Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
namidee |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
klaus, nu inteleg unde bati, sincer! Continui sa compari blocul cu avionul, doua chestii total diferite.
namidee, daca vor sa-si chinuie puradeii, s-o faca-n voie, nu-i problema mea, da' sa nu ma deranjeze pe mine. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
marty nu te fa ca nu intelegi. ai sa argumentezi ca tu nu ai spus nimic de bloc. eu am sa-ti spun ca tot deranj se cheama si nu conteaza unde il faci, acasa sau in avion.
This post has been edited by kato: 6 Nov 2009, 13:29 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Nov 2009, 13:22) daca vor sa-si chinuie puradeii, s-o faca-n voie, nu-i problema mea, da' sa nu ma deranjeze pe mine. Solutii la indemana oricui: Urlete: Casti + un MP3 player cu volum sanatos, Metallica sau Sepultura si uiti de borac. De durerea de dinti scapi numai cu un pumn in plex sau mai jos. Ca sa cazi intr-un somn letargic, asculti 3 minute conferintele de presa ale lui Boc Miros: Tragi un vant complementar si efectele se anihileaza reciproc. Colegii de suferinta iti vor multumi. Urlete + miros: Cyclon B Ar mai fi varianta sa rogi o insotitoare de bord sa rezolve problema. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Continui sa compar deranjul.
Asa cum si tu ai deranjat la viata ta (chiar mai mult de 2 ore) datorita locuirii "in comun", asa si tu ai fost deranjat datorita "mersului in comun". Nu doresti sa fi deranjat, mergi "individual, privat". Mersul in mijloacele de transport in comun are avantaje (pret de ex) si dezavantaje (atmosfera). Iar interdictia ca altii sa nu mearga cu transportul in comun (pe care o propui) e fix aceeasi cu cea de a fi fost tu crescut la bloc, pe care ar fi dorit-o vecinii tai. Daca una ti se pare rezonabila, atunci si cealalta e rezonabila. Nici o diferenta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bine, hai s-o luam pe partea voastra (klaus si kato), desi este o comparatie foaaaarte fortata si nu e cazu'. Daca voi traiti in blocuri tip staul, toti la gramada, fara pereti si chestii d-astea, e problema voastra. Eu, de cind ma stiu, am locuit in blocuri care aveau usi, pereti despartitori, plansee, etc. Din cite stiu eu, in avion nu prea exista acesti pereti despartitori, pe care eu i-am avut prin toate casele prin care am trait, iar voi se pare ca nu. SUNT INTRU TOTUL DE ACORD SA CALATORESC INTR-UN AVION CARE ARE SPATIU SPECIAL DESTINAT BORACILOR OBLIGATI DE CATRE PARINTI SA CALATOREASCA CU AVIONUL, SPATIU CARE SA MAI ATENUEZE DIN ZGOMOT SI ESTE IZOLAT OLFACTIV.
Acu' intelegeti amindoi care-i duda? This post has been edited by Marty: 6 Nov 2009, 13:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ca tot s-a pomenit asta... http://www.nou-nascuti.ro/puericultura.html?id=2494
QUOTE Daca trebuie sa-i schimbi scutecul, intreaba insotitorii de bord unde o poti face. Gandeste-te si la ceilalti pasageri! QUOTE Daca se intampla ca cel mic sa planga mult, concentreaza-te pe el si pe felul cum il poti linisti. Ceilalti pasageri, chiar daca sunt deranjati, trebuie sa fie constienti ca tu si copilul tau aveti dreptul sa fiti acolo. Ce sa inteleg din articolul frustratei aleia? ca mirosul nu-i ok, dar urletele da? A, m-am lamurit... citat tot din aceeasi revista de "specialitate". QUOTE Atunci cand opriti nu lasati copilul in masina, nici macar pentru cateva secunde. Niciodata nu poti sti ce se intampla. Masina poate fi lovita de o alta care vine din spate, copilul se joaca cu centurile de siguranta si le pune in jurul gatului... sunt multe pericole si ajung cateva secunde ca sa se intample o nenorocire. Ia uite, inca un sfat genial QUOTE Daca cel mic nu are un CD cu muzica pentru copii, probabil ca ar fi timpul sa-i luati cateva. Muzica ii va atrage atentia si il va tine ocupat. Iar daca gasiti CD-uri cu povesti, cu atat mai bine. Is curios cate accidente sunt produse de soferi care au cedat psihic de atata muzica de copii. Da' ce basca mea, muzica normala nu atrage atentia? Numa' Mihai Constantiniu cu "Iubiti si cainii vagabonzi"? mai bine asta: This post has been edited by bucatzel: 6 Nov 2009, 13:47 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
de ziua ta sa spunem ca dai o petrecere cu muzica data la maxim. desi esti la tine acasa si teoretic poti sa faci ce vrei, vei deranja. copilul daca este acasa si urla noaptea (vara ca sa fie mai frumos, cand dorm toti cu geamurile deschise) tot va deranja. sa vezi izolare fonica in blocurile astea noi, afli instant cand fac sex vecnii si invers. intelegi acum de ce nu e fortat? nu ai auzit niciodata copii plangand noaptea? nu? te invidiez.
