Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu la posturile colegei Diana (cu alcoolici si fumatori) nu m-am simtit vizat, fiind desigur, in alta liga. Diana vorbea de amatori acolo
![]() |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@DannyY
Degeaba, ei o sa tina plozii in casa (sa nu raceasca, sa nu deranjeze anturajul etc) si dupa 3-4 luni o sa ajunga la psihiatrie, cu totii. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DannyY |
![]()
|
Cu plozi sau fara? Ca poate se deranjeaza reciproc pe acolo...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(grosse inkultur @ 5 Nov 2009, 11:46) Eu la posturile colegei Diana (cu alcoolici si fumatori) nu m-am simtit vizat, fiind desigur, in alta liga. Diana vorbea de amatori acolo ![]() ai spus ca nu era vorba de o lege care sa ingradeasca accesul la mijloacele de transport in comun. ti-am demonstrat ca este. la posturile dianei nu ai de ce sa te simti vizat pentru ca nu esti parinte. eu sunt parinte si nu sunt nici alcoolic nici fumator. tu consideri ca esti la un nivel superior, neavand copil, poti distinge avantajele si dezavatajele precum si implicatiile. scuze, dar te inseli ai doar impresia ca esti sus si in masura sa emiti judecati. apreciez insa ca incerci sa intelegi. in exemplul cu mersul la mare am vrut sa demonstrez ca indiferent de vointa ta ca parinte, sunt sanse foarte mari sa deranjezi pe ei din jur. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Nu imi mai ramane decat sa imi cer scuze ca am 4 copii. Mai ales pentru ultimii doi, din care unul are un an jumate si celalat 3. Stam in apartamentul de 50 metri patrati, cu botnite pe gura (nu pt aviara ci pt ca icnetele sa nu depaseasca un anumit prag de decibeli), cu paslari in picioare (ca sa amortizeze sariturile si sa ne incalzim piciorutele), cu perne pe fundulet (sa amortizeze cazaturile sa nu se supere tanti de la 2), nu iesim afara decat dupa lasarea intunericului de frica sa nu se ia haita de caini a doamnei din scara I dupa noi, sau sa smintim vreun betiv care din pricina privitului la fetele copilasilor sa aiba vreo iesire necontrolata a neconstiintei din el si sa ne binecuvinteze urechiusele cu tot felul de romanisme matriarhalo-geneto-anatomice, cand mergem la cumparaturi unul din parinti sta in binecuvantata duba cu ceilalti puradei, cu geamul putin deschis pt a mai lua din cand in cand cate o gura de aer, sa nu cumva sa tulburam accesul consumist al celorlalti vajnici cetateni, la mare am preferat sa stam la o vila in padure la o ora de mers pe jos cu pruncii in brate pana la plaja de frica de a nu tulbura lenea trandava a muncitorilor laboriosi iubitori de manele si topless aflati in concediu de odihna, cu avionul nu am fost ca nu e cazul dar ne place sa le privim (in liniste desigur) cum lasa urme pe cer etc...
De egoism si iresponsabilitate, de iubirea de placeri si lene, de prostie vorbesc in predici la biserica, degeaba de cele mai multe ori, pt ca acolo oamenii care ma asculta au bun simt. Mai scap cate un cuvant la cate o inmormantare unde mai smintesc pe cate unu venit sa se bucure ca a mai crapat cineva inaintea lui si ca de acuma o sa aiba mai mult aer si mai multa liniste in locurile publice. Inca odata, sa ne iertati ca avem 4 copii... Nu am putut mai mult, dar inca ne straduim! Oricum ne ferim noi insine de locurile publice, ne fac foarte rau! Ne place mai mult sa fim impreuna, claie peste gramada, sa ne jucam, sa tipam, sa ne certam si... iubim mai mult natura decat locurile publice. This post has been edited by sinaxis: 5 Nov 2009, 11:25 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
"frica de a nu tulbura lenea trandava a muncitorilor laboriosi iubitori de manele si topless"
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Parerea mea e ca sa ai un copil e cel mai bun lucru care i se poate intimpla cuiva in viata. El trebuie acceptat si ingrijit asa cum este, si nu trebuie sa avem pretentia sa se comporte ca un adult (vorbesc de adulti normali). Singurele locuri in care un copil n-ar trebui sa aiba acces sunt cele care i-ar face lui rau: baruri, bordeluri etc.
