DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

44 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat

ATM
post 18 Nov 2009, 03:36
Post #331

1948 Tucker Torpedo

Group: Members
From: Bucuresti

As zice ca majoritatea colegilor coforumisti sunt oarecum superficiali in analiza situatiei astea. Ma oameni buni, aicea nu-i meci, ori cu ai nostri, ori cu ai lor, treaba asta cu greva e complexa; nu-s in stare analisti politico-economici sa-i dea de cap - nu va inchipuiti ca reusiti voi cu 2 posturi scrise la nervi. Ce as vrea sa subliniez:
1. principial vorbind, dreptul la greva este stabilit de legi in vigoare, fiind in primul rand un exercitiu democratic. Atat la noi, cat si in majoritatea celorlalte state de pe glob. Iar dreptul asta la greva n-a fost dat asa, in dorul lelii de vreun idiot c-asa a vrut scula lui, a fost practic castigat de multe mase de grevisti in istorie. Grivita Rosie 1933, poate ajuta pe cineva, sau Brasov 1987, na , sa fiu mai recent. Deci, sa vina un coleg coforumist sa zica: "nu le convine, sa plece, nu sa faca greva" in primul rand e o marlanie, pentru ca pur teoretic oamenii aia AU DREPTUL LA GREVA, iar al doilea rand e iresponsabilitate. Daca, prin reducere la absurd, grevistii aia chiar va iau in serios aberatiile si pleaca in corpore, cine dracu mai conduce trenurile? bunica din groapa? ganditi-va ca avem deja un predecent din care n-am invatat nimic, cel cu medicii si asistentele - astia pana la urma chiar au plecat din sistemul de stat, care in privat, care-n afara, si acuma ne plangem, bineinteles, ca n-avem medici! Iar in al treilea rand, poate ca ideea asta cu plecatul se poate aplica unei singure persoane (hai mai tras de par), dar nu unui colectiv. D-aia exista negociere, discutii, mai dai tu, mai las eu, d-aia exista (sau ar trebui sa existe) dialog social. Ganditi-va voi, FTP, Ironick, ca va duceti candva sa cereti...nu stiu, o marire de salariu, un beneficiu, ceva, la sef. V-ar conveni sa vi se zica din start "nu-ti convine, poti sa pleci?" sau" daca faci greva, te dau in judecata"?

2. teoria ca teoria, practica ne omoara. Avem dreptul legal sa facem greva, acum hai sa aducem si morala in discutie - se pune problema daca in realitate chiar asa prost o duc cei de la Metrorex cat sa faca greva? luand in calcul situatia economica, si cum o duc alti concetateni, eu zic ca s-a sarit calul cu cerintele astea de majorare ale metroului. S-a sarit chiar bine, se putea rezolva situatia asta si fara greva, dar nu s-a vrut.

3. solidaritatea celorlalti. Nu ma astept sa sustina lumea Metrorex, mai ales ca intr-adevar miscarea asta cam pute a politic. Si pana la urma, asta e. Dar stiti voi vorba, politica-i o curva. Incercati insa sa analizati punctul de vedere al angajatului de rand. Poate ca n-au dreptul la mariri salariale. Dar au dreptul sa le ceara. Ca le-or primi sau nu, asta-i alta treaba.

4. cineva aducea in discutie centralele electrice. Alea n-or sa intre in greva (cred) niciodata, au o pozitie intr-atat de puternica, incat ne frigem dracului toti daca intra in greva, de la parlamentar la muncitor. Deci, putere mai mare de negociere, nu e nevoie sa se ajunga la greva pentru a obtine una-alta. Apoi sa nu uitam ca deja mari parti din electrica au devenit ENEL, deci privatizat. In schimb, cadrele didactice pot sa urle si sa picheteze cat vor, ca tot prafu' de pe toba il iau. De ce? ca nu-i pasa nimanui, d-aia. Bottom line, totul depinde de cat de important esti, e simplu.

5. (un fel de disclaimer) - daca ajuta pe cineva sa judece mai bine postul meu, nu am rude sau conexiuni de nici un fel cu Metrorex, merg cu masina, lucrez in sectorul privat de cand ma stiu, am salariu de vreo 2400 Ron, imi iau singur deciziile in ceea ma priveste, si nu astept ajutor de la un sindicat care oricum nu exista in firma unde lucrez. Dar asta nu insemana ca toti suntem la fel, mai oameni buni. Nu poti judeca lumea doar dupa cum esti tu.

