DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 9 10 11 12 13 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?

maddan
post 27 Apr 2005, 15:06
Post #301

Speedy Gonzales

Group: Members
From: Bucuresti

Nu va imbatati cu apa rece. Daca omoara ostaticii, isi castiga respectul tuturor gruparilor profesioniste din Irak. Castiga finantare din partea lui Zarqawi. Castiga convingerea ca Allah e cu ei. Castiga multe, prea multe sa le insir aici.

Voi ganditi ca niste occidentali, si aici gresiti. Mentalitatea acestor fiare este cu totul diferita.

Cat despre participarea romanilor in Irak. Nu stiu cine isi imagineaza ca romanii s-au dus acolo sa lupte cu... irakienii??!?!

Romanii s-au dus acolo in calitate de peacekeeper, nu de combatanti. Ei au luptat doar cu factiunile ilegale care amenintau civilii. Nu au luptat nici contra armatei irakiene, nici contra autoritatilor legal alese ale Irakului.

Ei se afla acolo prin permisiunea autoritatilor irakiene si scopul lor nu e sa omoare irakieni!.

Am obosit sa tot repet: cei care fac rapirile NU sunt irakieni! Lamerii aia de i-ati vazut in primele imagini, aia erau irakienii. Aia SUNT irakienii. Un popor de cacao, mai de cacao decat noi!

Cei care comit crimele si decapitarile sunt sirieni, libieni, iranieni, iordanieni si sauditi - nu faceti confuzie intre ei caci fiecare se ocupa cu alte lucruri. NU poporul irakian lupta cu mic cu mare contra ocupatiei americane, ci grupuscule teroriste finantate de sauditii fundamentalisti si sirieni, care doar se folosesc de materia prima irakiana (i.e. cretinii locali) pentru a instaura un stat fundamentalist islamic in Irak.

Iar retragerea americana de acolo nu poate avea loc inainte de a le reface alora armata si mai ales politia si jandarmeria. Ciorba este mult prea mare si prea acra pentru a o descrie aici. Retragerea romanilor i-ar lasa pe americani cu doar o mana de alte tari - total nesemnificative - care participa la "coalitie". Si ar grabi si retragerea italienilor de acolo.

si ultima stire...
Autoritatile romane solicita prelungirea termenului limita, acordat de rapitorii celor trei jurnalisti.

Autoritatile de la Bucuresti au solicitat prelungirea termenului limita acordat de gruparea care ii detine pe cei trei cetateni romani.

De asemenea, autoritatile romane solicita Consiliului Inteleptilor Musulmani din Irak (Hayat Al Ulema Al Muslimin Al – Iraki) implicarea in eforturile de eliberare a ostaticilor romani, inclusiv prin initierea de negocieri.

Autoritatile statului cer tuturor cetatenilor romani sa nu se mai deplaseze in Irak avand in vedere riscurile la care se expun.

adso, responsabilitatea autoritatilor romane exista. Insa isteria provocata de lupii lacomi de sange basescian in ultimele zile este absolut penibila. Nu scrie nicaieri in codul politic romanesc ca presedintele si autoritatile romane sunt obligate sa scape viata cetatenilor, ci ca sunt obligate sa depuna toate diligentele pentru a le scapa viata. Comparatia cu malpraxisul este neavenita.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kaspersky
post 27 Apr 2005, 15:16
Post #302

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Eu zic ca irakianu' de rind ar putea fi suparat pe noi, ca vorba aia noi&USA cam tinem tara sub ocupatie. De ce oare nu baga armata irakiana pt. mentinerea pacii, ca doar si ei au o armata destul de numeroasa si nu chiar slaba! Poate ei ar putea rezolva mai usor si treburile legate de gruparile teroriste de mercenari!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
bolt
post 27 Apr 2005, 15:23
Post #303

Membru

From: Tulcea

Hmm, nu m-a bagat nimeni in seama. sad.gif Incercasem sa lansez o alta perspectiva asupra discutiei. Una mai de orgoliu, asa.

--------------------
Dacia Solenza Clima - .......
+
adso
post 27 Apr 2005, 15:25
Post #304

Membru autentic

maddan, fii foarte sincer cu tine. ce ai fi scris acum daca presedinte era nastase?

