DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

69 Pages « < 58 59 60 61 62 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Grecia, în faliment

Cosstel
post 13 Jul 2015, 17:28
Post #1771

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(Han Solo @ 13 Jul 2015, 15:07)
mah, stiti regula de aur, nu?

ala care are auru', face regula...  icon_mrgreen.gif
*

pi buni ?
am asa vagi amintiri despre o datorie a polonezilor catre moldoveni si lasasera zalog Hotinul si Pocutia
si in vremurile alea nu prea era bine sa faci glume din astea cu moldovenii (kum poate confirma biggrin.gif ) si se organizau expeditii de pedepsire, cind de moldoveni cind de polonezi
noroc cu rusii ca au rezolvat dilema, au dat totul fratilor ucrainieni laugh.gif

si nu stiu daca e cazul sa ma leg de datoria publica a USA si nici nu vad pe cineva sa-i stringa intr-un fel cu ușa icon_mrgreen.gif

dar probabil bat cimpii

--------------------
VW Caddy Furgon 2006 - B03???
I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
paul_p
post 13 Jul 2015, 17:35
Post #1772

Membru autentic

From: psd=evil

Nu prea se poate compara datoria publica a SUA cu datoria Greciei.

Despre datoria publica a SUA, numai de bine smile.gif :
http://www.usdebtclock.org/

PS: Daca mai era tony prin zona, sigur ne-ar fi putut explica cum sta treaba cu datoriile SUA.

This post has been edited by paul_p: 13 Jul 2015, 17:39

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Garett
post 13 Jul 2015, 18:17
Post #1773

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(paul_p @ 13 Jul 2015, 17:31)
Pentru mine e greu de inteles inversunarea cu care Garett incearca sa-i spele de pacate pe greci.
*

Nici inversunat nu sunt si nici sa-i spal nu incerc!
Pur si simplu nu iau de buna propaganda unilaterala si ma uit la ambele fete ale problemei!
E la fel de facil sa zici "grecii-s lenesi si isi merita soarta" precum e sa zici "romanii-s hoti si cersetori"...

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
bion
post 13 Jul 2015, 19:12
Post #1774

Membru autentic

From: TM

QUOTE(Garett @ 13 Jul 2015, 19:17)
Nici inversunat nu sunt si nici sa-i spal nu incerc!
Ai fi ca Sisif ala ca sa speli grecii la propriu  radmasa.gif
E la fel de facil sa zici "grecii-s lenesi si isi merita soarta" precum e sa zici "romanii-s hoti si cersetori"...
*

In sfarzit zici si tu un adevar. biggrin.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Garett
post 13 Jul 2015, 19:13
Post #1775

Membru autentic

Poietu-le! biggrin.gif

--------------------
No Reno Forever
+
bion
post 13 Jul 2015, 19:20
Post #1776

Membru autentic

Multam fain. blush.gif Sa-ti traiasca soacra , sa-ti faca doamna tripleti si sa mergi zilnic la vulcanizare si dentist. biggrin.gif

--------------------
+
Garett
post 13 Jul 2015, 20:21
Post #1777

Membru autentic

Cu soacra o cam dadusi in bara, tocmai ce facu trei luni de cand se prapadi... sad.gif

--------------------
No Reno Forever
+
l@u
post 13 Jul 2015, 20:42
Post #1778

Membru autentic

Raman decat inca trei variante!

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
kato
post 13 Jul 2015, 20:53
Post #1779

Membru autentic

From: barlad

poate sa-i ureze sa fie la biserica la fiecare slujba..... rolleyes.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
Liviu
post 14 Jul 2015, 02:00
Post #1780

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
diaconuliviu
post 14 Jul 2015, 07:35
Post #1781

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

QUOTE(kato @ 13 Jul 2015, 14:58)
[...]3. aici sa ajund deoarece grecii au mintit. aici sa ajuns deoarece nimeni nu a avut tupeul sa-si imagineze nesimtirea grecilor si mentalitatea de ”azi sa-mi fie bine, maine mai vedem noi”.
4.creditorii si-au luat un bobarnac de 103 miliarde, tot ca sa fie bine, grecii tot mai vor bani in continuare. pana cand sa suporte consecintele numai unii?

inca o data subliniez, la nivelul acesta de discutii, creditorii nu si-au imaginat ca grecii pot fi atat de perversi. lipsa asta de imaginatie a costat 103 miliarde. g.recii mai vor bani
*

3. Pt minciuna grecilor au luat o transa. Raspunsul era STOP MASINA!!!.
Gata..nu mai vedeti un sfant.
Asta acum 35 de ani.
De asta spun, au mai vrut, LI S-A MAI DAT!!!!...
Gogoasa nu se umfla asa tare daca nu o lasau si creditorii sa se umfle.
4. Cam ce am zis la 3.

