DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> OT 10 DAN,OT 78 DAN,OT 98 DAN jurnal de garaj, Prezentare auto

Dan_kalibra
post 15 Feb 2010, 15:34
Post #151

Membru

Group: Members
From: Slatina

Pai nu ai gresit dar asta e pretul : ca sa te convingi suna la reprezentanta Opel si intreaba cat costa un injector de Astra 1.7 CDTI si o sa ramai surprins ca aia cer si mai mult.

15 Feb 2010, 15:39:
Ca sa le reconditionezi trebuie banc si aparatura speciala(nu le schimb eu bilele alea de titan), eu doar le demontez si le trimit la Craiova sau Bucuresti prin intermediul unui prieten care are relatii la niste astfel de centre.

This post has been edited by Dan_kalibra: 15 Feb 2010, 15:39

--------------------
Dacia 1310 1982 decembrie - OT 10 DAN
OT 10 DAN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DannyY
post 15 Feb 2010, 19:06
Post #152

Marele plictisit

De dragul rigorii, trebuie spus ca omul a specificat la un moment dat ca nu asculta manele, asa ca apelativul de 'manelist' e inexact.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
R19/16v
post 15 Feb 2010, 19:14
Post #153

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

O fi ascultand haus radmasa.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
eduardsebe
post 15 Feb 2010, 19:20
Post #154

Membru Expressionist

From: Bucuresti

manele-haus sau roxy "hausarita" icon_mrgreen.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
R19/16v
post 15 Feb 2010, 19:30
Post #155

Oldschool Member

From: Ploiesti

D-alea, d-alea!

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
hitman1234
post 15 Feb 2010, 20:03
Post #156

Bringing secsi back

argoane acum m-am prins,tu ti-ai inchis topicul ca sa te poti concentra pe parcul auto al domnului Dan radmasa.gif

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
cosmin_2300
post 15 Feb 2010, 20:16
Post #157

Banned

From: București

QUOTE(argon @ 15 Feb 2010, 19:57)
[...] numerele de la masina  conform numelui [...]
*

Cu partea asta nu sunt deacord ...
Daca iti pui numele de fam la numar sau initialele ... inseamna ca esti cocalar ?! blink.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Maskatu
post 15 Feb 2010, 20:30
Post #158

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Pai toti care nu au prins numere preferentiale, ca sa se razbune pe cei care au prins, o baga pe aia ca domne "ie manelisti" aia cu numere preferentiale. unsure.gif

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
cosmin_2300
post 15 Feb 2010, 20:41
Post #159

Banned

Tu ai zis de numere de inmatriculare ... nu de litere lipite pe masina !

--------------------
+
argon
post 15 Feb 2010, 20:42
Post #160

Mesaj semiautomat

inca nu a ajuns la a treia masina, dar i-am luat-o inainte biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
FLP
post 15 Feb 2010, 21:07
Post #161

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

ori topicul ala cu limuzina ori asta, e cam acelasi lucru. Si acolo au fost initial 3 masini dintre care o dacie si un polo.... Hmmmm... ceva pute aici....

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
vijelie
post 15 Feb 2010, 22:09
Post #162

membru violet

Eu nu am inteles: dl Dan e ruda cu dl argon sau invers?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Dan_kalibra
post 16 Feb 2010, 00:51
Post #163

