OT 10 DAN,OT 78 DAN,OT 98 DAN jurnal de garaj, Prezentare auto
![]() ![]() |
OT 10 DAN,OT 78 DAN,OT 98 DAN jurnal de garaj, Prezentare auto
Dan_kalibra |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 17 September 09 From: Slatina ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
De dragul rigorii, trebuie spus ca omul a specificat la un moment dat ca nu asculta manele, asa ca apelativul de 'manelist' e inexact.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
O fi ascultand haus
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
manele-haus sau roxy "hausarita"
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
D-alea, d-alea!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
argoane acum m-am prins,tu ti-ai inchis topicul ca sa te poti concentra pe parcul auto al domnului Dan
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai toti care nu au prins numere preferentiale, ca sa se razbune pe cei care au prins, o baga pe aia ca domne "ie manelisti" aia cu numere preferentiale.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Tu ai zis de numere de inmatriculare ... nu de litere lipite pe masina !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
inca nu a ajuns la a treia masina, dar i-am luat-o inainte
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ori topicul ala cu limuzina ori asta, e cam acelasi lucru. Si acolo au fost initial 3 masini dintre care o dacie si un polo.... Hmmmm... ceva pute aici....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am inteles: dl Dan e ruda cu dl argon sau invers?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 17 September 09 From: Slatina ![]() |
[QUOTE] care nu-si gasesc masina in parcare altfel,
Mai Argoane masina o gasesc in parcare , ca are functie de cautare pe alarma(inclusiv Dacia) dar stii tu e un proverb cu '' desteptul '' moare de grija altuia, iar despre cunostintele in domeniul auto n-am afirmat ca am eu mai multe decat cei licentiati ,dar fata de tine sunt departe si asta se vede de la o posta , a remarcat-o si prietenul tau Marty intr-un post anterior,cand te ruga pe un ton imperativ sa taci ca sa nu mai scoti cine stie ce porumbei din gura. Cat despre domnul DannyY care nu stie sa schimbe un bec,eu nu stiu de ce mai intervine (chiar as vrea sa stiu si parerea celorlalti coforumisti) cum sa nu te enervezi cand te critica unul care nu stie cate luni de zile trebuie sa muncesti sa reconditionezi un autoturism de la a la z, sa diagnostichezi anumite probleme,sa te chinui sa masori sa tai, sa aliniezi, sa repari totul cu mainile si sudoarea fruntii tale.Cat despre munca nu imi este rusine sa recunosc ca o fac cu placere si cu atat mai mari sunt satisfactiile cand realizezi ceva.Du-te tu in continuare la service ca sa schimbi un bec(cat snobism) si nu-ti mai incarca memoria (ca incepi sa pierzi neuroni si stii ca-s irecuperabili) si iti obosesti dendritele si axonii facand atatea conexiuni, deci lasa-ne pe noi aici cu fiarele sa nu te murdaresti pe manute ca n-are rost . Aici e forum de pasionati nu de pacalici.(cum eu nu am ce cauta pe vreun forum de medicina sa zicem,asa si tu esti in plus pe aici, ti-am mai sugerat fa-ti un topic , analizeaza gramatical postarile si lasa-neeeeeeeeeeeeee). <span class='edit'>16 Feb 2010, 01:17:</span> Hei domnul vet, pardon, bai membrule (e bine ca te etichetezi singur) am o piesa in exclusivitate pt. tine (si chiar nu e manea):http://www.youtube.com/watch?v=wD5HoTcLj7g This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 01:20 Attached thumbnail(s) Fotografii_0060.jpg ( Size: 73.63k ) Number of downloads: 498 Fotografii_0061.jpg ( Size: 93.04k ) Number of downloads: 473 Fotografii_0062.jpg ( Size: 80.29k ) Number of downloads: 221 Fotografii_0064.jpg ( Size: 103.04k ) Number of downloads: 235 Fotografii_0066.jpg ( Size: 72.95k ) Number of downloads: 301 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Of of, mai mai. Cate poate sti un sofer pe langa unul care a absolbit TCM.