Hai ca deja am batut campii destul. Sunt convins sa se vor gasi destui sa critice ce am scris ca na, nu-s eu posesorul adevarului suprem. Dar va rog insistent sa ganditi ca sunt foarte multe fatete ale acestei probleme, va rog sa va ganditi de doua ori inainte sa emiteti o opinie, indiferent care ar fi ea.

PS. Daca totusi e sa subliniez ce ma deranjeaza rau la greva asta, este decizia de a interpreta tendentios legea si a furniza cei 30% servicii dupa orele 16. Aici cei de la Metrorex chiar ca si-au dat in petec. Pwla solidaritate cu restul lumii.

This post has been edited by ATM: 18 Nov 2009, 04:11

--------------------
MITSUBISHI COLT Z30-2005
Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Thor1983
post 18 Nov 2009, 08:24
Post #332

Membru autentic

From: In front of the computer

QUOTE(bygy007 @ 18 Nov 2009, 01:16)
oare citi din voi ar vrea sa lucreze in situatii unde tensiunea de prin preajma este undeva pe la 900V , se baga cineva la o reparatie ii furnizez setul de scheme , ceva detalii gasiti aici ce s-ar intimpla daca cineva uita sa stringa un surub pe la un cablu gros?
*

Scuza-ma, dar sunteti ocnasi? Daca nu sunteti capabili, nu aveti pregatirea respectiva sau nu va place ce faceti, de ce nu plecati? Banuiesc ca reparatiile respective nu se fac la ochi, exista proceduri care trebuie respectate, care permit desfasurarea activitatii in siguranta, nu? Si in plus nu vad ce mare heles-beles e sa strangi un sururb. E treaba ta, pentru aia esti platit (chiar si cu 1 pol) si, daca nu o faci, ai incurcat-o.

QUOTE(ATM @ 18 Nov 2009, 03:36)
Daca, prin reducere la absurd, grevistii aia chiar va iau in serios aberatiile si pleaca in corpore, cine dracu mai conduce trenurile?

Ieri dimineata cine le-a condus? Dar azi? Care e cea mai nasoala chestie care se poate intampla? Nu mai circula metroul si se vor folosi mijloacele de transport alternative. Hmmm, unde am mai vazut asta?....

Ganditi-va voi, FTP, Ironick, ca va duceti candva sa cereti...nu stiu, o marire de salariu, un beneficiu, ceva, la sef. V-ar conveni sa vi se zica din start "nu-ti convine, poti sa pleci?" sau" daca faci greva, te dau in judecata"?

Daca te duci ca duda, pe principiul "Io vreau marire/beneficiu/ceva", seful o sa-ti zica politicos ca n-are sa-ti dea decat *u*e. Pentru ca daca vrei ceva, trebuie sa oferi ceva. Mai mult ca sigur ai alta trecere la cel care iti hotaraste marirea daca oferi ceva in schimb. Gen pentru beneficiul pe care ti-l acorda tie, firma castiga mai mult. Intelegi? Ori in cazul Metrorex, casierele sunt mai acre pe zi ce trece (nu-mi amintesc sa fi auzit un 'cu placere' atunci cand i-am spus multumesc dupa ce am cumparat abonamentul), conductori care conduc tot mai smucit (parca transporta saci de cartofi sau sunt la curse).

Tot nu imi dau seama cum, pe o linie dedicata, fara nici un obstacol, metrourile franeaza uneori foarte brusc. Acelasi lucru e valabil si la intrarea in statie. Care nu se misca din loc. PLM, e asa de greu sa reduca viteza din timp, incat sa nu franeze brusc la capatul peronului si sa dea gramada calatorii care stau in picioare? Iar in privinta responsabilitatii celor doi mecanici din cabina, barfa era prea importanta, atunci cand au uitat sa opreasca in Romana? De fapt au oprit pana la urma, dar jumatate din primul vagon era din nou in tunel. wacko.gif

--------------------
Mazda 6 2017
Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
+
einstein1984
post 18 Nov 2009, 08:27
Post #333

fan Dacia

Lucratorii de la centralele electrice nu au dreptul la greva. Pur si simplu, au renuntat la el cand s-au angajat. La fel si doctorii si alte cateva categorii profesionale. Ca nu cred ca va imaginati ce inseamna greva la centrala de la Cernavoda.
Si bine ar fi ca si regiile ca metrorex si ratb sa aiba contracte de genul asta. Sau macar sa asigure 40% din activitate (adica din numarul tottal de trenuri, nu din orarul de lucru).

