va duceti copiii undeva unde aceasta actiune ii deranjeaza pe cei din jur ar trebui sa aveti bunul simt si sa intelegeti ce nu e in regula si sa renuntati la asemenea obiceiuri. Pe acelasi principiu pe care voi va asteptati ca aia care deschid usile in parcare fara sa se uite ce-i in jur si va zgarie masina ar trebui sa inteleaga ca nu-i in regula... si se mai gasesc 1000000 de astfel de exemple, sper ca discut cu oameni inteligenti si nu trebuie sa le mai dau.
b ) A-ti duce copiii in locuri unde se plictisesc, in locuri unde nu poti sau nu ai chef sa-i supraveghezi, in locuri unde corpul lor firav si in dezvoltare poate fi puternic incercat (fum de tigara, zgomot puternic, poate chiar ore tarzii care-i strica programul), este deja mult mai rau decat ceea ce insemna lipsa bun simt. Asa ca nu mai spuneti ca tot ce faceti este pentru ei...

2. referitor la avion:
Orice copil mic (sugar) o sa planga in avion. I se infunda urechile si nu stie sa inghita ca sa scape de senzatia aia jenanta. Plange pentru ca e supus unui chin pe care nu-l intelege si de care nu stie cum sa scape

Concluzie:
Ar trebui sa existe o lege care sa interzica accesul copiilor in anumite locuri pentru protectia lor... si ar trebui o lege pentru ca, din pacate, aia de-si spun parinti nu prea mai sunt in stare sau nu au chef sa-i protejeze.

PS: N-am avut rabdare sa citesc toate motivatiile stupide din topicul asta asa ca nu am spus nimic cu o directie anume... dar presimt ca se vor arata aia la care m-am referit.

This post has been edited by zax: 4 Nov 2009, 20:31

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
ady77
post 4 Nov 2009, 20:34
Post #402

راحتزیل یو

QUOTE(zax @ 4 Nov 2009, 20:29)
dar presimt ca se vor arata aia la care m-am referit.
*

Pai asa nu mai posteaza nimeni radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
kato
post 4 Nov 2009, 20:48
Post #403

Membru autentic

"PS: N-am avut rabdare sa citesc toate motivatiile stupide din topicul asta asa ca nu am spus nimic cu o directie anume... dar presimt ca se vor arata aia la care m-am referit."
daca nu ai citit tot cum poti sa spui ca sunt toate stupide? ai ajuns singur la cocluzia ca esti cel mai destept si ai tras o concluzie, fara sa gandesti inainte. hai sa dezvoltam teoria ta:
1. se interzice plimbarea cu avionul, elicopterul sugarilor
serios? si la urgente ce faci? astia nu stiu cum sa combata discriminarea sub toate formele ei si ai gasit tu sa faci o lege care sa ingradeasca dreptul copilului sa fie transportat. ce urmeaza? program la televizor limitat (adica impus) deoarece se stie ca televizorul ne strica vederea daca ne uitam prea mult. internet cu portia, sa nu ne stricam ochii in monitoare. si aceste masuri sunt per ansamblu benefice, insa nu sunt corecte. poti sa gasesti argumente de ce nu sunt corecte?

--------------------
+
tarzy
post 4 Nov 2009, 21:01
Post #404

aroist

kato - te faci ca nu vezi diferenta? pai una e transportul de urgenta si cu totul altceva ala "comercial"

iar masuri "discriminatorii" dar in definitiv in beneficiul copiilor exista deja

de ce nu te "oripileaza" ca este interzis transportul copiilor pe scaunul din fata al masini?
sau ca este interzisa vanzarea de alcool si tigari catre minori?
si tot asa

--------------------
Aha
+
kato
post 4 Nov 2009, 21:08
Post #405

Membru autentic

@tarzy defineste urgenta. un copil care trebuie sa ajunga din romania in franta pentru o operatie este urgenta sau nu?
una este sa fie acceptat in masina si alta sa ii interzici sa urce in masina. observi o nuanta? in legatura cu tigarile si bautura ma indoiesc ca sugacii se duc la bar sa traga o suta de vodca si un kent dupa!