![]() Si nu toata lumea are de gand sa isi petreaca viata lucrand la o masina si stand pe langa o masina tot timpul. Unii mai au si alte pasiuni. This post has been edited by bogdan_dsn: 16 Feb 2010, 09:39 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
Bogdan_dsn nu cred ca poti invata nici o iota de pe doctor google pana nu incepi de mic de la o varsta frageda sa lucrezi practic(si daca nu pui suflet poti sta o viata intr-un birou cu "n-spe" mii de TCM-uri absolvite si tot nimic nu realizezi si stiu asta din experienta: aveam intr-un timp un Peugeot nou iar cand ma duceam la revizii (la interval de 15.000km) mergea marele sef de service (inginerasi de astia, de fapt erau vreo 3) cu mine in probe si dupa cativa km ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote ciudate aparute la trenul de rulare, ca sa nu mai zic de unul care era cu electrica si nu stia nici macar traseul cablajului pe masina respectiva(si ca o paranteza cablajul respectiv l-am facut eu cu 1milion de lei vechi si functioneaza perfect si acum dupa 3 ani,iar la ei la reprezentanta costa numai 60 milioane lei vechi + 5 milioane releul de semnalizare,fara manopera).Inginerasi de astia (nu generalizez) sa tot avem ca de aia e Romania asta pe butuci.
[/QUOTE]Si cu asta te-am lasat, ca deja m-am plictisit. Vai dar cat timp ti-a luat ca sa intelegi ideea.(asta era:BINGO) FLP daca ai probleme cu vederea dedicatia ai nu era pt. tine dar daca insisti gasim ceva si tot in exclusivitate :http://www.youtube.com/watch?v=RZXktsAQiL4&feature=related This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 12:15 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Dan_kalibra @ 16 Feb 2010, 12:13) mergea marele sef de service (inginerasi de astia, de fapt erau vreo 3) cu mine in probe si dupa cativa km ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote ciudate Pun pariu ca-ti fredonau dulce la urechiusa: (Am pus la plural ca sa fiu sigur, ca nu stiu de fapt cati erau: 1 sau 3) Mai, tu dadeai vreun interviu de angajare si te testa omul ala... ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
QUOTE(Dan_kalibra @ 16 Feb 2010, 13:13) Bogdan_dsn nu cred ca poti invata nici o iota de pe doctor google pana nu incepi de mic de la o varsta frageda sa lucrezi practic(si daca nu pui suflet poti sta o viata intr-un birou cu "n-spe" mii de TCM-uri absolvite si tot nimic nu realizezi si stiu asta din experienta: aveam intr-un timp un Peugeot nou iar cand ma duceam la revizii (la interval de 15.000km) mergea marele sef de service (inginerasi de astia, de fapt erau vreo 3) cu mine in probe si dupa cativa km ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote ciudate aparute la trenul de rulare, ca sa nu mai zic de unul care era cu electrica si nu stia nici macar traseul cablajului pe masina respectiva(si ca o paranteza cablajul respectiv l-am facut eu cu 1milion de lei vechi si functioneaza perfect si acum dupa 3 ani,iar la ei la reprezentanta costa numai 60 milioane lei vechi + 5 milioane releul de semnalizare,fara manopera).Inginerasi de astia (nu generalizez) sa tot avem ca de aia e Romania asta pe butuci. Ia-ne usor...ca ne pierzi... Recapitulez: 1. "Aveam intr-un timp un peugeot nou" (nu pot sa nu admir faptul ca il aveai nou ![]() 2. "ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote"...acum, sa