Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io am plecat bre din teroarea alba sunt la br
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Fiti relaxati, scoate RATB-ul masini suplimentare.
Ne-a asigurat adineaurlea directorul regiei. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, nu inteleg ce atata fibrilatie.
Inteleg ca de fapt e un "proiect", o "amenintare" ca vor intra in greva, nu e nimic oficial. E doar declarativ. Asta e ca si cum nu ar fi. Parca asa am vazut eu pe aici ca se pun problemele. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
la urmatoarea greva cred ca cei de la metrorex pot zice "pa-pa!" lcd-urilor din statii
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 7 Feb 2010, 23:28) Oricum, nu inteleg ce atata fibrilatie. Inteleg ca de fapt e un "proiect", o "amenintare" ca vor intra in greva, nu e nimic oficial. E doar declarativ. Asta e ca si cum nu ar fi. Parca asa am vazut eu pe aici ca se pun problemele. Io inca nu am vazut taxa aia pe "fast food", impusa intr-un mod aberant! In schimb, am mai vazut cum incep grevele scarbelor astora de la metrou, asa ca nu suporta termen de comparatie, oricat de mult te-ai stradui sa fii "sarcastic"! ![]() QUOTE(Fratzica @ 7 Feb 2010, 23:31) N-ar da Domnu sa fie asa! ![]() Oricum, prefer lipsa grevelor si LCD-urile la locul lor! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 7 Feb 2010, 22:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Io inca nu am vazut greva asta despre care discutati.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 7 Feb 2010, 23:34) Pai...nici nu ai cum! ![]() QUOTE(MadHawk1 @ 5 Feb 2010, 14:07) E vorba de luna Martie! Scarbele! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 7 Feb 2010, 22:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Pai io ce ziceam?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 7 Feb 2010, 23:38) Sincer, nu prea ziceai nimic! Te impiedicai de "amanunte"! ![]() QUOTE(Markos @ 7 Feb 2010, 23:39) Daca asta-i tot ce poti "sa scoti din tine", cum as putea eu sa-ti cer mai mult? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 7 Feb 2010, 22:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Ziceam ca e ipotetic, intr-un viitor. E o "propunere", nimic oficial.
Deci fix zero, daca e sa citez din alti useri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 7 Feb 2010, 23:41) Ziceam ca e ipotetic, intr-un viitor. E o "propunere", nimic oficial. Deci fix zero, daca e sa citez din alti useri. Domnule "eu am mereu dreptate" este jenant ceea ce faci! Crezi ca acum poti citi? ![]() QUOTE(MadHawk1 @ 7 Feb 2010, 23:31) ...am mai vazut cum incep grevele scarbelor astora de la metrou, asa ca nu suporta termen de comparatie, oricat de mult te-ai stradui sa fii "sarcastic"! ![]() ... |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Si eu am mai vazut cum se pun taxele...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Pai si nu se discuta acolo?
Plus ca nu eu am invocat primul treaba cu fast foodul pe aici. Eu doar trageam niste concluzii de la alte deductii logice corecte, de pe alte topice, facute de anumiti useri. Sper ca nu vrei sa sustii ca nu-s corecte, nu? This post has been edited by klaus: 7 Feb 2010, 22:50 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 7 Feb 2010, 23:49) Pai si nu se discuta acolo? Plus ca nu eu am invocat primul treaba cu fat foodul pe aici. Eu doar trageam niste concluzii de la alte deductii logice corecte de pe alte topice facute de anumiti useri. Sper ca nu vrei sa sustii ca nu-s corecte, nu? Repet: esti off-topic si te comporti jenant! Daca ai o problema cu taxa, ar fi mai bine sa vorbesti pe topicul dedicat! Cand se va dovedi ca am sustinut ceva intr-un mod eronat, sa fii sigur ca o sa am puterea sa recunosc si nu o sa "poluez" topicuri asa cum faci tu! Jenant! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
se zice "jenibil"
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Eu tot nu inteleg aceasta incrancenare.
Aia de la metrorex au declarat ca "e posibil" sa fie greva, nu ca "va fi". E o diferenta pentru cine stie limba romana. Deci e un caz ipotetic, nu e nimic batut in cuie, nu e nimic oficial E fix zero. Unii declara cu siguranta ca anul asta va fi de crestere economica (nenea boc) si eu n-am motiv sa-i cred. D-apai ce motiv ar fi pentru un caz care "e posibil sa se intample", adica are un grad destul de mare de probabilitate, nu de siguranta? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 8 Feb 2010, 00:02) Eu tot nu inteleg aceasta incrancenare. Aia de la metrorex au declarat ca "e posibil" sa fie greva, nu ca "va fi". E o diferenta pentru cine stie limba romana. Deci e un caz ipotetic, nu e nimic batut in cuie, nu e nimic oficial E fix zero. Unii declara cu siguranta ca anul asta va fi de crestere economica (nenea boc) si eu n-am motiv sa-i cred. D-apai ce motiv ar fi pentru un caz care "e posibil sa se intample", adica are un grad destul de mare de probabilitate, nu de siguranta? Bine! Stii limba romana! Acum ne lasi? ![]() Ai facut o mare "varza" din topicul asta numai din cauza obsesiei tale de a avea mereu dreptate! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 7 Feb 2010, 23:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Pai merita aceasta incrancenare pentru un eveniment posibil, probabil si eventual?
Nu face decat sa va enerveze ca pe purice patinajul pe mingea de bowling. Plus ca asa cum altii au dreptul sa-si exprime punctul de vedere (chiar daca mitocanesc si marlanesc) consider ca am si eu dreptulsa-mi exprim, mai rafinat, punctul de vedere. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Omule, esti........! Eu refuz sa mai raspund unor indivizi ca tine!
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Pai te oblig eu?
te fortez eu sa scrii? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 8 Feb 2010, 00:07) Intrebare catre moderatori (altii decat klaus) / admini: atunci cand un moderator abuzeaza de pozitia sa si polueaza un topic, in mod repetat, chiar nu se ia nicio masura? Dreptatea este numai pentru catei? ![]() Prin "masura" inteleg curatarea topicului de nenumaratele postari offtopic! Imi cer scuze pentru ca pun aceasta intrebare, dar nu vad cum altfel as putea sa clarific aceasta problema! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 8 Feb 2010, 01:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 5 Feb 2010, 14:41) Si asta in conditiile in care energia electrica este cumparata de la o firma de "baieti destepti", poate chiar a lui Felix Motanul, daca nu ma insel! ![]() LE: Grivco "vindea" in anii 2006-2008 curent celor de la Metrorex. Acum ... nu se stie cine detine cu adevarat Buzmann Industries! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 8 Feb 2010, 00:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai, fii sincer si recunoaste ca ti-ar face cu ochiul un job la Metrorex: prime, bonusuri, sporuri etc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:06 |