DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

123 Pages « < 36 37 38 39 40 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noul vehicul de teren Dacia - Duster

smailmiami
post 20 Feb 2010, 23:37
Post #1111

Membru autentic

Group: Members

Principala atributie a TCS-ul (aka ASR)este sa incetineasca roata care pierde aderenta si astfel o parte din putere sa se transmite catre cealalta roata.

In legatura cu a doua afirmatie, prin ce s-ar fi asteptat cineva sa se faca transferul de putere catre puntea spate, incat sa simti tu necesar chiar sa pui si o poza ?!?!

--------------------
Daewoo Leganza 2004 - DJ-10-DKL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asgard1955
post 20 Feb 2010, 23:45
Post #1112

membru

From: BH

" Cand sistemul TRC detecteaza patinarea unei roti motoare in timpul accelerarii, reduce automat puterea motorului pentru a reface tractiunea pe acea roata.
Acest lucru asigura un transfer de putere mai bun (scazand consumul), mareste durata de viata a pneurilor si creste siguranta generala. Sistemul TRC actioneaza sistemul de franare pentru a reduce cuplul transmis rotii."

http://www.toyota.ro/innovation/technology.../gloss_trc.aspx
http://en.wikipedia.org/wiki/Traction_control_system

--------------------
Dacia Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre 2011
"Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
+
Tossi
post 20 Feb 2010, 23:54
Post #1113

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(venusake @ 20 Feb 2010, 22:36)
3. In ce sens ? Are cutia de viteza o priza suplimentara ? Ai detalii ? Poate cei mai tehnici d-acilea au vre-o idee. Acuma ..... e posibil ca "ambitia" asta sa coste mai mult decat daca-l iei direct 4x4 ?
*

@smile: Nu toata lumea este asa luminata ca tine in ale tehnicii de aceea am considerat ca un desen face mai mult decat 1000 de cuvinte tongue.gif .

@asgard: Mie din poza pusa de tine imi pare ca diferentialul spate de pe QQ nu este de tip LSD, am dreptate sau ma insel?? Ai idee?

--------------------
Renault Megane 1.5 dci 2004 - B6SSSS
+
grasutzum93
post 21 Feb 2010, 00:21
Post #1114

Membru incepator

Sincer cred ca acel Radio-CD sau ce este... a stricat toata consola bordului ..... pacat de el :| + Spatele.... urat...ohmy.gif:O Daca ar fi facut si ei niste stopuri gen Ford Focus...asa mai lungi....era marfa.... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

--------------------
Dacia Logan Van Dacia Solenza 2006 - B 93 BYM
+
smailmiami
post 21 Feb 2010, 07:45
Post #1115

Membru autentic

@asgard1955: N-ai citat integral. Pun eu cateva portiuni lipsa.

In primul link: Sistemul TRC actioneaza sistemul de franare pentru a reduce cuplul transmis rotii.

In al doilea link: Brake one or more wheels

Am TCS pe masina si il folosesc din plin iarna.

This post has been edited by smailmiami: 21 Feb 2010, 07:47

--------------------
Daewoo Leganza 2004 - DJ-10-DKL
+
iepure79
post 21 Feb 2010, 09:43
Post #1116

Membru incepator

[quote=venusake,20 Feb 2010, 21:36]
Intrebare:
- Te-ai nimerit pur si simplu acolo sau erai "informat" de acel cineva de pe langa stafful Dacia ?

Alta intrebare: smile.gif
- "Prafoasele" / "Prafuitoarele" mergeau la viteza norma, in sprinturi/reprize, erau in tranzit .... asta ca si o eventuala idee asupra faptului ca se faceau teste acolo sau se indreptau spre o alta zona in vederea testarii.

