Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Liviu @ 3 Nov 2009, 17:31) In clipa cand ingradesti drepturile cuiva, discriminandu-l fata de altii, in acel moment tot ceea ce se cheama drepturile omului se duce la dracu. In momentul in care fumatul a fost interzis in locurile publice, drepturile omului nu s-au dus la dracu', au cunoscut cea mai rasunatoare victorie!QUOTE Tu in schimb, stiind ca astfel de situatii ar putea fi posibile, si stiind ca esti sensibil la nervi, ai putea sa bagi mana in buzunar si sa iti inchiriezi un avion particular in care sa te mirosi si sa te auzi doar pe tine. Ai putea sa-mi explici de ce nu ai face tu asa ceva? Ca, deh, familia ta e cea mai importanta, da-i dracu' pe ceilalti! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu era viloiu tau......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Fumatul IMI DAUNEAZA fizic ... fumul ala imi arde plamanii la propriu. Nu am auzit pe nimeni sa fie ranit fizic de un miros de sugar (lapte, kkt, ce vrei tu) sau de un nivel de zgomot produs de un copil. Ceea ce face un copil este doar deranjant si agasant ... in nici un caz nu iti dauneaza sanatatii (poate doar celei mentale in anumite cazuri mai sensibile).
Iti promit ca in ziua in care se da o lege cum ca nu am voie cu copilul in anumite zone, eu nu voi calca acolo cu copilul (fie acea zona restaurant, supermarket, autobuz, avion, etc). Cat despre partea a doua .. pe mine nu ma deranjeaza prezenta ta langa mine in avion. Nu am sa incerc sa evit o asemenea calatorie caci pur si simplu nu ma deranjeaza si nu ma supune nici pe mine si nici pe nimeni din familia mea la riscuri suplimentare. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
@tarzy: tu ai o problemă. Mare. Tu te-ai întrebat vreodată dacă nu e cazul să-ți limitezi deplasările prin mijloacele de transport în comun? Poate că ești prea urât și-i deranjezi pe alții. Nu-ți convine? Ia un mijloc de transport "Whites only"
![]() @ceribros: dacă te-au deranjat boracii, de ce pana mea n-ai coborât la prima? Sau mai bine data viitoare când te dai cu avionul, ia-ți niște scutece pentru adulți, ca să-i deranjezi tu pe alții ![]() @DannyY: ![]() @marty: nu-i așa că tu postezi numai ca să inflamezi pe aici spiritele? Chiar crezi TOT ceea ce scrii? ![]() ![]() @altor experți: chiar dacă o-ți fi experți în procesul tehnologic (a.k.a. futai), nu înseamnă că sunteți și experți în dezvoltarea produsului finit (a.k.a. copil) |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pen`ca un borac sa se dezvolte fizic si psihic normal are nevoie in functie de varsta de un anumit numar de ore de somn de un anumit numar de mese de anumite principii alimentare(v-am spart
![]() ![]() Referitor la refularile martinezului: parintii nu trebuiau sa-si care odrasla la acel cenaclu filozofic si fumatorii nu mureau daca nu fumau in prezenta boracului. Faceti copii daca puteti sa-i cresteti daca va duce capul si pe urma discutam. Sa faci idiosincrazie la copii e dupa mine ceva patologic( si crocodilii isi iubesc si ocrotesc progeniturile ![]() Bunicu` bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 3 Nov 2009, 16:20) Terase: daca am un copil de 3 luni si trebuie sa-l scot, vara, la aer? E clar ca ma duc intr-un parc sau la o terasa? Sau faptul ca mai are colici si plange ma face nesimtit in ochii furnalelor umane care ii intoxica pe ceilalti cu fumul de tigara? Restaurante: Sunt singur, nevasta e plecata in vreo delegatie, eu sunt antitalent la gatit, vreau sa mananc. Unde merg? Si ce fac cu copilul? Alora care nu suporta sa vada copii alaptati in parc: ori n-aveti copii, ori sunteti dusi cu pluta. Pai mamica aia trebuie obligatoriu sa-l hraneasca, altfel vin ceilalti de pe forum, deranjati de urlete... ![]() 1. Tu n-ai inteles ca majoritatea oamenilor au ceva cu dobitocul care-si duce plodu' la carciuma/ terasa/ uatevar SI il lasa sa urle-n voie, sau nu-l schimba dupa ce-si umple pampersu'. 