Da, mai, grecii is vinovati, nesimtiti, cum vrei tu. Dar de ce le-ai dat A DOUA OARA?

QUOTE(kum @ 13 Jul 2015, 15:04)
Asta-i la misto sau ai fumat ceva?  blink.gif

Nu sunt frate cu nici un Adrian.
[...]

Ca sa te lamuresc:
Discutia era despre apa calda din Galaati si despre Mall.

Cineva a spus ca mall era supernecesar, sau ceva de genul (LA MISTO, EVIDENT, in conditiile in care nu ai apa calda tu faci mall) la care TU ai replicat ca oricine isi poate rezolva apa calda cu un boiler micut.

Ca si cum ai induce ideea de "lasa ma mall-ul, ca ala era necesar, "mai necesar" ca apa calda care se poate rezolva.

Ai ridicat o minge la fileu.
Am atacat pe mingea TA...

Cit despre Adrian, el exista.
Imi scapa numele fratelui lui, tot galatean si pentru care toti erau boi, prosti, dobitoci, curve....etc. Numai ca el nu-si gasea locul pe niciunde, in Anglia a dat chix "ca nu stiu ce vor englezii de la el. La ei acasa isi permiteau sa vrea ceva de la el.
La noi nu si-a gasit ca..deh, omu' voia slujba platita gras dar...nu gasea asa ceva la noi (anii 2005-2007..)

Si tot asa, ALTII erau de vina, aveau ceva cu el, ii injura pe toti...inclusiv pe tata-su.
care era vinovat, tare vinovat. Ca nu-i rupsese dintii la vreme.

Fratele, acel Adrian, linistit, asezat, s-a conformat cerintelor irlandezilor, avea job la ei..

In ochii astuia si Adrian era un bou.

Si, na, iarasi nu ma putui abtine sa nu fac o paralela. Pana mea, aici e CAFENEA..se discuta in contradictoriu..asta nu inseamna ca TOTI au ceva cu tine.

Sau, daca asa e, DE CE?

Apoi, aduci un argument: am stat in Grecia un an. Nu e suficient, dar poate oferi o experienta. Numa' ca ce descrii tu acolo e "balcanism".. recte si RO si BG..
BG o duc mai bine ca noi..

QUOTE(Garett @ 13 Jul 2015, 18:17)
[...]Pur si simplu nu iau de buna propaganda unilaterala si ma uit la ambele fete ale problemei!
*

up.gif

Mai esenta ca esenta...asta era ideea de fapt pe care...dezbatem de cite pagini?

This post has been edited by diaconuliviu: 14 Jul 2015, 07:57

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
corbex
post 14 Jul 2015, 09:00
Post #1782

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Aseara, la Realitarea Tv, vorbea un grec pe care-l chema Tseparis. Sa moara Cici daca astia nu fac misto de toata lumea!

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Garett
post 14 Jul 2015, 09:26
Post #1783

Membru autentic

QUOTE(diaconuliviu @ 14 Jul 2015, 08:35)
:
Discutia era despre apa calda din Galaati si despre Mall.
*

Nici măcar.
Discuția era despre absența apei reci de fapt! În "Noul Galați" al secolului 21!
Chestie pe care boilerul, oricât de performant ar fi, nu prea are cum s-o rezolve...

--------------------
No Reno Forever
+
kum
post 14 Jul 2015, 09:42
Post #1784

Banat

@diaconuliviu,
Eu stiu perfect ce am spus si nu imi schimb parerea: faptul ca primarele a facut un Mall in Galati e (din punctul meu de vedere) un lucru bun.
Poate doar in mintea ta "ai jucat-o"/"mi-ai servit-o".

