Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 8 Feb 2010, 10:28) Ca sa nu fiu off-topic: mie de exemplu mi se pare de mult mai multa nesimtire sa duci banii afara, dupa ce ai promis solemn ca ii bagi in economie pentru redresarea mediului in care si tu, ca banca, activezi. Acolo nu mai e vorba de afectarea unui transport de aici - colo, e vorba de afectarea locurilor de munca care se desfiinteaza in lipsa acelor bani de pe piata, de inchiderea unor intreprinderi lipsite de finantare etc. Aia gravitate cu adevarat a faptelor |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' ce are criza cu greva? E interzis, sau cum?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnilor, ma scuzati ca intervin, sa inteleg ca miine, 09.02.2010, intra-n greva metrou'?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
CAde sau nu cade drobu se sare?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 8 Feb 2010, 11:09) Sa nu-ntelegi. Luna viitoare (martie) e POSIBIL sa intre in greva daca nu se vor putea negocia cresteri salariale (acordul cu FMI interzice cresterile salariale). O chestie doar de declaratii momentan, tine de jocul sindical al negocierii |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mulsumesc, mamy!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
Să ținem totuși topicul călduț...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
bate vîntu pe'aici... dati-i ma cu suspendare, ca ne ia somnu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Chiar așa... Poate nu mă mai spamează pe PM.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ce penibil
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
Ieri am uitat de "up"-ul regulamentar!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
up, pentru azi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
grecule, n-ai somn?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Somn are, da cred ca nu mai are pres.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
l-o fi scos Marcela la aer
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
up, pentru azi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Dar e vruenu dela metro p-aci? sau ne batem tastatura degeaba? Nu ca n-as avea ont si pe forumurile dedicate, dar pe acolo nu se discuta de greva, ci de sistemele de tractiune la tramvaiele Bucur. so?
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Markos |
![]()
|
up, jpentru azi!
(ala cand revine?) |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() ![]() 14 Feb 2010, 01:41: QUOTE(razvanamza @ 13 Feb 2010, 21:53) Dar e vruenu dela metro p-aci? sau ne batem tastatura degeaba? Nu ca n-as avea ont si pe forumurile dedicate, dar pe acolo nu se discuta de greva, ci de sistemele de tractiune la tramvaiele Bucur. so? pai ce te intereseaza de greva sau sistemele de tractiune ![]() This post has been edited by bygy007: 14 Feb 2010, 01:41 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
[offtopic]
QUOTE(IRONICK @ 8 Feb 2010, 11:30) "Amice, esti idiot!" ...ca sa folosesc un citat al lui Nenea Iancu! ![]() M-am exprimat bine "domnu'" "moderator" DragosP ? ![]() QUOTE(klaus @ 8 Feb 2010, 11:44) Ca sa nu fiu off-topic: mie de exemplu mi se pare de mult mai multa nesimtire sa duci banii afara, dupa ce ai promis solemn ca ii bagi in economie pentru redresarea mediului in care si tu, ca banca, activezi. Acolo nu mai e vorba de afectarea unui transport de aici - colo, e vorba de afectarea locurilor de munca care se desfiinteaza in lipsa acelor bani de pe piata, de inchiderea unor intreprinderi lipsite de finantare etc. Aia gravitate cu adevarat a faptelor Io' as zice sa consulti urgent un psihiatru in legatura cu obsesia ta de a avea mereu dreptate si pana nu ajungi sa nationalizezi diverse institutii private ca si Chavez pentru care dreptul la proprietate e ceva insignifiant! ![]() QUOTE(DragosP @ 8 Feb 2010, 11:57) Daca atata poti, atata poti! ![]() [/offtopic] Sper doar sa fie doar "teama de caderea drobului de sare" si sa nu fie nicio greva in Martie! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 16 Feb 2010, 01:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
santors!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Gresit, "am zburat"!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 16 Feb 2010, 01:31) "Amice, esti idiot!" ...ca sa folosesc un citat al lui Nenea Iancu! Da cu ce te deranjeaza ca aia sunt de toata jena? Banca mai patetica aia nu am vazut.![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Bucuresteni, vi se pregateste ceva (de parca n-ati sti). 18.03, greva reloaded. Io unu' sa fiu sofer pe RATB mi-as lua concediu saptamana aia.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Bechtelul din subteran: 100.000 € pentru a repara un vagon de metrou
QUOTE De la nici 16 milioane de euro, cât fusese stabilit inițial, în contract, compania franceză Alstom Transport a ajuns să încaseze de la Metrorex, pentru întreținerea trenurilor de metrou, aproape 45 milioane de euro pe an Peste 110.000 de euro pe an. Atât a ajuns să plătească Metrorex pentru întreținerea și reparația fiecărui vagon de metrou, operațiuni executate de firma cu capital francez Alstom Transport SA. Contractul semnat cu compania franceză la finele anului 2003, pe vremea când la conducerea Ministerului Transporturilor se afla Miron Mitrea, stipula un preț "estimat" de 239,75 milioane de euro pentru întreținerea și reparația trenurilor pe o perioadă de 15 ani, adică 15,98 milioane de euro anual. http://www.gandul.info/news/bechtelul-din-...-metrou-5730631 http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...x-contracte.pdf http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...te-sesizare.pdf va fi greva ? nu va fi greva ? |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Macar sa se incalzeasca, sa pot scoate bicicleta.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Acum ce a mai facut gaina nebuna? Parca nu mai avea ban?
This post has been edited by IRONICK: 10 Mar 2010, 10:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:50 |