Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
![]() ![]() ![]() |
Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
vv = mind twister
![]() Frumos. trebuie sa recunosc. Mai aplic cateodata asa si eu, ceva de genu, dar inca serios de masina nu s-a discutat, ca nu exista nici banul, nici interesul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
@ os : da, sunt la servici. Din cauza ca lucrez in cea mai mare parte cu calculatorul imi permit sa mai dau alt+tab din cand in cand sa mai citesc pe aici si sa scriu cateva randuri.
@ mil : ... era o remarca sub forma de gluma. Nu va trimiteam eu la munca, doamne fereste. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Nici nu ne duceam.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
e tare topicul asta, am reusit sa "conving" un coleg sa nu se insoare (nu conteaza ca nu are carnet si nua re nici de gand sa-si ia in viitorul apropiat)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(chichi @ 7 Apr 2005, 14:46) Intrebarea mea este: cu cat la % contribuie ea la venitul familiei?... Ca daca cotizeaza cu 80%, atunci ia-i frate 206... In caz contrar, ciocu mic si trimite-o la munca... ![]() Asta se face intr-o relatie "de afaceri" nu intr-o casnicie. Parerea mea. Daca partenerul poate sa se impuna doar direct proportional cu salariul.... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Intr-o casnicie, ar trebui sa existe comunicare si intelegere si nu divergente de acest gen, legate de masina preferata... Ar trebui sa existe un comun acord...
Parerea mea... ![]() Pe mine, argumentele aduse aici, nu m-au convins: de genul, ca nu mai vrea sa faca sex... ![]() This post has been edited by chichi: 7 Apr 2005, 13:57 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Mie cand mi se pune pata pe vreo masinutza, de cate ori vad una pe strada io arat. Pana ajunge sa se obinuiasca si sa se sature de mine cum tot ii arat masina x.
Initial nici nu voia sa auda de BMW. Iar fi placut o Fabia. Dar a zis ca se multumeste si cu Golful asta, ca sa imi iau eu BMW si n-o mai stresez atata ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Buna asa, dar sa nu ramina ea cu Golful si tu cu RATB-ul din Timisoara.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(chichi) Pe mine, argumentele aduse aici, nu m-au convins: de genul, ca nu mai vrea sa faca sex... Daca ea este capabila de un asemenea santaj, de ce n-as fi eu capabil sa fiu un "afacerist"?... Beeei alea este glume! Care este! Ideea era ca "va fi suparata", nu o lua si tu ad literam. (asta nu inseamna ca "ad literam" nu e adevarat ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(chichi @ 7 Apr 2005, 14:55) ... Pe mine, argumentele aduse aici, nu m-au convins: de genul, ca nu mai vrea sa faca sex... ![]() Ea,ca femeie, e capabila de un asemenea santaj. Daca o face cu sotul, atunci se poate trage concluzia ca nu este sotia potrivita. Sau nu este el sotul potrivit. Vorbim de casnicie ca principiu ( de functionare ), nu ca act... Sotii, ori se inteleg, ori cauta prin toate mijloacele sa-l conviga pe celalalt, ca au dreptate, sau sa-l oblige sa-i dea dreptate...si atunci nu se mai numesc soti. Parerea mea. Sotii se aleg unul pe celalalt, nu sunt impusi de cineva. Deci, alegeti persoane potrivite cu voi...cu care puteti comunica si negocia....cu aproximativ aceeasi scala de valori...etc. Ca doar nu a ales altcineva pt. voi si acum sunteti in razboi cu consoarta ( sau consortul ) pt. ca n-ati avut noroc sa aveti aceeasi parere... This post has been edited by GABY IS BACK !: 7 Apr 2005, 14:54 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Io i-am luat iubitei mele masina in cauza. Si nu s-a opus foarte mult atit timp cit a vazut ca merge mai mult decit decent.