Ai spus-o, dar mai spune-o odata: E fain ? Mai zi din cele "culese" de la "OMul" cela de la fabrica!
smile.gif

K sunt 3 intrebari!
1 m-am nimerit pe acel traseu pentru ca banuiam ca o sa fie pe acolo deoarece la lansarea Sandero-ului sau a Logan-ului , baietii se plimba pe acolo .
2 prafuitoarele erau in coloana de masini , nu stiu daca merg catre o zona de testare , dar depaseau , se miscau bine pe terenul accidentat numit " sosea" .
3 de la omul de la staff nu pot sa spun decat ce a zis el la ce l-am intrebat eu! Eu am spus destul de " suparat", ca " daca depaseste dieselul top 4x4, 14.000 euro , pragul pshihologic pentru mine , nu mai merita!!!!!!" , raspunsul lui a fost ......sec...." merita si va depasi!!!" blink.gif sad.gif ohmy.gif . Inca o data sper ca a facut misto de mine!!! desi nu cred! wacko.gif

<span class='edit'>21 Feb 2010, 09:54:</span>
[quote=grasutzum93,21 Feb 2010, 00:21]Sincer cred ca acel Radio-CD sau ce este... a stricat toata consola bordului ..... pacat de el :| + Spatele.... urat...ohmy.gif:O Daca ar fi facut si ei niste stopuri gen Ford Focus...asa mai lungi....era marfa.... blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

[/quote]

Si eu cred ca acel cd player este aiurea si nici macar nu cred ca este ceva de capul lui! dar trebuie sa-ti spun ca spatele nu e urat ! de ce iti spun astea? nu inteleg sincer de ce in toate pozele care sunt oficiale , facute cred de un fotograf profesionist , acest Duster arata naspa de la spate --- adica este alungit , cand nu e asa , ori e facut cu obiectiv Wide , ori .............. nu stiu ......... . excl.gif oricum gusturile fiecaruia nu se discuta! rolleyes.gif

This post has been edited by iepure79: 21 Feb 2010, 10:25

--------------------
dacia logan 2006
uite s-a flatulat mireasa
+
CatalinCTM
post 21 Feb 2010, 10:10
Post #1117

Membru autentic

From: Romania

Ca fapt divers , a intrat cineva pe dacia.fr si sa vada care sunt optionalele unui logan si cum se poate configura acesta? La ei , poti pune si acel kit de tuning (de fabrica) la ph2 in configurator , navigatie , senzori de parcare , alarma etc.. Spun asta pentru ca nu mai are rost sa va contraziceti (uite francezii ce au standard si ce au optional) , indicat ar fi sa va certati dupa data de 3 martie[atunci se afiseaza preturile si dotarile(ca are reductor , ca nu) si la noi , nu?].Parerea mea...

--------------------
Dacia Logan Laureate 2009
+
redu
post 21 Feb 2010, 11:08
Post #1118

Membru

QUOTE(CatalinCTM @ 21 Feb 2010, 10:10)
Ca fapt divers , a intrat cineva pe dacia.fr si sa vada care sunt optionalele unui logan si cum se poate configura acesta? La ei , poti pune si acel kit de tuning (de fabrica) la ph2 in configurator , navigatie , senzori de parcare , alarma etc.. Spun asta pentru ca nu mai are rost sa va contraziceti (uite francezii ce au standard si ce au optional) , indicat ar fi sa va certati dupa data de 3 martie[atunci se afiseaza preturile si dotarile(ca are reductor , ca nu) si la noi , nu?].Parerea mea...
*