Pen' ca am putin timp, o sa incerc sa-ti explic mai pe larg datele problemei. Din 90 si pana acu' 3 ani, Galatiul a avut doar 2 primari: un hot si un handicapat. Hotul ala a facut ceva foarte bun pentru Galati: centura orasului. Extraordinar de bun lucru! In schimb a semnat "ca primaru" pentru garaje si chioscuri. Nu ma leg de furaciuni, atentie!
Dupa mandatul lui, aveam o centura si mii de garaje &chioscuri. Cand a inceput handicapatul mandatele, nu s-a ma intamplat nimic. BA, DA' NIMIC BA! 12 ani de zile am ramas incremeniti in timp.
La ultimele alegeri, am avut de ales intre fostul vice-primar (ciuma i se mai spune), vice care a condus de facto orasul in ultimii ani si care e un imbecil cu acte in regula, baiatu' lu' tata, si actualul primar, fost manager de club de fotbal.

Alternativele ar fi fost:
- inca 4 ani de NIMIC, (NIMIC care ar fi presupus si lipsa apei calde si toate celelalte neajunsuri pomenite de olteanu' ratacit pe-aici)
- lista enumerata de mine intr-o postare anterioara (printre care si Mall-ul), lista care reprezinta doar 10% din ce ar fi trebuit facut, DAR E CEVA IN PLM! Ca m-am saturat de 25 de ani in care singura realizare in acest oras e o nenorocita de centura. A inceput sa se miste treaba. Nu asa de repede pe cat ar trebui, nu 100% perfect cum viseaza unii, dar se misca.

Acum, sa vedem ce inseamna cele 2 probleme cu care ai tu impresia ca "m-ai facut":
1. Mall - pentru realizarea acestui Mall a fost necesar doar aprobarea unui teren. In oras, e drept (ceea ce nu e corect), dar are parcare destul de mare, e situat pe un bulevard destul de mare (2 benzi pe sens, nu foarte circulat). Formalitati: minime. Investitii: din partea primariei foarte foarte putin.
Posibilitatea de a realiza acest obiectiv raportata la posibilitile financiare si legislative: 100%.

2. Apa calda: era asigurata de o societate de stat si reglementata de niste legi si norme care pot fi schimbate foarte greu si pentru asta e responsabil consiliul local. Consiliu din care fac parte (dupa cum se stie) oameni din tot spectrul politic, fiind alesi si aia, deci posibilitatea de a fi contra este una foarte mare. Acea societate, fiind de stat, a fost condusa politic decenii la rand si capusata pana la os. Toti s-au infruptat din ea. Partea naspa e ca buba s-a spart acum, dupa 25 de ani, si nu acu' 4 ani sau peste 22 ani. Asa a fost sa fie. Dar cine a fost cu adevarat afectat de lipsa apei, a dat 2-3-400 de RON si si-a montat un boiler, fara sa astepte sa vina tatuca sa-i rezolve problemele. Sau centrala...
Pentru a fi rezolvata problema apei calde (daca nu ma insel e la fel prin toata tara, da' e mai cool sa faci misto de moldova), ar fi necesare:
- modificari legislative si de alte norme locale. Ceea ce inseamna Parlament si Consiliul Local.
sau
- sa-si plateasca toti taranii de oras utilitatile.
Posibilitatea de a realiza acest obiectiv raportata la posibilitile financiare si legislative: ??%.

3. Apa potabila: vezi apa calda. La fel, sunt necesare contracte individuale, ca la gaze, lumina...

Ce am uitat sa va spun este ca: S-A INCEPUT CONTORIZAREA INDIVIDUALA LA APA. Da, tot in timpul acestui primar de rahat, s-a inceput si rezolvarea acestei probleme, problema bagata sub pres de atatia ani.

Acu' vino si mai explica-mi o data care e prostia in ce am zis eu referitor la boiler si la Mall.

Pentru unii insa e prea complicat. Mai bine mai sparg o samanta si isi mai baga pla, ca asa au fost invatati pe stadion.

This post has been edited by kum: 14 Jul 2015, 09:46

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
diaconuliviu
post 14 Jul 2015, 10:00
Post #1785

Membru autentic

Pai ti-ai raspuns singur si unicat: Orice om din tara ar fi optat pentru "rezolvarea apei calde [si potabile]". Unii opteaza pentru mall..

Stii, argumentul ala cu "va face parcare, o sa aveti unde parca" s-a servit de un primar si aici, s-a facut parcare la mall dar taxa e dubla fata de restul parcarilor. Nu intra nici dracu'n ea. Sau..intra aia cu bani in exces, "ca e cool sa mergi la mol, fata"..
In rest, numa' bune.