Daca vrei sa convingi nevasta sa luati Logan eu zic ca argumentele rationale trebuie sa priveze. Ideea cu "hai sa luam o fabia" este un moft, Fabia este o masina inferioara din majoritatea punctelor de vedere, ba chiar as zice ca e si mai urita ca loganul (deci se poate). Daca puneati in balanta un model mai rasarit de la skoda, renault sau VW atunci mai aveati ce discuta. Ca idee generala daca nu-ti permiti sa platesti o rata de 300 eur la o masina straina in leasing cel mai probabil nu-ti permiti sa o intretii in momentul in care apar probleme (si nu asculta povestile de marketing, in orice moment poate sa-ti crape un injector). Daca tai un cauciuc de 6 milioane in linia de tramvai o abandonezi in spatele blocului o luna pina stringi tu din fesieri? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Vad ca la topicuri de genul asta e inghesuiala mare, am mai fost unul cu sfaturi de castorie in care s-au strans in termen foarte scurt cateva pagini de sfaturi.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(Bihomoldoveanul @ 7 Apr 2005, 15:56) Daca vrei sa convingi nevasta sa luati Logan eu zic ca argumentele rationale trebuie sa priveze. Ideea cu "hai sa luam o fabia" este un moft, Fabia este o masina inferioara din majoritatea punctelor de vedere, ba chiar as zice ca e si mai urita ca loganul (deci se poate). Sunt perfect de acord ca argumentele rationale trebuie sa primeze. dar asta nu inseamna sa le excluzi pe celelalte. Iar chestia cu "e mai urata"...depinde de gusturi... Problema cu rata e una si cu intretinerea e alta. Asa cum poate sa fie diferenta intre castigul oficial si cel ne-oficial ![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 7 Apr 2005, 15:08 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
ce-am facut, ce-am inceput!
|
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Hehe, si asta nu-i nimic. Sa vezi reactiile sotiilor sau prietenelor, care mai trag cu ochiul pe aici.
Atunci sa te tii...... This post has been edited by bomicabomic: 7 Apr 2005, 15:16 |
--------------------
x
x
- x
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca problema unei locuinte e rezolvata, eu zic nu un 206, ci un Megane 2 sau un/o Astra. Cat te tine punga. Nu traim cat numenoreenii, salariile cresc, clipele se duc, iar dupa 60 de ani nu mai conteaza.. Use the force Luke, femeia are dreptate.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tase @ 7 Apr 2005, 16:08) Parerea mea e ca s-a aberat destul si ca omu a inteles cam care sunt metodele de convingere a sotiilor,daca si moderatorii considera atunci .... stingerea .... {fara suparare da metodele de convingere au inceput sa fie aceleasi (sa fie repetate)} This post has been edited by nairam: 7 Apr 2005, 16:05 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bomicabomic |
![]()
|
Cam da, ca deja nevasta-mea m-a sunat : "ai vazut ce spun baietii? Megane si Astra!!!"
Oricum, ramin la SLZ mea. Noi sa fim sanatosi. This post has been edited by bomicabomic: 7 Apr 2005, 16:04 |
--------------------
x
x
- x
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hehe.. mie mi-a fost frica sa-i zic
![]() Are legatura la internet si stie sa o foloseasca, da' spre norocul meu nu e interesata de masini, se mai uita pe DaciaClub doar la sectiunea de Calatorii ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ooooooooof, femeile astea.... vorba lu' Al Bundy: nici nu poti sa traiesti fara ele, nici nu poti sa le impusti!
