Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Parinti mai responsabili ca in Sparta nu vor mai exista!Poate cineva dibaci sa puna un link(dar in limba romana) cu educatia administrata copiilor spartani si cum se comportau acestia in spatiile publice de atunci?
|
--------------------
a
b
c
|
|
xcss |
![]()
|
Incepand cu aruncatul de pe stanci al celor care erau mai slabi sau aveau dizabilitati fizice?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(xcss @ 14 Nov 2009, 21:07) Da bre, un miner care face silicoza, se cheama ca are o boala profesionala, nu? Ce bine ar fi daca guta si diabetul meu n-ar niste "boli profesioniste" ci doar asa, niste chestii diletante, niste "noli incepatoare"... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bulan |
![]()
|
Si cei care treceau de testul asta dupa aia ce mai intampinau?
|
--------------------
a
b
c
|
|
xcss |
![]()
|
@radian: Guta?
![]() ![]() @bulan: Nu cred ca treceau prea multi testul... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
QUOTE(Marty @ 14 Nov 2009, 21:57) Auzi, ia spune tu sincer, inainte sa te oblige UE, aveai rampa de acces la lacasul de cult? Aveai o lae! Ca, deh, toata lumea e binevenita la biserica, da' nu aia cu handicap locomotor. Da-i dracu' p-aia, sa se alinieze-n fata portii la biserica si sa stea cu mina-n tinsa, sa nu se mai plinga de faptul ca nu le ajunge indemnizatia de handicapat! L.E.: Sa nu uit... De ce e BOR impiotriva homosexualitatii cind va rupeti pirturile si mai faceti si filme/poze? Eu cred ca nu am fost bine inteles. UE chiar voieste sa asigure prezenta in spatiile publice a persoanelor de care nu incap unii ca tine! Nu cred ca am dat celui rau pe cineva, si nu cred ca ai habar de relatia mea sau a Bisericii cu cei enumerati de tine. Iar cand spui ca ne rupem nu stiu ce si facem filme incluzandu-ma si pe mine in categoria asta, cred ca-ti dai seama ca ma jignesti. Te-as ruga sa-mi spui asta fata catre fata, daca ai curaj! Si da, merge si asta: acceptarea preotilor, calugarilor in locurile publice, sau pe forumuri auto, sau asa in general. |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(xcss @ 14 Nov 2009, 21:20) Intr-adevar, gandesc ca daca as lasa DEX-ul deoparte, ai avea dreptate. Dar daca ma uit la definitii... se schimba socoteala. In fine, e o discutie care n-are legatura cu topicul, in plus nu stiu cat de multi sunt pasionati de limba romana ca disciplina, asa ca eu ma opresc aici. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
xcss |
![]()
|
Atunci stai cu definitiile tale. Think pink
![]() LE: Nu vorbeam din punctul de vedere al limbii romane ca disciplina, ci din cel al disciplinei limbii romane. This post has been edited by xcss: 14 Nov 2009, 22:29 |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Neavand cu cine sa-mi las baiatul azi am fost nevoit sa-l iau cu mine in vizita la tatal meu la spital. Si neavand stare bineinteles ca poate "a deranjat" ceilalti pacienti din salonul in care e internat. Reactia acestora a fost sa rada si sa-l intrebe daca nu ramane si el cu ei acolo
![]() De asemenea mi-am adus aminte ca maica-mea in ultima faza a cancerului de care suferea nu mai suporta niciun fel de zgomot, cu toate acestea de cate ori ii veneau nepotii in vizita (3 baieti ![]() Asa ca nu pot intelege atata egoism din partea celor care vor sa limiteze drepturile copiilor. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
xcss |
![]()
|
Io te-ntrebasem frumos si inocent...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ady77, e altfel cand sunt ai tai sau macar ai avut si tu. Dar Marty mai are pana sa afle asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bulan |
![]()
|
E acum copiii mici au ajuns sa si posteze in locuri publice.Dar ca sa nu mai dam de lucru moderatorilor cui nu-i place sa isi ia jucariile si sa plece acasa!