--------------------
Call me Ishmael...
+
lar
post 27 Apr 2005, 15:26
Post #305

Agent Smith

QUOTE(bolt @ 27 Apr 2005, 16:23)
Hmm, nu m-a bagat nimeni in seama.  sad.gif  Incercasem sa lansez o alta perspectiva asupra discutiei. Una mai de orgoliu, asa.
*

bolt, am vazut ce ai scris tu, dar oare e usor cand ai doua pistoale atintite asupra ta gata sa traga ? Ce spui tu am vazut doar prin filme, plus ca rapitii nu sunt probabil niste mari cunoscatori de tehnici de lupta antitero.

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
mil
post 27 Apr 2005, 15:30
Post #306

ocupat

From: x

zuzu, a ajuns Romania piatra de capatai a colaitiei vointei, ea si Republica Palau...a plecatara Spania, Italia, Polonia, Ucraina tari de 40-50-60 de milioane de locuitori si nu a cxazut cerul pe ei...suntem si noi niste lameri in coalitaia asta mai lameri decat primul grup de rapitori. iar rezultatele campaniei de democratizarea a Irakului se asorteaza perfect cu acelasi cuvant...2 ani de ocupare, o tara jefuita inatai la nivel intern pe urma international, alegeri libere de succes, castigate cu avansuri mitologice, 3 luni dupa aia, 0 guvern, 0 armata, 0 politie. Pai monser daca mai stam le facem mai mult rau decat bine, trebuie sa se obisnuiasca catinel sa isi faca ordine in ograda cum si-au mai facut, nu demult in Irak era si politie, si armata si guvern, si nu mureau zeci de oameni pe zi ca acum, chit ca n-aveau alegeri libere. Etee eu sa fiu irakian as fi foarte nemultumit de democratia asta plantata cu tancul. Si asa cand pleaca tancul, pleaca si democratia.

Peacekeeper la ce? Ocupatie ticule asa se numeste...au venit US+UK a curatat locul si-au impartit teritoriul, dupa care au zis si lamerilor care se masturbau la rece, nu vreti sa va uitati la noi cum le-o tragem amaratilor astora, puteti sa va masturbati in continuare la cald ca sunteti si voi o putere militara de perspectiva, pe noi nu ne deranjeaza...hai fiti peacekeperii nostrii, va dam bonus niste acadele de la FMI, sa va puteti plati autostrada pe care vi-o construim noi.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
cosmin_m
post 27 Apr 2005, 15:34
Post #307

Membru autentic

QUOTE(adso @ 27 Apr 2005, 15:25)
maddan, fii foarte sincer cu tine. ce ai fi scris acum daca presedinte era nastase?
*

Chiar daca n-ar fi scris el , as fi scris eu.E simpatic maddan, ma scuteste de timpul pe care l-as petrece scriind aceleasi lucruri.
In situatia asta nu mai e loc de ciorba politica damboviteana. Nu conteaza cine e la putere ! Iar prin alte tari in situatiile de criza , toata suflarea politica e de partea guvernului. Dupa ce sa raceste situatia, se incalzeste ciorba iar. Rahaturile care se intampla acum la noi nu fac decat sa amplifice starea de panica, si nu au alta tinta decat capitalul politic.

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
kaspersky
post 27 Apr 2005, 15:35
Post #308

maistru Zen

@bolt - eu nu stiu daca m-as etala pe acolo plingind si agitindu-ma de numa' numa' daca mi-ar zice ca daca nu o fac ma omoara. Oricum pina la urma tot acolo se ajunge, atunci de ce sa ma agit degeaba! Dar cred ca situatia s-ar schimba radical daca ar mai aparea niste torturi fizice si chestii de astea (vorba aia nu stiu daca au astia pempersi marime mare wink.gif)! Cred ca as executa urgent tot ce vor baietii.

Pe de alta parte, e simplu sa emit pareri de aici, insa acolo s-ar putea ca datele problemei sa fie altele, asa ca nu as putea sa-i condamn pe cei care apar plingind si implorind mila pe la TV!

--------------------
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
bolt
post 27 Apr 2005, 15:44
Post #309

Membru

lar, nu-i usor sa ai 2 pistoale la cap dar mie unu' mi se pare mai greu sa-mi prelungesc agonia. Reactii de opozitie nu-s numai in filme. Am o vecina care a fost angajata-n Kosovo de catre politia militara pe post de translator si mi-a povestit niste episoade cu adevarat demne in legatura cu multi capturati si prizonieri sarbi. Ca sa nu mai vorbim de alte consemnari istorice. Nu ma asteptam ca neaparat reporterii sa reactioneze asa dar nici soldati irakieni sau americani capturati n-am auzit, ca de vazut sigur n-au putut fi vazuti.