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
dacis
post 14 Jul 2015, 10:05
Post #1786

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(diaconuliviu @ 14 Jul 2015, 08:35)
Gata..nu mai vedeti un sfant.
Asta acum 35 de ani.
*

Hauleo, da mare vizionar trebuia sa fie ala acum 35 de ani. Ca problema controlului deficitelor si a "tintirii" lor la max. 3% e un "must to..." specific tarilor care fac parte din euro-zona. Iar minciuna grecilor a inceput sa fie banuita si probata in jur de 2008-2010...

QUOTE(kum @ 14 Jul 2015, 10:42)
1. Acea societate, fiind de stat, a fost condusa politic decenii la rand si capusata pana la os. Toti s-au infruptat din ea... Partea naspa e ca buba s-a spart acum, dupa 25 de ani, si nu acu' 4 ani sau peste 22 ani.
2. Ce am uitat sa va spun este ca: S-A INCEPUT CONTORIZAREA INDIVIDUALA LA APA
*

1. Peste tot societatile de pe langa primarii (mai ales regiile) au fost capusate si supte de banet din greu de catre clientela politica si personala a primarilor in functie. Regia de termoficare a Iasiului a fost bagata deliberat in faliment, dupa ce a acumulat datorii de aproape 550 milioane de lei, cea de transport a intrat in insolventa cu datorii de 190 de milioane... Asta in conditiile in care, pe hartie, primaria subventioneaza din greu si incalzirea si transportul gratuit si nelimitat al pensionarilor. Fara sa plateasca, insa, tot ce datoreaza pentru aceasta.
2. Am auzit de asta. Treaba, dealtfel, perfect ilegala. Azi. Ca in curand se schimba legislatia (legea noua-i trimisa deja la promulgare!) si atunci poate o fi legal...

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
kum
post 14 Jul 2015, 10:07
Post #1787

Banat

Adica tu ai impresia ca eu am zis: da-o-n plm de apa, baga nene un Mall? blink.gif
Te mai intreb o data: ce fumezi?

Mai nene, discutia (aia initiala, nu stiu daca esti la curent) era despre cat de naspa e primarele asta, ce a facut si ce n-a facut el. Putea primarele sa faca ceva legat de apa? El singur? Asta era contextul. Din care matale extragi cu gratie ce pofteste sufletelu' tau.

Si da, eu personal mi-am rezolvat problema cu apa calda imediat ce a aparut, pentru ca nu pot sa nu fac dus. Si, intrucat am norocul sa locuiesc intr-un bloc in care nu sunt datorii si asociatia inseamna doar blocul nostru, nu ma interseaza problema apei calde in oras. Apa potabila in schimb ma intereseaza. Dar, dupa cum spuneam, S-A REZOLVAT SI ASTA (contracte individuale).

This post has been edited by kum: 14 Jul 2015, 11:06

--------------------
+
ady77
post 14 Jul 2015, 10:25
Post #1788

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(dacis @ 14 Jul 2015, 11:05)
2. Am auzit de asta. Treaba, dealtfel, perfect ilegala. Azi. Ca in curand se schimba legislatia (legea noua-i trimisa deja la promulgare!) si atunci poate o fi legal...
*

Adica eu sunt in ilegalitate de mai bine de 10 ani?

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
dacis
post 14 Jul 2015, 10:29
Post #1789

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Jul 2015, 11:25)
Adica eu sunt in ilegalitate de mai bine de 10 ani?
*

Depanda. Ce ziceam eu este valabil la bloace. Zilele astea inca este ilegal sa ai contract individual direct (fara intermedierea unei asociatii) cu operatorul de apa. Din cate stiu la Bacau totul este legal. In orasul Bacau, mai precis, ca sunt si orase unde regia a mostenit contracte de-astea, ilegale. Gen Moinesti, Tg. Ocna etc.etc..

--------------------
dacis
+
bion
post 14 Jul 2015, 10:31
Post #1790

Membru autentic

QUOTE(Liviu @ 14 Jul 2015, 03:00)

Un comentariu stil ghiveci. Gura sparata ala se crede un fel de guru dar de multe ori gandeste cu kuru.O atitudine mai antieuropeana mai rar am vazut. Singura sansa a tarilor din Europa sa reziste la razboiu economic mondial e sa se uneasca altfel or sa fie distruse de monstri USA si China.Asta presupune disciplinarea cu forta a repetentilor clasei.
Contorizarea apei e ilegala? Tu`l in barba de broscoi ca ne-a bagat chestia asta acu 100 de ani. biggrin.gif Personal prefer asta ca innainte aveam repetate opriri din cauza rauplatnicilor.
Dupa teoria carpului si contractul individual cu gazu, si buleftrica or fi ilegale. Pausal , tovaraseste sa aiba tot moldoveanu utilitati.