De acord cu tine ca discutiile pana la aflarea de informatii concrete sunt cam inutile. Cu toate astea, nu stiu de ce, nici eu nu ma pot abtine si intreb si eu una si alta pe unde pot. Astfel am aflat ceva aseara. Nu stiu in ce conditii ar vrea viitorii posesori de Duster sa il foloseasca si oricum dupa lansare vom vedea cu siguranta teste si impresii mult mai concrete, dar asa, ca informatie, in conditii de aratura, camp, noroi, adica pe la tara, dar mai ales pe camp, Nissan Pathfinder este dezastru: se impotmoleste de fiecare data cand este un pic de noroi si o roata isi pierde aderenta, lucru care se intampla destul de des pt ca pe teren alunecos roata cu aderenta putina sapa in pamant de cele mai multe ori si isi pierde de tot aderenta. Mai bine se descurca Sorento care trece si nu se prea impotmoleste acolo unde se opreste Pathfinder-ul, dar si acesta are limite in conditii mai "alunecoase". De neoprit parca este Lada Niva. Nu vorbim de ultimele doua, le-am mentionat numai pt comparatie. Faptul ca Pathfinder-ul are capabilitati se pare cam limitate in acel tip de situatii poate sa insemne ca Duster-ul va fi si mai slab. Cei care l-ar folosi si pe la tara trebuie sa tina cont si de acest aspect si neaparat sa incerce cumva un test in acele conditii.
Ei toate astea ma conduc de fapt la intrebarea pe care vroiam sa vi-o adresez: la test drive la Dacia, se poate testa o masina in orice conditii doreste omul care o testeaza, sau au si astia un traseu prestabilit?
Eu am testat un X5 o data dar pe un traseu prestabilit foarte scurt care nu cred ca a scos in evidenta calitatile masinii. Un prieten in schimb a testat un Forester (bine, il si stia pe tipul de la reprezentanta) cateva ore pe asflat si pe dealuri si chiar si asa a zis ca nu poate sa isi dea seama de tot ce poate masina ca nu a apucat sa o bage in toate situatiile in care si-ar fi dorit.
Repet, la Dacia cum se face de obicei test-drive-ul? Sau e ceva ce fiecare dealer local hoataraste?

--------------------
Renault Scenic 2003, 1.9 dci Expression
+
ssilviu
post 21 Feb 2010, 11:27
Post #1119

F1 Man

From: Nicaieri

11.500 cea mai ieftină variantă cu motor pe benzină și 4x2. Cel mai scump model configurabil va fi peste 18.000, așa cum și MCV-ul de acum ajunge la 14.000 iar cel mai ieftin 1,5 dci 105 CP 4x4 va fi 16.200 de euro.

Iar in Vest va fi și mai scump și nu m-ar mira să treacă de 20k. Oricum, degeaba vă inflamați că nu vă mai cumpărați dacă trece peste x euro și alte praguri psihologice. Dacia nu-și pune speranțele în voi wink.gif

This post has been edited by ssilviu: 21 Feb 2010, 11:30

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
tag21
post 21 Feb 2010, 11:45
Post #1120

Membru

@ smailmiami - Iti multumesc pentru informatiile furnizate !

@ redu - Si eu am facut un drive test cu Subaru Forester si au fost foarte ok baietii ... chiar am intrat pe niste noroaie intr-un santier de am crezut ca nu mai iesim de acolo ... si totusi am iesit cu bine smile.gif
Deci cred ca daca vor, se poate ! Daca nu vor (poate pt ca nu au incredere in masina wink.gif sau alte motive ...) atunci vor gasi 1001 de pretexte ...

ps: peste tot pe unde am citit ... Nissan Xtrail nou si classic sunt 'etichetate' ca fiind capabile pt teren cu grad mediu de dificultate ; Nissan Qashqai este in schimb (cica) potrivit pt teren cu grad usor de dificultate . Iar Pathfinder este pt teren cu grad mare de dificultate.

Daca performantele lui Duster vor fi mai apropiate de Qashqai decit de Xtrail .... e de nashpa, ca sa ma exprim asa 'poetic' icon_mrgreen.gif ... adica faza aia cu 'rupe' , 'face si drege' ... nu va mai avea prea multa acoperire.
Iar visul cum ca Duster va semana cu Aro 24x in teren accidentat ... hahahaha radmasa.gif .... vise taica, vise ... noroc ca mai exista Niva pt asta icon_mrgreen.gif

LE: offtopic ... @ iepure79 => Frumos rau de tot iepurele ala din poza smile.gif ... ma amuza de cite ori il vad wub.gif