--------------------
+
bolt
post 27 Apr 2005, 15:51
Post #310

Membru

kaspersky, da, sunt de acord cu tine, ca doar nu de la Marie-Jean asteptam reactii macho dar ma gandeam ca macar atunci cand mai esti in toate mintile si stii ca nu mai scapi, o opozitie le-ar da totusi de gandit lasilor alora. Chiar daca nu te mai vede nimeni. Mi-ar fi imposibil s-admit executarea tuturor cererilor lor atunci cand stiu ca-s o simpla unealta de care se vor debarasa curand. Pai daca tot e razboi, razboi sa fie !

Aaah, m-am infierbantat rau de tot. Ce n-as da sa-i am in mana pe "luptatorii aia". mad.gif

Vis-a-vis de nick-ul tau, nu cumva esti ruda cu Eugen Kaspersky, parca asta e prenumele lui. Eu folosesc de mult timp KAV si-a foarte multumit. smile.gif

This post has been edited by bolt: 27 Apr 2005, 15:59

--------------------
+
asarban
post 27 Apr 2005, 16:01
Post #311

Membru autentic

Group: Banned

Si daca ai fi tu in labuta lor?
Si ce le ceri alora sa fie demni si sa cante Desteapta-te romane sau sa strige "un fleac..m-au ciopartit"
Hai sa fim seriosi: 2 insi au murit cu demnitate in ultimii 50 de ani: Antonescu si Ceausescu. Asta din urma a cantat Internationala in ultimele secunde dovedind ca a avut un crez in cap (chit ca era unul idiot...)

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
ashu
post 27 Apr 2005, 16:05
Post #312

Membru erectil

Bolt are cel putin intr-o anumita masura dreptate. V-am mai zis ca am un prieten care a luat de pe ogrish toate executiile astea si ni le-a trimis pe meil, asa ca o parte dintre ele le-am vazut si io (dupa primele 5 m-am oprit, ca n-am mai suportat sa vad asa ceva). Si la fiecare m-am intrebat de ce sta victima atat de linistita asteptand sa i se taie gatu cu cutitu. Doar daca or fi drogati, zic io, altfel orice om ar prefera un glonte cumsecade in cap, decat taiat capu asa ca la gaina, cum fac retarjii aia teroristi. Deci ma gandesc ca mai degraba incerci sa te zbati, sa te lupti, doar-doar reusesti sa te alegi cu un glonte care sa-ti faca sfarsitul mai usor. Chiar asa sa te impaci cu soarta, de buna voie, mi-e greu sa cred. Desi, cine poate sti cat de paralizat de teama poti fi in acele momente. Doamne fereste de asa ceva!

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
kaspersky
post 27 Apr 2005, 16:07
Post #313

maistru Zen

@bolt - nici o legatura cu E. Kaspersky

--------------------
+
Lolek
post 27 Apr 2005, 16:08
Post #314

Ignorog

QUOTE(bolt @ 27 Apr 2005, 14:27)
Eu ma-ntreb daca au capturat si indivizi (barbati) care n-au acceptat sa le faca jocul. Adica sa n-apara plangand pe casetele pe care le dau Al-Jazirei. Macar in primele zile, nu la sfarsitul perioadei cand esti terminat psihic. Cu siguranta ca astfel de inregistrari n-ar mai aparea la TV dar macar ar avea un alt efect asupra josnicilor alora. Ah ce le-as face eu alora. As intra-ntr-un ring cu cate 3-4 dintre ei deodata. Sa vezi atunci macel.

Ma gandeam eu asa, daca macar jumate din barbatii capturati ar fi mai nervosi si mai demni atat cat mai au timp n-ar crea o impresie mai buna ? Asta pe de o parte. Iar pe de alta nu le-ar mai da ocazia lasilor alora sa para niste zeitati locale atotputernice.
*

pai caracteristica principala a terorismului e tocmai anomia asta penibila. nici macar nu stii pentru ce mori daca mori...cam greu sa fii erou in conditiile astea.

partea cu agitatul maselor, convulsiile sociale, presiunile, claditul viitorului terorii prin compromisuri succesive ce vor intra in "obisnuit", cum zicea nu stiu cine cu deturnarile de avioane...sunt niste lucruri mult prea subtile ca sa:
1. le intuiasca marea majoritate si sa fie ceva sanse de eroi
2. sa le gandesti in conditiile alea si sa gasesti astfel o justificare in a rezista
3. sa merite ... pentru ca nu e vorba de un sacrificiu pentru Romania sau ceva palpabil, ci decel mult un sacrificiu pentru intreaga lume, ceea ce e de neconceput asa, organic, cu forta (nici macar lucid nu prea iese stamba).

