Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
ceribros |
![]()
|
||
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|||
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Citesc pe aici si constat ca e ca in trafic. Prostul nu va recunoaste ca e si nesimtit si ca ii deranjeaza pe ceilalti.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 12:49) Mersi de sfat. Poti sa le pastrezi eu am terminat demult cu ele poate de aceea nu mai imi amintesc asa bine cum se scrie. PS: poate 436 iti suna cunoscut.Cine stie medicina face minuni pentru oameni ca tine care uita. Nicio problema, cu orice ocazie. E pacat ca un om sa se exprime incorect, daca pot sa-l ajut sa se corecteze, o fac. Ce sa pastrez? Mi-ai dat ceva? Sau ai avut impresia gresita ca iti imprumut eu? Regret, dar carti nu dau cu imprumut. 436 ... Aici m-ai pierdut... chiar nu pricep ce vrei sa spui. Parca era postul in care ti-am sugerat ca o virgula ar fi facut pasajul tau inteligibil. Sau ma insel? Iar acum am o vaga senzatie ca din nou iti lipseste o virgulita... Daca nu, lumineaza-ma tu: cine stie medicina? Daca da, stiu exact unde ar trebui sa fie. De topica nu mai vorbim, ca e grea. Asta pentru ca tot iti imaginezi ca nu inteleg. Ca lumea sa inteleaga, textul trebuie sa fie coerent. Eu inchei aici polemica asta off-topic. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 10:16) @zax, hai ca-ti dau eu teorema: Eu sunt nefumator si nu consum alcool, la restaurant citesc rapoarte, reviste, carti, dupa caz. Sa nu uit... citesc toate paginile, nu doar titlul si cuprinsul, cum inteleg ca faci tu. In avion citesc sau lucrez. In general activitati care implica liniste si concentrare. In avion: care e diferenta intre plansul unui copil (stim deja de ce plange) si sforaitul zgomotos al unui nene? Mai ales daca tu esti la Economic iar nenea e la Business sau First? La restaurant, care este diferenta intre plansetul unui copil mic (care are o problema punctuala) si nechezatul "grupului de prieteni" de la masa alaturata cand ridica unul degetul? Aia au voie doar pentru ca sunt "adulti"? Nu vorbesc aici de un grup de betivani, ca nu frecventez asemenea spelunci, ci de 5 amici galagiosi la o bere sau o ciorba... Chiar daca ma deranjeaza, de copil si de parintii lui nu ma simt agresat, fiindca e o situatie independenta de vointa lor. Cireada de bovine umane in schimb ma agreseaza sonor, dar... are cineva curaj sa le spuna ceva? Care e diferenta intre mirosul de rahat generat de copilul mic (care n-are control asupra lui) si duhoarea insuportabila emanata de fumatorii care doi bani nu dau pe ochii si plamanii mei? Am fumat 24 de ani, am un an si jumatate de cand le-am lasat si pot spune ca ii inteleg pe fumatori, dar nu au dreptate. Asa ca n-au decat sa fumeze in tarcuri sau locuri special amenajate, izolate de restul lumii. Concluzia: zax... posesorii de copii nu se pot supara pe tine... doar esti inca un copil. Voi mai spuneti si lucruri trasnite. Cand ai sa cresti, ai sa inveti ca un copil mic insotit de parintele lui are toate drepturile tale, asa ca interzicerea de care vorbesti cu atata aplomb e imposibila. Dupa ce vei avea copilul tau, vei vedea cum sari instantaneu in barca cealalta. Pana atunci... esti prea mic pentru discutiile astea. @grosse inkultur: Daca vezi semnul ala pe o masina, incerci sa presupui ca in masina aia se afla un copil. Adica: sa intelegi de ce soferul/soferita merge incet, ocoleste cu grija gropile, etc. In nici un caz nu e cazul sa claxonezi, poate copilul doarme. Semnul ala nu iti confera nici un fel de drepturi speciale in trafic, e un apel la bunul simt al celorlalti. E imprumutat din tarile civilizate, unde nu se abuzeaza de el. @ceribros Marea este recomandata copiilor cu deficiente