18 Nov 2009, 09:36:
QUOTE(bygy007 @ 18 Nov 2009, 03:16)
ideea era de complexitatea instalatiilor si citi ar reusi ceva chiar si cu schema in mina
si da am liceul nu scoala profesionala huh.gif

am editat , sper ca se intelege acum (de oboseala, am fost la munca)
*

Eu ma bag daca te bagi si tu sa gasesti niste microcontacte in scurt intr-o retea multiplexata de Laguna III. Tot cu schemele in mana.
Toti avem raspunderi, unii lucreaza cu zeci de mii de euro pe zi, altii cu zeci de mii de volti. Si toti raspundem daca gresim. Dar asta nu inseamna ca si complexitatea si recompensa pentru munca prestata e aceiasi.

This post has been edited by einstein1984: 18 Nov 2009, 08:36

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
IRONICK
post 18 Nov 2009, 08:39
Post #334

-

From: Romania

Ganditi-va voi, FTP, Ironick, ca va duceti candva sa cereti...nu stiu, o marire de salariu, un beneficiu, ceva, la sef. V-ar conveni sa vi se zica din start "nu-ti convine, poti sa pleci?" sau" daca faci greva, te dau in judecata"?
Inseamna ca am gresit locul de munca. Chiar trebuie sa plec de acolo, daca rodul muncii mele nu este apreciat.

This post has been edited by IRONICK: 18 Nov 2009, 08:46

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
sorin1983
post 18 Nov 2009, 08:43
Post #335

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

Pai pleaca...dar cu ratb ca metroul nu circula.

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
argon
post 18 Nov 2009, 08:46
Post #336

Mesaj semiautomat

ai mancat stricat? doar are masina la scara!

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
sorin1983
post 18 Nov 2009, 08:51
Post #337

Membru autentic

Acum iti trebuie elicopter smile.gif

--------------------
+
IRONICK
post 18 Nov 2009, 09:00
Post #338

-

QUOTE(sorin1983 @ 18 Nov 2009, 08:43)
Pai pleaca...dar cu ratb ca metroul nu circula
Ma refeream la locul de munca, nu la plecat de acasa.
Si daca tot discutam de transport, astazi am schimbat politica si am ajuns mult mai repede la servici. Sic!

This post has been edited by IRONICK: 18 Nov 2009, 09:00

--------------------
+
sorin1983
post 18 Nov 2009, 09:07
Post #339

Membru autentic

Pai la schimbat locul de munca ma refeream si eu...dar on topic biggrin.gif
Deci functioneaza greva... ai trecut la psd? biggrin.gif

--------------------
+
IRONICK
post 18 Nov 2009, 09:14
Post #340

-

Greseala de exprimare, nu am problemele respective la locul de munca actual. Ii explicam ca daca o sa imi raspunda angajatorul asa, este timpul sa plec ..

This post has been edited by IRONICK: 18 Nov 2009, 09:14

--------------------
+
ionutctn
post 18 Nov 2009, 09:15
Post #341

Membru cu TDI

@ATM
Lasa-i in pace ca toti cand cer o marire de salariu, li se si aproba. Toate meritele le sunt recunoscute, sunt multumiti de tot la locul de munca unde activeaza, conducerea se poarta de nota 10 cu ei. Nu a fost situatie sa nu faca ceva deosebit si sa nu li se acorde o marire. Bravo lor, ii invidiez ce sa mai. Numa' astia de la Metrorex nu gasesc locurile astea de munca unde esti rasplatit pe masura.

This post has been edited by ionutctn: 18 Nov 2009, 09:17

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
IRONICK
post 18 Nov 2009, 09:21
Post #342

-

Exact cum zicea si Marty, toti avem drepturi ... nimeni nu are responsabilitati.