In rest, cei care sunt deranjati de copii sa se duca la psihiatru, sunt cu capu'! Stiu ca voi supara pe multi, dar nu-mi pasa. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 5 Nov 2009, 11:17) Nu imi mai ramane decat sa imi cer scuze ca am 4 copii. Mai ales pentru ultimii doi, din care unul are un an jumate si celalat 3. Stam in apartamentul de 50 metri patrati, cu botnite pe gura (nu pt aviara ci pt ca icnetele sa nu depaseasca un anumit prag de decibeli), cu paslari in picioare (ca sa amortizeze sariturile si sa ne incalzim piciorutele), cu perne pe fundulet (sa amortizeze cazaturile sa nu se supere tanti de la 2), nu iesim afara decat dupa lasarea intunericului de frica sa nu se ia haita de caini a doamnei din scara I dupa noi, sau sa smintim vreun betiv care din pricina privitului la fetele copilasilor sa aiba vreo iesire necontrolata a neconstiintei din el si sa ne binecuvinteze urechiusele cu tot felul de romanisme matriarhalo-geneto-anatomice, cand mergem la cumparaturi unul din parinti sta in binecuvantata duba cu ceilalti puradei, cu geamul putin deschis pt a mai lua din cand in cand cate o gura de aer, sa nu cumva sa tulburam accesul consumist al celorlalti vajnici cetateni, la mare am preferat sa stam la o vila in padure la o ora de mers pe jos cu pruncii in brate pana la plaja de frica de a nu tulbura lenea trandava a muncitorilor laboriosi iubitori de manele si topless aflati in concediu de odihna, cu avionul nu am fost ca nu e cazul dar ne place sa le privim (in liniste desigur) cum lasa urme pe cer etc... De egoism si iresponsabilitate, de iubirea de placeri si lene, de prostie vorbesc in predici la biserica, degeaba de cele mai multe ori, pt ca acolo oamenii care ma asculta au bun simt. Mai scap cate un cuvant la cate o inmormantare unde mai smintesc pe cate unu venit sa se bucure ca a mai crapat cineva inaintea lui si ca de acuma o sa aiba mai mult aer si mai multa liniste in locurile publice. Inca odata, sa ne iertati ca avem 4 copii... Nu am putut mai mult, dar inca ne straduim! Oricum ne ferim noi insine de locurile publice, ne fac foarte rau! Ne place mai mult sa fim impreuna, claie peste gramada, sa ne jucam, sa tipam, sa ne certam si... iubim mai mult natura decat locurile publice. La biserica se preda ironia?, nu imi aduc aminte sa fi zis cineva sa ii tii legati in casa, si cu botnita la gura. Din pacate multi inteleg ce vor. Nici in masina nu zice nimeni sa ii lasi (pot sta acasa, nu trebuie sa ii tii in masina) cand te duci la cumpararaturi. Sa iti traiasca toti patru si sper ca esti fericit si multumit. Eu nu stiu daca as putea sa ma descurc cu unu dar de altii poate pot. Si in ultimul rand daca te duci cu el in parc nu se supara nimeni cred (si ala e loc public) iar la mare poti sa stai cu mine si plodu pe plaja ca nu ma deranjaza (problema e a ta daca tu zici ca 40* ii fac bine si galagia cand el ar trebui poate sa doarma la anumite ore) eu de obicei stau la soare cand e mai cald (adica intre orele 11:00-18:00 dar stau in apa) chiar daca nu pre e indicat dar asa imi place. Dar nu mi se pare corect ca sa stam la o bere pe terasa tu cu biberonu pe masa eu cu tigara in gura si cu halba langa tine, sau intr-un avion care stii prea bine ca in afara de AC nu am alta posibilitate de aerisire iar tu in spatele meu cu scutecu in mana plin de murdarie. Singurul lucru care miroase mai rau ca un scutec este un aurolac pe care l-as da din jos autobuz in suturi. |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(yoncv @ 5 Nov 2009, 12:30) Parerea mea e ca sa ai un copil e cel mai bun lucru care i se poate intimpla cuiva in viata. El trebuie acceptat si ingrijit asa cum este, si nu trebuie sa avem pretentia sa se comporte ca un adult (vorbesc de adulti normali). Singurele locuri in care un copil n-ar trebui sa aiba acces sunt cele care i-ar face lui rau: baruri, bordeluri etc. In rest, cei care sunt deranjati de copii sa se duca la psihiatru, sunt cu capu'! Stiu ca voi supara pe multi, dar nu-mi pasa. e periculos sa gandesti asa colegu. e firesc sa se simta deranjati de copii, nu trebuie sa fii cu capu si sa mearga la psihiatru. de multe ori se pot evita deranjurile acestea dar indivizii nu fac nimic in sensul asta. ar trebui sa-ti pese cand superi pe cineva, e calea spre apa calda |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Apropo de mare. cand ma duc la mare cu baiatul trebuie sa imi iau pachet pentru toate zilele alea? Ca la restaurant nu e voie, la terasa nici atat. Sau nu mai mancam sa nu deranjam?