Membru

[QUOTE] care nu-si gasesc masina in parcare altfel,
Mai Argoane masina o gasesc in parcare , ca are functie de cautare pe alarma(inclusiv Dacia) dar stii tu e un proverb cu '' desteptul '' moare de grija altuia, iar despre cunostintele in domeniul auto n-am afirmat ca am eu mai multe decat cei licentiati ,dar fata de tine sunt departe si asta se vede de la o posta , a remarcat-o si prietenul tau Marty intr-un post anterior,cand te ruga pe un ton imperativ sa taci ca sa nu mai scoti cine stie ce porumbei din gura.
Cat despre domnul DannyY care nu stie sa schimbe un bec,eu nu stiu de ce mai intervine (chiar as vrea sa stiu si parerea celorlalti coforumisti) cum sa nu te enervezi cand te critica unul care nu stie cate luni de zile trebuie sa muncesti sa reconditionezi un autoturism de la a la z, sa diagnostichezi anumite probleme,sa te chinui sa masori sa tai, sa aliniezi, sa repari totul cu mainile si sudoarea fruntii tale.Cat despre munca nu imi este rusine sa recunosc ca o fac cu placere si cu atat mai mari sunt satisfactiile cand realizezi ceva.Du-te tu in continuare la service ca sa schimbi un bec(cat snobism) si nu-ti mai incarca memoria (ca incepi sa pierzi neuroni si stii ca-s irecuperabili) si iti obosesti dendritele si axonii facand atatea conexiuni, deci lasa-ne pe noi aici cu fiarele sa nu te murdaresti pe manute ca n-are rost . Aici e forum de pasionati nu de pacalici.(cum eu nu am ce cauta pe vreun forum de medicina sa zicem,asa si tu esti in plus pe aici, ti-am mai sugerat fa-ti un topic , analizeaza gramatical postarile si lasa-neeeeeeeeeeeeee).

<span class='edit'>16 Feb 2010, 01:17:</span>
Hei domnul vet, pardon, bai membrule (e bine ca te etichetezi singur) am o piesa in exclusivitate pt. tine (si chiar nu e manea):http://www.youtube.com/watch?v=wD5HoTcLj7g

This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 01:20

Attached thumbnail(s)
Fotografii_0060.jpg ( Size: 73.63k ) Number of downloads: 498
Fotografii_0061.jpg ( Size: 93.04k ) Number of downloads: 473
Fotografii_0062.jpg ( Size: 80.29k ) Number of downloads: 221
Fotografii_0064.jpg ( Size: 103.04k ) Number of downloads: 235
Fotografii_0066.jpg ( Size: 72.95k ) Number of downloads: 301

--------------------
OT 10 DAN
+
bogdan_dsn
post 16 Feb 2010, 09:38
Post #164

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Of of, mai mai. Cate poate sti un sofer pe langa unul care a absolbit TCM. radmasa.gif Hai sa fim seriosi. Domnu' Dan, ati absolvit ceva curs care sa ateste ca stiti mecanica? Mecanica asta e de pe doctor google de care ne tot ziceti noua? Pacaaat...pacat ca ai intrat pe plaja cu masina, pacat ca te crezi enciclopedie ambulanta, daca erai mai tacut era mai bine.

Si nu toata lumea are de gand sa isi petreaca viata lucrand la o masina si stand pe langa o masina tot timpul. Unii mai au si alte pasiuni.

This post has been edited by bogdan_dsn: 16 Feb 2010, 09:39

--------------------
Kia Ceed SW 1.4 TGDI 2020
+
Dan_kalibra
post 16 Feb 2010, 12:13
Post #165

Membru

Bogdan_dsn nu cred ca poti invata nici o iota de pe doctor google pana nu incepi de mic de la o varsta frageda sa lucrezi practic(si daca nu pui suflet poti sta o viata intr-un birou cu "n-spe" mii de TCM-uri absolvite si tot nimic nu realizezi si stiu asta din experienta: aveam intr-un timp un Peugeot nou iar cand ma duceam la revizii (la interval de 15.000km) mergea marele sef de service (inginerasi de astia, de fapt erau vreo 3) cu mine in probe si dupa cativa km ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote ciudate aparute la trenul de rulare, ca sa nu mai zic de unul care era cu electrica si nu stia nici macar traseul cablajului pe masina respectiva(si ca o paranteza cablajul respectiv l-am facut eu cu 1milion de lei vechi si functioneaza perfect si acum dupa 3 ani,iar la ei la reprezentanta costa numai 60 milioane lei vechi + 5 milioane releul de semnalizare,fara manopera).Inginerasi de astia (nu generalizez) sa tot avem ca de aia e Romania asta pe butuci.

