Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
anpop |
![]()
|
||
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kato @ 6 Nov 2009, 14:22) QUOTE(kato @ 6 Nov 2009, 14:31) Asa, si daca TOATA LUMEA te-njura pe tine, ca ai probleme cu intelesu', tu apari si-mi dai MIE un par in cap, ca atit te duce pe tine capu', nu? Da' de ce nu ma pui la zid si din cauza lu' Boc? QUOTE(DannyY @ 6 Nov 2009, 14:32) Chiar Marty recunoaste in primul post ca aproape s-a luat la bataie cu un prieten pe tema asta. Sper ca au ramas la acelasi stadiu de "aproape" si ca sunt prieteni in continuare. E vorba de idiotu' ala cu pensia alimentara.This post has been edited by Marty: 6 Nov 2009, 14:42 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
"partea cu copiii la bord...asta tine foarte mult de educatia primita de acei copii, daca sunt sau nu familiarizati cu zborul, inteleg perfect un parinte care este sigur pe el si-si asuma niste riscuri la un prim zbor inpreuna cu copilul, dar in veci nu am sa inteleg iresponsabilii care-si chinuie si odraslele (un copil care urla sau boraste in avion e clar ca nu se simte bine) si ii tortureaza si pe ceilalti participanti la trafic."
corect colegu. insa de unde stii la a cata experienta este copilul? |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
observ ca sunt pe aici oameni care au probleme mari in a accepta punctul de vedere al altora. Ca sa nu fiu ambiguu, eu personal cred ca normele de comportament in societate sunt fixe si nu variaza in functie de faptul ca sunt parinte/copil/somer/etc. si ca trebuie sa ma comport civilizat indiferent de circumstante. Cel putin la nivel de angajament, ca practic s-ar putea sa imi alunece piciorusul cand ma intorc cherchelit de la carciuma, e alta poveste. Imi cer scuze, sterg mizeria in urma mea si imi asum faptele. Ca parinte sunt raspunzator, in plus, si de faptele odraslei mele. Desigur ca fac apel la toleranta semenilor mei, nu atat pentru faptul ca odrasla e un sistem imprevizibil, cat mai ales pentru ca nu m-am pregatit destul ca parinte sa fac fata situatiei. De aici pana la justificarea nesimtirii mele e cale lunga. Bottom line: daca esti un parinte de borac si nu te conformezi bunului simt, vei suporta consecintele: intoleranta semenilor. Si nu o mai dati cotita, data viitoare cand vedeti un nesimtit n-aveti decat sa va consolati cu gandul ca face ceea ce face din cauza copilului, daca va incalzeste, eu personal, nu voi tolera genul asta de manifestari numai ca sa ma inscriu in liga creierelor spalate de simulacrele de paternitate/maternitate.
This post has been edited by grosse inkultur: 6 Nov 2009, 14:47 |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca e obosit sau bolnav nu il duc la restaurant
![]() Haide, ce naiba... iti scoti copilul din casa daca e bolnav? Ca sa-l duci la supermarket? Heloooo!!! This post has been edited by grosse inkultur: 6 Nov 2009, 14:52 |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
tribunul |
![]()
|
Cu avionul, acolo era durerea mare a lui Marty.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am peste 800 de ore de zbor....e suficient sa te uiti in jur si-ti dai seama...un copil traumatizat de zbor incepe circul de la check in....mintea lor e agera, mitocania parintilor indiferenti la suferinta proprilor odrasle e patetica....afisaza un aer gen: " ma dau cu avionu' pentru a 4-a oara" de-ti lasa un gust amar...sunt majoritatea melteni, nu le pasa in acel moment decat de faptul ca o sa zboare.....nu e ok
![]() am vazut copii tinuti la piept stransi in brate la imbarcare, care pur si simplu sughitau de frica, iar parintii aveau o singura ocupatie: cum sa-l calmeze ca sa nu faca zgomot si sa se poata imbarca fara probleme, fara sa le pese ca ala mic e disperat de frica.....ei (plozii) percep altfel acceleratiile decat noi si au alte manifestari.....dar cei mai multi parinti am observat ca prefera sa-si chinuie (alinturi scurte, mai strans in brate) copiii, decat sa gaseasca o varianta preliminara de a-i obisnui cu zborul (in acest sens se fac niste cursuri/antrenamente pt. juniori, dar ale dreaq ca costa! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
Raspuns final: NU. Daca e obosit sau bolnav NU il duc cu avionul. Si nu faceti exemplul mai dramatic, ca isi pierde aplicabilitatea. Marty nu a zis ca nu e voie cu copii muribunzi in avion.
