Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
A se lua cu proverbialul strop de sare https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...100000715425489
This post has been edited by Han Solo: 21 Jul 2015, 16:05 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cum plwa mea aveti timp si aplecare sa scormoniti netu dupa toate tampeniile. Sunteti la fel de dedicati muncii si zaverei ca poporul elen. Se vede caracterul formatat de fanar.
![]() Pai normal ca tzeparis ala s-a milogit pe la toate usile unde nu avea inca datorii. Io stiu pe unu chior si pe un bradilalic care s-au facut pres pentru mult mai putin. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Corect, trebuia cumva amintit si Basescu.
This post has been edited by paul_p: 21 Jul 2015, 20:23 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai dupa sovietizare,Ciuruitu, Ilici pe idolul tau il consider intre cele mai mari rele din ultimii `70 de ani pentru Romania.
E un fel de exponent al humanoizilor din Vaslui. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ooooooo, nenea bion e nervos.....si asa aflam ca nu e cu nimic mai breaz decat colegu cu slapi......
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
Pen`ca il consider pe base alaturi de ceilalti un distrugator sau ca m-am legat de sapte famii onorabile din judetul X?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pentru ca generalizezi, bagi la gramada totul. exact cum face aradeanul caruia i te crezi superior. ori nu mai ai propietatea cuvintelor?
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(bion @ 21 Jul 2015, 23:16) Pai dupa sovietizare,Ciuruitu, Ilici pe idolul tau il consider intre cele mai mari rele din ultimii `70 de ani pentru Romania. Se remarca scoala varanului. Chiar daca atat topicul cat si discutia se refera la Grecia si la al ei prim ministru, de ce sa nu papi un pic de rahat si cu/de la Basescu? Ca tot ai zis ca este idolul meu... This post has been edited by paul_p: 21 Jul 2015, 22:47 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bion |
![]()
|
Paulica puiule eu inca nu ti-am stabilit meniul dar dac insisti iti pot umple frigideru si nu cu feta si masline. Tu sari ca o fata mare ciupita de cate ori base e pomenit negativ
![]() Kato ot Barlad nu tre sa generalizez io . Io constat. Cat despre greci bolsevicii aia merita o corectie aspra. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kato |
![]()
|
am , hai ca vazut ca nu generalizezi, bag si aici citatu matale:
”Cand cauti in statistici in afara de o anumita minoritate numarul cel mai mare de infractiuni e creatia unora migrati sau nu din zona.” doar o simpla constatare. ai o parere extraordinara despre matale, da tare e subiectiva si eronata. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kato |
![]()
|
hai sa-ti raspund crestineste... probleme?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai si eu ce ziceam?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
kato |
![]()
|
ca esti ovreu?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(bion @ 21 Jul 2015, 23:57) Paulica puiule eu inca nu ti-am stabilit meniul dar dac insisti iti pot umple frigideru si nu cu feta si masline. Tu sari ca o fata mare ciupita de cate ori base e pomenit negativ ![]() Mai ficior, nu sunt ruda cu Basescu si nici vreo afacere impreuna nu am facut, asa ca lasa placa cu cine si unde sare. Ca de sarit tu sari sa-l bagi repede pe Basescu intr-o chestie fara nici o legatura. Probabil ca ti-a intrat in reflex. Mi se pare total anapoda ca sa pomenesti de Basescu atunci cand e vorba de prim ministrul Greciei si de deciziile lui. Iar daca tie nu ti se pare aiurea, problema e numai si numai la tine. In ceea ce priveste frigiderul, nu-ti pot dori nimic mai bun decat sa consumi cu ce-l umpli pe-al altora ![]() This post has been edited by paul_p: 22 Jul 2015, 00:01 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(paul_p @ 21 Jul 2015, 23:46) [...] Mi se pare total anapoda ca sa pomenesti de Basescu atunci cand e vorba de prim ministrul Greciei si de deciziile lui. [...] Nu e asa aiurea: Grecia are iesire la mare? Base e marinar? Si-a reinnoit el "permisul" de vapor? Asta e... |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Fotografie cu un magazin Lidl în orașul Serres din nordul Greciei.
Sugestivă pentru inaltele sentimentele pe care grecii le au pentru germani... Geschafts, eine keine problemen zu haus ? ![]() Attached thumbnail(s) lidl_grecia.jpg ( Size: 307.91k ) Number of downloads: 318 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iti fac o poza din Roman aproximativ la fel, or boicota si romascanii Lidl?
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Daca poza e facuta cand magazinul era inchis, n-are nici o relevanta.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Pai normal, habaucii de nemti insista sa dea bon fiscal! Mare jignire la greci...