[/QUOTE]Si cu asta te-am lasat, ca deja m-am plictisit.
Vai dar cat timp ti-a luat ca sa intelegi ideea.(asta era:BINGO)

FLP daca ai probleme cu vederea dedicatia ai nu era pt. tine dar daca insisti gasim ceva si tot in exclusivitate :http://www.youtube.com/watch?v=RZXktsAQiL4&feature=related

This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 12:15

--------------------
OT 10 DAN
+
DannyY
post 16 Feb 2010, 12:24
Post #166

Marele plictisit

QUOTE(Dan_kalibra @ 16 Feb 2010, 12:13)
mergea marele sef de service (inginerasi de astia, de fapt erau vreo 3) cu mine in probe si dupa cativa km ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote ciudate

Pun pariu ca-ti fredonau dulce la urechiusa:

(Am pus la plural ca sa fiu sigur, ca nu stiu de fapt cati erau: 1 sau 3)

Mai, tu dadeai vreun interviu de angajare si te testa omul ala... radmasa.gif

--------------------
+
dansora
post 16 Feb 2010, 16:24
Post #167

CISA

From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG

QUOTE(Dan_kalibra @ 16 Feb 2010, 13:13)
Bogdan_dsn nu cred ca poti invata nici o iota de pe doctor google pana nu incepi de mic de la o varsta frageda sa lucrezi practic(si daca nu pui suflet poti sta o viata intr-un birou cu "n-spe" mii de TCM-uri  absolvite si tot nimic nu realizezi si stiu asta din experienta: aveam intr-un timp un Peugeot nou iar cand ma duceam la revizii (la interval de 15.000km) mergea marele sef de service (inginerasi de astia, de fapt erau vreo 3) cu mine in probe si dupa cativa km ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote ciudate aparute la trenul de rulare, ca sa nu mai zic de unul care era cu electrica si nu stia nici macar traseul cablajului pe masina respectiva(si ca o paranteza cablajul respectiv l-am facut eu cu 1milion de lei vechi si functioneaza perfect si acum dupa 3 ani,iar la ei la reprezentanta costa numai 60 milioane lei vechi + 5 milioane releul de semnalizare,fara manopera).Inginerasi de astia (nu generalizez) sa tot avem ca de aia e Romania asta pe butuci.

Ia-ne usor...ca ne pierzi...
Recapitulez:
1. "Aveam intr-un timp un peugeot nou" (nu pot sa nu admir faptul ca il aveai nou rolleyes.gif ) ...deci inseamna ca nu-l mai ai...
2. "ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote"...acum, sa fim seriosi!! Stiu si eu ca service-urile noastre sunt proaste, cu oameni nepregatiti, dar cum sa te puna ei sa depistezi sursa zgomotelor? Adica, atata timp cat tu te duci la ei si le semnalezi un defect si ceri rezolvare, tot ei te intreaba de unde vine defectul ?? blink.gif...Macar te aburesc cu alte prostii sau iti zic ca e totul in regula si nu are nimic... A, si banuiesc ca dupa "rugamintea lor" ai si identificat zgomotele nu ?rolleyes.gif
3. "functioneaza perfect si acum dupa 3 ani"...deci il mai ai ?

Stai sa ghicesc...nu ni l-ai aratat pentru ca nu ai mai prins placuta olteneasca cu DAN,nu?

This post has been edited by dansora: 16 Feb 2010, 16:36

--------------------
Kia Proceed GT 2020
+
cosmin_2300
post 16 Feb 2010, 16:36
Post #168

Banned

QUOTE(dansora @ 16 Feb 2010, 16:24)
Stai sa ghicesc...nu ni l-ai aratat pentru ca nu ai mai prins placuta olteneasca cu DAN,nu?
*

coffee_spitsk.gif rofl1.gif radmasa.gif

--------------------
+
bogdan_dsn
post 16 Feb 2010, 17:52
Post #169

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

radmasa.gif radmasa.gif Mai...cand l-au vazut mecanicii de la service cu vaste cunostiinte de mecanica au zis ca ei isi dau demisia. Or fi si mecanici nepriceputi in tara asta dar, sa te puna pe tine sa vezi ce are masina...nasol.

Si releul ala de semnalizare e poleit cu aur de e 5 milioane? Sau in Slatina is alt fel de bani? Nu de alta da la Skoda un releu de semnalizare e 50 lei.