2. Daca nu simti ca-i musai sa iesi din casa, poti sa faci comanda. Stii, au aparut si pe aici niste neni cu mopeduri care-ti aduc pizza acasa. Daca vrei sa iesi, iarasi n-are nimeni nimic cu tine pana in momentul in care copilul incepe sa urle iar tu-ti pui palma-n cur. 3. Sa nu-mi spui si tu ca daca ii dai din biberon e nasol. QUOTE(Liviu @ 3 Nov 2009, 16:26) Nu, nu mai multe ... ci ACELEASI DREPTURI ca si tine .... asa ca, faptul ca eu, ca parinte, utilizez acelasi drept ca si tine sa stau in avion sau in parc sau pe strada sau la terasa sau in supermarket, nu ma face mai mult sau mai putin nesimtit decat esti si tu, o persoana fara copil/copii. Asa-i ca inafara de textul citat n-ai citit si restul postarii mele? daca citeai si aveai si capacitatea de a intelege, vedeai ca nu ma refeream la dreptul parintelui de a ocupa loc in avion/ parc/ pe strada/ la carciuma, ci la altceva. Stii, daca boracu-ti plange in public si pe tine te doare-n dos esti pe aceeasi treapta cu ala de asculta manele la telefon in autobuz. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 3 Nov 2009, 16:18) Dar POTI sa te kk pe tine si sa faci probe de microfon aiurea .... chiar ai dreptul asta daca nu stiai. .... P.S.(ca mi-am adus aminte): Tarzy .. tu nu erai cel care calca copii cu masina pe stradutele de langa blocuri? poate ca oi avea dreptul dar nu am si gradul ala de nesimtire necesar Vorbesti cumva de acest topic http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=78250&hl= ... topic in care ca si acum tu sustii cauza alora suficient de nesimtiti inca sa-si bazeze confortul propriu si securitatea propriilor progenituri pe bunul simt si atentia celorlalti? Ca sa-ti readuc aminte ca vad ca ai obiceiul sa uiti sau sa incurci anumite lucruri .... in acel topic era vorba de parcare nu de straduta ... si era despre cum sa facem sa NU-i calcam accidental pe copii adusi de parinti iresponsabili sa se joace in parcare. Cand vad cat de superficial si tototata "subiectiv" tratezi anumite lucruri cum te descurci cui cresterea si educarea propriei progenituri .... dar ma rog ... in lumea asta mare este loc ptr toata lumea. QUOTE(aditab @ 3 Nov 2009, 16:51) @tarzy: tu ai o problemă. Mare. Tu te-ai întrebat vreodată dacă nu e cazul să-ți limitezi deplasările prin mijloacele de transport în comun? Poate că ești prea urât și-i deranjezi pe alții. Nu-ți convine? Ia un mijloc de transport "Whites only" ![]() .... Nu cred sa am nici un fel de problema, iar mijloacele de transport in comun le utilizez destul de rar. Despre partea de cat de deranjant as fi din cauza urateniei nu mi-am pus pbe pana acum .... in schimb tu acum cam esti in afara subiectului ca sa nu mai spus ca te incadrezi si la "atac la persoana". |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un picut egoist , foarte mult teribilist si restul agresiv martinezu` da s-ar putea cand se maturizeaza sa fie ok( natura face uneori miracole
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Buscopan |
![]()
|
![]() Group: Banned Posts: 0 Joined: 3 November 09 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 3 Nov 2009, 16:18) Aici discutam de oameni civilizati care au fost prinsi intr-o situatie care iti garantez ca e la fel de deranjanta si stresanta si pentru ei asa cum este si pentru cei din jurul lor. Dar aflandu-se in situatia respectiva se pare ca primesc imediat stampila de "nesimtiti" .... si asta chiar ma deranjeaza. Probabil ca in categoria acestor oameni civilizati intra si un anumit moderator moldovean care rupe capul soferilor care in parcare fiind ii calca juniorul ce zburataceste nestingherit. Nestingherit pana la un punct. Si apoi primeste stampila de "nesimtit" desi situatia este le fel de deranjanta si stresanta si pentru el ca si pentru cei din jurul lui. |
--------------------
Ambulanta
mare
2006
- cu cifre
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Domnilor buscopan si tarzy .... nu ma astept de la voi sa intelegeti ceea ce spun si nici sa imi intelegeti algoritmul de gandire.