" SUNT INTRU TOTUL DE ACORD SA CALATORESC INTR-UN AVION CARE ARE SPATIU SPECIAL DESTINAT BORACILOR OBLIGATI DE CATRE PARINTI SA CALATOREASCA CU AVIONUL, SPATIU CARE SA MAI ATENUEZE DIN ZGOMOT SI ESTE IZOLAT OLFACTIV. Acu' intelegeti amindoi care-i duda?" si crezi ca parintii nu ar fi la fel de fericiti sa fie undeva deoparte sa nu deranjeze? sincer acum. This post has been edited by kato: 6 Nov 2009, 13:52 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vecinii lui fac copii, nu sex.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Marty |
![]()
|
De ziua mea NU dau petrecere ACASA. Zgomot in casa nu fac in orele de liniste si NICIODATA dumineca. Nici macar nu umblu prin casa incaltat in pantofi cu talpa tare, ca stiu ca aia fac zgomot in contact cu gresia si parchetul (stiu asta de la vecina de dedesubt care nu rezista sa nu umble-n pantofi cu toc pe la 7 dimineata). Ai putea sa ai bunul simt sa ma tratezi asa cum te tratez eu?
P.S.: Observi ca n-am zis nimic de copii, ceea ce n-as putea spune de voi doi. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 6 Nov 2009, 14:55) De ziua mea NU dau petrecere ACASA. Zgomot in casa nu fac in orele de liniste si NICIODATA dumineca. Nici macar nu umblu prin casa incaltat in pantofi cu talpa tare, ca stiu ca aia fac zgomot in contact cu gresia si parchetul (stiu asta de la vecina de dedesubt care nu rezista sa nu umble-n pantofi cu toc pe la 7 dimineata). Ai putea sa ai bunul simt sa ma tratezi asa cum te tratez eu? P.S.: Observi ca n-am zis nimic de copii, ceea ce n-as putea spune de voi doi. ![]() "de ziua ta sa spunem ca dai o petrecere cu muzica data la maxim." a fost un exemplu. scuze ca te-ai simtit ofensat desi cred ca nu este cazul. altcineva da o petrecere, sa spunem o persoana fara copii ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@Marty: ce te faci daca-si chinuie boracii si afla prea tarziu ca-i chinuie? Sa-i arunce din avion parca-i cam extrem.
Studiu de caz: Eu cred ca sunt multe cupluri stabilite in strainatate care fac un copil, il lasa la mam-mare (ca amandoi lucreaza din zori si pana-n noapte si - poate- mam'mare e pensionata anticipat), si ce se intampla cand li se face dor de plod? Iau bilet de avion pachetului mam'mare+plod, pentru ca 1) e mai ieftin si 2) daca pleaca ei s-ar putea sa-si piarda job-ul. In plus, vede si mam'mare strainezia. Cu alte cuvinte, toata lumea castiga, mai putin ceilalti calatori din avion care au toate sansele unui zbor "zgomotos". Cum se rezolva cazul asta? PS. De notat ca in studiul de caz de mai sus parintii sunt evident vinovati ca nu s-au gandit inainte sa faca plodul ce sacrificii implica progenitura. This post has been edited by namidee: 6 Nov 2009, 14:09 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 6 Nov 2009, 14:57) Sincer, daca vor... POT! Pot sta acasa linistiti, fara sa-si plimbe progeniturile absolut aiurea prin avioane. ![]() problema este ca tu ii vrei scosi de peste tot marty. nu numai din avioane. nu vrei sa-i mai vezi in locurile publice si in transportul in comun. in viziunea ta (asa se intelege pana acum)copii trebuie sa fie inchisi in casa pana la majorat, sa n circule cu tramvaiul, sa nu mearga la muzee, cinematograf, teatru, pentru ca sunt locuri publice. eventual sa faca si scoala prin corespondenta. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, sa ajunga ca el, sa se sperie de copiii mici.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
namidee |
![]()
|
