Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am facuto cu profu la cateva lazi de wisky
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(marksman @ 17 Nov 2009, 14:08) Si la ce salarii se vehiculeaza pe aici ca au muncitorii de la Metrorex (si in general bugetarii - corectie: unii) imi vine sa-mi dau foc la diploma. "Spor de radiatii", "decontare concediu", "abonamente gratuite" (deci nu cu reducere, gratuite, da?). Mai ales "sporul de radiatii" e foarte popular: angajatii din primarii il au, angajatii din armata il au, angajatii din politie il au, parlamentarii si l-au bagat si ei (normal!), angajatii Metrorex il au. Tu stii ce vorbesti? Eu cred ca nu! Presupun ca esti dintre aceeia care se pricep la toate dar la nimic concret. Sau ai auzit si tu la un prieten si vrei sa ne informezi si pe noi? Sporul de radiatii... stii ce este? Stii pentru ce se acorda? Ai vazut vreodata pe cineva care a lucrat cu radiatii electromagnetice(stii ce sunt alea?) 5 zile, 8 ore pe zii? NU! Atunci de ce ii bagi pe toti in aceeasi oala? Ai vazut vreodata cum arata iarba de sub o antena parabolica ce emite unde in troposfera cum arata? NU! Si? De ce comentezi? Ai vazut vreodata cum arata un camp de antene instalat pe 1 ha(de la o singura statie radio)? Te-ai plimbat vreodata cu neonul in mana prin el sa vezi cum se aprinde de la radiatiile electromagnetice? Pai daca nu..... de ce vorbesti? De ce ii bagi pe toti in aceeasi oala? Poate ca unii iau spor de radiatii pe bune! DA EU IAU SPOR DE RADIATII PE BUNE! NU CA ALTII. |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cu profele pana in 24 de ani eram modest
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu greva cum ramane? si maine e sau nu?
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(C@talin @ 17 Nov 2009, 18:50) am facuto cu profu la cateva lazi de wisky jnu tea usturat? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Gatul de la wisky?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ochiu maro bre..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 17 Nov 2009, 15:36) ![]() QUOTE(OAP @ 17 Nov 2009, 15:39) ce legatura cu guvernarea actuala???? greva asta are alt scop...unul electoral...e manipulare....cat de....credul, tre sa fii sa crezi altceva???? vezi postul citat mai sus. Unii chiar cred ca are de a face cu incompetenta unui guvern, nu cu niste jocuri politice de rahat ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
fuc the sistem.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
radian |
![]()
|
Bai, tu esti taurul comunal? Ai inceput cu proful de romana, ai continuat cu profele de 24 de ani, iar acum vrei cu tot sitemul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca-l gaseste Vanghelie pe Radoi la telefon se termina greva
![]() http://www.gandul.info/news/exclusiv-vangh...iercuri-5111566 |
--------------------
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ia sa va vad. Este doar o casierita. Parintii mei (tehnicieni telecom la CFR nu aveau atat). Daca o casierita are atat, Preconizez ca un mecanic are in jur de 3600 RON. Mult ptr ce face, prea mult.
This post has been edited by FLP: 17 Nov 2009, 22:35 Attached thumbnail(s) adeverinta_metrorex.jpg ( Size: 356.5k ) Number of downloads: 246 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Minunat.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Cand am spus sa nu le plangem de mila nu m-a crezut nimeni.
|
--------------------
.
.
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Sa ma mai uit o data, desi nu-mi prea vine... Wunderbar.
This post has been edited by xcss: 17 Nov 2009, 23:22 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Nu sunt ei de vina. Si poate mai vad pe unu ca e vina lu Basescu...Pai ce, Basescu le-a bagat pe cap UTI Si Alstom??? Basescu a comandat greva? unde-i Prostanacu' sa dea declaratii acum???? V-am aratat mai sus si mocirla in care suntem tinuti cu totii. Ramele alea albastre, desi au mers o foarte scurta perioada, sunt noi-noute. Adica stau in depou din 1989. Cum ar mai fi cumparat ei Bombardiere noi si scumpe daca s-ar fi stiut ca nu era nevoie????Metrourile vechi din aceasta cauza sunt tinute in paragina..intentionat!