fim seriosi!! Stiu si eu ca service-urile noastre sunt proaste, cu oameni nepregatiti, dar cum sa te puna ei sa depistezi sursa zgomotelor? Adica, atata timp cat tu te duci la ei si le semnalezi un defect si ceri rezolvare, tot ei te intreaba de unde vine defectul ?? ![]() ![]() 3. "functioneaza perfect si acum dupa 3 ani"...deci il mai ai ? Stai sa ghicesc...nu ni l-ai aratat pentru ca nu ai mai prins placuta olteneasca cu DAN,nu? This post has been edited by dansora: 16 Feb 2010, 16:36 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() Si releul ala de semnalizare e poleit cu aur de e 5 milioane? Sau in Slatina is alt fel de bani? Nu de alta da la Skoda un releu de semnalizare e 50 lei. This post has been edited by bogdan_dsn: 16 Feb 2010, 17:54 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
Cred ca e cazul pentru unii sa specific precum pentru niste retarzi: Peugeot-ul ala nu este proprietatea mea il aveam ca masina de serviciu(si de interviuri nu aveam nevoie ca am lucrat la firma respectiva 10 ani consecutivi,pe aprox. toate tipurile de masini),iar de functionat cred ca e ok si acum pt. ca eu cand l-am predat avea 250.000 km (in 3 ani) si arata si mergea perfect.
Iar pentru DannyY care am crezut pentru o clipa ca prins ideea,tin sa specific faptul ca nu imi plac melodiile in franceza iar de obicei (mai ales dupa dispute cu tot felul de oligofreni) ma relaxeaza ceva de genul: <span class='edit'>16 Feb 2010, 17:57:</span> Sau si mai relaxant :http://www.youtube.com/watch?v=ejxFeS47OZ8 This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 18:03 Attached thumbnail(s) Fotografii_0009.jpg ( Size: 86.82k ) Number of downloads: 872 Fotografii_0126.jpg ( Size: 98.31k ) Number of downloads: 824 Fotografii_0125.jpg ( Size: 104.53k ) Number of downloads: 815 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Dan_kalibra @ 16 Feb 2010, 12:13) aveam intr-un timp un Peugeot nou iar cand ma duceam la revizii (la interval de 15.000km) mergea marele sef de service (inginerasi de astia, de fapt erau vreo 3) cu mine in probe si dupa cativa km ma ruga sa diagnostichez eu provenienta unor zgomote ciudate aparute la trenul de rulare, ca sa nu mai zic de unul care era cu electrica si nu stia nici macar traseul cablajului pe masina respectiva(si ca o paranteza cablajul respectiv l-am facut eu cu 1milion de lei vechi si functioneaza perfect si acum dupa 3 ani,iar la ei la reprezentanta costa numai 60 milioane lei vechi + 5 milioane releul de semnalizare,fara manopera).Inginerasi de astia (nu generalizez) sa tot avem ca de aia e Romania asta pe butuci. QUOTE(Dan_kalibra @ 16 Feb 2010, 17:54) Cred ca e cazul pentru unii sa specific precum pentru niste retarzi: Peugeot-ul ala nu este proprietatea mea il aveam ca masina de serviciu(si de interviuri nu aveam nevoie ca am lucrat la firma respectiva 10 ani consecutivi,pe aprox. toate tipurile de masini),iar de functionat cred ca e ok si acum pt. ca eu cand l-am predat avea 250.000 km (in 3 ani) si arata si mergea perfect. Iar pentru DannyY care am crezut pentru o clipa ca prins ideea,tin sa specific faptul ca nu imi plac melodiile in franceza iar de obicei (mai ales dupa dispute cu tot felul de oligofreni) ma relaxeaza ceva de genul: <span class='edit'>16 Feb 2010, 17:57:</span> Sau si mai relaxant :http://www.youtube.com/watch?v=ejxFeS47OZ8 Oligofrenul din mine sta si incearca sa puna cap la cap 'neshte kestii': 1. Aveai un Peugeot sau lucrai pe un Peugeot? 