Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
net-ul asta ii face pe toti doctori
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@klaus: pe ai mei incerc sa-i feresc de traume
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 9 Nov 2009, 17:27) si cafeaua e un drog... si ciocolata e un drog (doar da dependenta)... [...] Chiar si sucul de morcovi da dependenta. E drog? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
sincer, daca nu e o mare urgenta, pana la 2 ani cred ca un copil poate fi scutit de zbor si transportat in niste conditii pe care le suporta mai bine
![]() nu's adeptul: hai sa-mi duc sugarul in grecia in CO, ca e mai cool cu avionu' am avut o colega din franta, care circula mult in lume, e mama singura si are 2 bebei, unul de 8 ani si unul de 2,5........ea mi-a zis ca e un adevarat cosmar transportul lor cu avionul, dar ea nu prea are de ales in multe situatii... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(anpop @ 10 Nov 2009, 16:56) sincer, daca nu e o mare urgenta, pana la 2 ani cred ca un copil poate fi scutit de zbor si transportat in niste conditii pe care le suporta mai bine ![]() S-ar putea niste exemple pentru transporturi "in niste conditii pe care le suporta mai bine" non-avion pentru distante de vreo 1500-2000 de km? Ca de exemplu din Romania pana in Libia (1800 km) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
klaus, eu te-ntreb altceva, exact ce am zis si la inceputul topicului, care-i motivatia de a-ti cara boracu' pe acest traseu?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru ca mergi cu o companie aeriana de te c...pe ia, da' tu nu poti, asa ca-ti iei boracu' !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
corbex, imi pare rau, am renuntat la AirFrance (definitiv, sper!), iar Lufthansa chiar e companie aeriana. Ma rog, am facut o data drumu' asta dus-intors si cu Austrian. Atunci a fost avionu' de kkt, nu compania.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 10 Nov 2009, 17:21) klaus, eu te-ntreb altceva, exact ce am zis si la inceputul topicului, care-i motivatia de a-ti cara boracu' pe acest traseu? Uite, de exemplu reintregirea familiei.Asa cum si plozii lu nenea Haysam (ca tot e la moda) au zburat pana prin Liban... O sa fii uimit, dar si ceilalti care zboara cu avionul au motivele lor pentru care zboara, asa cum ai si tu. Altfel va intalneati cu totii pe vapor si va distrati cateva zile, nu doar 3 ore... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
klaus |
![]()
|
Uite, reintregirea familiei ar fi unul
Al doilea ar putea fi ... terminarea contractului de munca in strainatate al mamei/tatalui sau care o fi sustinatorul familiei... Mai stiu eu niste cazuri... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Hai sa-ti dau eu udoua motive INTEMEIATE:
1. Copil bolnav, mers la tratament. 2. Parintii lucreaza in acelasi oras, companii diferite, departe de patria mama (cu toate ca si aici as avea niste comentarii). Reintregirea familiei? Terminarea contractului? Ma faci sa rid, sincer! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
klaus |
![]()
|
Pai tu de ce te-ai intors?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Ca aveam bilet!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 10 Nov 2009, 18:16) S-ar putea niste exemple pentru transporturi "in niste conditii pe care le suporta mai bine" non-avion pentru distante de vreo 1500-2000 de km? un yaht de lux! dar am si io' o intrebare: ce face plodu' la tripoli?! faza cu reantregirea familiei tine de epoca de aur....daca chiar ar pleca o familie pentru 2~3 ani afara au alte solutii de transport si acomodare... problema de fapt e: ce e de facut daca tre' sa plece in australia pe bune cu totii?! cu un plod de pana in 7 luni?! acum astept un sfat de la tine! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Reintregirea familiei tine de faptul ca acea familie EXISTA.