This post has been edited by tag21: 21 Feb 2010, 11:50

--------------------
Toyota Corolla D4D Excellence
Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
+
Squirrel
post 21 Feb 2010, 11:49
Post #1121

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

Atunci să mizeze pe restul de 9.999 de „potențiali” clienți.
Cu speranțele Dacia mai vedem noi…

--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
iepure79
post 21 Feb 2010, 11:59
Post #1122

Membru incepator

QUOTE(ssilviu @ 21 Feb 2010, 11:27)
11.500 cea mai ieftină variantă cu motor pe benzină și 4x2. Cel mai scump model configurabil va fi peste 18.000, așa cum și MCV-ul de acum ajunge la 14.000 iar cel mai ieftin 1,5 dci 105 CP 4x4 va fi 16.200 de euro.

Iar in Vest va fi și mai scump și nu m-ar mira să treacă de 20k. Oricum, degeaba vă inflamați că nu vă mai cumpărați dacă trece peste x euro și alte praguri psihologice. Dacia nu-și pune speranțele în voi  wink.gif
*

mi se par putin exagerate preturile! iar in vest nu credca va depasii 20k!!!!!!!!! smile.gif daca ai curiozitatea sa te uiti pe dacia . ro -- http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi/lista-de-preturi.jsp --- Prestige 7 locuri 1.5 dCi 85 CP 12900 EUR 53378.91 RON --- doar daca vrei sa-i mai pui inca un Ac , jante de aliaj inca un set , sa-i extinzi garantia la 8 ani !!! probabil vrei sa-ti dea o factura mai mare cu care sa te lauzi!

This post has been edited by iepure79: 21 Feb 2010, 12:08

--------------------
dacia logan 2006
+
CatalinCTM
post 21 Feb 2010, 12:01
Post #1123

Membru autentic

Legat de test drive , hotareste fiecare dealer local(la noi asta). Problema la noi in general este ca nu stim sa ne tratam "clientii" . Si ca client , cred ca ne-ar mai trebui putin tupeu atunci cand vorbim cu "vanzatorul" , sau putina negociere.

--------------------
+
redu
post 21 Feb 2010, 12:02
Post #1124

Membru

Mersi tag21. Aceleasi pareri le am si eu si acelasi lucru il stiu si eu despre gama offroad a Nissan-ului. Totusi, pt comparatie, Koleos-ul ce sistem 4x4 are. Nu de alta dar s-ar putea sa vad unul pe drum forestier, probabil cu zapada, peste vreo 3 saptamani, o luna. Si pt ce tip de teren este proiectat: usor sau mediu? ca pt greu cu siguranta nu este.

--------------------
+
tag21
post 21 Feb 2010, 12:03
Post #1125

Membru

QUOTE(smailmiami @ 20 Feb 2010, 15:01)
..............................................................
In plus, mi-a mai zis prietenul meu ca TCS-ul va fi disponibil pe varianta cea mai de sus sau contracost, deci in orice caz nu la orice varianta 4x4 vei beneficia de el. Chiar daca vei lua 4x4, daca iei o varianta ieftina, daca o roata  pierde aderenta pe fata, masina nu te ajuta cu nimic. Pe spate cica diferentialul e putin mai desteptutz si are un sistem care te ajuta cand o roata pierde aderenta, dar nu te da pe spate mare lucru. Personal, banuiesc ca diferentialul spate este cam singurul ansamblu care vine de la Nissan.
*

---------------------------

Acum am recitit chestia asta care imi scapase ... pai daca va fi adevarat ce zice prietenul tau .... iar o bila .... neagra sad.gif ... vorba lui 'redu' , vesti din ce in ce mai dezamagitoare parca ... in fine, mai e putin pina la lansarea oficiala.

--------------------
+
CGDBZ
post 21 Feb 2010, 12:04
Post #1126

Membru autentic

From: BZ

Ieri am crezut ca o sa vad si eu un trailer cu Dusteruri dar erau loganuri ,4 camioane unul dupa altul , dar aveau emblema de Renault, probabil pentru moldoveni sau ucrainieni .
Cred ca trebuie sa inceapa sa apara pe la dealeri .

