dupa taxa de viciu..., urmeaza taxa de fast-food !
![]() ![]() ![]() |
dupa taxa de viciu..., urmeaza taxa de fast-food !
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Toata "miorlaiala" asta jalnica referitoare la taxarea viciilor ma face sa-mi amintesc de vaicarelile celor care li se pare ca ~150 RON/an e prea mult pentru un loc de parcare platit!
![]() Vrei sa-ti satisfaci viciile? Plateste! Vrei loc de parcare rezervat? Plateste! It's just that simple! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 6 Jan 2010, 14:03) Dap, recunosc cu mana pe inima ca sunt un vicios, beau apa minerala si pentru asta trebuie sa fiu taxat la sange! Man, am inteles cu totii ca aperi orice decizie, indiferent cat de idioata ar fi doar pentru ca e portocalie, dar gaseste si tu niste argumente mai subtile nu comparatii irelevante. |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io as baga taxa aici, pe forum.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 6 Jan 2010, 14:03) Toata "miorlaiala" asta jalnica referitoare la taxarea viciilor ma face sa-mi amintesc de vaicarelile celor care li se pare ca ~150 RON/an e prea mult pentru un loc de parcare platit! ![]() Atat de mult costa??!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 6 Jan 2010, 15:11) Dap, recunosc cu mana pe inima ca sunt un vicios, beau apa minerala si pentru asta trebuie sa fiu taxat la sange! ... Refuz sa cred ca nu ai inteles pana acum ca nu se taxeaza apa minerala,, dar na' e mai usor sa "dai cu paru" facandu-te ca nu ai inteles! ![]() QUOTE(Garett @ 6 Jan 2010, 15:11) ... Man, am inteles cu totii ca aperi orice decizie, indiferent cat de idioata ar fi doar pentru ca e portocalie, dar gaseste si tu niste argumente mai subtile nu comparatii irelevante. Esti intr-o grava eroare! Iii critic cand e de criticat, nu-i sustin neconditionat! Mai mult, MS-ul e condus de un membru UDMR dar iar te-ai "facut ca ploua"! ![]() E o decizie buna pentru a limita consumul de "junk food"! ![]() QUOTE(Filip @ 6 Jan 2010, 15:13) Atat de mult costa??!! ![]() ![]() ![]() ![]() ~150 RON pe an????? Haide mai ca e ieftin! QUOTE(Markos @ 6 Jan 2010, 15:12) Grecule, te propun consilier la MS! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 6 Jan 2010, 14:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poi nu? Vrei sa aberezi - plateste!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Filip @ 6 Jan 2010, 15:13) Atat de mult costa??!! ![]() ![]() ![]() ![]() Genial. Imi iubesc concitadinii!!!!!!!! Imi ridici stergatoru daca parchez pe locul "tau"? |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 6 Jan 2010, 15:21) Corect! ![]() QUOTE(FLP @ 6 Jan 2010, 15:23) Nu bre! Se rezeama "delicat" o bordura pe plafon/parbriz/luneta! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 6 Jan 2010, 14:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
Shh, te taxeaza grecu'!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Manuel @ 6 Jan 2010, 14:27) Shh, te taxeaza grecu'! Și dacă n-are vrăbiuța zgubilitică, aranjăm noi cu un ban! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 6 Jan 2010, 14:18) Refuz sa cred ca nu ai inteles pana acum ca nu se taxeaza apa minerala,, dar na' e mai usor sa "dai cu paru" facandu-te ca nu ai inteles! ![]() Esti intr-o grava eroare! Iii critic cand e de criticat, nu-i sustin neconditionat! Mai mult, MS-ul e condus de un membru UDMR dar iar te-ai "facut ca ploua"! ![]() E o decizie buna pentru a limita consumul de "junk food"! ![]() 1. Exageram un pic pentru amplificarea efectului! ![]() 2. UDMR n-are culoare politica, tot guvernul este portocaliu prin extensie. 3. In afara de momentul cu declaratia lui Vladescu vis-a-vis de inflatie cand te-ai "panicat" un pic la gandul ca folosesc "masuri pesediste" nu i-ai prea criticat. ![]() 4. Hai sa nu ne mai mintim singuri! E o decizie pentru a mai strange bani la buget, las-o balta cu junk-food-ul, repet nu-l ... grija pe ministru de sanatatea noastra, il intereseaza doar miliardul ala de euro preconizat sa fie strans din taxa asta! |
--------------------
No
Reno
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ai bra Florine ca la mine in fata blocului nu ti-a ridicat nimenea stergatoarele.