la sistemul osos. Nu mai fi asa vehement cand nu stii. Poate pui si o virgula acolo, ca mi-a luat mult sa ghicesc sensul primei propozitii. Sau ai vrut sa zici "Alooooo nenea la mare, in nici un caz la munte"? diana, te rog frumos sa comentezi postul lui danny. asa sa spui despre unii ca sunt prosti ( aici tu fiind aia buna si aia desteapta) nu e de ajuns. nesimtirea nu este atributul exclusiv al parintilor cu copii. se manifesta si in tabara celor care nu au copii la fel de bine. This post has been edited by kato: 5 Nov 2009, 13:46 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
@Ady77 - să zici merci că te cunosc, că altfel imediat venea C@talin peste tine.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Merci
![]() |
--------------------
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 13:34) Nicio problema, cu orice ocazie. E pacat ca un om sa se exprime incorect, daca pot sa-l ajut sa se corecteze, o fac. Ce sa pastrez? Mi-ai dat ceva? Sau ai avut impresia gresita ca iti imprumut eu? Regret, dar carti nu dau cu imprumut. 436 ... Aici m-ai pierdut... chiar nu pricep ce vrei sa spui. Parca era postul in care ti-am sugerat ca o virgula ar fi facut pasajul tau inteligibil. Sau ma insel? Iar acum am o vaga senzatie ca din nou iti lipseste o virgulita... Daca nu, lumineaza-ma tu: cine stie medicina? Daca da, stiu exact unde ar trebui sa fie. De topica nu mai vorbim, ca e grea. Asta pentru ca tot iti imaginezi ca nu inteleg. Ca lumea sa inteleaga, textul trebuie sa fie coerent. Eu inchei aici polemica asta off-topic. Din ce stiu eu s-a demonstrat ca este suficient sa pui doar cateva litere dintr-un cuvand si creierul poate intelege acel cuvant. Imi pare rau pentru tine daca nu poti intelege fara o virgula. Da.... in postul 436 te vaitai ca ti-a luat mult sa te prinzi de ce am vrut sa spun. Vezi acum se explica multe. Asa si acum on topic: Voi astia care credeti ca sunteti indreptatiti peste tot cu plodu. Va dau o idee sa va duceti cu un copil si la opera sau la teatru sau la cinema. Parca va vad ca urlati la tanti de pe scena sa nu mai urle asa tare ca va trezeste plodu si sa mai puna o haina pe ea ca i se vede decolteul si ii face foame copilului si chiar lu tasu. Mai bine va duceti la concerte cu Guta ca acolo nu aveti pe cine deranja, o sa fiti intre oameni de acelasi nivel de nesimtire. This post has been edited by ceribros: 5 Nov 2009, 14:01 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Diana |
![]()
|
Kato, probabil ca nesimtiti sunt si fara copii. Atata timp cat eu nu ii deranjez pe cei din jur, nu consider ca sunt nesimtita si poate ca am dreptul la acelasi tratament din partea celor din jur. Dar unii cu copii considera ca ei au dreptul de a isi scoate odraslele in locuri publice unde sa zburde in voie peste bombeurile celorlalti, iar ceilalti sa dispara daca sunt deranjati. Cam la fel e si cu posesorii de caini.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
@ceribros colegu, scuze ca am uitat sa-ti raspund! hai sa o luam metodic. copii trebuie sa ajunga la mare din n motive. faptul ca ai tai te lasau la bunica nu era ca ii durea pe ei de ceilalti ci din pur egoism. e greu sa mai ai si grija copilului pe acolo, nu e mai comod sa il lasi la bunica? "sa se spele pe cap cu el ca eu vreau sa ma relaxez" ca parca cand ai facut copilul l-ai facut cu gandul sa ti-l creasca bunicii. un concediu cu copilul mic la mare implica multe sacrificii din partea parintilor. ai tai nu au fost dispusi sa le faca. si mentalitatea asta ca una doua il duc la mama sau il las cu nu stiu cine e deficitara. copilul nu e jucarie sa te plictisesti de el si sa-l dai ca pe un acvariu de pesti.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Sa recapitulam:
