Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(vijelie @ 5 Nov 2009, 14:46) Am zis mai devreme, dadeam doar un exemplu pentru aia care se-ncapatineaza sa se opreasca-n VV.QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2009, 14:47) Ce, zburaram impreuna? Ca in VV sigur nu l-am vazut si sigur n-a fost p-acolo, ca n-am auzit de Pinata umana.5 Nov 2009, 14:52: Grecule, beau doar la pahar. 400 ml. De plastEc. 15 mii bucata. Skol. This post has been edited by Marty: 5 Nov 2009, 14:52 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 5 Nov 2009, 14:38) ) Iar in Neptun e cea mai safe plaja, adancimea apei creste foarte lin, deci probabilitatea de inec e minima. LE Hâc! Aia e la Mamaia. La Modern in Constanta adancimea apei creste si mai lin. Problema ar fi ca trebuie coborate foarte multe trepte pana la plaja si burdihanul cultivat cu bere nu prea le tolereaza. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da Diana, ca la borac ii dai un brinci pa scari, sa ajunga inaintea ta si sa se puna pe urlat in cel mai misto loc de pe plaja, ca sa fie liber cind ajungi tu sa-ti pui cerarceaful.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre, io-s mandru ca pot urca/cobora astfel de scari cu 22 kg in spate.
Io si Legiunea Straina in misiune ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Diana @ 5 Nov 2009, 14:52) Problema ar fi ca trebuie coborate foarte multe trepte pana la plaja si burdihanul cultivat cu bere nu prea le tolereaza. laso si tu mai moale cu berea asta.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu car navete, imi permit o bere pe plaja, spre deosebire de multi fomisti care au pretentia sa nici nu fie deranjati.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nici aia nu cara berea in navete, ci cu burdihanul
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
Recunosc, o bere aj bea.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(kato @ 5 Nov 2009, 14:22) "Sincer cred ca daca ma lua cu ea era cea mai mare prostie pe care o facea." cum ai ajuns la concluzia asta? crezi ca nu ti-ar fi prins bine marea? "Maicamea nu ma lasa la bunici din egoism (mai ales ca cele mai frumoase clipe din copilarie le-am petrecut acolo) dar merita si ea o pauza impreuna cu tata." exact ce spuneam, s-au gandit la ei nu la tine "Cum spui tu, sa te duci la mare cu un copil e greu iar ai mei nu aveau masina." sunt si trenuri si nu au avut chef sa se plimbe cu un plod dupa ei, ca merita concediu ce naiba "Asa ca venea unchimiu si ma duceau la tara, mai ales ca nu este departe de Bucuresti. Si asa nu deranjau pe nimeni si nici pe ei insisi." numai pe unchiu si bunica "Daca nici mama ta nu stie ce e mai bine pentru un copil (mama care te-a crescut) eu zic ca e de rau, inseamna ca realizezi ca nu ai primit educatia si grija necesara." mama ma dus la mare cand eram mic ca aveam nevoie. si am fost doi plozi si am mers cu trenul. tise pare asa extraordinar? dar a pus interesul copiilor mai presus de cel al ei, asta am invatat de la mama. Nu mi-ar fi prins bine, eu cand eram mic imi placea la munte, mai ales ca nu stiam sa inot. Cand am fost la mare (pe la 6 ani ) mi-a fost foarte rau, am facut febra si am borat toata ziua, iti dai seama ca ai mei au trebuit sa renunte la concediu din cauza asta. Asa ca am reusit sa le stric concediu. Pe unchimiu nu il deranja deoarece era sofer si venea zilnic in Bucuresti, deci nici un deranj sa ma ia si pe mine, plus ca mai facea rost si de un pachet pentru la tara. Pe vremea aia era mare lucru.Iar nu stiu ce bunica nu si-ar dori sa isi vada nepotul? Daca ti se pare normal ca din parinti sa faci sclavi sau servitori, aceste deprinderi or sa ramana si peste ani. Dupa cum spuneam meritau si ai mei 5 zile fara mine. Nu murea nimeni. This post has been edited by ceribros: 5 Nov 2009, 15:40 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 5 Nov 2009, 14:42) Tot te faci ca nu-ntelegi: eu nu deranjez pe nimeni, poate doar pe stewarzi sa-mi aduca si mie un cico. Nu contest, nu deranjezi pe nimeni. Insa la fel de bine poti sa muncesti in tara. Eu nu inteleg de ce trebuie sa mergi in strainatate ca sa muncesti. Daca stai in tara nu ai experiente nefericite in avion. Simplu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
Si daca eu nu te deranjez, de ce e neaparata nevoie ca tu sa ma deranjezi pe mine?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2009, 15:49) Bunicii nu traiesc atat de mult ![]() Deci nu ii condamn pentru 10 zile ca nu au stat langa mine zi de zi timp de 3 ani. |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Atunci cand ne vom uita cu pruncii pe cer si vom admira avioanele zburand lasand dare albe in urma lor, undeva pe Terra va avea loc urmatorul dialog:
-Tati, tati in avionul ala e nenea Marty de pe daciaclub? - Probabil dragilor, dar faceti liniste, lui nenea Marty nu-i place sa fie deranjat nici macar cu privirea... |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Amin părinte!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
-Si cine-i nenea ala de pe deal cu lansatorul de rachete?
-Cine sa fie, nenea Ainjtain... tot de pe daciaclub. Hai ca avem si artificii azi. This post has been edited by bucatzel: 5 Nov 2009, 15:59 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 5 Nov 2009, 15:59) -Si cine-i nenea ala de pe deal cu lansatorul de rachete? laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-Cine sa fie, nenea Ainjtain... tot de pe daciaclub. Hai ca avem si artificii azi. aaaaaaaaaaaaaaf This post has been edited by Marty: 5 Nov 2009, 16:11 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Sunt câțiva pe aici care se dau așa de cunoscători în toate cele, dar sunt pe de lături rău (n-am timp să le răspund, la ce flux de aberații au)... Nu le pot recomanda decât o vasectomie (nu, nu, nu mă pot gândi la un Ciomu); așa își pot asigura liniștea pe viitor.
bucatzel, aștept invitația ta (alături de klaus și popă - că prea au zis-o bine) la următorul foc de artificii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 5 Nov 2009, 15:43) Repet, eu nu ma leg de faptul ca tu deranjezi sau nu. Eu intreb de ce e nevoie sa lucrezi in alta tara cand si aici in tara poti lucra linistiti. Motiv pentru care nici nu ai zbura cu avionul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Marty |
![]()
|
Aici in tara pot lucra linistit? Hm, ia fa-mi cunostinta si mie cu compania aia, chiar sunt curios.
This post has been edited by Marty: 5 Nov 2009, 16:46 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:27 |