Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Cum dracu sa dau 5k RON avans la un ceva caruia nu-i stiu pretul ? Ce vrajeala au astia-n ei ...
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
need_alex |
![]()
|
![]() sunt aici din placere Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 09 ![]() |
Lasa Opel, ca e departe, dar e langa SAAb si Mitsubitshi si vis-a vis are toate firmele italienesti de design (Giugearo, pininfarina si bertone).
Mitsubishi ce prezinta nou si 4x4 LA Geneva? ca poate ne eclipseaza de tot. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, ABS +, 1.6 MPI
- B- XX-XXX STOP ACCIDENTELOR! VIATA ARE PRIORITATE!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
G I U G I A R O
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Mitsubishi cred ca o sa ne eclipseze de tot... eu zic ca aduce mini SUV-ul RVR. Sa mai spun ceva ?
![]() Editez, in Europa se pare ca se va numi ASX. This post has been edited by axx: 23 Feb 2010, 14:08 |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu nu vad decat ca Dacia are un stand mai mare decat Saab si la fel de mare ca Mitsubishi. Pe aia de la Chevrolet sau Chrysler ii inteleg, sunt vai de mama lor si nu au avut bani de un stand mai mare.
This post has been edited by IRONICK: 23 Feb 2010, 14:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca anunta si pretul la geneva..cred ca dacia o sa eclipseze pe mitsu....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
need_alex |
![]()
|
![]() sunt aici din placere Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, ABS +, 1.6 MPI
- B- XX-XXX STOP ACCIDENTELOR! VIATA ARE PRIORITATE!
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Da, deci problema se pune... "Dacia eclipseaza Mitsubishi", nu invers ....
![]() |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Poate un mitsubishi = 2 duster ca si pret.
![]() 23 Feb 2010, 14:29: Brosura in format flash: http://issuu.com/martini1367/docs/brochure_dacia_duster This post has been edited by asgard1955: 23 Feb 2010, 14:29 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
Mai, da saraci is astia ..... n-au avut un xerox color cand au copiat brosura aia s-o puna pe net ?
![]() Oare ..... is sans sa apara si versiunea color a brosurii (inainte de momentul oficial) , ca mult mai bine s-ar ceti zonele mai gri! (Hai ca scriu si-n versuri) |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
asgard1955 |
![]()
|
Pagina cu premierele de la Geneva, apare si duster-ul dar cei de la dacia se pare ca inca nu au furnizat nici un material sa fie pe pagina.
http://www.salon-auto.ch/en/premieres/inde...e=1&idIndex=171 |
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Daca spoilerul acesta (partea inferioara) va fi disponibil si in Romania, nu prea e in regula deloc pentru radiatore / intercooler
![]() O mare parte din pietricelele rezultate de pe drum vor trece de orificiile grilajului care sunt prea mari (in comparatie cu grilajul de la Logan) si se vor opri exact unde nu trebuie. ![]() dacia-duster-9.jpg This post has been edited by membru_DC: 23 Feb 2010, 21:41 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
Poate este grilaj dublu, adica in spate sa aiba unul cu ochiuri mai mici, iar cel din fata sa fie doar pt. "look"! |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Le-au luat si ei tot din brosura, oricum nu m-as baza 100 la suta pe ea. Brosura e pentru Franta. In RO probabil varianta Duster nu va avea airbag pasager si va exista si o versiune Preference.
|
--------------------
------
------
------
|
|
asgard1955 |
![]()
|
La noi e absurd cel putin, ca roata de rezerva sa fie optionala. Cred ca la 4x2 roata de rezerva va fi montata sub masina si filtrul de polen va fi optional pe unele versiuni (bine macar ca exista locul de montare pe toate).
This post has been edited by asgard1955: 24 Feb 2010, 08:13 |
--------------------
Dacia
|
|
redu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 February 10 ![]() |
Daca standul Dacia e in hala 2 inseamna ca webcam-urile de pe site-ul salon-auto.ch nu ne-o arata inainte de lansare.