Nu cred ca e posibil eroism in terorism.
Exista doar victime bezmetice de absurditatea situatiei si, normal, coplesite de groaza momentului.

Din pacate, nu exista vreo baza sau justificare intima in a rezista, prin urmare...mi se pare normal sa nu reziste nimeni. De s-ar putea sa fie si motive sa reziste cineva, sa existe scapare, sa se termine cu bine...sa fie acolo vreun mecanism rational care sa rezolve situatia... nici o sansa.

Oamenii aia nu merita sa moara, ei o stiu si e o disperare crunta sa stii ca nu ai vreun motiv de care sa te agati, nu mai vorbim de sperante.
Sunt niste victime absolute si absurde...macar de s-ar putea gasi iesire, macar de data asta.

This post has been edited by Lolek: 27 Apr 2005, 16:12

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bolt
post 27 Apr 2005, 16:09
Post #315

Membru

asarban, dac'as fi-n labuta lor as face ce am sugerat. As astepta un timp iar cand voi vedea care-i mersul lucrurilor si nimic nu mai conteaza, as incerca sa nu contribui la satisfactia lor. N-as canta nici un imn (oricum nu ma refer la baietii nostri acolo) ci as face doar ce mai conteaza - as muri cat mai onorabil (conform educatie mele in acest sens) cu putinta. Nestiut si nevazut de nimeni. Dar am ferma convingere ca daca am fi mai multi am da de gandit.

ashu, exact la asta m-am referit. Am vazut si eu cel putin 2 decapitari plus ceva impuscari (format digital, desigur) si de aceea am intrebat undeva mai sus daca le dau ceva de papa captivilor. Eu stiu ca cei din Afganistan o faceau cu rusii. De cate ori m-am uitat ma-ncercat un sentiment de revolta cum nu-l pot descrie decat prin fapte (daca as putea) impotriva acelor criminali lipsiti de onoare. Vazusem inainte de '90 un film numit Vanatoare de curcani. Era de preferat sa fii vanat si sa ai macar o sansa decat sa-i lasi sa-si exprime incompetenta in materie de asasinat.

Lolek, nu la eroism ma refer. Ci la acel minim de demnitate personala (chiar daca-i anonima). Erou esti cand mori pt. o cauza nobila (pt. binele multora), ori acolo mori strict pt. tine si degeaba pe deasupra. Eu cred, totusi, macar intr-un ultim moment de luciditate si reactie, asa ca fiinta inteligenta. De fapt tipii aia vor contrariul acestora din urma. Macar cand nimic nu mai conteaza as incerca o mica pedagogie.

This post has been edited by bolt: 27 Apr 2005, 16:22

--------------------
+
maddan
post 27 Apr 2005, 16:15
Post #316

Speedy Gonzales

Mai, si eu as sari la gatul lor si as muri bolborosind "F.uck all the arabs, Allah s.ucks my dick!" cu sange pe gura... Dar asta o spun aici. Acolo... nu stiu. Oamenii au scoala, stiu cum sa invinga un spirit uman.

adso: as fi scris la fel. Simpatiile mele fata de Basescu scad vertiginos pe zi ce trece (de fapt v-am zis inca din momentul castigarii alegerilor ca trec ... in opozitie tongue.gif). Dar simpatiile si antipatiile nu au nici o legatura cu functia Presedintelui.

In cazul de fata fac abstractie de persoana din capul statului. Americanii or fi ei idioti, dar au nene una buna: cand dau de greu se strang in jurul autoritatilor lor. De-aia au si ajuns unde au ajuns!

Romanii (si europenii) nu, nene: sunt o masa de manipulare formidabila.

Pentru a vedea cum ne percep arabii, va invit sa vizitati site-ul cica moderat islamic www.aljazeera.com

Aveti acolo stiri despre romani, si comentariile aferente. Li se rupe arabilor de viata romanilor - ii considera la fel de vinovati pe ziaristi ca si pe militari, ignorand complet realitatea conform careia romanii n-au omorit irakieni acolo!

