Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba alcoolicule, daca-i asa cum zici tu, o sa fii mai celebru decit Gepetto
![]() This post has been edited by Marty: 21 May 2010, 14:52 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Pentru cei care au sarit de cur in sus ca dupa electrosocuri: eu nu am zis ca nu suport copiii. Am zis ca nu inteleg inconstienta parintilor. Cum sa cari puradelu dupa tine prin balamucul din carrefour, sa n-ai grija de el, sa il pierzi printre rafturi(ce mama dracu e cheie de la cutia postala?) si de multe ori sa fie si dupa 21-22? Nu vad legatura in faptul ca am fost si eu copil.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
nu, trebe sa-l inchida in debara cand se duc la cumparaturi, corect?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
si sa-i bage un somoiog de carpe-n gura, sa nu scoale vecinii din somn.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Du-l frate in parc, du-l in locuri de joaca, la film , la mare nu la hipermarket. Si de ce trebuie neaparat sa mearga ambii parinti,copilul, cu catel si cu purcel la cumparaturi? Nu se descurca unul singur? Sau asta e motiv de plecat de acasa? Hai amandoi, hai si cu copilul, hai si cu mama soacra, cu vecina de la trei etc. Si dupa aia uita copilul pe la casa... Sarbatoare la romani: Carrefooooour!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
auzi, dar impresia ta e ca toti parintii isi uita copilul? au cumva si biroul copii pierduti la carefour?
nu de alta dar puteau sa-l piarda si la joaca si la film si in parc sau la mare, sau pe unde le mai dai tu voie cu copii. |
--------------------
dacia
1310
|
sorin1983 |
![]()
|
Cum sa pierzi frate copilul? Ma repet...e cheie? Te consideri parinte sanatos si ok daca iti pierzi copilul?
@Victoras: sa nu deraiem ca intercity... This post has been edited by sorin1983: 21 May 2010, 23:01 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
repet. impresia ta e ca toti parintii isi pierd copii, de aceea trebuie sa le interzicem la toti sa intre cu mancare sau copii in magazin? de fapt cu mancae se mai poate accepta...
|
--------------------
dacia
1310
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
cred ca are dreptate initiatorul topicului, copii trebuie lasati in lesa la intrare in magazin !
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bai Sorine, tu ai avut vreodata grija de un copil de 5-6 ani, macar o ora? Pai tu crezi ca-l poti lega cu sfoara de tine? E suficienta o secunda ca sa dispara de langa tine. Nu mai vorbi din presupuneri, ca Janyna.
Apoi, pe copilul ala mai probezi o toala, o guma, o duda... Mai are si el nevoi. Ca sa nu mai zic ca esti tata ziua la servici si-l vezi doar seara. Iar atunci il lasi acasa. E adevarat, majoritatea copiilor urla din cauza parintilor care-s tampiti complet. Nu e nimeni obligat sa suporte ragetele copilului meu, dar eu sunt obligat sa fac in asa fel incat el sa nu raga aiurea. Si aici e alta poveste. incepe cu educatia din primele lui zile de viata. Si mai e ceva fara de care convietuirea pe pamant n-ar fi posibila. TOLERANTA. This post has been edited by Victoras2001: 21 May 2010, 23:28 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
initiatorul topicul e oricum un extremist recunoscut international
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Iar la ora asta oricum e mort de beat.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
sorin1983 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 22 May 2010, 00:13) Bai Sorine, tu ai avut vreodata grija de un copil de 5-6 ani, macar o ora? Pai tu crezi ca-l poti lega cu sfoara de tine? ... Mai are si el nevoi. Ca sa nu mai zic ca esti tata ziua la servici si-l vezi doar seara.... E adevarat, majoritatea copiilor urla din cauza parintilor care-s tampiti complet. Nu e nimeni obligat sa suporte ragetele copilului meu, dar eu sunt obligat sa fac in asa fel incat el sa nu raga aiurea. Si aici e alta poveste. incepe cu educatia din primele lui zile de viata. Pentru prima parte: am avut grija de copii si baieti si fete. In cazuri diferite, contexte diferite. Dar erau copii educati(cum ai zis in partea a doua) care stiau cand