This post has been edited by bion: 14 Jul 2015, 10:35

--------------------
+
dacis
post 14 Jul 2015, 10:37
Post #1791

Membru autentic

QUOTE(bion @ 14 Jul 2015, 11:31)
Contorizarea apei e ilegala?
*

Contorizarea? Nu. Poti sa-ti pui linistit contor la fiecare consumator in parte. Iar la bude cate doua. Incheierea de contracte individuale directe intre operatorul de apa si canal cu șetățenii de la bloace, da, asta este o treaba 100 ilegala. Asa a fost mereu si pana nu vine noua lege (ala promulgare, cica) asa va fi.

PS Ca e ilegala, e una; ca sunt orase intregi in care s-au facut astfel de contracte, asta e alta. La Temesvar si la Arad nu s-au facut ilegalitati de-astea, ca-s banateni fini si corecti pana-n maduva oaselor. tongue.gif

14 Jul 2015, 11:41:
QUOTE(bion @ 14 Jul 2015, 11:31)
Dupa teoria carpului si contractul individual cu gazu, si buleftrica or fi ilegale. Pausal , tovaraseste sa aiba tot moldoveanu utilitati.
*

Badie, ma leși! mad.gif De-asta ti-a dat statul asociatie, ca sa-ti rezolvi problemele prin forte proprii, la nivel de cvartal / bloc / scara. Daca n-ai ...oaie sa-i bati din picior sefului de asociatie, stai mult si bine fara apa. Cazul Galatiului este tipic si e cunoscut in tara la nivelul tuturor regiilor. La Iasi trasnai de-astea nu se intampla: n-ai platit 6 luni, asociatia te da in judecata si-ti ia si praful de sub presuri...

This post has been edited by dacis: 14 Jul 2015, 10:41

--------------------
dacis
+
bion
post 14 Jul 2015, 10:49
Post #1792

Membru autentic

O fi ca prea te dai cu caramida`n pept. Dar io zic ca e ok, asa ma doare in basca de rauplatnici. Vin baietii blindeaza si sigileaza teava lui dacis ca n-a platit nu la tot blocul. Ar fi ideal sa se poata face si la gunoi ceva de genul dar nu prea vad tehnic cum.
Ce mentalitate ai SBP
Pai tocmai prin forte proprii aka eu pentru mine. Macar utilitatile astea elementare sa nu depinda de altii. Lupte de genu ce zici tu se duc pentru reparatii, renovari. Ma bate un gand de cativa ani sa vand cotetu la tigani sa le fac o bucurie la vecinii care uita sa plateasca. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by bion: 14 Jul 2015, 10:53

--------------------
+
dacis
post 14 Jul 2015, 11:07
Post #1793

Membru autentic

QUOTE(bion @ 14 Jul 2015, 11:49)
Ce mentalitate ai
*

Badie, iar bagi aer in sticle la prima ora?! icon_mrgreen.gif Ce-are a face ce cred eu cu ce zice legea? Io, pe persoana privata, sunt un adept al individualizarii totale a responsabilitatii. Drepturile mele, raspunderea mea, banii mei. Ai ceva impotriva la asta?

--------------------
dacis
+
kum
post 14 Jul 2015, 11:08
Post #1794

Banat

QUOTE(bion @ 14 Jul 2015, 11:49)
Ma bate un gand de cativa ani sa vand cotetu la tigani sa le fac o bucurie la vecinii care uita sa plateasca. icon_mrgreen.gif
*

radmasa.gif

--------------------
+
Garett
post 14 Jul 2015, 11:21
Post #1795

Membru autentic

QUOTE(dacis @ 14 Jul 2015, 11:05)
*

Umpic inexact. S-au facut contracte fain-frumos pana prin 2011. Eu mi-am pus teava separata prin 2010 in toamna, cu contract & shit. In 2011 s-a trezit o autoritate de rahat (a se citi "reglementare") sa-i fete mintea ca nu poti avea contract separat ca deh, esti "la comun" si trebe musai toate tampeniile sa treaca prin asociatie (o institutie cretina si perfect inutila, ca toate institutiile fatate de comunisti).
Morala fiind ca s-au blocat racordarile vreo 4 ani, din pur cretinism, si au fost destule situatii in care persoane cu facturile la zi carau apa cu sacaua.
Morala 2 fiind ca_cap de minge a devenit primar in 2012, timp de 3 ani fiind prea ocupat cu concertele ca sa rezolve in vreun fel problema. "Solutia" a fost sa continue politica de taiere nediferentiata a apei, in pofida oricalor norme elementare de igiena, preventia bolilor si alte "mofturi occidentale"! Evident DSP-ul local n-a zis nici pas, pentru ca, la fel de evident, conducerea fiind numita politic...