@anpop: ![]() This post has been edited by grosse inkultur: 6 Nov 2009, 14:59 |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
[quote=Marty,6 Nov 2009, 15:40]
Asa, si daca TOATA LUMEA te-njura pe tine, ca ai probleme cu intelesu', tu apari si-mi dai MIE un par in cap, ca atit te duce pe tine capu', nu? Da' de ce nu ma pui la zid si din cauza lu' Boc? am inteles gresit ca se refera la toti copii si am exagerat prin unele locuri. mea culpa. asta ma face nesimtit cum insinuezi tu? ia mai analizeaza odata! cu ce ti-am dat in cap? m-am adresat TIE pentru ca tu esti initiatorul topicului si esti si on si raspunzi. nu vrei sa intelegi ca in primul rand totul se reduce la ilustra ta persoana. nu e vorba de ceilalti, sa faca ce vor sa se scuipe sa se omoare numai sa nu TE deranjeze. la randul TAU am inteles ca faci eforturi sa nu deranjezi pe ceilalti (selectiv bag seama) felicitari. insa dusmanul aici nu sunt eu, nu eu ti-am tulburat odihna si nici copilul meu. insa cand e vorba sa se interzica un drept copilului meu, (ipotetic) iau atitudine. ti se pare asa deplasat? trebuie sa accept punctul Tau de vedere doar fiindca te-ai milostivit sa ni-l impartasesti? daca consideram ca esti prost si nesimtit nu continuam discutia cu tine |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
@anpop: Exista asa ceva in Romania?
This post has been edited by ady77: 6 Nov 2009, 14:58 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(tribunul @ 6 Nov 2009, 14:50) Sa te vad ce faci cand copilul e obosit, sau bolnav, ce reguli de comportament aplici ca sa-l faci sa taca. QUOTE(tribunul @ 6 Nov 2009, 14:54) Aia cu puradelu' bolnav care trebuie sa ajunga URGENT din A in B pentru o operatie sau consult, n-am nicio problema, e de inteles, suntem oameni! Da' daca puradelu-ti e obosit, pai scuza-ma, inseamna ca n-ai grija de el sa se odihneasca. Daca esti cu el pe drum de 10 ore, e vina ta pentru ca esti un idiot, nu ar fi trebuit sa chinui copilu' prin avioane si aeroporturi numai ca sa te simti tu bine. Asa ca daca ai vrut sa te simti bine si ti-a obosit boracu', pai sa-ti foota tie creierii, nu mie! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
@marty: fa-mi o lista cu orarul tau de zbor si cu locurile pe care le frecventezi
![]() |
--------------------
|
grosse inkultur |
![]()
|
e cel putin un marty in fiecare avion si in fiecare loc public
![]() |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(kato @ 6 Nov 2009, 14:58) m-am adresat TIE pentru ca tu esti initiatorul topicului si esti si on si raspunzi. nu vrei sa intelegi ca in primul rand totul se reduce la ilustra ta persoana. WHAT???? ![]() Numa' bine! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kato |
![]()
|
@grosse inkultur experientele de zbor se limiteaza la tara noastra sau si in afara? vreau sa stiu daca numai copii nesimtitilor de romani urla si fac caca in avion
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
Ady, ma gindesc s-o tai pina la Zurich luni sau vineri. Nu m-am hotarit inca la data de-ntoarcere.
Ai de grija, zbor cu Taromu' de data asta. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
grosse inkultur |
![]()
|
@kato: ai problema de logica si, sorry, nu te pot ajuta. Ca sa iti raspund totusi: habar n-am daca numai copiii romanilor fac treaba asta. Mi-e greu sa disting plansul in limba romana al sugarilor si la caca nu ma pricep chiar deloc. In plus, creierul meu nu secreta endorfina stiind ca si copiii altora fac la fel. Sincer, nu m-am apucat sa pun nesimtitii pe natii si, la cat am zburat eu, probabil ar fi irelevant. Serios, nu cred ca nesimtirea a atributul exclusiv al romanilor, nu m-am gandit la asta si nu stiu ce sa-ti raspund.
This post has been edited by grosse inkultur: 6 Nov 2009, 15:12 |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
anpop |
![]()
|
@ady77: dap! dar e scump!