Ideile pe scurt ar fi: 1. Cei care au copii trec pe alt nivel de intelegere si tolerana in ceea ce priveste activitatile mai mult sau mai putin deranjante ale copiilor. Nu am pretentia ce cei care nu au copii sa ii inteleaga pe cei cu progenituri. 2. Pe cei care nu au copii si nu au pic de compasiune sau/si intelegere fata de situatiile in care sunt implicati altii eu unul ii ignor ca si cum nu ar exista. Nu ma intereseaza ce simt acei oameni si nici cat de mult ii deranjez eu sau copilul meu atat timp cat stiu ca m-am comportat civilizat si am ajuns in situatia respectiva in mod cu totul intamplator. 3. Pe cei care fac in mod voit chestii deranjante pentru altii nu ii tolerez nici eu (si cred ca nici un om civilizat). 4. (oarecum off-topic dar totusi in legatura cu subiectul): daca cineva ii face rau copilului in mod voit, in conditiile in care ar fi putut evita sa ii faca rau (vezi topicul din linkul lui tarzy) nu garantez ca voi putea sa imi mentin autocontrolul. 5. Buscopan, pentru un nimeni te cam aventurezi in jigniri gratuite ... eu as fi un pic mai atent in locul tau. |
--------------------
.
.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 3 Nov 2009, 19:53) Domnilor buscopan si tarzy .... nu ma astept de la voi sa intelegeti ceea ce spun si nici sa imi intelegeti algoritmul de gandire. Ideile pe scurt ar fi: 1. Cei care au copii trec pe alt nivel de intelegere si tolerana in ceea ce priveste activitatile mai mult sau mai putin deranjante ale copiilor. Nu am pretentia ce cei care nu au copii sa ii inteleaga pe cei cu progenituri. 2. Pe cei care nu au copii si nu au pic de compasiune sau/si intelegere fata de situatiile in care sunt implicati altii eu unul ii ignor ca si cum nu ar exista. Nu ma intereseaza ce simt acei oameni si nici cat de mult ii deranjez eu sau copilul meu atat timp cat stiu ca m-am comportat civilizat si am ajuns in situatia respectiva in mod cu totul intamplator. 3. Pe cei care fac in mod voit chestii deranjante pentru altii nu ii tolerez nici eu (si cred ca nici un om civilizat). 4. (oarecum off-topic dar totusi in legatura cu subiectul): daca cineva ii face rau copilului in mod voit, in conditiile in care ar fi putut evita sa ii faca rau (vezi topicul din linkul lui tarzy) nu garantez ca voi putea sa imi mentin autocontrolul. 5. Buscopan, pentru un nimeni te cam aventurezi in jigniri gratuite ... eu as fi un pic mai atent in locul tau. ei ... nu fi asa de modest in asteptari ... cel putin de la mine 1. este foarte bine ca nu ai pretentia ca cei cu copii sa nu gandeasca la fel ca si cei cu copii. pba apare insa cand tu ii desconsideri pe cei fara copii. Cand consideri ca tu si copii tai aveti drepturi daca nu mai multe cel putin egale dar obligatii mai usureanu. 2. nu faci taman bine, o data ptr ca si ei sunt oameni cu drepturi si obligatii cel putin egale cu ale tale. intamplator sau nu tu si odrasla ta deranjati pe altii ... ar trebui sa-ti asumi aceste lucruri. Definitia nesimtitului include si neasumarea responsabilitatii asupra propriilor fapte. 3. de acord 4. un accident este un accident .... adica nu prea are nimic de-a face cu "vointa", bineinteles ca orice accident poate fi evitat .... cand iti scoti tu urmasii la joaca in parcare toti soferii trag pe dreapta si asteapa pana termini. corect? daca doamne fereste vei avea parte de asa ceva sfatul meu este sa vezi cum faci sa-ti duci urmasul la spital si deabia apoi sa te "socotesti" cu nefericitul ala de ti l-a lovit, dar mai bine inainte de asta iti dai tu singur cateva palme cand iti mai scoti odrasla la joaca in locuri periculoase. Daca vrei putem continua disutia pe aceasta tema in topicul aferent ... au trecut cred ca 2 ani de atunci ... poate ti-a mai venit mintea la cap intre timp. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Liviu |
![]()
|
La 2, actiunea mea era conditionata de un parametru: "cei care nu au nici un pic de compasiune pentru situatia aparuta".