--------------------
+
klaus
post 18 Nov 2009, 09:22
Post #343

步步

Group: Moderatori

Da' eu sincer nu va inteleg, ce naiba va dati de ceasul mor..ii cu metroul asa.
Cand era problema cu circuitul lu' peste de la casa poporului o carca de cetateni se intrebau dar care-i problema ca e blocata circulatia, ca se poate merge cu metroul bine-mersi (din rahova unde, ca sa vezi, nu e metrou).
Alo, domnu' einstein1984, se aude?
Skija, mai ti-amintesti? Etc.

Acuma, cand e vorba de voi, nu de altii, e nasvalo, naspa

Eu atata observ: cand era problema LA ALTII, pentru unii era paine si miere, cand problema ne afecteaza pe noi, atunci e nasol, fir-ar ei sa fie de jegosi ordinari etc, etc.

Sa o numesc ipocrizie?

PS: nu-l vad pe dantes pe aici. O fi gasit covorul fermecat sa iasa din berceni fara probleme...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
DannyY
post 18 Nov 2009, 09:23
Post #344

Marele plictisit

oare citi din voi ar vrea sa lucreze in situatii unde tensiunea de prin preajma este undeva pe la 900V , se baga cineva la o reparatie ii furnizez setul de scheme , ceva detalii gasiti aici

Bai fratilor, exista niste intrerupatoare. Nu e bine sa lucrezi cu instalatia sub tensiune. Ai chiulit in prima zi de munca? (Protectia Muncii)

ce s-ar intimpla daca cineva uita sa stringa un surub pe la un cablu gros?
*

Intra in puscarie?

QUOTE(bygy007 @ 18 Nov 2009, 02:16)
ideea era de complexitatea instalatiilor si citi ar reusi ceva chiar si cu schema in mina
si da am liceul nu scoala profesionala huh.gif
am editat , sper ca se intelege acum (de oboseala, am fost la munca)
*

Mare rahat sa citesti o schema. E mai complicat sa o concepi, dar pentru asta trebuie sa treci de nivelul "liceu"...
Esti sigur ca ai strans toate suruburile? Daca da, poti sa ceri o prima pe chestia asta.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
IRONICK
post 18 Nov 2009, 09:38
Post #345

-

QUOTE(klaus @ 18 Nov 2009, 09:22)
Sa o numesc ipocrizie?
Una este sa fluti un oras intreg, alta cateva strazi.
QUOTE(klaus @ 18 Nov 2009, 09:22)
PS: nu-l vad pe dantes pe aici. O fi gasit covorul fermecat sa iasa din berceni fara probleme...
Nu a mai apucat, ca cica astazi erau cozi de 2km prin Berceni ... radmasa.gif

This post has been edited by IRONICK: 18 Nov 2009, 09:39

--------------------
+
Cocojambo
post 18 Nov 2009, 09:40
Post #346

Membru autentic

da cit are un doctor salariul , asa de curiozitate , cu spaga cu tot (in spital mai mor oameni chiar si dupa ce ia doctorul spaga )
ca mie nu imi da spaga sa repar ce repar si am grija ca in cazul in care am gresit am belit-o, 
oare citi din voi ar vrea sa lucreze in situatii unde tensiunea de prin preajma este undeva pe la 900V , se baga cineva la o reparatie ii furnizez setul de scheme , ceva detalii gasiti aici ce s-ar intimpla daca cineva uita sa stringa un surub pe la un cablu gros?

<span class='edit'>18 Nov 2009, 01:19:</span>

ca tot veni vorba biggrin.gif
*

Stimabile,
mata sti cata scoala face un un medic pana sa ajunga sa ia spaga? sti ce salariu are cand termina scoala de ajunge sa i-a spaga?!!!

Iti spun eu daca nu sti.
Dupa 6 ani de scoala si aproape inca atatia de rezidentiat (in rezidentiat au cam 800 lei sal) ajung sa aiba cam 1300 lei. aia fara "experienta"
Pai cum doamne iarta-ma sa nu puna botu la un 100 lei sau euro cand dupa 10 -12 ani de scoala doar prin facultati (dupa liceu) ajung sa aibe acelasi salariu ca un maturator de la rebu!!!
Am prieteni care sunt la medicina si nu vreti sa stiti cati bani cheltuie pe carti si pt participari la diverse congrese fara de care n-au cum sa invete.
Va plangeti ca dati spaga si atentii la doctori, pai sa le faca in #$% statu salariile ca alora de la metrorex cel putin si apoi am putea sa dam toti din clont.

si cand te candesti ca o saracie de casiera sictirita (doar cu liceu) are 1900 lei la Metrorex.