le spuneai stai acolo, hai sa mancam, nu pleca, nu traversa fara sa ma tii de mana etc. Nu i-am batut sa ma asculte, nu am ridicat vocea la ei. Chiar m-am certat un cu un prieten(tatal unei fetite) ca tipa la ea si nu era cazul. Dar el stie mai bine cum procedeaza si cum isi rezolva problemele. Sincer nu trebuie sa ai o duzina de copii sau macar unul ca sa stii cum se foloseste unul(ca doar nu iti trebuie manual ca la masina de spalat-am impresia ca si copiii sunt un trend acum). Am vazut si copii educati si copii needucati si copii rai. El nu stie, dar parintele trebuie sa stie despre ce e vorba. Doar nu s-a inhamat la caruta doar pentru 800 lei pe luna? Nu ingradesc nimanui nici un drept dar o singura chestie mai am de zis: democratia e prost inteleasa la noi. libertatea ta se termina atunci cand o incalca pe a mea si invers. This post has been edited by sorin1983: 21 May 2010, 23:28 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
astia din Rahova e rai, Victorase
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pe langa faptul ca esti intolerant, nici nu prea stii cu ce se mananca un copil. Nu la educatia de care vorbesti tu ma refeream. Normal ca un copil asculta imediat de un strain, in primul rand din rusine. Aici era vorba daca intelege sau nu ca n-ai bani sa-i cumperi jucaria pe care-o vrea. Atunci se lasa cu urlete, nu cand te lasa parintii sa te uiti la progenitura, 10 minute, la el acasa.
Stii ce e imbucurator? Ca tu n-ai incalcat libertatea nimanui cand erai de-o schioapa. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 21 May 2010, 23:39 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Nu ai bani nu faci copii. Nu stii sa il educi nu esti bun de parinte. Nu era vorba de 10 minute.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
copii nu sunt dresati precum niste caini, stai aici, stai acolo, culca-te si sunt excelenti cand asculta comanda la sorin.
copii au inteligenta, curiozitate, dorinte, pe care incearca sa si le satisfaca. de aceea poti sa-i pierzi din vedere, de aceea incearca sa negocieze cum stiu ei mai bine, de aceea mai fac si pozne. Un copil care nu face din astea si asciulta comanda doar, e prostanac, ca sa nolosesc un alt cuvant, mai dur.. tu vrei sa ai, cand o sa ai, ca acum e clar ca nu ai, un copil prostanac? QUOTE Nu ai bani nu faci copii. Nu stii sa il educi nu esti bun de parinte. Nu era vorba de 10 minute. hai ca acum stiu ce fel de copil ai fost. This post has been edited by slaiciprian: 21 May 2010, 23:42 |
--------------------
dacia
1310
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Daca asta e tot ce-ai inteles tu din educatia unui copil... Zici ca trebuie sa ai bani, ca sa-i cumperi tot ce-i pofteste inima, la orice ora, altfel nu-l faci, ai? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
sorin1983 |
![]()
|
@slaiciprian: detaliaza partea cu ce copil am fost.
@Victoras2001: sunt copii care urla din orice, am vazut destule cazuri. Mai sunt si unii care urla special sa atraga atentia si la care parintii se intorc cu spatele si isi vad de citit pe rafturi(inca ne aflam in hipermarket remember?) Daca nu iti permiti(sau nu vrei) sa ii iei o jucarie il duci in parc nu la hipermarket. Nu te apuci sa ii tii teoria chibritului sau mai stiu eu ce intre rafturile de jucarii ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
daca nu te-ai prins, imi intaresti convingerea.
|
--------------------
dacia
1310
|
Victoras2001 |
![]()
|
Situatia e mai complexa decat iti pare tie.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
slaiciprian |
![]()
|
nu stiu de ce isi etaleaza parerile atata pe topicul asta cei fara copii. e ca si cum m-as duce eu la nasa si as incepe sa-mi dau cu parerea despre navetele lor. cand habar nu am despre un subiect, mai bine tac. ca altfel, dupa cum vedem cazuri si pe acest topic, poti sa o iei pe aratura debitand eculubratii de nivel sideral.
This post has been edited by slaiciprian: 22 May 2010, 00:12 |
--------------------
dacia
1310
|
sorin1983 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ady77 |
![]()
|
Asa-i mananca elefantul de Iancu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:58 |