2. Din ce zici tu, inteleg ca lucrai la service-ul unde duceai la revizii masina pe care erai sofer (?). Asta inseamna ca era masina service-ului. Daca da, si daca ti-au dat masina de noua, e normal ca seful de service sa te intrebe de ce mama dracului scoate zgomotele alea la directie... Hello, el nu te ruga sa pui un diagnostic, ci te injura civilizat ca i-ai distrus masina. 3. Daca preturile erau asa de umflate cum zici tu fara nici o dovada, faptul ca ai facut tu - ca un bun samaritean ce te afli - un cablaj cu 100 RON care nu putea fi scazut pe cheltuieli i-a iritat in mod sigur... 4. Daca nu asculti Richard Clayderman, nu mai vorbesc cu tine (glumesc, desigur, la naiba-n puii mei) Asculta-n continuare cum te-njura parazitii (scris intentionat cu minuscula), daca franceza n-o intelegi. Ca fapt divers, compozitorul piesei cantate de Joe Dassin te-a vizitat acu' vreo 2 ani la Slatina: Toto Cutugno...care nu e francez... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Dan_kalibra |
![]()
|
Mai DannyY tu chiar ma provoci sa te etichetez in fel si chip , ce naiba nu intelegi am scris mai sus ca Peugeot-ul nu era proprietatea mea,nu lucram la niciun service ,mergeam doar cu el la revizii ca era nou(era obligatoriu ca altfel i-as fi facut eu intretinerea), si daca vrei sa stii masina aia la 250.000km avea pivotii ei originali capsati pe brate(cu toate ca paradoxal schimbasem amortizoarele, 2 bucse la bratele fata ,si o bieleta de directie) iar masina era exploatata uneori si peste limita de greutate admisa.
In alta ordine de idei fanceza o inteleg(dar nu imi place, nu stiu de cate ori ai fost tu in Franta,dar eu sunt nevoit si pe Belgia sa mai vorbesc din cand in cand),engleza e de baza dar nu-mi displace nici germana(deh ,m-au stresat la scoala din clasa a V a,bine acum sa nu sari sa zici ca m-am laudat a fi vreun poliglot). Cat despre pianul lui Clayderman nu pot sa spun decat ca e magnific, iar la Toto Cutugno am fost la concert, am fost si la No Mercy stai linistit , dar ce nu inteleg eu e ca pana acuma ma acuzai ca ascult manele, acum nici hip-hop nu mai am voie ? Vezi poate iti mai descretesc fruntea piesele astea ca prea pari stresat?( si apropo lasa sintagma aia cu "la naiba-n puii mei" ca astia de o folosesc am auzit ca se cam ard in bostan). Uite melodiile :http://www.youtube.com/watch?v=OS8F5x07pl8 sau 16 Feb 2010, 22:04: Domnule dansora am specificat acolo "pentru unii", de ce nu ma mira faptul ca te simti cu musca pe caciula. Oricum poate ai remarcat ca nu intru cu tine in polemici, poate doar cu DannyY care chiar daca mi-a analizat postarile la virgula(asta ma face sa fiu mai atent ce scriu ,cum tastez si pana la urma e de bine),are omul o baza solida de cunostinte de cultura generala (din pacate nu si in domeniul auto) si chiar ma amuza pana unde o sa ajungem cu intepaturile.(eu chiar aveam o temere la un moment dat ,referitor la faza aia cu "cel mai destept cedeaza") This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 22:04 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
acum eu nu inteleg un lucru..de ce atata tam-tam?