Pentru cei care stau mai aproape de granita de vest in special, dar si pt restul doritorilor, haideti sa vedem care sunt dotarile pt Ungaria. S-ar putea sa fie la fel ca in Franta si poate la preturi mai mici ca acolo, asemanatoare cu cele de la noi. AMR o saptamana pana la informatiile oficiale, daca nu chiar mai putin. This post has been edited by redu: 24 Feb 2010, 10:32 |
--------------------
Renault
Scenic
2003, 1.9 dci Expression
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
QUOTE(redu @ 24 Feb 2010, 10:32) .................................................... Pentru cei care stau mai aproape de granita de vest in special, dar si pt restul doritorilor, haideti sa vedem care sunt dotarile pt Ungaria. S-ar putea sa fie la fel ca in Franta si poate la preturi mai mici ca acolo, asemanatoare cu cele de la noi. ....................... -------------------- O idee buna, de ce nu ? |
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
minny |
![]()
|
Nu cred ca va fi mai ieftin. Smecheria cu Ungaria a mers inainte sa aderam la UE. Ca cetatean al unei tari extracomunitare puteam recupera TVA la bunul cumparat in uniune in ideea ca va fi re-platit in Romania. Insa in paralel exista o lege care zicea ca bunurile romanesti reimportate sunt scutite de aceasta obligatie. De aceea era mai ieftin sa iei din Ungaria, acum insa nu mai e cazul.
|
--------------------
------
------
------
|
|
mmxii |
![]()
|
Membru Daco-Roman Group: Members Posts: 51 Joined: 2 July 09 From: Bruxelles ![]() |
Un conversion kit bun pentru Duster in Romania...
http://www.wonderhowto.com/wonderment/stra...onster-0113913/ |
--------------------
ACME
Categoria B
MMVIII
- fara numar
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
redu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 February 10 ![]() |
QUOTE(minny @ 24 Feb 2010, 12:31) Nu cred ca va fi mai ieftin. Smecheria cu Ungaria a mers inainte sa aderam la UE. Ca cetatean al unei tari extracomunitare puteam recupera TVA la bunul cumparat in uniune in ideea ca va fi re-platit in Romania. Insa in paralel exista o lege care zicea ca bunurile romanesti reimportate sunt scutite de aceasta obligatie. De aceea era mai ieftin sa iei din Ungaria, acum insa nu mai e cazul. Dar ca preturi cu TVA tot mi se pare ca erau cam la fel cu cele de la noi, doar ca noi neplatind TVA-ul ieseam mai ieftin. Deci cred ca ne-ar fi deajuns sa fie preturi similare cu dotari "europene", nu neaparat mai ieftin. Mai tii minte exact daca preturile erau cam la fel cu cele de la noi? Ca eu asa tin minte dar nu sunt 100% sigur. |
--------------------
Renault
Scenic
2003, 1.9 dci Expression
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Am facut un mic calcul privind numarul de km necesari pentru a amortiza diferenta de pret intre diesel si benzina. Am folosit ca si preturi de achizitie, preturile speculate pe forumul francez, la consumuri am luat consumul din brosura aparuta iar la carburanti am luat preturile de pe daciaclub.ro, de pe forum.
