Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Garett @ 12 Jul 2015, 22:33) N-am cum sa fiu mandru da Galati ma inginerule, ca nu au oamenii nici apa calda... Dar (si aici e nevoie de neuronii aia care-ti lipsesc tie) nu pot sa nu apreciez urmatoarele: - cioscurile de pe trotuare au disparut in proportie de 80-90% - s-a facut un mall si la noi in oras, ca eram ca singurul din tara care nu aveam. Idiotu' ala de cap de fonta si cu ciuma au fostt atat de handicapati incat i-au facut pe investitori sa deschida un al doilea mall tot in Braila (acu' e inchis) - au disparut mizeriile alea de garaje de la mine din cartier si a aparut o frumusete de parc - s-a hotarat in sfarsit sa se desfiinteze idiotenia aia de curte a politiei de frontiera care blocheaza o strada. Sunt sigur ca va mai dura pana se va si pune in practica, dar primul si cel mai importnt pas a fost facut. - a avut si orasu' asta amarat ceva concerte in ultimii ani, concerte la care sub cap de fonta sau ciuma nici nu se visa Da, stiu... Chestii marunte in comparatie cu problemele ramase nerezolvate. Dar, daca iesea ciuma, erau aceleasi probleme nerezolvate si, pe langa, nici nu aveam parte de lista de mai sus. Acum e randu' tau sa-mi raspunzi. This post has been edited by kum: 12 Jul 2015, 21:57 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"Alternativa" fiind ciuma, evident ca nu l-as vota. Probabil ca nu l-as vota nici pe stan, stiindu-i "realizarile"...
De acord cu chioscurile saltate si garajele darmate (desi pe la mine inca-s bine mersi in picioare, dar ma rog, trecem peste!) Concertele si festivalurile ma lasa rece, mall-ul e "mini", tot la Braila mergem la film si tot slalom printre gropi si dube facem! Singura chestie care mi-a placut a fost focul de artificii de la revelionul din 2013(?, ala cu Chris de Burgh) dupa tristul de mos nicolae chiar a fost o schimbare. Numai ca stan a promis atat de multe si a facut atat de putine incat... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
un split la domnii, se poate?
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
le galats, c'est moi
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
fara apa calda mai treaca-mearga, dar fara mall chiar ca nu se exista cilivizatie.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
cum sa faci fro treijdeminute pan la cinema?
in Ibraila? nu au mall? o ri bil. si totusi mie imi place Galatzi. This post has been edited by dizzy: 12 Jul 2015, 22:18 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 12 Jul 2015, 23:16) Numai cine nu vrea nu isi pune un boiler. Iar problema cu apa calda e de vreo 2 ani. Da' cum sa nu ne bagam ca tanga? Fix ca-n problema cu grecii. 12 Jul 2015, 23:22: QUOTE(Garett @ 12 Jul 2015, 23:06) "Alternativa" fiind ciuma, evident ca nu l-as vota. Probabil ca nu l-as vota nici pe stan, stiindu-i "realizarile"... Cel mai bine. Stai acasa si dup-aia injuri pe cel care iese. Roman verde, get beget. This post has been edited by kum: 12 Jul 2015, 22:22 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Jul 2015, 17:11) Scuzați ca intervin, dar hai să facem o distincție: economia e una și bursa e alta, mai ales în China. Economia merge rezonabil. Mă rog, nu mai crește amețitor, dar crește. Si-o să mai crească pentru simplul motiv ca, pe lângă rahaturi ieftine de volum, apar și chestii cu multă valoare adăugată. Dar bursa ... bursa e altă poveste. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 12 Jul 2015, 23:16) Nope sunt blocuri intregi fara apa, punct! Nu calda menajera, rece, potabila. Li se aduce apa cu cisterna, ca-n Evul Mediu! Si culmea, sunt destui la zi cu facturile dar captivi in asociatii cu datorii. Abia de vreo luna s-a dat liber la bransamente individuale. Iar celor care au deja bransamente li se fura contoarele in draci. Contoare pe care, ce sa vezi, regia locala cere 500 de lei pentru inlocuire. Asta apropo de "Noul Galati"! Dar au concerte si festivaluri, ce le trebuie apa? This post has been edited by Garett: 12 Jul 2015, 22:47 |
--------------------
No
Reno
|
|
kum |
![]()
|
Pai multumeste-i lu' cap de fonta & Durbaca pentru asta. Ca ei au pastorit sistemu' si l-au perfectionat. Si lu' nesimtitii care, desi au bani, nu-si platesc facturile la utilitati. Nu sunt mai mult de 10% din ei cazuri cu adevarat sociale. Restu' sunt doar moldoveni imputiti care nu-si platesc utilitatile.