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 22 Jul 2015, 09:41) Vad ca-i mare metropola orasul asta. QUOTE(ady77 @ 22 Jul 2015, 10:08) Ori poate ca-i ca la Roman: peste drum de Lidl, Kaufland. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
Pai cu 60 de euro pe zi normal ca la supermarket e gol. Abia le ajunge sa frece tablele la cafenea si seara sa ias la taverna din cartier.Poate re si ziua cu greva generala
![]() OFF TOPICPentru sensibilosi. Basescu dpmdv e la fel de gunoi ca tzeparis ala.Era bagat la categoria exemple mai cunoscute bourilor pentru lipsa de caracter etc.Si am o banuiala ca nici sasu nu e departe si-si va da arama pe fata.Cat despre invective personale parca nu io am zis dar pot raspunde.Referitor la frigider eu vroiam sa ti-l umplu cu portocale si smochine fara factura. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Germania Furnika este ja, ja, sehr muncitor. Greier eine putoare este. Nu facem serios nimic, cantat tota ziua desi avertizat la el toamna vine deci bani strange. Furnika plan business realizat, exporturi, profit, bani banci.Greier cantec, dansuri sirtaki, radem, tot timp cerem la Furnika bani. Furnika spus nu dam bani Greier. Atunci Greier promis Furnika orice facem dar bani necesari altfel moarte Greier. Furnika sunat Vulpe la Paris dat bani Greier care folosit bani mancat baut cantat. Furnika foc suparat Greier care promis pus pe treaba. Vulpe putin pasa Greier (doare la kur) intrucat Vulpe probleme familie acasa. Toamna urmator Greier implorat imprumut Furnika. Refuz, greier amenintat sinucis. Copii greier iesit manifestat contra Furnika. Vulpe spus Furnika pentru imprumutat Greier. Furnika nervi refuz. Greier jurat mama pus serios pe lucru viitor. Furnika dat bani Greier bucurie sirtaki incins. Iarna Greier flamand sunat usa Furnika telefon Vulpe. Furnika scos pistol 6 glontze Greier la cap. Interzis vecie sirtaki. Franta Ohlala, Furnique nu mai este une des nos amies. Fournique pas de flexibilite cu noi. Refuz tout a fait eurobonduri pe motif que doar ea munceste. E drept que le Greyer e, merde alors, lenesh, dar on ne peut pas ucide cineva pentru asta singur motif. Toti am fost leneshi candva, non? Furnique nu cunoaste decat travail, travail, travail. Ea nu stie danser, nu cunoaste joie de vivre. Vrut scapat Greyer intervenit difficilement pentru salvarea sa. Il faut vorbim Urs dat afara Furnique din padure. E arogant peste poate, huh... Grecia Tze se facem? Am distrat lume intreaga acum lume nu vrem suport financiar acordat Greierakis. Furnikapolos zitze Greyerakis putoare dar fara noi tze faceam Furnikapolos? Tzine cantat si dansat tot timp fara pauza? Si tzine aplaudat Greierakis...nu Furnikopolos? Acum furios nu aveam bani. Cand strangeam bani daca noi cantam? Cata lucruri fatzem deodata? Oritze artist platit este! Noi artist este deci plata meritam! Vulpikis preten dat ascuns bani Greierakis prin banca si prin cunoscutzi. Numai nu stim tze aveam cu noi Furnikopolos prost. Vrem el distractzie fara plata, asta lucru vrem el? Noi numai banii meritat dorim. Noi poate plecam afara zona evro dar intorcem la loc peste doi saptamani. Greierakis liber este nu putem fortza el pentru facem altceva decat vrea el. Iasssuuu!! Sirtakiiiiiiii!!! |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
diaconuliviu |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Articolul ala din ZF ar fi frumos daca ar fi si fundamentat pe teorie reala.
Cu ce i-ar deranja pe germani o marca "puternica"? Sa spunem ca o DM ar fi 1,5 euro. Salariul nu ar mai fi 1.500 euro (ipotetic) ci 1.000 DM. Adica aceeasi putere de cumparare. Preturile factorilor de productie ar fi tot astea de acum dar exprimate in DM. Ce vorbeste aia sunt politici valutare pe termen scurt, cel mult mediu. Adevarata justificare apare la sfarsitul articolului: "Stagnarea salariilor pentru clasa de mijloc", "Păstrând controlul asupra salariilor" (nu a crescut pretul factorului de productie munca). Cu acelasi cost al factorilor de productie, Germania produce marfuri mai de calitate, deci mai dezirabile. Asta e avantajul ei comparativ, nicidecum moneda. Bine, acum ce naiba sa cer de la un jurnalist economic care a absolvit ... Facultatea de Limbi Straine. Probabil ca sta bine cu traducerile, nu cu gandirea economica. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:51 |