--------------------
+
zax
post 4 Nov 2009, 21:09
Post #406

Membru autentic

tu intrebi:
QUOTE(kato @ 4 Nov 2009, 20:48)
serios? si la urgente ce faci?
*

iar eu am spus:
QUOTE(zax @ 4 Nov 2009, 20:29)
2. referitor la avion:
Orice copil mic (sugar) o sa planga in avion. I se infunda urechile si nu stie sa inghita ca sa scape de senzatia aia jenanta. Plange pentru ca e supus unui chin pe care nu-l intelege si de care nu stie cum sa scape
*

Daca mai vrei si alt raspuns cu regret iti spun ca nu-l vei primi de la mine... scuze, dar nu voi considera ca meriti sa pierd vremea...

daca nu ai citit tot cum poti sa spui ca sunt toate stupide?
*

Simplu. In afara de o urgenta medicala (si nu e cazul aici pentru ca aia nu se rezolva cu avion "public" sau cu prezenta pustilor pe terase) nu exista justificare desteapta pentru chinuirea unui copil sau lipsa de bun simt fata de cei din jur... De fapt, in caz de urgenta medicala nici nu mai apar termenii astia.
Si inca ceva: dupa cum spui tu insemna ca e anormal sa fie pedepsita prin lege "suntarea" coloanei la semafor... poate e vreo urgenta, nu?

poti sa gasesti argumente de ce nu sunt corecte?
*

Nu. tu trebuie sa le gasesti caci tu ai zis ca nu-s corecte... dar te rog, nu incerca, ca si-asa s-a deviat

QUOTE(ady77 @ 4 Nov 2009, 20:34)
Pai asa nu mai posteaza nimeni radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

biggrin.gif si ar fi rau?

This post has been edited by zax: 4 Nov 2009, 21:12

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
+
Diana
post 4 Nov 2009, 21:14
Post #407

Membru incepator

Group: Banned

QUOTE(kato @ 4 Nov 2009, 21:08)
in legatura cu tigarile si bautura ma indoiesc ca sugacii se duc la bar sa traga o suta de vodca si un kent dupa!
*

Asta asa e! Din pacate ei trag mai mult de un kent din aerul de acolo sau mai mult de o vodca din respiratia parintilor care devin mai pupaciosi dupa ce trag la masea.

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
tarzy
post 4 Nov 2009, 21:14
Post #408

aroist

QUOTE(kato @ 4 Nov 2009, 21:08)
@tarzy defineste  urgenta. un copil care trebuie sa ajunga din romania in franta pentru o operatie  este urgenta sau nu?
...
*

daca chiar trebuie sa ajunga de "urgenta" atunci alegerea unui zbor comercial nu este deloc o alegere buna.

--------------------
Aha
+
ady77
post 4 Nov 2009, 21:15
Post #409

راحتزیل یو

C@talineeeeeeeeeeeeeeeee

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
kato
post 4 Nov 2009, 21:26
Post #410

Membru autentic

@zax sa o luam metodic
1. urgentele pot fi de multe feluri nu numai medicale. sunt multe cazurile in care pentru investigatii, operatii se recurge la zborul comercial asa ca nu ai dreptate aici.
2. "scuze, dar nu voi considera ca meriti sa pierd vremea..." blink.gif nu ma mira ca vine de la un om pe care nu-l intereseaza ce argumente are partenerul de discutie. inca o data dai dovada de lipsa de bun simt
3. Simplu. In afara de o urgenta medicala (si nu e cazul aici pentru ca aia nu se rezolva cu avion "public"). mai nou citesti in stele? transportul rapid dintr-o tara in alta avand ca motivatie sanatatea nu este intotdeauna urgenta de viata si de moarte ca sa necesite un "avion sanitar".
4."Pai asa nu mai posteaza nimeni radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
*
iggrin.gif si ar fi rau?"

da. consideri ca detii adevarul absolut si imparti totul in alb si negru. aici discutam idei si le sustinem sau le combatem. tu vii si arunci o concluzie stupida si lasai sa se inteleaga cu o aroganta sfidatoare ca nu mai trebuie sa zica nimeni nimic deoarece tu ai spus adevarul absolut.

