Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
MadHawk1 |
![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.626 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Astia sunt prosti? Cum durerea mea inregistreaza profit?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In 2008 Metrorex a inregistrat un profit brut de cca 60 mil lei noi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cam grobian Radoi asta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nimic deosebit:
http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp...&leg=2004&cam=1 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Ramaneti ontopic, indivizi ca Radoi (sau ca Oprea, ca sa dau un exemplu din cealalta "tabara") nu au habar cum e calatoria intr-un vagon de metrou tinut o noapte intreaga sub cerul liber la -18C. Calatorii si lucratorii, da.
This post has been edited by vijelie: 5 Feb 2010, 13:21 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Feb 2010, 14:16) Puteai sa nu "te ascunzi dupa deget" si sa afirmi direct apartenenta sa la PSD, si nu te-ai fi inselat! ![]() QUOTE(ady77 @ 5 Feb 2010, 14:17) Te-ai grabit si tu sa postezi ceva! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Feb 2010, 13:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.735 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Astia de la metrou trebuie dat afara toti. Daca nu le convine, ura si la gara! Tot ce locuieste in Bucuresti trebuie sa sara pe ei. Mai da-i dracu de scarbe, la fel ca si aia de la stat. Sa puna mana sa munceasca cum trebuie si pe urma sa aibe pretentii.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
E normal ca un lider sindical al unor lucratori DE STAT sa faca parte din forul legislativ AL STATULUI?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
In statie la Eroilor au pus boxe pe fiecare stalp, sunt peste 30 boxe in statie. De ce sunt necesare? Ca sa se ingrase UTI si sindicatele sa isi ia spaga?????
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Si Sindoment Servcom SRL.
Adica firma lui Radoi. ![]() Hai, bah, ca nu e dracu asa de negru... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Trebuie boicot mare la scarbele astea. S-au adunat numai trantori, nesimtiti si hoti.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și totuși au avut profit.
![]() Acuma, eu stau și mă întreb: ăia de la A3 sunt credibili? Ce știți? Tot de marți intră-n grevă? Pentru cei care-s curioși: nu, în Moldova încă nu s-a băgat metrou! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io-s in greva. Nu ma urc in vreun vagon de-al Metrorexului nici picat cu ceara.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vijelie |
![]()
|
Nici nu ai cum sa te urci, doar sa cobori
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 5 Feb 2010, 14:25) Astia de la metrou trebuie dat afara toti. Daca nu le convine, ura si la gara! Tot ce locuieste in Bucuresti trebuie sa sara pe ei. Mai da-i dracu de scarbe, la fel ca si aia de la stat. Sa puna mana sa munceasca cum trebuie si pe urma sa aibe pretentii. Foarte bine zis si sunt intru totul de acord dar ma tem ca asa ceva nu se va intampla! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.626 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa aiba mah o RA profit? Atunci de ce e subventionata? De ce e pretul asa mare la calatorii?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 5 Feb 2010, 20:34) Asta pentru ca se baga bani "cu galeata" in toti imbuibatii puturosi de acolo, cu salarii nesimtit de mari! ![]() E, lasa, ca sunt imbuibati si puturosi, cu salarii mari degeaba si prin societatile financiar-bancare, nu e statul etalonul.As avea niste exemple de Conu' Iancu ar ramane perplex. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
Adica, mai la obiect:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...-banci-plus-24/ Salariul mediu net pe bancă a urcat anul trecut cu 24,3%, de la 3.028 de lei în 2008 la 3.765 de lei, la un efectiv de angajați în scădere cu 5,1%, până la 67.898 de salariați pe întregul sistem bancar, potrivit datelor Băncii Naționale a României (BNR). Stiti voi: criza, lipsa creditarii, somaj, RE-CE-SI-U-NE etc |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 5 Feb 2010, 22:42) E, lasa, ca sunt imbuibati si puturosi, cu salarii mari degeaba si prin societatile financiar-bancare, nu e statul etalonul.As avea niste exemple de Conu' Iancu ar ramane perplex. Ce treaba are o institutie particulara cu niste bugetari? ![]() Nu vezi ca esti complet off-topic? Si mai esti si moderator, domnule "eu am mereu dreptate" ! ![]() Subiectul grevei la Metrorex nu mi se pare deloc de "luat in balon"! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Feb 2010, 22:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai eu zic ca are , citeste cu atentie ce am zis eu aici cuvintul magic este EFIENTICIZARE , cum este descris in link si adevarul este ca sint destui , si noua (firma ) ne-a promis ... si nimic jumatea lu ' 5 ,vre-o 2-300 fac munca acum la peste 1000 de oameni ,si ciuciu
This post has been edited by bygy007: 6 Feb 2010, 00:22 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
bygy07, tu cumva lucrezi la Alstom? Ma interesa ce se mai intampla cu ramele IVA care se modernizeaza complet de catre voi....