omu' si-a arata masinile..are o poza cu una dintre ele pe plaja..asta e..bine ca era plaja goala..merita omorat? eu zic ca nu e frumos ceea ce se intampla. toata lumea greseste..e in firea noastra de uameni. vad ca tot se tine seama de ortografie..toti gresim si aici..mai ales pe un forum auto unde cateodata e necesar sa scriem foarte repede. nu e cazul de catalogari..gen cretin..retard..dobitoc..analfabet..fiindca de bine de rau..mai toti avem o scoala elementara..si daca ne-am intalni la gramada..nu cred ca ne-am jigni..pt ca nu suntem ciobani. sper sa nu deranjez pe nimeni cu acest post..l-am scris pt ca dan mi se pare foarte incoltit de toata lumea. cred ca ar trebui sa i se mai acorde o sansa. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
Inca o data multumesc pt. sustinere Turturel cat despre faza cu plaja eu stiu ca sigur nu mi-am exprimat dorinta de a repeta episodul cu proxima ocazie.
16 Feb 2010, 22:55: P.S. : Stiam si eu sa scriu "nothing's" dar nu eu am postat pe Youtube This post has been edited by Dan_kalibra: 16 Feb 2010, 22:55 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu doar am spus ca ar trebui luat mai usor..nu asa dur. se mai intampla ca si omul sa greseasca..cred ca e valabil pt toti. nu stiu..poate ca mi se pare mie..oricum postul nu s-a vrut sa fie unul cu rea intentie..sper ca s-a inteles asta. numai bine all!
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai nene, sunteti groaznici... I-ati umplut omului jurnalul de bord cu prostii.
Ca o mai trantit si el din pom cateva, nu zic nu... dar nici sa sariti pe el precum hienele... QUOTE(bogdan_dsn @ 16 Feb 2010, 09:38) Poate sti multe... ca am vazut destui ingineri care lucreaza ca agenti de vanzari. Dar si soferul ala ( ca sa nu-l singularizez pe dan_kalibra ) o invatat ce stie de la un inginer care stia ce vorbeste. Ca de unul singur ramanea la stadiul de dacie. Si ca sa nu fiu complet offtopic. Am o intrebare referitoare la calibra... Are CB cu afisaj de consum instant? Stiu ca e putin cam veche pentru asta, dar sunt curios ce consum ai la viteze mai "rasarite". |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua,
Aici este zona de comentarii de pe can-can.ro sau libertatea.ro? |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Click!
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
Bucatzel are consum instant pe BC(inclusiv la ralanti arata in litri/ h) . Instant pina in 135 km/h arate 8,5 litri/% . La viteze mari nu m-am uitat niciodata dar cert e ca la demaraje puternice (tr. 1,2,3....) cred ca arata 18, 20 chiar si mai mult .
Si niste poze: 18 Feb 2010, 20:05: Lasati "can-can"-ul ca abia s-au aplanat conflictele . This post has been edited by Dan_kalibra: 18 Feb 2010, 20:05 Attached thumbnail(s) Fotografii_0026.jpg ( Size: 105.62k ) Number of downloads: 589 Fotografii_0127..jpg ( Size: 58.35k ) Number of downloads: 578 Fotografii_0223.jpg ( Size: 91.15k ) Number of downloads: 231 Photo_0014.jpg ( Size: 63.07k ) Number of downloads: 235 Fotografii_0125..jpg ( Size: 76.02k ) Number of downloads: 213 Fotografii_0126..jpg ( Size: 63.83k ) Number of downloads: 162 Fotografii_0128..jpg ( Size: 64.07k ) Number of downloads: 154 Fotografii_0133..jpg ( Size: 80.57k ) Number of downloads: 166 Fotografii_0134..jpg ( Size: 82.89k ) Number of downloads: 165 Fotografii_0135..jpg ( Size: 70.71k ) Number of downloads: 156 Fotografii_0140..jpg ( Size: 72.39k ) Number of downloads: 188 Fotografii_0141..jpg ( Size: 64.94k ) Number of downloads: 180 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Topicul cu limuzina s-a inchis
![]() Totusi avem o salvare ! Grija mare ca-ti scapa de sub control ![]() This post has been edited by dr_mKe: 18 Feb 2010, 22:02 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 07:47 |