Ca sa clarific: Copilul urla dintr-un motiv anume ... eu incerc sa il linistesc .. imi dau seama ca deranjeaza si imi cer scuze. Insa, conform celor scrise in acest topic, scuzele nu sunt suficiente ... ar trebui sa omor copilul acolo ca sa faca liniste .. sau sa ma evapor ... ei, sincer iti spun, pentru persoanele care nu stiu ca aiba compasiune pentru o asemenea situatie nu am nici un pic de sentiment de vina sau jena. Una e sa te deranjeze dar sa accepti situatia pentru ca e evident ca nu exista o iesire usoara .. si alta e sa vrei sa omori boracii pentru ca iti deranjeaza coarda sensibila. |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(bion @ 3 Nov 2009, 17:45) Un picut egoist , foarte mult teribilist si restul agresiv martinezu` da s-ar putea cand se maturizeaza sa fie ok( natura face uneori miracole ![]() ![]() ![]() Ti-am zis ma pramatie (Marty) sa nu mai deschizi topicuri cand esti beat. ![]() Am mai spus ca dreptatea e undeva la mijloc. Totusi, pentru cine are ochi sa citeasca, ideea desprinsa din posturile lui Liviu este de bun simt. Si-ar mai fi ceva. TOLERANTA. Cand este cazul. Iar Liviu a spus cand este cazul. Nici eu nu suport urletele indelungate ale unui borac. (Si va pot garanta ca am auzit ceva urlete la viata mea). Dar se vede de la o posta cand parintii isi dau interesul si cand nu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bion @ 3 Nov 2009, 18:45) Un picut egoist , foarte mult teribilist si restul agresiv martinezu` da s-ar putea cand se maturizeaza sa fie ok( natura face uneori miracole ![]() ![]() ![]() Total de-acord mosule! Mai putin la faza cu egoismul, teribilismul si agresivitatea! Acu intre noi fie vorba, cand il vezi pe martinez la o bere dezbatand chestii de-astea, te cam termini de ras, ca are mult mai multe glume pe cap de cuvant decat inghite forumu intr-o discutie cu evribadi. Da si io sper sa se maturizeze pana in 40 de ani, ca altfel sare direct la faza de mos decrepit de la faza de adolescent teribilist ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 3 Nov 2009, 20:19) La 2, actiunea mea era conditionata de un parametru: "cei care nu au nici un pic de compasiune pentru situatia aparuta". Ca sa clarific: Copilul urla dintr-un motiv anume ... eu incerc sa il linistesc .. imi dau seama ca deranjeaza si imi cer scuze. Insa, conform celor scrise in acest topic, scuzele nu sunt suficiente ... ar trebui sa omor copilul acolo ca sa faca liniste .. sau sa ma evapor ... ei, sincer iti spun, pentru persoanele care nu stiu ca aiba comasiune pentru o asemenea situatie nu am nici un pic de sentiment de vina sau jena. Una e sa te deranjeze dar sa accepti situatia pentru ca e evident ca nu exista o iesire usoara .. si alta e sa vrei sa omori boracii pentru ca iti deranjeaza coarda sensibila. Se vede treaba ca ne intelegem ca orbu' cu surdu' Subiectul topicului a inceput cu copii luati la plimbare in avion de dragul plimbarii, normal ca in avion conditiile nu sunt taman propice pentru un bebe, si normal ca acesta va plange mai tot timpul zborului. Tu Liviu ai plecat in vacanta cu avionul si copilul la subbrat? .... daca nu ai pleca? si uite asa ne lamurim daca te incadrezi sau nu in clienti tinta ai acestui topic. In rest ... despre reactii vehemente si iesite din context poate discutam altadata o seara buna This post has been edited by tarzy: 3 Nov 2009, 20:45 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Subiectul topicului a inceput cu copii luati la plimbare in avion de dragul plimbarii, Nimeni n-are bani de asa ceva. Fiecare are motivele lui mai mult sau mai putin subiective. E cam aiurea sa te apuci sa inventariezi motivele unuia sau altuia de a lua copilul cu el in concediu sau nu. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 3 Nov 2009, 20:44) Tu Liviu ai plecat in vacanta cu avionul si copilul la subbrat? .... daca nu ai pleca? si uite asa ne lamurim daca te incadrezi sau nu in clienti tinta ai acestui topic. Uite, acum ma gandesc sa strang bani pentru la vara sa imi duc progenitura la Disney Paris (deja o sa aiba 5 ani pe atunci si o sa isi aminteasca vacanta). Crezi ca voi merge cu masina ca sa il nenorocesc 2 zile in scaun sau o sa mergem cu avionul? Q.E.D. |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tarzy |
![]()
|
Liviu .... te rog frumos zi-mi ca acum te faci ca nu intelegi ... si nu spui tampenii din alte motive.