Dar bineinteles, primarele e de vina pentru asta. Si baxe, ofcors... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai na, incearca si ei sa ajunga la bunastarea poporului grec.....
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
Cine il tine pe stan, celalalt, la Apa Canal? Stii tu, ala dat afara de la Damen de competent ce era!
Apropo, stiu un caz, prin Sid. Vest unde datornicii aia nesimtiti sunt...chiriasi ai primariei si din cauza lor restul stau pe uscat... Gata cu off topicul, avem forum local pentru asta. |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Garett @ 12 Jul 2015, 13:36) Nenea, economistii astia au mult mai multe de-a face cu politichia decat cu artimetica. Scolile astea de gandire economica sunt de fapt pure ideologiii despre marfuri, capital etc si, ca orice ideologie, pot produce nenumarate scenarii actionale alternative pentru viitor. Cum ziceam, fix ca ideolgiile si doctrinele politice. Ba chiar numarul scolilor de gandire economca este ceva mai mare decat al celor politice. QUOTE(neumann @ 12 Jul 2015, 22:07) ...da sunt de părere ca creditorii privați ai Greciei trebuia lăsați pe barba lor. Ei si-au făcut propriile analize de risc, sa răspundă pentru ele. Nu guvernele Cata vreme guvernele au cerut si primit bani, bazati fiind pe date false, au si ele o mare raspundete. Asta e ca si cum eu m-as duce sa iau un credit de 500.000 de eur de la o banca, cu o adeverinta de salariu falsa, din care sa rezulte ca eu castig 20.000 e EUR pe luna. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 13 Jul 2015, 08:08) Deh mah, ce sa faca si ei sireaci, daca nu fura buni de consultanti in Romania! ![]() Veneau aci, isi trageau un vraf de diplome si gata! Hint: pe vremuri disciplina se numea Economie Politica si contrar aparentelor nu trebuie sa fii matematician ca s-o intelegi! |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
Si, spune, când ai văzut ultima modelizare a lui krugman în ceea ce privește Grecia?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
kum |
![]()
|
![]() L.E. Terorismul economic grecesc QUOTE Iata esenta iresponsabilitatii si ticalosiei umane in secolul 21. „Guvernul credea ca a merge pana la prabusirea economiei grecesti va provoca prabusirea economiei mondiale. Acest lucru nu s-a produs si imi pare rau….” Exemplu declaratie „negociator” grec. Punct. This post has been edited by kum: 13 Jul 2015, 10:04 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(maho @ 10 Jul 2015, 12:41) ue se alege cu onoarea reparata (fara grexit), fmi mai da niste bani (doar nu din buzunarul cristinei), bce la fel (tot sunt in plin proces de tiparnita), iar angela va strange din dinti, ca n-are ce facesi va semna ultima bailoutul. Intra niste euroi, se deblocheaza banci, afaceri, salarii, pensii, nu mai iese nici o revolta (ca s-a prins lumea ca e nasol cu buzunaru' gol), "o sa plateasca urmasii, da-i in plm" - exact ca noi cu padurile. Turismul merge in continuare, toata lumea fericita, win-win. Cica s-au inteles. ![]() Da' parca mai trebuie sa voteze si parlamentele individuale. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kum |
![]()
|
Deci iar au invins bubulii?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(maho @ 13 Jul 2015, 10:07) Cica s-au inteles. ![]() Da' parca mai trebuie sa voteze si parlamentele individuale. voi ati vazut ce e pe hartiile alea? eu as fi mai ingrijorat daca parlamentul grec voteaza decat daca nu voteaza. neamtu' a mers la rupere, abia acum l-a lasat merkel din lesa si a negociat ca un creditor, e clar ca atunci cand il pictau pe afise ca vampir, pe masa se afla inca o solutie politica. pe termen lung, grexitul e acum de preferat. daca pe agenda reala a lui tsipras nu se afla de fapt grexitul, tipul este mai prost ca noaptea. furtuna perfecta de prostie cu aroganta, sova e geniu pe langa el. LE: si pentru amatorii