La cum pun unii problema, ma indoiesc ca au ce sa reintregeasca. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 10 Nov 2009, 20:38) Reintregirea familiei tine de faptul ca acea familie EXISTA. La cum pun unii problema, ma indoiesc ca au ce sa reintregeasca. nu te indoi prea tare, EXISTA familii care sunt intregi, recte' nu au nevoie sa se "reintregeasca" unii pun problema in felul asta pentru ca nu vor sa renunte la niste valori morale (in principiu le place sa-si f-ta singuri nevasta...) in detrimentul banilor sau altor foloase materiale.....o familie odata inchegata nu are nevoie sa fie reintregita.....doar daca unu' a parasit locul conjugal si a ales o solutie de compromis! (sa moara gigi daca nu ma scot cu banu' in libia) faptul ca exista incompetenti care nu-si pot intretine familia, nu inseamna decat ca si-au depasit limitele, si incearca prin orice mijloc sa salveze ceva iluzoriu! exista in RO oameni saraci si cu moravul sus, care , desi nu au posibilitati materiale deosebite, reusesc sa-si duca nevoia pana la capat fara "reintregirea familiei".... .....cu apa calduta iese ... e textul reintregirii si al compromisului! vineee.... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Nov 2009, 17:21) klaus, eu te-ntreb altceva, exact ce am zis si la inceputul topicului, care-i motivatia de a-ti cara boracu' pe acest traseu? ba da tu nu ti-ai citit topicu de loc ??? QUOTE(Marty @ 10 Nov 2009, 17:57) Batman, Batman ![]() @ anpop ai copii ? (nu marinari) |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(anpop @ 10 Nov 2009, 19:55) o familie odata inchegata nu are nevoie sa fie reintregita.....doar daca unu' a parasit locul conjugal si a ales o solutie de compromis! (sa moara gigi daca nu ma scot cu banu' in libia) : faptul ca exista incompetenti care nu-si pot intretine familia, nu inseamna decat ca si-au depasit limitele, si incearca prin orice mijloc sa salveze ceva iluzoriu! Auzi bai Marty, cica esti cam incompetent ca nu-ti poti intretine familia, ti-ai depasit limitele si incerci sa salvezi ceva iluzoriu. In loc sa ramai sarac cu moravul (???!!!) sus tu te dusesi sa devii un bogatan inavutit cu moravul jos. ![]() Anpopica, sa te invit sa tii discursul asta la vara, la pasapoarte, cand e plin pe acolo de "capsunari"? Sa le spui cat de incompetenti sunt si tot tacamul? Sau "live" nu ai sange in instalatie? Sau sa aranjez sa le faci o prezentare d-asta sublima unor cetateni din consiliile de conducere ale companiilor transnationale de pe la noi, alea care-s pline de expati? Expati d-astia de-i faci tu incompetenti. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 10 Nov 2009, 21:59) Auzi bai Marty, cica esti cam incompetent ca nu-ti poti intretine familia, ti-ai depasit limitele si incerci sa salvezi ceva iluzoriu. Ba, asa e! Atit de salvator iluzoriu sunt ca m-am lasat vrajit de aia si m-au prajit cu o suma care are 5 cifre, oferindu-mi ceva iluzoriu. Si din cauza incompetentei mai am putin si-mi schimb numaru' de telefon, ca m-au capiat cu telefoane si sms-uri, ca sa vin inapoi. La-nceput m-au amenintat, apoi au incercat sa-mi prezinte avantajele incomensurabile pe care le-as avea numai lucrind la ei, acu' au inceput sa umble la bani. NUmai ca, spre nenorocu' lor... been there, done that! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(anpop @ 10 Nov 2009, 16:56) nu's adeptul: hai sa-mi duc sugarul in grecia in CO thanks God! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 10 Nov 2009, 22:59) Anpopica, sa te invit sa tii discursul asta la vara, la pasapoarte, cand e plin pe acolo de "capsunari"? Sa le spui cat de incompetenti sunt si tot tacamul? Sau "live" nu ai sange in instalatie? Ba am Klausica', numai sa-mi spui cand pleci la cules ![]() PS: de obicei capsunarii nu-si cara copiii pe avion, ii lasa sa se sinucida in tara (uita-te pe statistici - "categoria: plodu+bunicii in tara"!!!), iar cei mai multi bani stransi de ei se duc pe testele de paternitate (documenteaza-te!!!-"categoria: lasat nevasta solo' acasa, intors numai de craciun") ![]() din fericire mai exista si oameni cu cap, care lucreaza afara, si care au stipulat in contract 2 vizite pe luna in tara si o data la 2 luni o vizita a sotiei in locul in care lucreaza (costuri suportate de catre compania la care lucreaza)!.....scapa si de reintregirea familiei, contractele de genul asta sunt pe durata determinata (cca. 2 ani) timp in care respectivul poate aduna ceva banet decent fara sa-si distruga familia....dar repet: no offence, nu pe toti ii duce' ![]() PPS: sincer, nu cred ca Marty e din categoria capsunarilor, asa ca nu-ti mai chinui capsorul sa faci deductii eronate despre ce as crede eu despre unul si altul, nu faci altceva decat sa interpretezi gresit! This post has been edited by anpop: 11 Nov 2009, 05:38 |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
klaus |
![]()
|
Capsunarii nu-si cara copii prin avion "de obicei" asa cum sunt si copii mici la fel de "de obicei" ne-carati prin avioane.
Repet, foarte multa lume pleaca aici de la exceptii si le statueaza drept reguli. De la un caz trebuie interzis la toti, de la "exista familii" se statueaza ca "toate familiile" sau "majoritatea lor" etc. Evident, in argumentatie se aduc sofisme si invers, posibilitati reale (reintregire, terminare contract) sunt trecute in derizoriu, de parca ele nici nu ar exista si de fapt toata lumea s-ar plimba pe avion doar in scop turistic, nicidecum ca ar avea si treaba reala. Bineinteles, astea se aplica doar la altii, ca persoana proprie e normal sa se plimbe cu avionul in scop de afaceri/servici. Doar ceilalti sunt turisti. Iar in cazul specific de fata, ca o tot da lumea pe turism, trebuie sa recunosc ca multe excursii turistice am vazut eu fiind organizate in Libia... Era si motiv ca toata lumea sa se gandeasca la o calatorie ludica. Astept cu interes motivatii pentru cursele de Afganistan. Poate imi si descrie cineva turismul fabulos de se face acolo. Oricum, admir aici lumea cu moravul (?!) sus. E bine ca a ramas in tara, sa-si intretina saracia. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:27 |