--------------------
- - -
+
redu
post 21 Feb 2010, 12:05
Post #1127

Membru

QUOTE(CatalinCTM @ 21 Feb 2010, 12:01)
Legat de test drive , hotareste fiecare dealer local(la noi asta). Problema la noi in general este ca nu stim sa ne tratam "clientii" . Si ca client , cred ca ne-ar mai trebui putin tupeu atunci cand vorbim cu "vanzatorul" , sau putina negociere.
*

Exact. Stii, este si vorba aia ca nu e prost cel care cere, prost e cel care da. Ei cer incredere asa, pe ochi frumosi si noi le-o dam. In lumea civilizata nu cred ca mai exista o tara in care clientul sa aiba o influenta atat de mica asupra furnizorului ca la noi in Romanica asta. Sau poate Romania inca nu face parte din lumea civilizata. Dar asta este deja o alta discutie care nu cred ca are finalitate.

This post has been edited by redu: 21 Feb 2010, 12:08

--------------------
+
tag21
post 21 Feb 2010, 12:12
Post #1128

Membru

QUOTE(redu @ 21 Feb 2010, 12:02)
......................  Totusi, pt comparatie, Koleos-ul ce sistem 4x4 are. Nu de alta dar s-ar putea sa vad unul pe drum forestier, probabil cu zapada, peste vreo 3 saptamani, o luna. Si pt ce tip de teren este proiectat: usor sau mediu? ca pt greu cu siguranta nu este.
*

----------------------

Koleos - scrie ca pt teren mediu ! Este laudat Koleos sa stii, in sensul ca are unghiuri bune si desi nu pare poate dragut ca design (mie sincer chiar nu imi place exteriorul) ei bine ... la interior este chiar OK !! Plus ca are materiale bune de calitate, se conduce placut, deci si onroad ar fi ok, iar offroad isi face treaba destul de bine (unghiuri bune si alti parametri)

Deci cine poate trece peste aspectul exterior (gusturile fiecaruia!) si pret probabil ... Koleos nu e chiar de neglijat.

--------------------
+
Arhimede
post 21 Feb 2010, 12:15
Post #1129

Membru inferior, lung si tare

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
asgard1955
post 21 Feb 2010, 12:18
Post #1130

membru

From: BH

--------------------
Dacia Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre 2011
"Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
+
CGDBZ
post 21 Feb 2010, 12:18
Post #1131

Membru autentic

Vad o gramada de discutii despre Duster , ca nare reductor , ca e praf in conditii grele , dar eu ma intreb cati din viitorii posesorii de Duster vor baga cu adevarat masina pe drumuri inaccesibile .Dusterul daca va arata bine (in viziunea potentialului client) si va avea un pret acceptabil se va vinde ca painea calda , calitatile off-road vor conta pentru o mica parte din clienti.

--------------------
- - -
+
redu
post 21 Feb 2010, 12:20
Post #1132

Membru

QUOTE(tag21 @ 21 Feb 2010, 12:12)
----------------------

Koleos - scrie ca pt teren mediu !  Este laudat Koleos sa stii, in sensul ca are unghiuri bune si desi nu pare poate dragut ca design (mie sincer chiar nu imi place exteriorul) ei bine ... la interior este chiar OK !!  Plus ca are materiale bune de calitate, se conduce placut, deci si onroad ar fi ok, iar offroad isi face treaba destul de bine (unghiuri bune si alti parametri)

Deci cine poate trece peste aspectul exterior (gusturile fiecaruia!) si pret probabil ... Koleos nu e chiar de neglijat.
*

Mie imi place Koleos-ul si la interior si la exterior. Nu este o masina "butch", pt "barbati adevarati", este o masina frumoasa din punctul meu de vedere. Este o masina dezirabila, atragatoare, iar daca se descurca bine si offroad, vorba ta, ar putea fi o alternativa SH la Duster. S-ar putea sa vad astazi una pe viu (nu s-o conduc) si daca am ocazia si e cineva interesat va spun mai multe. Este aceeasi masina care ar trebui sa intre pe drumul forestier luna viitoare.