de imagini de ansamblu ZVqknyk.png This post has been edited by Han Solo: 13 Jul 2015, 10:29 |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Portavocea partidului de guvernamant Syriza, ziarul „Avgi”, scrie despre „Germania care destrama Europa din nou”. Articolul reclama o lovitura impotriva ideilor fondatoare ale UE”. Avgi acuza o subminare a suveranitatii Greciei, tara care trebuie „fie injosita fie data afara din Euro”. Exact aia e problema, ca tziparus s-a jucat el in string pe langa ditamai bazooka sculata a neamtzului. Parerea mea, e ca trebuia mers la rupere. Altfel mai apar si altii care isi dau seama ca se pot imprumuta la nesfarsit, fara consecinte reale. Ce vroiai, suport politic catre syrizia? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 13 Jul 2015, 11:18) voi ati vazut ce e pe hartiile alea? pe termen lung, grexitul e acum de preferat. daca pe agenda reala a lui tsipras nu se afla de fapt grexitul, tipul este mai prost ca noaptea. furtuna perfecta de prostie cu aroganta, sova e geniu pe langa el. Mai conteaza ? E greu sa discuti acum pe termen lung (si nu doar de greci). Ce-ar fi avut tsipras (si grecii - e normal sa-i bagam in aceeasi oala) de castigat daca grexit ? Izolarea ii rupea repede, ca nu-s mare putere. Cam asa si-a facut (probabil) fiecare parte socoteala: ce pierd si ce castig daca...eu zic ca toata lumea si-a dorit (in urma socotelilor, nu de dragul grecilor/nemtilor) sa nu fie grexit, dar au jucat dur toti, incercand sa scoata maxim. |
--------------------
Dacia
1310
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
bai da incepe sa mi se aplece
![]() cum asa "mai apar si altii care isi dau seama ca se pot imprumuta la nesfarsit" ? parca era o vorba prin popor "nu-i nebun cine cere, nebun e ala care da" numai in sabloane judecati aici ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
maho |
![]()
|
Pai banii tre' sa circule, dar nu doar intr-un sens.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
si tu nu ai un mecanism care sa te avertizeze de acest lucru ?
caz in care spui STOP si stau si cuget (de fapt mai mult stau) cum sint eu entitatea stat protejat de niste smenari ce se afla vremelnic in frunte si imi pune pielea la saramura pe zeci de ani inainte ? unii au interes si de unde sa arunce cu banii, iar ceilalti isi vad strict de interesul propriu si personal sint asemnea mecanisme in functiune ? si daca da in cazul grecilor a functionat ? fiindca cu atita amar de bani bagati in greci se putea face nu multe ci foarte multe lucruri |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 13 Jul 2015, 11:43) bai da incepe sa mi se aplece ![]() cum asa "mai apar si altii care isi dau seama ca se pot imprumuta la nesfarsit" ? parca era o vorba prin popor "nu-i nebun cine cere, nebun e ala care da" numai in sabloane judecati aici ![]() Uiti ca si Portugalia e/ era in rahat. Maine vin si aia si zic, pai la gretzi le-ati dat 15 rate gratis, taiat datorie, etc, si la noi nimic?! I sa punem si noi de niste alegeri, de-o extrema dreapta, niste de-astea. LE: Mecansimul de control era falimentul. Islanda nu a acceptat nici ajutor FMI, nici altceva. Le-a zis bancilor: prin gura. Ati riscat, va asumati pierderea. Restart pe bune. Problema mea e, nu poti sa meri la cersit cu motocicleta harley si geaca de piele. This post has been edited by neumann: 13 Jul 2015, 11:02 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(Cosstel @ 13 Jul 2015, 11:59) si tu nu ai un mecanism care sa te avertizeze de acest lucru ? caz in care spui STOP Eu am, ca-s pe cont propriu; altii-s angajati. Si astia sunt de parere ca era mai bine (pt. greci) sa iasa, ca asa a fost si la altii, iar Aristotel a zis ca merge si fara bani.. |
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
Euclid a cedat șantajului.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:53 |