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 11:39) Singurul lucru care miroase mai rau ca un scutec este un aurolac pe care l-as da din jos autobuz in suturi. Imi permit sa te contrazic. Rasuflarea unui fumator in nasul unui nefumator e cu mult mai urat mirositoare decat rahatul de copil. Ti-o spune un fost fumator, care credea ca guma de mestecat si spalatul pe dinti elimina duhoarea. Acum stiu ca nu-i asa. Unul dintre motivele pentru care m-am lasat de fumat a fost ca un prieten nefumator mi-a repetat cu obstinatie "Mirosi a rahat, da-te mai incolo". Si fumul "proaspat" e deranjant, dar respiratia fumatorului e insuportabila. Si, credeti-ma, se simte de la distanta. @ady77, vezi ca am dat eu niste solutii mai devreme. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2009, 11:46) Apropo de mare. cand ma duc la mare cu baiatul trebuie sa imi iau pachet pentru toate zilele alea? Ca la restaurant nu e voie, la terasa nici atat. Sau nu mai mancam sa nu deranjam? Dar ce ai zice daca il lasi acasa cu bunica daca vrei si tu intradevar sa te distrezi? Sau eventual daca vrei sa il iei cu tine se poate lua mancare si in camera desi mancarea care o are un copil sugar nu se gaseste in meniul de all inclusive. Ce bine stiti sa va ascundeti in spatele copilului cand e vorba de drepturi ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(adip @ 5 Nov 2009, 09:03) Southwest apologizes to mom kicked off flight 2-year-old’s ‘Go! Plane! Go!’ and ‘I want Daddy’ screams too much for crew http://www.msnbc.msn.com/id/33555007/ns/travel-news/ A spokesman for Southwest Airlines says the carrier has apologized to a mother who was kicked off a plane along with her unruly 2-year-old earlier this week. Spokesman Chris Mainz said the airline called Pamela Root on Friday to apologize. He says Root also will receive a refund and a $300 travel voucher. The crew bounced Root and her son Adam off the San Jose-bound flight because passengers could not hear preflight safety announcements. Root says she was confident Adam's screams of "Go! Plane! Go!" and "I want Daddy!" would subside after the plane took off Monday in Amarillo, Texas. The 38-year-old mom said she hoped to be compensated for the portable crib and diapers she had to buy for the extra night away from home. Bai tata, da' ce goarna avea boracu' ala de nu se mai auzeau aia in boxe? Ca sincer, e de admirat sa aiba asemenea plamani. QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 09:16) In avion: care e diferenta intre plansul unui copil (stim deja de ce plange) si sforaitul zgomotos al unui nene? Mai ales daca tu esti la Economic iar nenea e la Business sau First? Cireada de bovine umane in schimb ma agreseaza sonor, dar... are cineva curaj sa le spuna ceva? Hai sa-ti spun cum pun io problema. Daca io nu dorm din cauza ta, ma asigur ca nici tu nu dormi. Aici e marea diferenta fata de copii... la astia te rogi sa doarma, ca atunci in sfarsit e liniste. QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 09:16) Care e diferenta intre mirosul de rahat generat de copilul mic (care n-are control asupra lui) si duhoarea insuportabila emanata de fumatorii care doi bani nu dau pe ochii si plamanii mei? Am fumat 24 de ani, am un an si jumatate de cand le-am lasat si pot spune ca ii inteleg pe fumatori, dar nu au dreptate. Asa ca n-au decat sa fumeze in tarcuri sau locuri special amenajate, izolate de restul lumii. Stii ceva? Nicotina nu miroase a c***t. N-o fi ea miros de roze pentru nefumatori, dar daca ai copii, stii prea bine ca la fel de "placut" e si mirosul de pampers. Eu nu-mi aprind tigarea in zonele nepermise. Dar ma astept sa nu-mi frece cineva ridichea atunci cand mi-o aprind acolo unde nu-mi interzice nimeni. QUOTE chiar m-am mirat cum oamenii infiereaza pe aici nesimtitii si frustratii (dand la gramada) si se trezeste urland cate unul de care nici nu stiai ca e in gramada aia. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