Iar despre proiectul metroului modernizat de Alstom, se pare ca are slabe sanse. Se DORESC trenuri NOI. Pe banii cetateanului, ca e prost si oricum nu stie ce se intampla pe banii lui. Si apoi ii scoala p prostii astia din tunele sa iasa la greva. De parca ei ar sti de ce..... |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
FLP |
![]()
|
Ce functie ai? Ai studii superioare ?
|
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce misto ai mascat Banca, nu s-a prins nimeni ca e vorba de Raiffeisen
![]() ![]() |
--------------------
|
FLP |
![]()
|
N-am sters si nu am pus eu bre nimic. A circulat pe net azi poza asta intr-un mail de tip FUN
http://asybaris.blogspot.com/ |
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(razvanamza @ 17 Nov 2009, 22:46) Nu sunt ei de vina. Si poate mai vad pe unu ca e vina lu Basescu...Pai ce, Basescu le-a bagat pe cap UTI Si Alstom??? Basescu a comandat greva? unde-i Prostanacu' sa dea declaratii acum???? V-am aratat mai sus si mocirla in care suntem tinuti cu totii. Ramele alea albastre, desi au mers o foarte scurta perioada, sunt noi-noute. Adica stau in depou din 1989. Cum ar mai fi cumparat ei Bombardiere noi si scumpe daca s-ar fi stiut ca nu era nevoie????Metrourile vechi din aceasta cauza sunt tinute in paragina..intentionat! Iar despre proiectul metroului modernizat de Alstom, se pare ca are slabe sanse. Se DORESC trenuri NOI. Pe banii cetateanului, ca e prost si oricum nu stie ce se intampla pe banii lui. Si apoi ii scoala p prostii astia din tunele sa iasa la greva. De parca ei ar sti de ce..... Basescu asta nu cumva a fost ministrul agriculturii de vreo 5-6 ori dupa revolutie? |
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
wow... aia care vb toata ziua la tel si care imi da cartela in sictir are 1900 lei salariu... pana acum ii intelegeam, dar acum sa-mi bag #$@ in greva lor.
![]() ![]() ![]() Chiar nu credeam ca au atata salariu |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(FLP @ 17 Nov 2009, 23:34) Ia sa va vad. Este doar o casierita. Parintii mei (tehnicieni telecom la CFR nu aveau atat). Daca o casierita are atat, Preconizez ca un mecanic are in jur de 3600 RON. Mult ptr ce face, prea mult. Pai si daca l-ar avea de 3600ron e putin la ce raspundere au, gandestete ca ai in spatele tau 100 sau 200 de persoane. Eu lucrez tot la metrou dar la intretinere si chiar mi se pare rezonabil sa am salariul bun la ce raspundere am in momentul in care fac revizia la un tren sau repar ceva la el.Pot sa va zic ca in fiecare zi dau cu subsemnatul de cel putin 20 de ori pe hartii de revizie si reparatii iar daca se intampla ceva cu trenul in circulatie raspund cu capul.Consider ca la unele servicii neglijenta este permisa la unele nu pentru ca pot apare consecinte grave. Astept sa aruncati cu pietre acum!!! This post has been edited by Giurisici Fabian: 17 Nov 2009, 23:01 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
problema nu e la angajati. Ci la rahatii ce conduc sindicatele voastre. Pt ca va folosesc ca masa de manevra
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
FLP |
![]()
|
Bine domle, inseamna ca ca la un doctor ar trebui un salariu de aprox 60 de mil. Corect?
Nu am nimic cu veniturile voastre, cu meseria voastra, nu sunt invidios, nu mor de foame, am un salariu cu mult peste medie. Dar nu imi place ca va lacomiti si uitati ca e criza. This post has been edited by FLP: 17 Nov 2009, 23:02 |
--------------------
.
.
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
E posibil sa vad pe net vreun act de-al meu scapat din vreo banca?
Si ne mai freaca de salariile altora. This post has been edited by vi_escu: 17 Nov 2009, 23:04 Attached thumbnail(s) banca.jpg ( Size: 55.46k ) Number of downloads: 181 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si mecanicul care imi face mie revizia la masina n-ar trebui sa aiba aceasi salariu?!!!
Dar doctorul care ma consulta/ opereaza? astia au si mai multa scoala si raspundere ca multi dintre voi?!!! astia de ce nu au lefurile astea?!!! Daca pana acum va intelegeam crezand un mecanic de tren are sal de 1800 lei si casierele pe la 1400 cum se vehicula, acum cu parere de rau imi fine sa va .... (nu vreau sa iau ban, dar as fi spus ce sta pe buzele tuturor) |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 04:29 |