Tase, eu nu prea am inteles exact datele problemei. Vad ca ai o Dacie si ai vrea sa iti faci un "upgrade". Cati bani ai pregatiti? La cat esti dispus sa te duci cu rata? In orice caz, daca tu esti chitit pe Logan iti va trebui ceva subtilitate si in plus nu o vei convinge niciodata in totalitate. Tot vor exista argumentatii in care vei primi reprosul: si cu masina ai facut tot cum ai vrut tu... dar exista o sansa sa o convingi. Cred ca e buna partea cu test drive-ul. Dar doar pentru Logan. Nu cred ca e bine sa o duci si la Pejo. Fascinatia masinii o va face si mai mult sa uite dezavantajele pe care i le scoti tu pe tava: porbagaj mic, cost de intretinere mare, etc. Ideea ar fi sa ii arati ca Loganul nu mai e masina proletara pe care o cunostea, ca e o solutie "de mijloc" de a avea o masina si buna si ieftina. Incearca sa o faci sa vada avantajele Loganului dar nu prin comparatie cu alte modele pentru ca acolo are si ea argumentele ei (e frumoasa, e straina, etc). Daca reusesti sa plasezi samanta asta, micile detalii ca: alegerea culorii si vacanta in Grecia vor fi mici atuuri de folosit pe parcursul procesului de achizitie. Nu m-am urcat inca intr-un Logan dar cred ca dupa ce il vei lua ii va place si per ansamblu se va obisnui cu alegerea. In schimb ma repet: oricat de mult o vei convinge, mereu va folosi argumentul cu masina (cu toate ca e deja prea tarziu in problema asta, s-ar putea ca acelasi tip de problema sa se activeze pe alte planuri ![]() In plus si tu esti blocat pe niste extreme: Logan si Seria 7. Mai uita-te si tu prin oferte si cauta variante alternative. Fiat Albea ar putea (repet: ar putea) fi una dintre ele. e posibil ca undeva intre Logan si 7 sa gasiti ceva de compromis. Btw: am fost zilele trecute la Volvo si era un sticker imens pe un S40: 13.000 E (o fi fara taxe, da e Volvo) This post has been edited by bj: 7 Apr 2005, 16:13 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
nesanatosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 47 Joined: 13 November 04 ![]() |
Ca alternativa viabila la Logan eu propun o Fabia.Care este peste logan la fiabilitate, consum, si calitatea finisajelor.Iar in ceea ce priveste spatiul interior e un pic mai spatioasa decat 206(tinand cont ca in discutie era vb. si de un 206)
Oricum alegerea iti apartine...sau mai exact va apartine |
--------------------
Dacia Nova Gti
VW Golf V
- ct-99-xxx
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
nu am nici un motiv sa inchid topicul...daca cere initiatorul, ma voi conforma
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(mil @ 7 Apr 2005, 17:45) apai cred ca toti cei cit de cit in tema si-au spus parerea dar poate or mai fi si altii care azi n-au vizitat daciaclub sau poate le mai vin idei... oricum daca nu mai posteaza nimeni se duce singur la fund. |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mil, nu-l inchide, cel putin pana nu se pun de acord Costi si cu paulp la cat timp se face treaba aia dureroasa. ca io pana acum eram convins ca se face numai cand e eclipsa, si numai atunci cand eclipsa nu se suprapune peste serialul "Vivere".
Si parerea mea on topic problem: Daca nu sunteti fani ai mersului cu taxiul sau RAT-X - ul, decat o masina, oricare ar fi ea, mai bine doua mai mici (ma rog...ieftine). Asa ca cel mai plauzibil argument pentru doamna lui tasica ar fi "Hai sa ne luam un Logan draga in loc de Pejo, ca de restul iti iau si tie o berlina (Tico/matiz) Second Hand. Sa vezi ce incantata o sa fie! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce-am facut ?
la mine problema s-a rezolvat simplu: la prima masina (Panda 45) a fost consens total, in sensul ca stim masina de la un prieten din Italia si s-a rezolvat subito; ne-a servit saraca cu devotament si in 4 ani nu am bagat decit benzina si ulei in ea desi era "batrinica"; La a doua masina am luat "top of the range" pt ca SuperNova abia aparuse iar masinile straine rau putine si prea scumpe; sotiei si ficei le-a revenit sarcina alegerii culorii (rosu toreador) asa ca au avut si ele partea lor de satisfactie. Cit priveste "partea dureroasa" o rezolv eu cu Paul pe MP; Oricum pot sa va spun ca statisticile care spun ca sexul "after 40" e mai intens si mai interesant sint adevarate; as aca baieti priviti inainte cu speranta.... ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nice, ca pana la urmatoarea eclipsa cre'ca implinesc si io 40. M-am linistit
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Valentine |
![]() ![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu, nu ma bag, hai sa splitam topicul si vorbim (man only)
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:00 |