@diana. toti parintii sa inteleg ca sunt alcoolici si fumatori? blink.gif

This post has been edited by kato: 4 Nov 2009, 21:33

--------------------
+
Diana
post 4 Nov 2009, 21:32
Post #411

Membru incepator

Kato, totusi nu ne spui daca trebuie sa bagam chistocul in gura sugaciului sau e suficient sa-l ducem la carciuma. De asemenea nu ne spui daca ii dam vodca in pahar sau i-o suflam in fata prin respiratie.

--------------------
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
kato
post 4 Nov 2009, 21:36
Post #412

Membru autentic

QUOTE(Diana @ 4 Nov 2009, 22:14)
Asta asa e! Din pacate ei trag mai mult de un kent din aerul de acolo sau mai mult de o vodca din respiratia parintilor care devin mai pupaciosi dupa ce trag la masea.
*

QUOTE(Diana @ 4 Nov 2009, 22:32)
Kato, totusi nu ne spui daca trebuie sa bagam chistocul in gura sugaciului sau e suficient sa-l ducem la carciuma. De asemenea nu ne spui daca ii dam vodca in pahar sau i-o suflam in fata prin respiratie.
*

vai ce spirit ai facut! te simti mandra tare nu?
si daca ne aducem aminte exista o lege in care este trecut clar ca fumatul in locul publice se face in locuri special amenajate. ma indoiesc ca se aplica peste tot

--------------------
+
grosse inkultur
post 4 Nov 2009, 21:47
Post #413

Membru incepator

From: Cluj Napoca

kato, tu de fapt ce ai de spus ca nu ma prea prind? Le intorci in toate felurile... Este o lege cu fumatul in locurile publice, evident, nu la asta se referea Diana. Se referea la cei care duc copiii acolo unde se fumeaza (in mod legal).

--------------------
Mini Cooper 2008 - nb-10-grf
+
Diana
post 4 Nov 2009, 21:57
Post #414

Membru incepator

QUOTE(kato @ 4 Nov 2009, 21:36)
vai ce spirit ai facut! te simti mandra tare nu?
si daca ne aducem aminte exista o lege in care este trecut clar ca fumatul in locul publice se face in locuri special amenajate. ma indoiesc ca se aplica peste tot
*

Dragalasule, carciuma e un loc unde e permis fumatul? Ca dupa tine parintii au dreptul sa se destinda in carciuma cu sugaciul dupa ei.

--------------------
Friedrich NIETZSCHE
+
kato
post 4 Nov 2009, 21:59
Post #415

Membru autentic

exemple negative gasim foarte repede dar nu reprezinta majoritatea, intelegi? daca am fi sa gandim ca voi ar fi jale
exemplu.
cainii fara stapan din orase in unele cazuri ataca oameni chiar copii. categoric sunt un potential pericol si sursa de boli pentru cine intra in contact cu ei (impart aceeasi zona intr-o periaoda de timp variabila). vine unul muscat si spune sa fie exterminati toti cainii ca sunt pericol, ca deranjeaza, musca etc. altii spun sa fie inchisi in adaposturi, altii spun sa fie sterilizati si redata libertatea. se aduc argumente pro si contra pentru fiecare solutie si fiecare e convins ca are dreptate si nu mai asculta argumentele celorlalti.

