Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
CFR.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io zic ca e bine ca na fost greva spontana naibii..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Markos: daca era spontana, atunci era autentica. Asa, e doar o manevra electorala. Se enerveaza cetateanul si hop! mai trece neobservata vreo problema, un buget votat pe sestache, niste sporuri salariale la parlament, armata, militie...
Si la ce salarii se vehiculeaza pe aici ca au muncitorii de la Metrorex (si in general bugetarii - corectie: unii) imi vine sa-mi dau foc la diploma. "Spor de radiatii", "decontare concediu", "abonamente gratuite" (deci nu cu reducere, gratuite, da?). Mai ales "sporul de radiatii" e foarte popular: angajatii din primarii il au, angajatii din armata il au, angajatii din politie il au, parlamentarii si l-au bagat si ei (normal!), angajatii Metrorex il au. Pai sa tot fii salariat la stat, nene! Nu-ti convine ceva, pac! greva. Asta daca vrea liderul sindical (adica daca ii "pica" si lui ceva) si daca are aprobarea celor de care asculta. Succesuri! Hai rRomania! This post has been edited by marksman: 17 Nov 2009, 14:09 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
2 posturi mai sus te-ai uitat?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
oare de ce BRD ul asta e bagat peste tot cand vine vorba de persoane publice...cu scandal???
asta are afaceri cu BRD nuti are afaceri cu BRD... etc.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Liderul de sindicat are ceasuri de 6500 Euro??????
![]() Si a inchiriat o casa cu 6200 Euro??? ![]() No comment. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
einstein1984 |
![]()
|
@argon In link te-ai uitat? Ca ce a postat slaiciprian e preluare de la libertatea si nicidecum articolul intreg. Sau doar vrei sa faci posturi la cefenea?Zi lu dr_mke sa-ti recomande un oculist.
This post has been edited by einstein1984: 17 Nov 2009, 14:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
einstein1984, acum te dai in barci, este acelasi lucru.
17 Nov 2009, 16:34: AZI DIMINEATA, TRAMVAIUL 34, DRISTOR MCDONALDS This post has been edited by tribunul: 17 Nov 2009, 15:34 Attached thumbnail(s) 17112009035.jpg ( Size: 328.9k ) Number of downloads: 401 17112009036.jpg ( Size: 401.55k ) Number of downloads: 432 17112009038.jpg ( Size: 460.93k ) Number of downloads: 421 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Era un miting pro-Basescu?
![]() |
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Oare incap toti in Logan-ul ala visiuni ?
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Da, e regretabil ce se intampla datorita incompetentei guvernarii actuale. Pacat.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca unii au mai facut un ban luand la ocazie de pe refugiu.
![]() Acum fara misto, dar in intersectia aia e ceva obisnuit sa vina unii pe linia de tramvai fara niciun stres. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ce legatura cu guvernarea actuala????
greva asta are alt scop...unul electoral...e manipulare....cat de....credul, tre sa fii sa crezi altceva???? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
asta e greva pusa la cale de psd sa-l faca si mai de cacao pe base (nu ca mi-ar parea rau
![]() ![]() in plus, nu pot sa nu ma amuz gandindu-ma la chestoru' "peste" de la militia capitalei care sfatuia automobilistii sa-si lase azi acasa masinile si sa se deplaseze cu mijloacele de transport in comun ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ov: 17 Nov 2009, 15:43 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@OAP:
![]() Insa vroiam sa spun ca, desi in intersectia aia refugiul pentru 34 e amenajat fata in fata pentru ambele directii de mers ale tramvaiului si e un refugiu foarte lung, tot e ceva obisnuit sa faci banda pe linia de tramvai chiar prin refugiu. This post has been edited by DMP: 17 Nov 2009, 15:45 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
evident
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
Uite ca pot, daca vreau pot sa ...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Vanghelie pare a fi cu capul pe umeri, a cerut suspendarea grevei, ca cica le face mai mult rau pesedistilor decat bine.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E foarte maro situatia daca Vanghelie incepe sa para "cu capul pe umeri".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns si eu in sfarsit acasa.
Din punctul meu de vedere traficul a fost OK. Programul a fost, traseuri efectuate cu masina personala : 8:30 - Iancului - Romana - 20 min 10:40 - Romana - Piata Presei Libere - 25 min 13:40 - Piata Presei Libere - Romana - 20 min 18:00 - Romana - Iancului - 30 min. DAR autobuzele erau simtitor mai pline si statiile doldora de oameni. This post has been edited by Executron: 17 Nov 2009, 18:32 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
greva negreva azi pe la 13 :00 parca pe valea cascadelor cu iuliu maniu,era jale ,nu mergeau iar semafoarele,se iesea destul de greu din valea cascadelor spre iuliu maniu.
Am zis sa sun si io iar la militia rutiera,iam informat de problema,ei mi-au multumit,si cica vor rezolva.dupa ce am trecut pacolo iar peste 1 ora mergeau ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:42 |