Lasa-te de fumat si ai sa vezi...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ceribros |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 11:51) Imi permit sa te contrazic. Rasuflarea unui fumator in nasul unui nefumator e cu mult mai urat mirositoare decat rahatul de copil. Ti-o spune un fost fumator, care credea ca guma de mestecat si spalatul pe dinti elimina duhoarea. Acum stiu ca nu-i asa. Unul dintre motivele pentru care m-am lasat de fumat a fost ca un prieten nefumator mi-a repetat cu obstinatie "Mirosi a rahat, da-te mai incolo". Si fumul "proaspat" e deranjant, dar respiratia fumatorului e insuportabila. Si, credeti-ma, se simte de la distanta. @ady77, vezi ca am dat eu niste solutii mai devreme. te contrazic, sunt in situatia de a nu fi fumator si de a avea prieteni fumatori si de a avea si amic cu, copil mic. Odata cand i-a schibat scutecul pot sa zic ca imi venea sa vars, ne-au dat lacrimile la toti si am plecat din camera. Nu stiu cat de toxic e fumul de tigara dar nu am plecat de langa nimeni care fumeaza asa repede cum am plecat din camera aia. Plus sa nu mai vb. de experienta cu avionul care am spus-o mai devreme de imi venea sa mor. |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 11:52) Dar ce ai zice daca il lasi acasa cu bunica daca vrei si tu intradevar sa te distrezi? Sau eventual daca vrei sa il iei cu tine se poate lua mancare si in camera desi mancarea care o are un copil sugar nu se gaseste in meniul de all inclusive. Ce bine stiti sa va ascundeti in spatele copilului cand e vorba de drepturi ![]() Si bunica se lasa de servici ca sa stea cu copilul. Si daca e sa vorbim de sugari, vezi ca bunica nu are si piept sa dea la sugari. Spuneti ca vezi Doamne copilul are program de somn, de masa si sa-l lasam cu alticineva in perioada aia. Intradevar au cat de cat un program. Dar nu dorm fix 2 h de fiecare data sau nu le e foame fix dupa 2 h. Nu au intrerupator sa ii opresti sau se le dai drumul tot timpul. Si vezi ca aici nu e vorba doar de sugari. Cat a fost sugar nu l-am(m-am) dus la mare, dar la 1 an si 3 luni "am indraznit" sa va deranjez cu copilul meu pe plaja/terasa. va cer scuze. Trebuia sa astept sa faca 18 ani. Sunteti niste egoisti, de parca voi v-ati nascut mari, nu ati deranjat niciodata pe nimeni. |
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
@kato Evident ca-mi pasa daca ii deranjez pe altii, si incerc sa limitez asta cit pot, dar de aici si pina la atitudini radicale gen "sa-si tina copii doar in casa" e drum lung. Un copil nu e un condamnat la inchisoare pina la 18 ani, doar ca sa nu-i deranjeze pe altii.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DannyY |
![]()
|
@ceribros
Scuze, mi s-a parut ca in fraza: "Dar nu mi se pare corect ca sa stam la o bere pe terasa tu cu biberonu pe masa eu cu tigara in gura si cu halba langa tine" tu erai cel cu tigara in gura. Daca de fapt te-ai substituit unui fumator generic, imi cer scuze. Off-topic: imi place tare mult cum suna "eu cu tigara in gura si cu halba langa tine" ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ceribros |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2009, 12:02) Si bunica se lasa de servici ca sa stea cu copilul. Si daca e sa vorbim de sugari, vezi ca bunica nu are si piept sa dea la sugari. Spuneti ca vezi Doamne copilul are program de somn, de masa si sa-l lasam cu alticineva in perioada aia. Intradevar au cat de cat un program. Dar nu dorm fix 2 h de fiecare data sau nu le e foame fix dupa 2 h. Nu au intrerupator sa ii opresti sau se le dai drumul tot timpul. Si vezi ca aici nu e vorba doar de sugari. Cat a fost sugar nu l-am(m-am) dus la mare, dar la 1 an si 3 luni "am indraznit" sa va deranjez cu copilul meu pe plaja/terasa. va cer scuze. Trebuia sa astept sa faca 18 ani. Sunteti niste egoisti, de parca voi v-ati nascut mari, nu ati deranjat niciodata pe nimeni. ![]() <span class='edit'>5 Nov 2009, 12:12:</span> QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 12:05) @ceribros Scuze, mi s-a parut ca in fraza: "Dar nu mi se pare corect ca sa stam la o bere pe terasa tu cu biberonu pe masa eu cu tigara in gura si cu halba langa tine" tu erai cel cu tigara in gura. Daca de fapt te-ai substituit unui fumator generic, imi cer scuze. Off-topic: imi place tare mult cum suna "eu cu tigara in gura si cu halba langa tine" ![]() Sper ca poti intelege expresia de "teoretic vorbind" mai ales ca nu ma cunosc cu, colegul. Nu am zis ca sunt un geniu al exprimarii rapide, se scrie destul de repede pe aici si incerc si eu sa tin pasul, mai scapa cate ceva. This post has been