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 5 Feb 2010, 22:23) Ce treaba are o institutie particulara cu niste bugetari? ![]() Nu vezi ca esti complet off-topic? Si mai esti si moderator, domnule "eu am mereu dreptate" ! ![]() Da ce te enervasi asa, baiete? Te pomenesti ca am zis ceva ce nu pica bine. Si revenind, toti spun ca astia de la bugetari, salarii mari, umflate etc. Ei bine, eu sunt in "certuri" cu 3 banci pentru niste chestii ilegale pe care ei le fac, iar unele si cu incalcarea contractelor pe care le au cu mine. Ei bine, aia de la BancaTransilvania au depasit cu mult gradul de prostie, incompetenta, incapacitate si nesimtire pe care il au aia de lucreaza la stat. Si asta pe salarii de cel putin 2 ori mai mari. Asa ca uneori eu ii inteleg pe astia de la stat, lucreaza intr-un mediu mult mai stresant, mai prost platit, cu mult mai multa munca decat niste jeguri de lucratori bancari, incompetenti de trebuie sa le stiu eu serviciile si ce optiuni au, nesimtiti de-ti spun ca scrie in contract si le arati contractul, le zici "unde scrie?" si-ti raspund "pe acolo pe undeva" si toate astea pe salarii grase-grase cu adevarat. Asa ca nu vad ce atata basicare ca mi-am exprimat si eu opinia? Si din intamplare metrorex primeste SI bani de la buget, pe langa cei proprii. Deci oarecum e partial "privata". Asa cum si infectiile de banci au primit SI bani de la BNR din imprumutul de la FMI... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 6 Feb 2010, 11:04) Da ce te enervasi asa, baiete? Te pomenesti ca am zis ceva ce nu pica bine. Si revenind, toti spun ca astia de la bugetari, salarii mari, umflate etc. Ei bine, eu sunt in "certuri" cu 3 banci pentru niste chestii ilegale pe care ei le fac, iar unele si cu incalcarea contractelor pe care le au cu mine. Ei bine, aia de la BancaTransilvania au depasit cu mult gradul de prostie, incompetenta, incapacitate si nesimtire pe care il au aia de lucreaza la stat. Si asta pe salarii de cel putin 2 ori mai mari. Asa ca uneori eu ii inteleg pe astia de la stat, lucreaza intr-un mediu mult mai stresant, mai prost platit, cu mult mai multa munca decat niste jeguri de lucratori bancari, incompetenti de trebuie sa le stiu eu serviciile si ce optiuni au, nesimtiti de-ti spun ca scrie in contract si le arati contractul, le zici "unde scrie?" si-ti raspund "pe acolo pe undeva" si toate astea pe salarii grase-grase cu adevarat. Asa ca nu vad ce atata basicare ca mi-am exprimat si eu opinia? Si din intamplare metrorex primeste SI bani de la buget, pe langa cei proprii. Deci oarecum e partial "privata". Asa cum si infectiile de banci au primit SI bani de la BNR din imprumutul de la FMI... Bre, injura ce vrei tu, orice institutie particulara, fa-o, nu ai decat, dar de ce nu o faci intr-un topic separat? ![]() Idioti gasesti in orice institutie, indiferent ca e particulara sau bugetara, dar aici vorbim strict de nesimtirea si tupeul scarbelor de la metrou! ![]() Tot ce te rog este sa renunti la "offtopicareala" pe acest topic important! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 6 Feb 2010, 15:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
Care trafic, bre?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:12 |