Si stiti de ce li se rupe? Pentru ca sunt fanatizati intr-o masura care depaseste imaginatia. Da, americanii le-au facut mult rau. Dar ei insisi si-au facut mult rau timp de decenii. Si lor, si natiunilor din jur. Sunt un popor de idioti. Violent, cretin, lenes, prost. Numai bun de recrutat teroristi dintre ei.

Au si o patura intelectuala fina, cultivata, rafinata, etc. Si cumplit de corupta. Marele pacat al americanilor acolo este ca n-au stiut cum sa-l dea jos pe Sadam prin alte cai. In fine, nu intru in ciorba asta...

Revenind la noi: acei nevinovati au niste ore ingrozitoare in fata. Dumnezeu sa le dea pace!

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
mil
post 27 Apr 2005, 16:21
Post #317

ocupat

terminati va rog cu tampeniile astea morbide...Gizaz...mai copii voi nu va dati seama ca nu e Ninja ca in filme? Ca presedintele US e un lamer care se fumeaza cu Lewinsky in biroul oval, iar astalalt e un mediocru tafnos plimbat pe sfori de tac-s-o? Iar al nostru un cocos fudul. Pentru oamenii astia sa mori tu la 30 de ani ca o gaina tampa...in timp ce ei ii mai trag un discurs cu linistea natiei, nu va lasati romani manipulati, nu incurajati terorismul. Nene Basescule si Taricene trimiteti voi copii vostri in Irak si Afganistan, nu cu pusca in mana, macar in vacanta, sa vedeti cum incepe natia sa se linisteasca, voi insa...

Si tie maddane, o istorioara, ca esti leat cu mine si nu ai prins ocupatiile eliberatoare sovietice...proful meu de termotehnica din facultate, ne-a povestit cu mandrie cum a sabotat personal cand lucra la uzina o nu stiu ce reper pentru MIG-uri zicandu-si impacat "ca si asa sunt prea multi rusi pe lume"...pe urma cand a cazut primul MIG romanesc a bagat-o pe maneca, a venit la noi, ne-a explicat ca a fost altceva...Si era om inteligent, fin, corect, tot respectul, nu semana deloc a fundamentalist, insa familie la canal, tot timpul a luat suturidin cauza originii burgheze...asta doar ca exemplu unde te duce disperarea si umilinta zilnica. Eu cand eram mic nu simpatizam nimic rusesc, nici catelusa Laika, asa m-au invata acasa...

Apropo, cei care luptau in munti si au facut rezistenta in RO, au omorat si ei, au sabotat, au talharit, gandesti ca erau priviti altfel de rusi decat ca niste bestii legionare nespalate ce trebuiesc strivite si agatat hoitul in capul satului sa nu mai faca nimeni ca ei. Sau poate gandesti ca ocupatia nemteasca in Ucraina a fost civilizata...hehe, omul e o fiara totusi indiferent de civilizatie si educatie (crestina au ba) si nici el nu stie de ce e in stare...ca idiotii americani care urinau in gura prizonierilor si curentau la prize...In postura de ocupat crezi tu ca mai faci nuantari (aia ziaristi, aia militari, aia romani, aia americani). E ori tu care te ascunzi prin casa si nu stii dca te mai trtezesti dimineata ori ei care iti darama casa cu tancheta si ard cu napalm tot. Mi-e sila ca ne asociem cu haitasi d'astia si mai ne si consideram mai buni decat cei haituiti.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
cosmin_m
post 27 Apr 2005, 16:29
Post #318

Membru autentic

Mil, cred ca faci o confuzie. Nu Basescu si nu Tariceanu au trimis trupele romane in Iraq. Trupele romane au fost trimise in Iraq de guvernul Nastase, acelasi Nastase care acum zice ca prezenta trupelor noastre in Iraq e o greseala.

This post has been edited by cosmin_m: 27 Apr 2005, 16:30

--------------------
+
bolt
post 27 Apr 2005, 16:29
Post #319

Membru

Si eu sunt de acord cu retragerea din Irak, dar imi pare rau c-ar trebui facuta acum. Cam tarziu.