- unul are copil adoptat; - unul traieste in 50mp; - unul s-a chinuit mult sa aiba copii; - unul n-are bani decat de tren; - unul se asteapta la mai multa intelegere din partea unei femei; Ok, so what? Schimba asta faptul ca unii sunt prosti, nesimtiti, frustrati? Poate ca latura asta patetica e mostenirea slava a poporului asta insa, va rog, nu despre voi e vorba, n-a spus nimeni nimic despre voi. Toti sunteti/suntem exceptii. Marty a fost deranjat de un copil in avion. E perceptia lui. Daca traiesti in mare smerenie ma indoiesc ca esti vizat de acest fapt. Daca nu te deranjeaza parintii nesimtiti e iarasi ok. Dar la obiect, nu cu preconceptii: femeie/barbat, parinte/neparinte, etc. |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 5 Nov 2009, 15:00) Kato, probabil ca nesimtiti sunt si fara copii. Atata timp cat eu nu ii deranjez pe cei din jur, nu consider ca sunt nesimtita si poate ca am dreptul la acelasi tratament din partea celor din jur. Dar unii cu copii considera ca ei au dreptul de a isi scoate odraslele in locuri publice unde sa zburde in voie peste bombeurile celorlalti, iar ceilalti sa dispara daca sunt deranjati. Cam la fel e si cu posesorii de caini. diana, nu probabil, sigur sunt nesimtiti si fara copii. ii gasesti peste tot. inclusiv in baruri restaurante unde te duci cu iubitul si vrei o atmosfera romantica si niste smecheri se apuca sa strige dupa ospatari sa bage nu stiu ce melodie si sa dea mai tare. plus zgomotul de rigoare. ii mai gasesti la coltu strazii cu petul de bere urland in plina noapte si ascultand muzica tare din masini. in unele cazuri asculta la telefonul mobil. nu ti se par cunoscute treburile astea? in alte cazuri ambaleaza noaptea motoarele facand curse prin oras. ti se pare ca am exagerat in cazurile expuse? |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ceribros |
![]()
|
QUOTE(kato @ 5 Nov 2009, 14:03) @ceribros colegu, scuze ca am uitat sa-ti raspund! hai sa o luam metodic. copii trebuie sa ajunga la mare din n motive. faptul ca ai tai te lasau la bunica nu era ca ii durea pe ei de ceilalti ci din pur egoism. e greu sa mai ai si grija copilului pe acolo, nu e mai comod sa il lasi la bunica? "sa se spele pe cap cu el ca eu vreau sa ma relaxez" ca parca cand ai facut copilul l-ai facut cu gandul sa ti-l creasca bunicii. un concediu cu copilul mic la mare implica multe sacrificii din partea parintilor. ai tai nu au fost dispusi sa le faca. si mentalitatea asta ca una doua il duc la mama sau il las cu nu stiu cine e deficitara. copilul nu e jucarie sa te plictisesti de el si sa-l dai ca pe un acvariu de pesti. Sincer cred ca daca ma lua cu ea era cea mai mare prostie pe care o facea. Maicamea nu ma lasa la bunici din egoism (mai ales ca cele mai frumoase clipe din copilarie le-am petrecut acolo) dar merita si ea o pauza impreuna cu tata. Nu trebuia sa fie si muciosu dupa ei. Dupa ce ca statea toata ziua dupa curu meu mai trebuia si cand era in vacanta sa ma care dupa ea. Cum spui tu, sa te duci la mare cu un copil e greu iar ai mei nu aveau masina. Asa ca venea unchimiu si ma duceau la tara, mai ales ca nu este departe de Bucuresti. Si asa nu deranjau pe nimeni si nici pe ei insisi. Daca nici mama ta nu stie ce e mai bine pentru un copil (mama care te-a crescut) eu zic ca e de rau, inseamna ca realizezi ca nu ai primit educatia si grija necesara. |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu comentez alegerea parintilor tai de a te lasa la tara si ei sa mearga la mare, dar eu nu as rezista 7 zile fara baiatul meu, cel putin nu acum.
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
"Sincer cred ca daca ma lua cu ea era cea mai mare prostie pe care o facea." cum ai ajuns la concluzia asta? crezi ca nu ti-ar fi prins bine marea?