A reiesit ca amortizarea se face dupa 79890 km. In cazul in care masina se cumpara in leasing tinand seama ca diferentei de pret intre diesel si benzina i se aplica leasingul si alte cheltuieli se poate presupune ca amortizarea se face dupa 79890 km*2= 159780 km. Asadar dieselul este convenabil pentru cei care cumpara masina cu banii jos si pentru cei care fac peste 15000 km/an. http://www.automobiletv.ro/calculator.php Attached thumbnail(s) Amortizare_diferenta_diesel_benzina.jpg ( Size: 90.99k ) Number of downloads: 966 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Si pe la Logan era pe undeva un calcul care arata ca se amortizeaza diferenta dupa vreo 60k.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(mmxii @ 24 Feb 2010, 13:45) Un conversion kit bun pentru Duster in Romania... http://www.wonderhowto.com/wonderment/stra...onster-0113913/ ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
minny |
![]()
|
QUOTE(redu @ 24 Feb 2010, 18:00) Dar ca preturi cu TVA tot mi se pare ca erau cam la fel cu cele de la noi, doar ca noi neplatind TVA-ul ieseam mai ieftin. Deci cred ca ne-ar fi deajuns sa fie preturi similare cu dotari "europene", nu neaparat mai ieftin. Mai tii minte exact daca preturile erau cam la fel cu cele de la noi? Ca eu asa tin minte dar nu sunt 100% sigur. Parca putin mai scumpe daca o luai versiune la versiune. Ce aveau insa ei interesant era o optiune care se numea "artik pack" sau asa ceva care presupunea ca poti pune aer conditionat pe versiunea basic de logan. Pachetul ala costa destul de putin, vreo 500 de euro. In plus la ei ABS-ul era standard pe atunci (la noi era disponibil doar pe Ambition, Laureate Plus si mai tarziu pe ABS Plus) si deci puteai lua un fel de ambiance cu ABS si aer conditionat la un pret care pe final venea la pretul ambiance-ului nostru. Zic un fel ca avea niscai diferente, roti pe 14, bord negru, etc., dar per total era o afacere buna. La fel se merita la Laureate dar acolo parca lipsea airbagul pasager. La ora actuala din ce stiu ca nivel dotari/pret la noi e cel mai OK de aceea zic ca nu cred ca va fi altfel si pentru Duster. This post has been edited by minny: 24 Feb 2010, 23:08 |
--------------------
------
------
------
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asgard1955 @ 24 Feb 2010, 21:02) Am facut un mic calcul privind numarul de km necesari pentru a amortiza diferenta de pret intre diesel si benzina. Am folosit ca si preturi de achizitie, preturile speculate pe forumul francez, la consumuri am luat consumul din brosura aparuta iar la carburanti am luat preturile de pe daciaclub.ro, de pe forum. A reiesit ca amortizarea se face dupa 79890 km. In cazul in care masina se cumpara in leasing tinand seama ca diferentei de pret intre diesel si benzina i se aplica leasingul si alte cheltuieli se poate presupune ca amortizarea se face dupa 79890 km*2= 159780 km. Asadar dieselul este convenabil pentru cei care cumpara masina cu banii jos si pentru cei care fac peste 15000 km/an. http://www.automobiletv.ro/calculator.php Nu inteleg sub nici o forma de ce se dubleaza nr. de km pentru amortizare daca il iei in leasing... Poate-mi explica si mie cineva. Diferenta intre benzina si diesel luate in leasing este foarte aceeasi ca si la cash, doar ca pe acea diferenta se aplica o dobanda in timp. Sa zicem ca platesti un 10% in plus pe toata perioada (eu am platit 8.5% cumulat pe cei 3 ani de contract) asta inseamna in loc de 2100 diferenta o diferenta de vre-o 2310 eur. Adica inca 10% la acei km, adica 79890*1.1=87879 Km. Pana la 159 780 cat scrie acolo mai e cale luuuungaaa... |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
minny |
![]()
|
@asgard1955: tu in principiu ai dreptate, asa gandeam si eu pana asta vara cand am mers in concediu in Ungaria si am inchiriat un megan sedan diesel. Am mers prin toata tara, am facut 950 de km si am folosit un singur plin de motorina, adica vreo 60 de euro carburantul si iti garantez ca e o senzatie tare meseriasa si instant se duce dracu toata matematica si toate calculele
![]() This post has been edited by minny: 24 Feb 2010, 23:11 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 13:21 |