|
--------------------
a
b
c
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Nu cred ca Marty vrea sa interzica copii de peste 4-5, adica cei constienti, ci mai degraba pe cei sub 1-2 ani, care de obicei urla continuu, mai ales cand sunt rasfatati sau neglijati, dupa caz. Chiar indrazneste vreunul ca i-a facut placere in autobuz 30 de minute sa stea langa o tanti complet indiferenta al carei borac urla din toti bojocii? Ia sa va aud. Cand e al tau, si esti constient, macar faci cev sa nu mai taca. Problema era cu acei parinti inconstienti.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 15 Nov 2009, 09:34) Cum le stii tu pe toate ca un om mare... Ia spune-mi, te rog, in afara de nenumaratii copii pe care i-ai adus pe lume la maternitatea Plapumioara, in concubinaj cu mina ta dreapta (altfel ar fi imposibil, tinind cont de faptu' ca te-ai saturat sa te trezesti singur in fiecare dimineata), cam citi copii ai? Sau poate ai avut vreun frate mai mic? Ah, nu, tu esti fratele mai mic. Cu mult mai mic. Cu 11 ani mai mic.QUOTE(Lostboy @ 15 Nov 2009, 09:41) Taci ca mi-am luat-o! In momentul de fata, job-ul meu e sa ajut un preten sa-si deschida un mic restaurant. Problema e ca mi-a facut program de Craciun: tre' sa dau cadouri la boracii pretenilor. ![]() QUOTE(slaiciprian @ 15 Nov 2009, 09:51) Presupunerile tale sunt absolut eronate, dragul meu Watson! Cit despre frustrarile mele... te crezi in masura sa vorbesti despre ele? Ti le-ai rezolvat pe ale tale si din plictiseala ai trecut la ale altora? ![]() QUOTE(radian @ 15 Nov 2009, 13:55) ![]() This post has been edited by Marty: 15 Nov 2009, 14:38 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Scuzoaiele mele! Merci de atentionare!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bulan |
![]()
|
Datorita meseriei am fost de nenumarate ori la teatru cu copiii de la gradinite.Intr-un autobuz incapeau cam toti copiii din gradinita cu educatoarele lor.Acum eu nu stiu ce fac copiii in gradinita de obicei dar in autobuz erau cuminti si ce li se spunea aia faceau.La urcare si la coborare fiind scarile mult prea inalte trebuiau luati in brate si cum educatoarele erau cam minione si ei multi eu ma ofeream sa-i urc si sa-i cobor pe copii.Primului copil ii aratam cum sa stea ca sa-l iau in brate si apoi toti ceilalti se pregateau cu mult timp inainte sa le vina randul.O data intrati in sala de spectacol era ceva galagie pana incepea reprezentatia dar dupa aia era o liniste absoluta daca copiii nu stiau basmul sau poveste dupa care era facuta piesa.Daca stiau basmul erau fantastici copiii cum ii strigau toti in cor lui Alba ca Zapada sa nu muste din mar.Bineinteles ca actorii jucau piesa si dupa ce cadea ca secerata Alba ca Zapada mahnirea era mare in sala.Sigur ca nu am lipsit nici eu de la vreo piesa chiar daca pe unele le-am vazut de foarte multe ori.O data am intrebat-o pe o plasatoare daca ii place munca ei la teatrul de copii.Mi-a raspuns ca daca intri in lumea lor ei se poarta mai firesc decat adultii si chiar este o placere sa lucrezi cu ei.