--------------------
+
asarban
post 27 Apr 2005, 16:31
Post #320

Membru autentic

QUOTE(cosmin_m @ 27 Apr 2005, 17:29)
Mil, cred ca faci o confuzie. Nu Basescu si nu Tariceanu au trimis trupele romane in Iraq. Trupele romane au fost trimise in Iraq de guvernul Nastase, acelasi Nastase care acum zice ca prezenta trupelor noastre in Iraq e o greseala.
*

Lasa ca nici astia nu au sarit sa-i retraga in Day 1 a mandatului lor...
Si cand s-a votat trimiterea nu am auzit de voturi impotriva decat de la PRM...
Si nici Base si nici Tari nu s-au legat cu lanturi de calea ferata ca sa nu plece astia...

--------------------
+
cosmin_m
post 27 Apr 2005, 16:33
Post #321

Membru autentic

Cred ca ar fi cazul sa ne oprim din comentarii si sa ne rugam ... Nu mai e mult pana la 18:00 , cand ar trebui sa apara niste reactii.

--------------------
+
asarban
post 27 Apr 2005, 16:34
Post #322

Membru autentic

Sau poze...sau...DOAMNE FERESTE!

--------------------
+
Lolek
post 27 Apr 2005, 16:36
Post #323

Ignorog

milule, ar trebui gasite niste solutii ceva mai aplicabile de atat.
daca ele nu exista, nu inseamna ca tre sa dam un pas inapoi, ca-n backtracking si sa incercam ceva mai slab de atata.

nimeni nu a trimis pe nimeni si nici nu e cazul sa trimita cineva pe cineva ca sa vada cum sta problema. se vede extrem de clar si de aici.

una din solutiile ce ar trebui aplicate in cazul in care mai mult nu putem este sa se interzica sub toate formele accesul altor oameni decat personalul militar in zone de conflict. nu jurnalisti, nu nimic. daca asta e perceptia, atunci asta e solutia, punct. un INTERZIS mare si gata. sa nu mai poti intra acolo in cazul in care nu tu esti cel responsabil pentru ce ti se intampla. in acest fel simplu, oile stau in staul, ciobanii rezemati in bata si cainii dau ocoale tarcului, lupul e departe, nu mai poate fi vina accidentala a nimanui.

sigur, asta presupune o opresiune in sine, o reprimare a unor drepturi si asa mai departe. insa daca presedintele este cel vinovat in cazuri din astea, mi se pare logic si normal ca nici musca sa nu mai intre acolo, fara nici un fel de exceptii, fara nici un fel de talente, fara nici un fel de "e pe barba mea, stiu la ce riscuri ma supun".

si astfel avem valorile umane protejate si inca intr-un mod cat se poate de strict.

Doamne-ajuta acuma...

This post has been edited by Lolek: 27 Apr 2005, 16:37

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bolt
post 27 Apr 2005, 16:37
Post #324

Membru

Pariu ca nu-i omoara.

--------------------
+
ashu
post 27 Apr 2005, 16:39
Post #325

Membru erectil

Hai bai Mil, c-ai rupt discursul din alt film. Pe militarii romani din Irak nu i-a luat nimeni cu arcanu sa-i trimita acolo, sunt mercenari platiti cu bani buni ca sa faca treaba asta, plecati de buna voie (de fapt in cazul celor plecati in Bosnia am auzit ca se dadeau spagi mari CA SA TE IA, m-as mira sa nu se fi dat spagi si acum). Las-o p-aia cu copiii demnitarilor ca-i luata din filmele cu Vietnam, alta mancare de peste.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
asarban
post 27 Apr 2005, 16:41
Post #326

Membru autentic

QUOTE(Lolek @ 27 Apr 2005, 17:36)
milule, ar trebui gasite niste solutii ceva mai aplicabile de atat.
daca ele nu exista, nu inseamna ca tre sa dam un pas inapoi, ca-n backtracking si sa incercam ceva mai slab de atata.

nimeni nu a trimis pe nimeni si nici nu e cazul sa trimita cineva pe cineva ca sa vada cum sta problema. se vede extrem de clar si de aici.

una din solutiile ce ar trebui aplicate in cazul in care mai mult nu putem este sa se interzica sub toate formele accesul altor oameni decat personalul militar in zone de conflict. nu jurnalisti, nu nimic.
Doamne-ajuta acuma...
*

Si in mod sigur s-ar gasi caposi ca sa se strecoare...
QUOTE(ashu @ 27 Apr 2005, 17:39)
Hai bai Mil, c-ai rupt discursul din alt film. Pe militarii romani din Irak nu i-a luat nimeni cu arcanu sa-i trimita acolo, sunt mercenari platiti cu bani buni ca sa faca treaba asta, plecati de buna voie (de fapt in cazul celor plecati in Bosnia am auzit ca se dadeau spagi mari CA SA TE IA, m-as mira sa nu se fi dat spagi si acum). Las-o p-aia cu copiii demnitarilor ca-i luata din filmele cu Vietnam, alta mancare de peste.
*

Si acuma s-au dat...