@diana, daca vrei sa ne jignim si sa ne luam la misto spune si rezolvam daca doresti. e foarte usor pentru mine sa fac asta, e mai greu sa ma abtin. eu nu sunt filip.
citeste postarile mele pe chestia asta si ai sa afli ce si cum gandesc.

This post has been edited by kato: 4 Nov 2009, 22:03

--------------------
+
Diana
post 4 Nov 2009, 22:08
Post #416

Membru incepator

Dragalasule, vad ca refuzi sa intelegi tot ceea ce contrazice teoriile tale.

Tu ai spus ca sugaciul nu vrea sa mearga la carciuma ca sa bea o vodca si sa traga un kent dupa. Pana aici am fost de acord cu tine si am zis ca din pacate sugaciul e dus la carciuma de niste parinti iresponsabili "care au dreptul sa se destinda" si acolo inhaleaza tutunul de la mai multe tigari, ba saracul e nevoit sa inhaleze si alcool din respiratia parintilor care il iau in brate si isi manifesta afectiunea bahica.

Capisci? Sau iti pregatesc niste desene ajutatoare frumos colorate? Poate culorile reusesc sa iti penetreze mai adanc nivelul de intelegere.

--------------------
Friedrich NIETZSCHE
+
zax
post 4 Nov 2009, 22:12
Post #417

Membru autentic

QUOTE(kato @ 4 Nov 2009, 21:26)
consideri ca detii adevarul absolut si imparti totul in alb si negru.
*

Nu, consider ca doar am rezumat ceea ce deja s-a spus de mai multe ori in topicul asta si ca cine a vrut sa inteleaga a inteles cine nu, nu va intelege nici dupa 1000 de pagini. Mereu o sa apara unul care sa vina cu justificari absurde doar ca sa arate ca are dreptate.

Daca tot o tii langa cu urgenta, uite ca-ti mai raspund odata: o urgenta adevarata se poate justifica cu un act si in acea lege se pot trece si exceptii (asa cum o ambulanta poate trece pe rosu).
Totusi problema nu e daca sau cum sa se faca acea lege ci chiar faptul ca numai o lege ne mai poate asigura o calatorie linistita... si asta din cauza numarului din ce in ce mai mare de persoane pentru care aducerea pe lume a unui copil nu e decat o (noua) justificare pentru egoism si egocentrism.

--------------------
+
ergo
post 4 Nov 2009, 23:06
Post #418

Membru

QUOTE(zax @ 4 Nov 2009, 23:12)
...din cauza numarului din ce in ce mai mare de persoane pentru care aducerea pe lume a unui copil nu e decat o (noua) justificare pentru egoism si egocentrism.
*

Daca-mi permiti, am o intrebare: afirmatia ta se bazeaza pe o vasta experienta de viata, sau este vreo statistica oficiala de care noi nu stim inca ? Cumva vreun studiu socio-psihologic de mare amploare ? Ca sa lamurim lucrurile...

--------------------
Dacia Duster 1,5 DCI 4x4 2020 - B32MNZ
+
zax
post 5 Nov 2009, 07:32
Post #419

Membru autentic

da

--------------------
+
ergo
post 5 Nov 2009, 08:05
Post #420

Membru

QUOTE(zax @ 4 Nov 2009, 23:12)
numai o lege ne mai poate asigura o calatorie linistita
*

Pai si de ce nu va uniti, faceti o petitie si strangeti semnaturi ? E posibil sa reusiti si altceva decat o simpla alunecare in ridicol...
QUOTE(zax @ 5 Nov 2009, 08:32)
da
*

Rar mi-a fost dat sa vad un asa raspuns clar, la obiect, concis si fara echivoc, dar plin totusi de atat de multa ambiguitate...(si un pic de frivolitate...)

Daca poti raspunde: ai copii ? Daca nu, o sa vrei copii candva ?

--------------------
Dacia Duster 1,5 DCI 4x4 2020 - B32MNZ
+
31 Pages « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 04:27
Forum Renault