"Maicamea nu ma lasa la bunici din egoism (mai ales ca cele mai frumoase clipe din copilarie le-am petrecut acolo) dar merita si ea o pauza impreuna cu tata." exact ce spuneam, s-au gandit la ei nu la tine "Cum spui tu, sa te duci la mare cu un copil e greu iar ai mei nu aveau masina." sunt si trenuri si nu au avut chef sa se plimbe cu un plod dupa ei, ca merita concediu ce naiba "Asa ca venea unchimiu si ma duceau la tara, mai ales ca nu este departe de Bucuresti. Si asa nu deranjau pe nimeni si nici pe ei insisi." numai pe unchiu si bunica "Daca nici mama ta nu stie ce e mai bine pentru un copil (mama care te-a crescut) eu zic ca e de rau, inseamna ca realizezi ca nu ai primit educatia si grija necesara." mama ma dus la mare cand eram mic ca aveam nevoie. si am fost doi plozi si am mers cu trenul. tise pare asa extraordinar? dar a pus interesul copiilor mai presus de cel al ei, asta am invatat de la mama. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am si io o-ntrebare pentru astia care ziceti ca marea e nociva pentru puradei: aia care traiesc in Constanta (apre exemplu), ce fac, isi ucid copiii la nastere sau ii tin inchisi prin debarale?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Merg preventiv la dr. Ciomu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Despre mers cu copilu' la mare... as avea o obiectie. La mare poti merge si in Romania, nu numai in Grecia, Turcia, Egipt si alte destinatii pe care le poti atinge doar zburind. Iar in Romania nu trebuie sa mergi neaparat in Neptun, 2 Mai, Vama Veche, poti merge si la Venus, Saturn, Jupiter, Eforie... Nu de alta, da' poate prin VV vine Marty, cu creierii prajiti dupa un an de munca si chiar n-are chef de boracu' tau sa-i urle-n creieri sau sa-i puna nisip in cap in timp ce el sta linistit si citeste ceva. Iar asta pentru ca si tu ai venit la relaxare, da' te doare-n carici de propriu-ti copil si de faptu' ca deranjeaza.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(kato @ 5 Nov 2009, 14:09) diana, nu probabil, sigur sunt nesimtiti si fara copii. ii gasesti peste tot. inclusiv in baruri restaurante unde te duci cu iubitul si vrei o atmosfera romantica si niste smecheri se apuca sa strige dupa ospatari sa bage nu stiu ce melodie si sa dea mai tare. plus zgomotul de rigoare. ii mai gasesti la coltu strazii cu petul de bere urland in plina noapte si ascultand muzica tare din masini. in unele cazuri asculta la telefonul mobil. nu ti se par cunoscute treburile astea? in alte cazuri ambaleaza noaptea motoarele facand curse prin oras. ti se pare ca am exagerat in cazurile expuse? Exact cum spuneam eu! E ca in trafic! Daca aia sunt nesimtiti, tu poti fi parfum pe langa el, chiar daca nu dai dovada de bun simt, ci doar esti cu o treapta mai sus decat el. Nu omori oameni pe trecerea de pietoni, ci doar depasesti coloana oprita la stop. This post has been edited by Diana: 5 Nov 2009, 14:38 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Marty
La 2 Mai e una dintre cele mai mari plaje pt plozi, aia dintre port si golful nudistilor. ![]() Iar in Neptun e cea mai safe plaja, adancimea apei creste foarte lin, deci probabilitatea de inec e minima. LE Hâc! Aia e la Mamaia. This post has been edited by vijelie: 5 Nov 2009, 14:41 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
@ Marty
Am fost de fiecare data la Eforie (Nord/Sud) inseamna ca din pacate ![]() |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 5 Nov 2009, 14:35) Despre mers cu copilu' la mare... as avea o obiectie. La mare poti merge si in Romania, nu numai in Grecia, Turcia, Egipt si alte destinatii pe care le poti atinge doar zburind. La munca poti sa mergi si in romania, nu trebuie sa mergi in alte tari, zburand cu avionul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 5 Nov 2009, 14:38) @Marty La 2 Mai e una dintre cele mai mari plaje pt plozi, aia dintre port si golful nudistilor. ![]() Iar in Neptun e cea mai safe plaja, adancimea apei creste foarte lin, deci probabilitatea de inec e minima. Atunci la Mamaia cum e? (recunosc, n-o ard deloc prin 2 Mai si am vorbit in necunostinta de cauza, fapt pentru care-mi cer scuze!). This post has been edited by Marty: 5 Nov 2009, 14:45 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
Ce dracu va place in gloata aia nu pricep.
Duceti-va unde e liniste (VV, 2Mai) sa poate sa zburde copilul in voie pe nervii altora. LE Acu serios, Marty, la ce fobie ai, tu nu ai ce cauta in 2 Mai. Pur si simplu te vei umple de pustule cand o sa vezi ca din 99% din masinile parcate se debarca EA, EL, BORACUL, CARUCIORUL, LADA FRIGORIFICA, BARCUTA, COLACUL, BUNICA etc. This post has been edited by vijelie: 5 Nov 2009, 14:44 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Marty, in Venus sau Saturn la plaja sa te duci tu cu copiii tai
![]() Si nu stiu cata relaxare o sa ai in Vama Veche, chiar si fara copchii prin preajma. Eu unul nu ma duc sa ma relaxez in Vama ![]() Evident, litoralul e mare si locuri sunt multe...si relaxante si mai retrase, pentru copii. Sunt prea egoist si nu vreau sa vi le spun si voua ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
Bulgaria e perfecta, nu stiu ce v-a venit acum cu nisipul ala ingust si jegos din RO.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
Pe eugen de ce nu-l tolerezi? Te deranjează el cu ceva?
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:00 |