App sa te vad pe matale cum operezi pe cord cu schema in mana wink.gif

This post has been edited by Cocojambo: 18 Nov 2009, 09:41

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
klaus
post 18 Nov 2009, 09:41
Post #347

步步

@IRONICK: Da, adevarul e ca sectorul 5 e de neglijat, nu are populatie si daca are, da-i dracu' de prosti, noua sa ne fie bine.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
einstein1984
post 18 Nov 2009, 09:41
Post #348

fan Dacia

QUOTE(klaus @ 18 Nov 2009, 10:22)
Da' eu sincer nu va inteleg, ce naiba va dati de ceasul mor..ii cu metroul asa.
Cand era problema cu circuitul lu' peste de la casa poporului o carca de cetateni se intrebau dar care-i problema ca e blocata circulatia, ca se poate merge cu metroul bine-mersi (din rahova unde, ca sa vezi, nu e metrou).
Alo, domnu' einstein1984, se aude?
*

M-am plans eu de aglomeratie? Tot 1 ora fac de acasa pana la munca. Doar ca ma costa benzna pe 2 zile cat abonamentul la metrou pe o luna. La intoarcere s-ar putea sa creasca timpul de tranzit, dar asta e, alta alternativa nu am.
Si daca ma deranja aglomeratia, injur pe aia de la metrou, nu pe aia din trafic.
Oricum, am colegii care stau in rahova, fara metrou, si lasa masinile in parcarea de la birou si vin la munca cu tramvaiul. Pentru ca, ghici culmea, e mai rapid decat cu masina.
Nu vad unde bati ipocrizia. Si atunci si acum vad metroul ca cea mai rapida metoda de transport in Bucuresti. Daca e blocata circulatia la izvor, mergi cu masina din Rahova la cora lujerului, o lasi in parcare si iei metroul de la Armata poporului. EU ziceam atunci ca metroul e o alternativa. Ofera tu acum o varianta pentru traseul Titan Militari.

--------------------
+
klaus
post 18 Nov 2009, 09:44
Post #349

步步

QUOTE(einstein1984 @ 18 Nov 2009, 09:41)
Ofera tu acum o varianta pentru traseul Titan Militari.
*

Masina.
Asa cum si tu imi ofereai alternativa din rahova... metroul. De parca era in rahova metrou...

Ce zic, cand era la altii, nu ne deranja, era chiar bine, cand e la noi e de porc. Asta se cheama pe scurt: ipocrizie.

--------------------
+
bucatzel
post 18 Nov 2009, 09:49
Post #350

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(klaus @ 18 Nov 2009, 09:44)
cand e la noi e de porc. Asta se cheama pe scurt: ipoRcrizie.
*

Fixed that for you biggrin.gif

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is online!Galerie FotoPM
+
klaus
post 18 Nov 2009, 09:51
Post #351

步步

QUOTE(bucatzel @ 18 Nov 2009, 09:49)
QUOTE(klaus @ 18 Nov 2009, 09:44)
cand e la noi e de porc. Asta se cheama pe scurt: ipoRcrizie.
*

Fixed that for you biggrin.gif
*

blink.gif

--------------------
+
einstein1984
post 18 Nov 2009, 09:57
Post #352

fan Dacia

Pai eu merg cu masina. Si nu e chiar rau, asa ca nu de aglomeratie ma plang, ci de greva inutila a metrorexului. Putea sa fie orasul liber cum a fost la summitul NATO si tot ma plangeam de greva.
Insa pe tine te deranja blocajul din trafic provocat de cursa, nu faptul ca acea cursa e inutila. E totusi o diferenta.

--------------------
+
IRONICK
post 18 Nov 2009, 10:09
Post #353

-

QUOTE(klaus @ 18 Nov 2009, 09:41)
@IRONICK: Da, adevarul e ca sectorul 5 e de neglijat, nu are populatie si daca are, da-i dracu' de prosti, noua sa ne fie bine.
Nici eu nu m-am plans de trafic. Am spus doar ca din cauza marlanilor de la metrou se flute un oras intreg. Concertele de la Izvor se pun de ipocrizie?