This post has been edited by bogdan_dsn: 16 Feb 2010, 17:54

--------------------
Kia Ceed SW 1.4 TGDI 2020
+
Dan_kalibra
post 16 Feb 2010, 17:54
Post #170

Membru

Cred ca e cazul pentru unii sa specific precum pentru niste retarzi: Peugeot-ul ala nu este proprietatea mea il aveam ca masina de serviciu(si de interviuri nu aveam nevoie ca am lucrat la firma respectiva 10 ani consecutivi,pe aprox. toate tipurile de masini),iar de functionat cred ca e ok si acum pt. ca eu cand l-am predat avea 250.000 km (in 3 ani) si arata si mergea perfect.
Iar pentru DannyY care am crezut pentru o clipa ca prins ideea,tin sa specific faptul ca nu imi plac melodiile in franceza iar de obicei (mai ales dupa dispute cu tot felul de oligofreni) ma relaxeaza ceva de genul:

<span class='edit'>16 Feb 2010, 17:57:</span>
Sau si mai relaxant :http://www.youtube.com/watch?v=ejxFeS47OZ8

This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 18:03

Attached thumbnail(s)
Fotografii_0009.jpg ( Size: 86.82k ) Number of downloads: 872
Fotografii_0126.jpg ( Size: 98.31k ) Number of downloads: 824
Fotografii_0125.jpg ( Size: 104.53k ) Number of downloads: 815

--------------------
OT 10 DAN
+
DannyY
post 16 Feb 2010, 18:35
Post #171

Marele plictisit

QUOTE(Dan_kalibra @ 16 Feb 2010, 12:13)
aveam intr-un timp un Peugeot nou iar cand ma duceam la revizii (la interval de 15.000km) mergea marele sef de service (inginerasi de astia, de fapt erau vreo 3) cu mine in probe si dupa cativa km ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote ciudate aparute la trenul de rulare, ca sa nu mai zic de unul care era cu electrica si nu stia nici macar traseul cablajului pe masina respectiva(si ca o paranteza cablajul respectiv l-am facut eu cu 1milion de lei vechi si functioneaza perfect si acum dupa 3 ani,iar la ei la reprezentanta costa numai 60 milioane lei vechi + 5 milioane releul de semnalizare,fara manopera).Inginerasi de astia (nu generalizez) sa tot avem ca de aia e Romania asta pe butuci.

QUOTE(Dan_kalibra @ 16 Feb 2010, 17:54)
Cred ca e cazul pentru unii sa specific precum pentru niste retarzi: Peugeot-ul ala nu este proprietatea mea il aveam ca masina de serviciu(si de interviuri nu aveam nevoie ca am lucrat la firma respectiva 10 ani consecutivi,pe aprox. toate tipurile de masini),iar de functionat cred ca e ok si acum pt. ca eu cand l-am predat avea 250.000 km (in 3 ani) si arata si mergea perfect.
Iar pentru DannyY care am crezut pentru o clipa ca prins ideea,tin sa specific faptul ca nu imi plac melodiile in franceza  iar de obicei (mai ales dupa dispute cu tot felul de oligofreni) ma relaxeaza ceva de genul:

<span class='edit'>16 Feb 2010, 17:57:</span>
Sau si mai relaxant :http://www.youtube.com/watch?v=ejxFeS47OZ8

Oligofrenul din mine sta si incearca sa puna cap la cap 'neshte kestii':
1. Aveai un Peugeot sau lucrai pe un Peugeot?
2. Din ce zici tu, inteleg ca lucrai la service-ul unde duceai la revizii masina pe care erai sofer (?). Asta inseamna ca era masina service-ului. Daca da, si daca ti-au dat masina de noua, e normal ca seful de service sa te intrebe de ce mama dracului scoate zgomotele alea la directie... Hello, el nu te ruga sa pui un diagnostic, ci te injura civilizat ca i-ai distrus masina.
3. Daca preturile erau asa de umflate cum zici tu fara nici o dovada, faptul ca ai facut tu - ca un bun samaritean ce te afli - un cablaj cu 100 RON care nu putea fi scazut pe cheltuieli i-a iritat in mod sigur...
4. Daca nu asculti Richard Clayderman, nu mai vorbesc cu tine (glumesc, desigur, la naiba-n puii mei)

Asculta-n continuare cum te-njura parazitii (scris intentionat cu minuscula), daca franceza n-o intelegi. Ca fapt divers, compozitorul piesei cantate de Joe Dassin te-a vizitat acu' vreo 2 ani la Slatina: Toto Cutugno...care nu e francez...