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
kato |
![]()
|
"Da' daca puradelu-ti e obosit, pai scuza-ma, inseamna ca n-ai grija de el sa se odihneasca."
marty sper totusi ca o sa citesti. sunt situatii cand orice ai face nu vrea sa doarma. ca are colici ca ii dau dintii nu ai ce face. la faza cu dintii il poate busi in orice moment din zi sau din noapte. intelege ca nu poti sa prevezi cand se intampla asta ca sa anulezi plimbarea cu avionul de exemplu. @grosse, am sa ma explic. am vrut sa ne raportam la tarile civilizate si prin extindere la cetatenii lor civilzati. daca acolo se intampla la fel ca peste tot si nu s-au luat masuri corective de imbunatatire a traiului la mersul cu avionul (a se citi limitarea sugacilor in avion sau a unui compartiment special), se ridica firesc intrebarea de ce nu au facut asta? din ratiuni economice? din ratiuni de logica? sau se considera ca sugari sunt o problema minora si destul de improbabila? This post has been edited by kato: 6 Nov 2009, 15:22 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(grosse inkultur @ 6 Nov 2009, 16:09) Nu cred ca intreba cum latra un caine in germana si cum latra in romana. Idee era daca educatia celor din tarile cu apa calda difera sau nu de educatia romanasilor. La cat de snobi sunt romanii ... numai eu cate masini am vazut cu copii in spate, care ori erau in picioare intre scaune sau jumate catarati pe geamul deschis. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 6 Nov 2009, 15:07) cu drepturi ![]() DA' DE OBLIGATII CE ZICI??? Boracul nefiind responabil, raspunde parintele. Corect? Si ala n-ar trebui sa aiba si niste obligatii? Sau faptu' c-a platit bilet intreg inseamna ca boracu' lui poa' sa faca ce vrea din avionu' ala? Asta-mi place: Toti avem drepturi, obligatii au altii! This post has been edited by Marty: 6 Nov 2009, 15:19 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
@tribunul: Nu, nici eu nu cred ca ma intreba de caini. Insa imi scapa logica unei asemenea intrebari. De ce ar fi relevant faptul ca unui nesimtit i se asociaza o nationalitate? Faptul, in sine, are aceeasi valoare. Ma rog, imi scapa mie finetea acestui detaliu..
This post has been edited by grosse inkultur: 6 Nov 2009, 15:24 |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca la psiholog se accepta orice persoana care are nevoie de ajutor chiar daca l-a batut caldura in cap
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
kato |
![]()
|
grosse am editat postul! anterior. am intrebat pentru ca fiind un fin observator (esti in stare sa spui care copil e la prima experienta de zbor sau nu) poti sa remarci si diferentele dintre natiuni cat da cat macar in masura de a fi sau nu roman
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(grosse inkultur @ 6 Nov 2009, 16:21) @tribunul: Nu, nici eu nu cred ca ma intreba de caini. Insa imi scapa logica unei asemenea intrebari. De ce ar fi relevant faptul ca unui nesimtit i se asociaza o nationalitate? Faptul, in sine, are aceeasi valoare. Pai e foarte logic. Doar in romania vezi masini in parcare mai scumpe decat casa in care locuiesc. Doar in romania mai vezi ca au telefoane in buzunar ultimul model, dar mananca ceai cu biscuiti, sau au datorii la intretinere. Doar in romania de mic se pune valoare pe ban, smecherie, hotie, si nu pe invataturea, cinste, onestitate. Doar in romania, vezi raurile pline de sticle de plastic, ca arunca gunoiul unde-i vine, ca face gratar in fata blocului, pe balcon, pe bloc... si asa pot sa continui la nesfarsit. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(OAP @ 6 Nov 2009, 15:23) Ala era tarzy, si el s-a intrebat a cui e vina daca intr-o zi nu-l vede pe vreun minor hiperactiv cu chef de joaca si-l loveste? "Nu era volga, ci bicicleta, si nu i-a fost data cadou, ci i-a fost furata" This post has been edited by bucatzel: 6 Nov 2009, 15:34 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Eu unul as vrea totusi de la cineva un raspuns la doua intrebari simple:
- de ce unii parinti isi chinuie copiii sugari trasportandu-i cu avionul? - de ce unii parinti isi chinuie copiii care au frica de zbor sau se plictisesc repede transportandu-i cu acelasi mijloc de transport in comun? La ambele cazuri, urgentele medicale sau de alta natura se exclud. |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:29 |