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(sinaxis @ 14 Nov 2009, 22:03) UE chiar voieste sa asigure prezenta in spatiile publice a persoanelor de care nu incap unii ca tine! UE da, BOR nu!QUOTE Nu cred ca am dat celui rau pe cineva, si nu cred ca ai habar de relatia mea sau a Bisericii cu cei enumerati de tine. Ba da! Exact aceeasi relatie pe care o avea si Prea Enervant de Zimbitorul Ion Iliescu! Stilul de ocolit raspunsul lao intrebare directa e acelasi! Te mai intreb inca o data, inainte de a te trece in categoria Elena Udrea (nu stiu, mai analizez): Inainte sa-ti dea UE ORDIN sa pui rampa de handicapati la biserica, aveai asa ceva? QUOTE Iar cand spui ca ne rupem nu stiu ce si facem filme incluzandu-ma si pe mine in categoria asta, cred ca-ti dai seama ca ma jignesti. Te-as ruga sa-mi spui asta fata catre fata, daca ai curaj! Tremura izmenele pe mine de frica! Despre militieni se zice ca-s corupti, generalizindu-se astfel metehnele unora asupra unei intregi categorii socio-profesionale. Atita timp cit in mod constant apar articole prin presa cu popi care se ard la cacaroase (intre ei sau cu enoriasii) si abuzeaza sexual copiii amariti, da-mi voie sa generalizez!QUOTE Si da, merge si asta: acceptarea preotilor, calugarilor in locurile publice, sau pe forumuri auto, sau asa in general. Victimule care esti tu un victim!As dori sa-i multumesc si pe aceasta cale preotului de la biserica Razoare. Nu credeam ca exista asemenea oameni printre popi, sincer va spun! 15 Nov 2009, 15:08: QUOTE(bulan @ 15 Nov 2009, 14:54) Bulan, mai zi-mi despre educatoare, te rog! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 15 Nov 2009, 15:08 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
li se vedeau genunchii la educatoarele alea?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 15 Nov 2009, 20:47) Nu cred ca Marty vrea sa interzica copii de peste 4-5, adica cei constienti, ci mai degraba pe cei sub 1-2 ani, care de obicei urla continuu, mai ales cand sunt rasfatati sau neglijati, dupa caz. Sau ii doar ceva, sau sunt un pic bolnavi, sau le e foame, sau...QUOTE(razvanamza @ 15 Nov 2009, 20:47) Cand e al tau, si esti constient, macar faci cev sa nu mai taca. Problema era cu acei parinti inconstienti. Cand o sa ai si tu copil o sa faci ce vrei tu ca sa nu mai taca. Dar ai grija fiindca daca-l abuzezi prea tare s-ar putea sa ajungi pe mana celor de la Protectia Copilului. Pana atunci, insa, ai putea sa te abtii sa-i judeci pe altii. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre Marty, urli ca un caine la luna plina. Tu esti ala care te plangi ca te deranjeaza copii, nu eu. Si nu am zis nicaieri ca eu ii inteleg sau ma pricep la psihologia lor.
Da oricum, e bine ca recunosti ca nu ei sunt de vina, dar tot pe ei ii pedepsesti. Logica beton. Mai ales ca nu vrei sa-i interzici si in autobuze si metrou, unde tu nu pui piciorul, deci nu-ti pasa. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ceribros @ 13 Nov 2009, 13:26) In primul rand in timpul unui interviu biroul de relatii umane este un spatiu deschis publicului care doreste sa se angajeze intr-o firma. Plus de alta am mai incercat sa descretesc una doua frunti care au prea multe "probleme" acasa. Asta e, adevarul supara. deci pana la urma te supara sau nu adevarul?! ti-ai descretit fruntea?! ![]() ![]() nu trebuie sa intri in vreo polemica cu cineva, voiam doar sa-ti sugerez subtil ca un birou HR nu e "spatiu public"! ![]() @Marty: L.E.: Sa nu uit... De ce e BOR impiotriva homosexualitatii cind va rupeti pirturile si mai faceti si filme/poze? pai daca biserica e loc public ar trebui acceptati...macar la slujbe... filme si poze in biserici au tot facut (misa de ex.) dar cred ca nu au luat bani din drepturile de autor la cutia milei, si s-au ofticat... intrebare de baza: dupa ce criterii ar trebui sa testeze un popa un homosexual ca sa-l lase sau nu sa intre in biserica?! astept raspuns ![]() This post has been edited by anpop: 16 Nov 2009, 18:57 |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:33 |