edited by ceribros: 5 Nov 2009, 12:14 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 11:39) Singurul lucru care miroase mai rau ca un scutec este un aurolac pe care l-as da din jos autobuz in suturi. Sa nu faci asta ca rascolesti mirosul. In alta ordine de idei trebuie sa recunosc ca ati dat-o-n diverse rau de tot. De la ce s-a plecat si la ce s-a ajuns... Spor la aberat!!! |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 5 Nov 2009, 13:05) @kato Evident ca-mi pasa daca ii deranjez pe altii, si incerc sa limitez asta cit pot, dar de aici si pina la atitudini radicale gen "sa-si tina copii doar in casa" e drum lung. Un copil nu e un condamnat la inchisoare pina la 18 ani, doar ca sa nu-i deranjeze pe altii. extremele sunt de condamnat in ambele cazuri. nu poti sa interzici accesul in locurile publice la copii dar nici sa crezi ca toti trebuie sa faca temenele doar pentru ca te-ai gandit tu sa perpetuezi specia. cei din prima categorie sunt in general persoane tinere, care considera ca ar fi mult mai buni in calitatea de parinte si nu ar deranja pe nimeni niciodata. fals. a doua categorie, considera copilul lor ca fiind sansa omenirii, persoana cea mai importanta de pe planeta si cer (impun) ca ceilalti sa se comporte ca atare. iarasi fals, copilul ala e important doar pentru ei ca parinti (rude neamuri cunoscuti) si statistici. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Pe vremea noastra bunicii erau la tara undeva. Acum bunicii stau la bloc, si mai si muncesc ca inca nu au iesit la pensie. Cam asta e diferenta.
Legat de celelalte probleme dezbatute pe aici: - cu avionul nu l-am "plimbat" - cu mijloace de transport in comun mai merge cand il ia soacra-mea de la gradinta, dar am sa ii spun sa mearga pe jos de acum vreo 5-6 km ca sa nu va "deranjeze". - la terase am mers cu el la mare si mi-am mai cerut scuze pentru asta - in Bacau,merg de obicei la terase unde ma cam cunosc toti si pe mine si pe el ![]() |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 5 Nov 2009, 11:17) Mai scap cate un cuvant la cate o inmormantare unde mai smintesc pe cate unu venit sa se bucure ca a mai crapat cineva inaintea lui si ca de acuma o sa aiba mai mult aer si mai multa liniste in locurile publice. Ba, voi va dati seama ce-i la slujbele de la oficiaza DJ Mystyk ici de fata? ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 5 Nov 2009, 12:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ceribros |
![]()
|
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Motto: unde nu intra soarele pe fereastra, intra doctorul pe usa.
QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 18:09) un copil mic nu are ce cauta la mare pana si eu stiu asta deoarece are pielea sensibila si nu este indicat, daca un doctor recomanda asa ceva inseamna ca si ala e iresponsabil Nu e iresponsabil, e doar un doctor idiot. Cum sa spui ca marea e contraindicata? Marea e indicata la toate varstele, dar nu trebuie sa te pui ca berbecul la fript pe nisip zi-lumina.QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 18:28) Doctorul ne-a recomandat sa il ducem la munte si nu la mare, probabil si din cauza ca era iulie si afara era foarte cald. As I said, doctorul ala e un idiot. Aerul de mare si soarele consumat cu masura sunt aur pentru sanatate, dar ce pretentii poti avea de la niste idioti absolventi de facultati romanesti, pe care cu putina indulgenta si multa insistenta le poti gasi totusi in Top 1000 al institutiilor de invatamant din lume? Cum il cheama pe imbecilul ala? Ca sa-l stie lumea pe-aici si sa-l evite. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 4 Nov 2009, 13:08) Mijloace "clasice" de transport in comun. Genul de chestiune care n-are rost sa fie pomenita, ca se da in ridicol. QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2009, 12:18) - cu mijloace de transport in comun mai merge cand il ia soacra-mea de la gradinta, dar am sa ii spun sa mearga pe jos de acum vreo 5-6 km ca sa nu va "deranjeze". Cine? Copilu' sau soacra? Sa-mi aduc aminte faze memorabile in care ma ridicam politicos sa las o femeie in varsta pe locul meu, si ea trimitea nepotu' acolo? Mda... deja s-o deviat in atatea directii ca nu mai ai cum sa tii scorul. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:56 |