--------------------
+
vimar
post 27 Apr 2005, 16:44
Post #327

Membru incepator

From: Iași

QUOTE(mil @ 27 Apr 2005, 16:21)
Nene Basescule si Taricene trimiteti voi copii vostri in Irak si Afganistan, nu cu pusca in mana, macar in vacanta, sa vedeti cum o sa intelegeti mai bine problema.
*

Șefu' ! vezi că pe jurnaliștii noștri nu i-a trimis nimeni din cei pe care îi rogi tu să își trimită copii ! Și în plus nu cred că s-au dus ei acolo chiar pentru credința că fac un bine țării și o informează cu ce se întâmplă pe acolo...Merci ! vroiam să rămân eu prost și neinformat și pe ei aici în țară în liniște și pace !
Fiecare are un risc în meseria pe care o face...pe pompierii ăia de la Mihăilești i-a luat moartea instant fără să-l mai întrebe pe Iliescu dacă negociază.
Asta e viața...unii din noi avem firul mai scurt !

This post has been edited by vimar: 27 Apr 2005, 16:45

--------------------
Dacia-Logan Laureate 1,4 mpi - IS-13-SP...
+
mil
post 27 Apr 2005, 16:51
Post #328

ocupat

ce am zis eu ca nu au plecat de buna voie? au plecat de foame stimate ashu, ca si aia din state, au plecat in Irak pentru ca era singurul loc de munca indeajuns de bine platit ca sa isi poata face si ei rost de niste banuti peste ajutorul de somaj

ce ma deranjeaz la astia e ca ne tin ca ceausescu "stati la locurile voastre, guvernul lucreaza"...daca il casapesc pe unul pe acolo nu poate fi vina mea, e a lor.

vimar, aia fu catastrofa, nu depindea de Iliescu sa ii scape pe aia, cica acum pot sa ii scape daca se retrag, eu asta astept, o masura salutara luata la timpul potrivit, ca daca fac ca bulgarii si retrasi si cu ostatici decapitati, cum pare sa fie cazul, ii scuip intre ochi.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
vv
post 27 Apr 2005, 16:56
Post #329

dilbert.com

Bai, cred ca trebuie un reset.
mil - e vinovat Base? Sau Nastase? Hai ca macane... Sigur ca da, avem trupe de ocupatie, da' sincer pana acum n-am auzit pe nimeni sa se planga ca ce cauta RO in Irak, Afghanistan, Bosnia s.a.m.d.

Sunt vinovati ziaristii? Fara doar si poate. Trebuie lasati sa moara? Cu siguranta nu. Trebuie facute eforturi mari, compromisuri samd ca sa poata fi salvati? Sigur ca da. E mai presus viata lor decat ORICE? Hmmmm.....
Mai eu sincer sa fiu daca as putea i-as scoate pe aia de-acolo, si dup-aia i-as baga la puscarie in RO pt. situatia pe care au creat-o cu inconstienta lor (inconstienta in cel mai bun caz....). Da' stiu ca daca o sa scape, o sa devina vedete mai ceva ca si Adelin Ochisor.

Deci eu zic asa: momentan, trebuie scosi aia din rahat. Daca se poate. Si fara discutii de genul 'e vina lor', 'daca nu erau ziaristi nimeni nu ii baga in seama'. Orice alta discutie e pe planul 2. Dup-aia, la rece, putem discuta daca e oportuna prezenta trupelor in Irak, alianta cu US, samd. Dar nu acum.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Lolek
post 27 Apr 2005, 16:58
Post #330

Ignorog

QUOTE(vv @ 27 Apr 2005, 16:56)
Deci eu zic asa: momentan, trebuie scosi aia din rahat. Daca se poate. Si fara discutii de genul 'e vina lor', 'daca nu erau ziaristi nimeni nu ii baga in seama'. Orice alta discutie e pe planul 2. Dup-aia, la rece, putem discuta daca e oportuna prezenta trupelor in Irak, alianta cu US, samd. Dar nu acum.
*

absolut corect.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
16 Pages « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:48
Forum Renault