Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mini base!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Astia din parlamentu' lor fac ore suplimentare
![]() pardon, austeritate. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
l@u |
![]()
|
Daca nu vor lovele sa nu isi mai ridice pensiile.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Rectific (am bagat full screen, sa vad mai bine), nu-s pensionarii, ci tinerii; vad o gramada de chicks p-acolo, cred ca n-au clienti cu bani, si n-au auzit de bonuri de masa
![]() http://live.reuters.com/Event/Greek_Debt_Crisis_4 |
--------------------
Dacia
1310
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bion @ 15 Jul 2015, 20:08) ![]() Oricum, ca sa-ti intorc "complimentul", nici eu nu m-as lasa "casapit" de talica, mai ales la ce "simpatii" ai pentru oricineoricine-i mai la est de Bega!:p Basca, te plangeai zilele trecute ca ti se stricara "coasele", cine stie cum le legasi cu vreo sirma, banda adeziva si scuipinol! ![]() QUOTE(l@u @ 15 Jul 2015, 20:09) Nici, nici! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
maho |
![]()
|
Alt live, dinauntru.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ăia bagă gargară până-n zori.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Sinistra cladire parlamentul ala al lor, seamana mai degraba a inchisoare.
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Pe principiul 'nu mai bine mă împiedic?' au votat in corpore pentru planul cel mârșav și detestat, insistând cât de mârșav e și cât de tare îl detestă.
Măcar l-au luat pe varu' la perpulis... Un gând despre strategia inițială, și cât de prost și-au jucat cartea. http://www.bbc.com/news/33507250 Una din părțile decisive: "They made it politically difficult for German and Dutch politicians to help them. They also behaved, at times, as though the governments who lend them money do not have their own democratic mandates." Și ceilalți trăiesc tot din votul pulimii. This post has been edited by Han Solo: 16 Jul 2015, 04:30 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Garett @ 15 Jul 2015, 06:25) 1. standardul aur era in vigoare 2. in loc sa-i strangem de gat pe unii hai sa-i strangem de gat pe toti! 3. Acumulare de capital prin munca nu prin specula. 1. Iar valoarea aurului cum o stabilesti? Nu tot arbitrar? 2. Pai daca unii transpira si platesc, de ce sa-i strangem de gat? 3. Parca au fost facute simulari (hanul sigur le stie) ale scenariului dezvoltarii economice sanatoase a omenirii. Pe principiul, intai faci banii si apoi ii investesti. Iar ritmul de crestere al economiei mondiale era de 7-8-10 ori mai mic decat cel bazat pe credit si capital. Pare socant, stiu, dar motorul cel mare al cresterii economice mondiale (de dupa 1900, cel putin) este capitalul, nu munca. QUOTE(diaconuliviu @ 15 Jul 2015, 12:02) Bre, in materie de banci io stiu una si buna: aia care tiparesc banii, nu-i vand, iar aia care-i vand, nu-i tiparesc. QUOTE(Garett @ 15 Jul 2015, 12:05) Zi si tu ceva nescriptic in materie de bani. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(dacis @ 16 Jul 2015, 08:02) [...]Bre, in materie de banci io stiu una si buna: aia care tiparesc banii, nu-i vand, iar aia care-i vand, nu-i tiparesc. [...] Te faci ca nu pricepi? Faci pe blonda? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
parlamentul grec a decis cu majoritate chiar confortabila, ca planul inaintat de creditori va fi acceptat. acu sa vedem daca si creditorii vor avea unda verde in adoptarea planului.
![]() p.s. nu m-ar surprinde deloc sa zica nu.... si nu i-as condamna deloc pentru asta |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(gabize @ 16 Jul 2015, 09:09) Inseamna ca daca iti trimit o roaba de rotunduri de tabla de dimensiunea unei monede de 2 EUR tu o sa-mi trimiti inapoi o roaba de monede? Facem targul! ![]() QUOTE(diaconuliviu @ 16 Jul 2015, 09:16) Da tu pricepi? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Nu tipărește bani, însă emite moneda
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
trimite cu-ncredere.
![]() pentru tine, cu 50% mai mult: 3euro.gif This post has been edited by gabize: 16 Jul 2015, 09:09 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
misto poza!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacis |
![]()
|
N-am roaba. Da' ma-mprumut si-mi cumpar.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu ai febra . Asta ai priceput de acolo.
![]() Belirea pwlii ar fi daca utopic fritzii n-ar mai exporta nimic. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Han Solo |
![]()
|
mah, nu mai ziceti, mie chiar imi e frica pentru nemti...
![]() nu stiu de vreo campanie din asta pe facebook 'boicotati <whatever>' sa nu fi reusit. ati uitat cum dadeau benzinariile faliment pe capete cand cu boicotul la benzina?? |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai a pretins cineva ca ai fi?
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:57 |