This post has been edited by IRONICK: 18 Nov 2009, 10:48

--------------------
+
klaus
post 18 Nov 2009, 10:13
Post #354

步步

QUOTE(einstein1984 @ 18 Nov 2009, 09:57)
Si nu e chiar rau, asa ca nu de aglomeratie ma plang, ci de greva inutila a metrorexului.
Da, stiu, am observat mai sus cand spuneai ca nu injuri aglomeratia ci injuri metrorectul.
QUOTE(einstein1984 @ 18 Nov 2009, 09:57)
Insa pe tine te deranja blocajul din trafic provocat de cursa, nu faptul ca acea cursa e inutila. E totusi o diferenta.
*

In primul rand m-am plans de ambele. Nu stiu de unde ai retinut selectiv doar ce ai vrut.
Cursa mult trambitata nu aducea niciun (dar niciunul) avantaj Bucrestiului, nici turisti garla, nici incasari gramada (ca se duceau in alta parte), nimic. Nici Videanu si nici Murgeanu, marii aparatori ai cursei, nu au prezentat niciodata o data reala asupra beneficiilor cursei.
Cum nu au prezentat nici dovada faptului ca au fost plantati copaci in locul celor taiati acolo...
Deci dpdv-ul meu, cursa nu numai ca e inutila, e chiar o problema in plus.

Traiesc si eu acuma satisfactia ca multi din aia de vedeau numai partile "bune" ale cursei (in speta "circul", ca painea o avea fiecare dupa posibilitati) sunt acuma fix in situatia in care eram si eu atunci, de ma intrebau ce dracu' am de-s cu capu' ca nu vad utilitatea.
E, cu aceeasi moneda platind, zic si eu acuma', ce dracu' aveti de sunteti cu capu'? Ar trebui sa fiti alaturi de aia de la metrorect, doar isi aprar drepturile lor. Ce daca va afecteaza si pe voi? Ce, atunci cand cursa nu va afecta, totul era bine. Acum cand va afecteaza, ce e disperarea asa de mare?

--------------------
+
bucatzel
post 18 Nov 2009, 10:16
Post #355

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(klaus @ 18 Nov 2009, 09:51)
blink.gif
*

Hmmm, arata mai bine inainte sa-mi beau cafeaua. Bateam catre "e de porc" <--> "i porc"

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is online!Galerie FotoPM
+
sorin1983
post 18 Nov 2009, 10:34
Post #356

Membru autentic

La mine in fata blocului nu am mai vazut asa parcari libere din 99 radmasa.gif
Tribunalul Bucuresti va decide astazi daca greva e legala.

This post has been edited by sorin1983: 18 Nov 2009, 10:43

--------------------
+
einstein1984
post 18 Nov 2009, 10:50
Post #357

fan Dacia

QUOTE(klaus @ 18 Nov 2009, 10:41)
@IRONICK: Da, adevarul e ca sectorul 5 e de neglijat, nu are populatie si daca are (are, dar aia sunt tigani si nu voteaza sau sunt usor de infuentat cu 2 cartele vodafone), da-i dracu' de prosti, noua sa ne fie bine.
*

Klaus, pentru mine cursa avea un avantaj, era circ. SI genul ala de circ imi place. Greva metrorexului in schimb nu ma ajuta cu nimic, circul ala politic ma lasa indiferent. Poate tie iti place.

This post has been edited by einstein1984: 18 Nov 2009, 10:51

--------------------
+
klaus
post 18 Nov 2009, 11:01
Post #358

步步

Eu ce zic: ce este nasol pentru altii, e bun, ce e nasol pentru noi, e de naspa...

Oricum, vad ca ma facusi tigan.
Te asigur ca nu prea ai fost prin sectorul 5, ca vorbesti din mituri urbane.
Si oricum, chiar daca ar fi tigani, inseamna ca sunt sclavi, sau ce? Crezi ca le esti superior si numai tu contezi, ei nu?

--------------------
+
sorin1983
post 18 Nov 2009, 11:06
Post #359

Membru autentic

Eu din ce balamuc vad seara ca se indreapta spre sectorul 5...cred ca Bucurestiul e format numai din sectorul 5. Vreau sa multumesc mamei mele ca m-a facut roman si celor de pe forum ca m-au facut tigan radmasa.gif

--------------------
+
tribunul
post 18 Nov 2009, 11:06
Post #360

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

E bine sa nu se confunde Ferentari cu Sectorul 5.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
44 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 12:55
Forum Renault