--------------------
+
ssilviu
post 21 Feb 2010, 12:21
Post #1133

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(iepure79 @ 21 Feb 2010, 11:59)
probabil vrei sa-ti dea o factura mai mare cu care sa te lauzi!
*

Bună dimineața. Și tu vrei Duster de top care are în plus motor mai puternic, probabil euro 5, esp și 4x4 tot la banii ăștia? Ce glumeț ești radmasa.gif

This post has been edited by ssilviu: 21 Feb 2010, 12:23

Attached thumbnail(s)
Clipboard02.jpg ( Size: 28.36k ) Number of downloads: 1029

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
tag21
post 21 Feb 2010, 12:31
Post #1134

Membru

QUOTE(redu @ 21 Feb 2010, 12:20)
Mie imi place Koleos-ul si la interior si la exterior. Nu este o masina "butch", pt "barbati adevarati", este o masina frumoasa din punctul meu de vedere. Este o masina dezirabila, atragatoare, iar daca se descurca bine si offroad, vorba ta, ar putea fi o alternativa SH la Duster. S-ar putea sa vad astazi una pe viu (nu s-o conduc) si daca am ocazia si e cineva interesat va spun mai multe. Este aceeasi masina care ar trebui sa intre pe drumul forestier luna viitoare.
*

----------------------

De acord cu tine, se poate trece si peste aspectul exterior la o adica ... totusi este destul de scumpa si asta (de noua ma refer). Uite spre exemplificare ce am gasit acum 2 min pe mobile.de pt varianta 4x4, benzina 170CP ... toate incep de la un minim de 19,800 - 19900 euro si nu sunt convins ca pe bune chiar ala e pretul final ... oricum din pctul meu de vedere la 20-21k as lua clar un Forester pe benzina !

La categoria SH insa lucrurile se schimba ... cum are fiecare norocul wink.gif e criza asa ca ar tb sa fie si oferte !
Daca poti .... te rog, poti sa ne dai detalii despre acel Koleos, nu strica ! smile.gif

21 Feb 2010, 12:36:
QUOTE(CGDBZ @ 21 Feb 2010, 12:18)
Vad o gramada de discutii despre Duster , ca nare reductor , ca e praf in conditii grele , dar eu ma intreb cati din viitorii posesorii de Duster vor baga cu adevarat masina pe drumuri inaccesibile .Dusterul daca va arata bine (in viziunea potentialului client) si va avea un pret acceptabil se va vinde ca painea calda , calitatile off-road vor conta pentru o mica parte din clienti.
*

--------------------

Oare ?! .... pai cind toata 'tarishoara' asta e un maaare OFFROAD asa, cum sa nu prea conteze aceste calitati ?! Nu cred ca omul de rand isi ia un Duster ca sa se dea mare prin centrul unui oras si sa agate gagics cu el ... sau ..... oops! ... ma insel eu ??? blink.gif blink.gif

This post has been edited by tag21: 21 Feb 2010, 12:36

--------------------
+
redu
post 21 Feb 2010, 12:36
Post #1135

Membru

Sigur ca da. Numai sa ma intalnesc cu prietenul meu azi. Ca de maine pleaca din localitate si nu stiu cand se intoarce. Chiar acum l-am sunat dar cred ca inca doarme.