--------------------
+
Dan_kalibra
post 16 Feb 2010, 21:49
Post #172

Membru

Mai DannyY tu chiar ma provoci sa te etichetez in fel si chip , ce naiba nu intelegi am scris mai sus ca Peugeot-ul nu era proprietatea mea,nu lucram la niciun service ,mergeam doar cu el la revizii ca era nou(era obligatoriu ca altfel i-as fi facut eu intretinerea), si daca vrei sa stii masina aia la 250.000km avea pivotii ei originali capsati pe brate(cu toate ca paradoxal schimbasem amortizoarele, 2 bucse la bratele fata ,si o bieleta de directie) iar masina era exploatata uneori si peste limita de greutate admisa.
In alta ordine de idei fanceza o inteleg(dar nu imi place, nu stiu de cate ori ai fost tu in Franta,dar eu sunt nevoit si pe Belgia sa mai vorbesc din cand in cand),engleza e de baza dar nu-mi displace nici germana(deh ,m-au stresat la scoala din clasa a V a,bine acum sa nu sari sa zici ca m-am laudat a fi vreun poliglot).
Cat despre pianul lui Clayderman nu pot sa spun decat ca e magnific, iar la Toto Cutugno am fost la concert, am fost si la No Mercy stai linistit , dar ce nu inteleg eu e ca pana acuma ma acuzai ca ascult manele, acum nici hip-hop nu mai am voie ?
Vezi poate iti mai descretesc fruntea piesele astea ca prea pari stresat?( si apropo lasa sintagma aia cu "la naiba-n puii mei" ca astia de o folosesc am auzit ca se cam ard in bostan).
Uite melodiile :http://www.youtube.com/watch?v=OS8F5x07pl8
sau

16 Feb 2010, 22:04:
Domnule dansora am specificat acolo "pentru unii", de ce nu ma mira faptul ca te simti cu musca pe caciula. Oricum poate ai remarcat ca nu intru cu tine in polemici, poate doar cu DannyY care chiar daca mi-a analizat postarile la virgula(asta ma face sa fiu mai atent ce scriu ,cum tastez si pana la urma e de bine),are omul o baza solida de cunostinte de cultura generala (din pacate nu si in domeniul auto) si chiar ma amuza pana unde o sa ajungem cu intepaturile.(eu chiar aveam o temere la un moment dat ,referitor la faza aia cu "cel mai destept cedeaza")

This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 22:04

--------------------
OT 10 DAN
+
turturel
post 16 Feb 2010, 22:14
Post #173

membrisor

From: Braila

acum eu nu inteleg un lucru..de ce atata tam-tam?
omu' si-a arata masinile..are o poza cu una dintre ele pe plaja..asta e..bine ca era plaja goala..merita omorat? eu zic ca nu e frumos ceea ce se intampla. toata lumea greseste..e in firea noastra de uameni.
vad ca tot se tine seama de ortografie..toti gresim si aici..mai ales pe un forum auto unde cateodata e necesar sa scriem foarte repede. nu e cazul de catalogari..gen cretin..retard..dobitoc..analfabet..fiindca de bine de rau..mai toti avem o scoala elementara..si daca ne-am intalni la gramada..nu cred ca ne-am jigni..pt ca nu suntem ciobani.
sper sa nu deranjez pe nimeni cu acest post..l-am scris pt ca dan mi se pare foarte incoltit de toata lumea. cred ca ar trebui sa i se mai acorde o sansa.

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
Dan_kalibra
post 16 Feb 2010, 22:51
Post #174

Membru

Inca o data multumesc pt. sustinere Turturel cat despre faza cu plaja eu stiu ca sigur nu mi-am exprimat dorinta de a repeta episodul cu proxima ocazie.