In discutie este vorba de bebei ... in scutece si care nu pot vorbi articulat. Progenitua ta la 5 ani se mai incadreaza aici? @Victoras2001 QUOTE(Marty @ 28 Oct 2009, 18:50) ..... Mi se pare o totala lipsa de respect fata de ceilalti calatori sa-ti transporti tu progenitura din A in B, ca sa-l vada ma-ta/tactu/Grigore frac-tu... tie ce-ti "reiese" de aici? This post has been edited by tarzy: 3 Nov 2009, 20:56 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Liviu |
![]()
|
Ti-am raspuns strict la intrebare. Referitor la bebei, mi-am exprimat pozitia in una din paginile anterioare. O repet si aici ca sa nu cauti: Daca este o situatie de urgenta, o calatorie in scop medical sau o mutare cu totul a familiei pe un drum lung ... ce faci cu copilul?
Sau, uite scenariu legat de concediu: Parintii sunt in Canada sa zicem, tu si nevasta stati in .ro. Vreti sa va faceti concediul asa ca mergeti in canada la parinti, lasati cipilul acolo si apoi va vedeti de concediu .... ce soui de asta ? Nu incerc decat sa subliniez ca in lipsa unui FAPT STIUT ca familia respectiva care-si plimba bebeul cu avionul o face doar de dragul plimbarii nu putem decat specula. Iar eu in loc sa speculez ca aia fac asemenea calatorii asa, de dragul plimbarii, prefer sa ma gandesc la un scenariu in care nu au avut alta solutie. Intr-un fel, le ofer din start circumstante atenuante. Si ca sa iti raspund ce as face eu personal cu bebe mic: in mod clar nu l-as duce cu avionul decat in caz de absoluta necesitate (si cred ca orice om intreg la cap .. chiar si Sony ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Oct 2009, 19:43) Totul tine de toleranta. Iar toleranta nu este tocmai punctul forte al lui Marty, corect? Nu e un repros, nici vorba.. Fiecare om e diferit, in felul sau. QUOTE(Victoras2001 @ 3 Nov 2009, 20:30) Si-ar mai fi ceva. TOLERANTA. Cand este cazul. Iar Liviu a spus cand este cazul. samai discutat, pramatie. se poate inchide. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Liviu |
![]()
|
Ady, ma refeream la cea mai recenta interventie a clonei sale .... dar hai sa nu mai fim off-topic.
|
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai trebuia sa zici buscopan
![]() |
--------------------
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kato @ 3 Nov 2009, 15:53) mai expertu tatii. sa te vad pe tine vara cand sunt 40 de grade in casa cum stai in casa cu copilul. a dreac' treaba! stau si ma gindesc ce se intimpla pe acolo unde sint lejer 40*C afara? doamne, oare ce fac aia cu copilu'? unde naiba il mai scot? hai expertu' tatii e chiar asa de greu? ce faci daca sint 40*C in casa? il duci la mall ca acolo e racoare?? ![]() vad ca unii nu au nici o jena in a duce copilu' prin baruri, la concerte, etc, ca doar si ei au nevoie de "putina" relaxare (ma refer la parinti, nu la copii ca aia sigur nu se relaxeaza pe acolo). deh, si daca tot l-au dus, is suparati negativ ca restul nu-i "tolereaza". Apai daca tu ti-ai tras un copil, vorba aia "lumina ochilor", nu esti in stare sa te sacrifici un pic, renuntind la "relaxarea" la o bere cu baietii, la alte obiceiuri ce te "relaxeaza" (daca pe perioada respectiva chiar nu-ti poti permite o bona, un bunic, un vecin care sa aiba grija de copil)? Nuuuuu, vii si ne explici cite sacrificii faci si lumea nu te baga in seama. Sinteti siguri ca ati fost pregatiti sa faceti un copil s-au l-ati facut doar ca asa trendy acum???? Trebuie sa se "sacrifice" altii pt. copilul vostru? N-am nici o problema daca vad vreuna alaptind in public, nu ma deranjeaza, stiu ca sint multe explicatii care sustin acest lucru, dar sa fim sinceri, daca acu' dooj' de ani ai fi vazut o tiganca dindu-i la puradel pe strada sa suga (ca numai alea alaptau pe atunci in public) nu i-ai fi zis atunci, scirbit, "da-te-n plua mea, cioara afurisita?" ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
taci ma, ca ei o sa-ti plateasca pensia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:30 |