--------------------
+
iepure79
post 21 Feb 2010, 12:41
Post #1136

Membru incepator

QUOTE(ssilviu @ 21 Feb 2010, 12:21)
Bună dimineața. Și tu vrei Duster de top care are în plus motor mai puternic, probabil euro 5, esp și 4x4 tot la banii ăștia? Ce glumeț ești  radmasa.gif
*

Cred ca este destul de greu sa intelegi ceva
eu nu am zis asa ceva
dar probabil nu vrei sa intelegi --- pe asta o lasam asa ----- sleep.gif .. s-a mai discutat si repet in Romania sau tara nimanui nu este inca obligatoriu Euro 5 ca in Franta asa ca sigur nu sunt ca va fi euro 5 ci mai mult ca sigur euro 4 . de ce? pai sa-ti raspund daca ai observat dacia are o politica --- plateste taxa aceea de poluare mai exact pt tine ---- Taxa de poluare O ---- te uiti si la tv banuiesc . de ce ? pentru ca este mai ieftin decat sa bagi piese in motor pentru euro 5. doi la mana ESP este optional din cate am vazut si daca ma insel imi cer scuze si 3 la mana 4x4 la bani astia nuuuu sunt sigur dar intre 14000 si 16000 asa da ! apropo de praguri pshihologice! nu e ideea mea ci a celor de la Dacia sau de la alte marci . Nu e o inventie si poate nu stiai si sigur nu stiai ca altfel nu te aruncai toti urmaresc un target ! care consta din mai multe componente cum ar fi piata de desfacere, puterea de cumparate , impactul designului si calitatii, service ( apropo firmele coreene nu prea le intereseaza ce se intamla cu masinile lor after sale bazandu-se pe sintagma ieftin la vanzare --scump la intretinere-- si stiu ce vorbesc ) , pret! dar ............te las pe tine sa crezi ca ai descoperit planeta Marte 4 cel din urma H. S. si nu inseamna Hand Second ci cu totul altceva ... a nu te-am injurat dar sunt sigur ca esti un mic geniu si sti ce insemna!!! Cu respect H.S.

This post has been edited by iepure79: 21 Feb 2010, 12:44

--------------------
dacia logan 2006
+
Filip
post 21 Feb 2010, 12:49
Post #1137

Forumist

QUOTE(smailmiami @ 20 Feb 2010, 16:10)
... si o janta mai mare da mai bine pe orice masina.
*

Nu si daca sistemul de franare e disproportionat de mic. radmasa.gif
On topic: 215/65 mi se pare ridicol de putin pt. un autoturism de teren. Macar un 215/80, dar si atat mi se pare putin. Mai bine janta pe "14 si carne mai multa la cauciuc. Eu la berlina am 165/65 si mi se pare cam putin, la ce drumuri avem noi. Inainte aveam 155/80/ Urmatoarele cauciucuri, daca n-o sa gasesc 165/80 - mi-a zis tata ca nu se mai gasesc, or sa fie tot 155/80.

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
C@talin
post 21 Feb 2010, 12:52
Post #1138

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

155 are tico tongue.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
CatalinCTM
post 21 Feb 2010, 13:14
Post #1139

Membru autentic

Ca fapt divers , din nou . Legat de intrebarea de mai sus , CGDBZ , nu este nevoie sa il testezi in cine stie ce conditii , dusterul (sau orice alt suv , jeep ) , este suficient sa mergi cu el prin capitala , sau pe orice alt drum din tara , data fiind starea lor wink.gif .... tag21 mai stii , am vazut persoane in logan , care se credeau in cine stie ce bmw sau audi tongue.gif la cate fumuri aveau in cap+ nasul pe sus(zic aici de anumite situatii in trafic , + agatatul smile.gif) )

--------------------
+
CGDBZ
post 21 Feb 2010, 13:17
Post #1140

Membru autentic

Nu tag21 , nu-si ia "sa agate gagics cu el " , ci pentru gropile din Romania (ca drumuri nu prea mai sunt) , pentru un drum de tara pietruit (care sunt cam majoritatea fara astfalt) , pentru apa care la or ce ploicica ne inunda localitatile si poate pentru o mai mare siguranta (asa ar trebui sa fie) ,nu pentru stiu eu ce coclauri pe unde numai un tractor razbeste.

This post has been edited by CGDBZ: 21 Feb 2010, 13:19

--------------------
- - -
+
123 Pages « < 36 37 38 39 40 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 20:15
Forum Renault