dar poate ca ti le-a luat ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Nu-mi adu aminte de ce e in militari cu locurile de parcare.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 6 Jan 2010, 15:28) Nu primesc bani de la .....! ![]() QUOTE(Garett @ 6 Jan 2010, 15:29) Un pic prea mult as zice! QUOTE(Garett @ 6 Jan 2010, 15:29) Te inseli! Poate ca nu se poate numi "doctrina politica" dar...isi cunosc interesele! ![]() QUOTE(Garett @ 6 Jan 2010, 15:29) ... 3. In afara de momentul cu declaratia lui Vladescu vis-a-vis de inflatie cand te-ai "panicat" un pic la gandul ca folosesc "masuri pesediste" nu i-ai prea criticat. ![]() ... Si daca ii injuram era mai convingator? Oricum i-am injurat in gand! ![]() QUOTE(Garett @ 6 Jan 2010, 15:29) ... 4. Hai sa nu ne mai mintim singuri! E o decizie pentru a mai strange bani la buget, las-o balta cu junk-food-ul, repet nu-l ... grija pe ministru de sanatatea noastra, il intereseaza doar miliardul ala de euro preconizat sa fie strans din taxa asta! Irelevant! Accizarea luxului si a viciilor este o masura general valabila! Ce mai conteaza motivatia cand efectul e bun: reducerea consumului de "junk-food"? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
Tu chiar crezi chestia asta cu "reducerea consumului de junk-food"!
![]() This post has been edited by Garett: 6 Jan 2010, 14:44 |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 6 Jan 2010, 14:40) Nu primesc bani de la .....! ![]() Parcă e după tine... ![]() @Garett: el și pe Băse îl crede plin de intenții bune... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca se scumpesc gunoaiele vandute pe post de mancare sub denumirea de fast-food, se reduce consumul, evident.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Garett |
![]()
|
Si prajiturile tot la "gunoaie" intra?
Ca dupa mintea lui "bisturiul lui Dumnezeu" de la Sanatate ar trebui impozitate si astea! Si mai mult: cu ce te afecteaza pe tine consumul de "gunoaie" fast-food? Spre deosebire de tutun, nu te obliga nimeni sa te duci sa mananci acolo nici macar sa simti mirosul ![]() Din moment ce nu mananci "gunoaie" te vei simti mai sanatos stiind ca "gunaoiele" de la fast-food sunt mai scumpe, vei fi mai implinit spiritual stiindu-ti semenii mai sanatosi sau care e faza? This post has been edited by Garett: 6 Jan 2010, 14:55 |
--------------------
No
Reno
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 6 Jan 2010, 14:23) Nu, eu chem politia si iti da amenda de 2500 ron. Este platit, este al tau ![]() @Garett tot gunoaie sunt. Ca si fornetti, merdenele, sau alte balarii care iti provoaca sunci. Atatia baga prajiturele si shaorme cand le e foame, dar cauta laptele cu 0.1% in supermarket. Tare. @DragosP ce conteaza unde se duc, preferai sa impoziteze apa? Ca tot puneau pe ceva taxa. This post has been edited by Andrul: 6 Jan 2010, 14:56 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce nu înțelegeți voi e că banii colectați în acest fel în nici un caz nu vor fi folosiți la nu'ș ce programe minune de îmbunătățire a stării de sănătate a populației. Ci pur și simplu vor umple găuri negre ale bugetelor diverselor agenții, sereii, ministerii și alte "ii".
Din păcate guvernele Boc de până acum n-au dat dovadă că ar fi în stare să administreze niște bani, așa că d'aia sunt pesimist. Și probabil nu numai eu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:32 |