--------------------
No Reno Forever
+
ady77
post 14 Jul 2015, 11:27
Post #1796

راحتزیل یو

QUOTE(dacis @ 14 Jul 2015, 11:29)
Depanda. Ce ziceam eu este valabil la bloace. Zilele astea inca este ilegal sa ai contract individual direct (fara intermedierea unei asociatii) cu operatorul de apa. Din cate stiu la Bacau totul este legal. In orasul Bacau, mai precis, ca sunt si orase unde regia a mostenit contracte de-astea, ilegale. Gen Moinesti, Tg. Ocna etc.etc..
*

QUOTE(dacis @ 14 Jul 2015, 11:37)
Contorizarea? Nu. Poti sa-ti pui linistit contor la fiecare consumator in parte. Iar la bude cate doua. Incheierea de contracte individuale directe intre operatorul de apa si canal cu șetățenii de la bloace, da, asta este o treaba 100 ilegala. Asa a fost mereu si pana nu vine noua lege (ala promulgare, cica) asa va fi.
*

Vrei sa iti pun factura sa o vada si ochii lu' matale?
La asociatie platesc doar femeia de serviciu si energia electrica de pe casa scarii. Iar iarna platesc degeaba la CET pentru incalzire spatii comune, desi nu exista, iar centrale avem 16 din 20.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
diaconuliviu
post 14 Jul 2015, 11:28
Post #1797

Membru autentic

QUOTE(dacis @ 14 Jul 2015, 10:05)
Hauleo, da mare vizionar trebuia sa fie ala acum 35 de ani. [...]

Lasa ca dupa o peerioada vezi ca ceva se intimpla. Nu vezi? Ura si la gara.

QUOTE(kum @ 14 Jul 2015, 10:07)
Adica tu ai impresia ca eu am zis: da-o-n plm de apa, baga nene un Mall? blink.gif
Te mai intreb o data: ce fumezi?

Mai nene, discutia (aia initiala, nu stiu daca esti la curent) era despre cat de naspa e primarele asta, ce a facut si ce n-a facut el. [...]

A, nu, tu ai gasit solutia: da-le-n plt de proiecte UTILE din BANI PUBLICI. facem un MALL ca e util si ala si ii e mai usor primarului.

Stii, ma faci sa spun ca si bion :ce mentalitate ai.

Cit despre fumat...as zice ca atitudine agresiv-sevraj-istica are altu.
De mult..

QUOTE(dacis @ 14 Jul 2015, 10:37)
[...]
Badie, ma leși!  mad.gif  De-asta ti-a dat statul asociatie, ca sa-ti rezolvi problemele prin forte proprii, la nivel de cvartal / bloc / scara. Daca n-ai ...oaie sa-i bati din picior sefului de asociatie, stai mult si bine fara apa. [...]

De parca n-ai sti ca de multee ori in fruntea asociatiilor se instaleaza cite un ametit care....pina tee prinzi, isi sscuteste juma de peensionari de la plata pe banii tai..
ROMANIA..
Si mai vb de greci:P

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
ady77
post 14 Jul 2015, 11:33
Post #1798

راحتزیل یو

QUOTE(diaconuliviu @ 14 Jul 2015, 12:28)
A, nu, tu ai gasit solutia: da-le-n plt de proiecte UTILE din BANI PUBLICI. facem un MALL ca e util si ala si ii e mai usor primarului.
*

Adica sa plateasca apa din bani publici, sau kum, ca nu am inteles?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 14 Jul 2015, 11:36
Post #1799

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(diaconuliviu @ 14 Jul 2015, 12:28)
De parca n-ai sti ca de multee ori in fruntea asociatiilor se instaleaza cite un ametit care....pina tee prinzi, isi sscuteste juma de peensionari de la plata pe banii tai..
*

Vezi ca apesi prea tare pe taste.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Liviu
post 14 Jul 2015, 11:49
Post #1800

expat naiv

From: Peste gard

Poate ca ii tremura mainile.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
69 Pages « < 58 59 60 61 62 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 09:01
Forum Renault