Filtru de aer performant, se gaseste vreun model pt 1310?
![]() ![]() ![]() |
Filtru de aer performant, se gaseste vreun model pt 1310?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
fratilor..eu unul sunt ca nelamurit,
![]() Pana la urma, daca alegem un filtru din autovit, creste consumul (ma refer la cifre peste 0,5l) ???? ca vreau si eu sa ma bag la asa ceva..plus am un prieten mecanic, care mi-a spus ca virgula carburatia merge mai naspa cu aer rece...nush cata dreptate are..adevarul e ca iarna marge mai nashpa motorul fata de vara..ma refer la atunci cand e incalzit...pana la urma...NE CUMPARAM FILTRU SPORT?? astept raspunsurile si sugestiile voastre, respect! |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
- B 28 CUA Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
|
|
tao13 |
![]()
|
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
performanta=aer rece pe admisie + temp motor optima(90-100 grade)!!!
|
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
aham..asa stiam si eu, dar cum am spus, vroiam sa mai aud opinii!! ma intreb unde sa gasesc un racord de carbon, macar pe diametru pt filtru..sa scot cutia aia obosita cu filtru vechi...si poate o priza de aer in dreptul filtrului.....
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
drel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 23 December 04 ![]() |
pt cine se plimba pe la turci .. http://www.yed.com.tr/airfilter.htm... cum zicea si paul sunt si in iasi la fel cu 70 ron bucata
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
- is02swl
|
|
drel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 23 December 04 ![]() |
nu ma injurati daca nu merge .... incercasi si asa http://www.yed.com.tr/
daca nu merge nici asa ... cautati pe un motor de cautare |
--------------------
dacia
1310
- is02swl
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu merg.temp optima la motorul de dacie 82-84 de grade:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
lord_sith |
![]()
|
ok, acum ma adresez celor care au montat filtrul respectiv pe masina si vin cu intrebarea: Cum se comporta iarna?? vreo diferenta? scuze daca marepet..dar nu sunt prea lamurit!
|
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai nici o schimbare.acuma depinde cum il instalezi,daca il pui direct pe gatul de lebada sau ii fac un tub de aductiune:)undeva in spatele farurilor,care ar fi cea mai indicata solutie,pt a aspira mereu aer proaspart si rece,iarna il muti mai inspre galeria de evacuare:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
lord_sith |
![]()
|
aham, pai la asta ma gandeam sa fac rost de un tub, ceva, stiu ca sunt din carbon unele, dar si cam costisitoare...ai idee ceva mai ieftin? sau o improvizare (fara coturi din PVC pt instalatiile sanitare...cum am vazut la altii)
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
lord_sith |
![]()
|
ah..si mai e o chestie, daca se uda filtrul (asta in cazul in care am priza deasupra..eu unul ma gandeam totusi sa fie pozitionata mai in fata filtrului) vreun efect secundar?
|
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai in autovit se gaseste(AM VAZUT acu 4 luni) o teava din imitatie de inox facuta special pt filtre.din astea mari.un preten si-a luat odta cu filtru:)
cum sa se ude?e din sarma:) da nu e bine ca va aspira in motor.trebuie evitat:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
lord_sith |
![]()
|
la asta ma gandeam...ca intra umezeala si e naspa! Am vazut azi in autovit filtre yed la 500mii , dar mai erau si unele no name pe la vreo 300. tu cred ca te referi la racoardele alea flexibile asemanatoare cu cele care se folosesc pentru hote, am dreptate?
|
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu e o teava din metal:) scade la de 50 la 40 de ron.negociaza:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
lord_sith |
![]()
|
ai idee pe ca le stand e de vanzare asa ceva? m-am uitat si dupa un racord de carbon , ceva, si nu am gasit ....
|
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
ydaniel |
![]()
|
racord de carbon?frate la mine in domeniu o teava de carbon +un mic kkt e 100 dolari.e ceva gen imitatie.nu stiu cauta si u.nu ma duc in autovit ca nu am timp:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
lord_sith |
![]()
|
imi inchipuiam ca la banii astia o fii...deci mai caut tub din inox....!
![]() ![]() This post has been edited by lord_sith: 21 Mar 2006, 16:53 |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
ydaniel |
![]()
|
inoxu e greu de tot:) ce iti trebuie e o teava usoara:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
lord_sith |
![]()
|
atunci..teava usoara sa fie!!!
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
lord_sith |
![]()
|
Mai mi-a venit o chestie in cap..cred ca e cam aiurea, dar poate a incercat careva pana acum: FIltru de aer sport in carcasa filtrului original....e mai bine decat cu ala , tot acelasi sound marfa ????
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu,pt ca acea cutie de plastic sau tabla are rolul de a "amortiza" sgomotul produs de filtru:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
lord_sith |
![]()
|
Aham..deci asa sta treaba...tot racord trebuie sa imi iau..dar mai ieftin nu e..e cam multicel 400mii...
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
ydaniel |
![]()
|
e ieftin fata de unul genuine:) si vezi ca sunt 2 modele:cumpara-l pe ala care scrie detalii pe capacul ala de "inox" adica cant de filtrare...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
all3ex_wly |
![]() ![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 78 Joined: 29 March 06 From: Targoviste ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2007
- DB 10 WLY Fiat GrandePunto 2006
Renault Megane Coupe 2007 BMW 320d E90 2007 |
|
all3ex_wly |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 78 Joined: 29 March 06 From: Targoviste ![]() |
QUOTE(lord_sith @ 18 Mar 2006, 01:29) ok, acum ma adresez celor care au montat filtrul respectiv pe masina si vin cu intrebarea: Cum se comporta iarna?? vreo diferenta? scuze daca marepet..dar nu sunt prea lamurit! Eu am filtru sport,pe dacie cu injectie si nu este nici o diferenta iarna sau vara.Parerea mea e sa pui filtru spor,sun diferente si la performante si face un zgomot super.Consumul nu se cunoaste.Eu unul nu am facut diferenta |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2007
|
lord_sith |
![]()
|
tu cum il ai racordat? ai vreun racord special ceva, sau atasat simplu la "gatul de lebada"?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
all3ex_wly |
![]()
|
QUOTE(lord_sith @ 29 Mar 2006, 21:24) Am scos filtrul standard si l-am bagat pe asta.Cand m-am dus la magazin avea unul mai mic si unul mai mare,bineinteles ca l-am luat pe ala mai mare si a intrat la fix peste capacul la carburator.Am strans colierul si gata ![]() Bafta!!!!! |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2007
|
lord_sith |
![]()
|
Astept poze sa ma lamuresc..., am inteles faza., dar multi spun ca nu e indicat sa il montezi asa...
|
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
|
|
all3ex_wly |
![]()
|
QUOTE(lord_sith @ 30 Mar 2006, 09:17) Astept poze sa ma lamuresc..., am inteles faza., dar multi spun ca nu e indicat sa il montezi asa... Uite si pozele mult asteptate.Scuze pentru praful de la motor ![]() ![]() In fine cica trebuie sa i-a aer rece filtrul de aer sa mearga bine,dar de montat asa se monteaza>Ia-ti filtru si dupa ma anunti si pe mine ce diferente se simt.Sunt ffff curios.Mie sincer mi-a placut schimbarea |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2007
|
ydaniel |
![]()
|
ieftin la 80 de ron????de unde l-ai luat?ce marca e?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 14:16 |