16 Feb 2010, 22:55:
P.S. : Stiam si eu sa scriu "nothing's" dar nu eu am postat pe Youtube

This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 22:55

--------------------
OT 10 DAN
+
turturel
post 17 Feb 2010, 19:24
Post #175

membrisor

From: Braila

eu doar am spus ca ar trebui luat mai usor..nu asa dur. se mai intampla ca si omul sa greseasca..cred ca e valabil pt toti. nu stiu..poate ca mi se pare mie..oricum postul nu s-a vrut sa fie unul cu rea intentie..sper ca s-a inteles asta. numai bine all! smile.gif

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
bucatzel
post 18 Feb 2010, 16:42
Post #176

Membru plictisit

From: Timisoara

Bai nene, sunteti groaznici... I-ati umplut omului jurnalul de bord cu prostii.

Ca o mai trantit si el din pom cateva, nu zic nu... dar nici sa sariti pe el precum hienele...

QUOTE(bogdan_dsn @ 16 Feb 2010, 09:38)
Of of, mai mai. Cate poate sti un sofer pe langa unul care a absolbit TCM.
*

Poate sti multe... ca am vazut destui ingineri care lucreaza ca agenti de vanzari.

Dar si soferul ala ( ca sa nu-l singularizez pe dan_kalibra ) o invatat ce stie de la un inginer care stia ce vorbeste. Ca de unul singur ramanea la stadiul de dacie.

Si ca sa nu fiu complet offtopic. Am o intrebare referitoare la calibra... Are CB cu afisaj de consum instant? Stiu ca e putin cam veche pentru asta, dar sunt curios ce consum ai la viteze mai "rasarite".

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Mutzunache
post 18 Feb 2010, 17:21
Post #177

Milk my sheep, bitch!

Buna ziua,

Aici este zona de comentarii de pe can-can.ro sau libertatea.ro?

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
Maskatu
post 18 Feb 2010, 17:23
Post #178

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Click!

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
Dan_kalibra
post 18 Feb 2010, 19:48
Post #179

Membru

Bucatzel are consum instant pe BC(inclusiv la ralanti arata in litri/ h) . Instant pina in 135 km/h arate 8,5 litri/% . La viteze mari nu m-am uitat niciodata dar cert e ca la demaraje puternice (tr. 1,2,3....) cred ca arata 18, 20 chiar si mai mult .
Si niste poze:

18 Feb 2010, 20:05:
Lasati "can-can"-ul ca abia s-au aplanat conflictele .

This post has been edited by Dan_kalibra: 18 Feb 2010, 20:05

Attached thumbnail(s)
Fotografii_0026.jpg ( Size: 105.62k ) Number of downloads: 589
Fotografii_0127..jpg ( Size: 58.35k ) Number of downloads: 578
Fotografii_0223.jpg ( Size: 91.15k ) Number of downloads: 231
Photo_0014.jpg ( Size: 63.07k ) Number of downloads: 235
Fotografii_0125..jpg ( Size: 76.02k ) Number of downloads: 213
Fotografii_0126..jpg ( Size: 63.83k ) Number of downloads: 162
Fotografii_0128..jpg ( Size: 64.07k ) Number of downloads: 154
Fotografii_0133..jpg ( Size: 80.57k ) Number of downloads: 166
Fotografii_0134..jpg ( Size: 82.89k ) Number of downloads: 165
Fotografii_0135..jpg ( Size: 70.71k ) Number of downloads: 156
Fotografii_0140..jpg ( Size: 72.39k ) Number of downloads: 188
Fotografii_0141..jpg ( Size: 64.94k ) Number of downloads: 180

--------------------
OT 10 DAN
+
dr_mKe
post 18 Feb 2010, 22:02
Post #180

Membru cu stetoscop

From: Deva

Topicul cu limuzina s-a inchis ohmy.gif
Totusi avem o salvare !
Grija mare ca-ti scapa de sub control wub.gif

This post has been edited by dr_mKe: 18 Feb 2010, 22:02

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
9 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 07:47
Forum Renault