@kato: nu stiu cum citesti tu, da' eu n-am inteles asa ceva. Eu am inteles ca Marty nu vrea sugari in avion/restaurant, si copii in locuri care-s inadecvate pentru ei.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Marty nu vrea deloc...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(kato @ 6 Nov 2009, 14:05) problema este ca tu ii vrei scosi de peste tot marty. nu numai din avioane. nu vrei sa-i mai vezi in locurile publice si in transportul in comun. Hm, ti-a raspuns namidee, deci nu ma mi obosesc. Dar, asa, pentru tine, poate citesti si tu textul pe care-l comentezi inainte sa te apuci sa scrii. ce zici, n-ar fi misto? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(namidee @ 6 Nov 2009, 15:08) @kato: nu stiu cum citesti tu, da' eu n-am inteles asa ceva. Eu am inteles ca Marty nu vrea sugari in avion/restaurant, si copii in locuri care-s inadecvate pentru ei. marty nu vrea copii in locurile publice, citeste titlul topicului. sa ne intoarcem la restaurante. caz ipotetic. eu impreuna cu fiul de 5 ani mergem o fuga pana la iasi la gradina botanica. mergem admiram discutam si ni se face foame. ma duc cu copilul sa mancam la un restaurant. intram frumos, ne asezam la o masa si apare chelnerul: -Buna ziua, ne cerem scuze, dar copiii si cainii nu au voie in restaurant. -Poftim? Cum adica copiii si cainii nu au voie in restauran? -Pai asa zice legea! -Care lege? -Legea "bunului-simt", e mai numita si legea Marty! -Adica sunt nesimtit ca vin sa hranesc copilul? -Ne cerem scuze, dar asta este legea. Daca doriti puteti comanda la pachet, insa am sa va rog sa asteptati afara! |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
kato, tocmai am avut o revelatie: tu toata viata n-ai citit decit titluri pe coperte, niciodata n-ai deschis o carte!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Era vorba de copiii foarte mici, chiar sugari. Nu vrei in meniul restaurantului si niste laptic, cereale, piureuri de fructe ..sau ce mai mananca astia mici (nu ma pricep) ??
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
Restaurantele care se respecta au meniuri pt copii.
Cand o sa te faci mare si o sa ai suficienti bani ca sa pui piciorul prin ele, ai sa te convingi singur. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Eu sunt mai de la tara, si pe-aici nu le-am vazut inca.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kato |
![]()
|
"
Sunt de acord cu Marty la chestia asta...e enervant sa te duci undeva (supermarket/terasa/etc) si sa iti urle ala in cap. Lasa-l acasa cu un bunic ceva.... oricum nu se pot distra la terasa cum trebuie cu odraslele dupa ei si parinti responsabili nu pot fi numiti; la supermarketuri cel putin e dezastru, daca nu le ia "de aia" incep sa urle de ii auzi din capatul celalalt al magazinului. " la inceputul topicului gasiti fraza asta. toata lumea se refera la copii nu numai la sugaci. asta ca sa lamurim povestea. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
Eu am inteles ca Marty nu vrea copii mici (sugari) in avion si in locurile in care Marty doreste sa se relaxeze, pe motiv ca nu e obligat sa suporte neajunsurile create de copilul altcuiva. Daca gresesc, astept corectia.
Printre locurile astea sunt cu siguranta si cele inadecvate pentru ei, dar si unele in care se pot afla din motive obiective: au dreptul sa fie acolo (pe terasa, la cofetarie, la mare, la munte) sau sunt in situatii imposibil de evitat (calatoria cu avionul). Pana acum toata lumea a exclus concertele, barurile si cluburile. Cu toate ca inteleg deranjul (pentru ca il traim cu totii), am convingerea ca suntem obligati, prin natura noastra umana, sa suportam, fiind vorba de un deranj temporar si neprevazut. Chiar Marty recunoaste in primul post ca aproape s-a luat la bataie cu un prieten pe tema asta. Sper ca au ramas la acelasi stadiu de "aproape" si ca sunt prieteni in continuare. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 6 Nov 2009, 15:25) kato, tocmai am avut o revelatie: tu toata viata n-ai citit decit titluri pe coperte, niciodata n-ai deschis o carte! mai cate revelatii ai tu. ma uimesti. da numerele de la 6 din 49 nu ti se arata? incepi sa duci lipsa de argumente de treci la atacuri frontale? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ma Marty, da' in tren au voie boracii?
si daca da, de ce? ca nu mergi tu cu trenu? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:25 |